Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 56 of 109 FirstFirst ... 646545556575866106 ... LastLast
Results 826 to 840 of 1630
    Eτσι μας ειπες οτι σου πε ο ψυχιατρος.Οσο πιο γρηγορα το δεχθεις και παιρνεις τα φαρμακα σου,τοσο πιο γρηγορα θα γινει παλι νορμαλ η ζωη σου.
    Εναλλακτικα μπορεις να κατσεις αλλα 20 χρονια εδω να συζητας τις ιδιες χαζομαρες.

Senior Member
    Ότι είναι χαζομάρες είναι να μην λέμε ψέματα αλλά τι να κάνω που γίνανε στην ζωή μου.

Συγνώμη αλλά και οι ψυχίατροι κάνουνε τα λάθη τους. Μια φίλη μου την βγάλανε ότι είχε διπολική αλλά τελικά δεν είχε τίποτα και επιβιώνει χωρίς χάπια και παντρεύτηκε και όλα μια χαρά.

Senior Member
    Αχ Μάρα μου να είσαι καλά κορίτσι μου. Τόσα χρόνια πάω σε ψυχιάτρους , ψυχολόγους και κανένας δεν με βοήθησε όσο εσύ. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι. Πιστεύω ότι είσαι η καλύτερη του φόρουμ και δεν θα πρέπει να φύγεις με τίποτα , να είσαι εδώ σε χρειαζόμαστε.

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχα Δελφινι ευχαριστω!!! κοκκινιζω ομως....

Αμα εχεις μαμα ψυχωσικη, με δυσκολα βιωματα, για να σταθεις στα ποδια σου ψαχνεσαι λιγο παραπανω...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    χαχαχαχαχαχαχα Δελφινι ευχαριστω!!! κοκκινιζω ομως....

Αμα εχεις μαμα ψυχωσικη, με δυσκολα βιωματα, για να σταθεις στα ποδια σου ψαχνεσαι λιγο παραπανω...
    Μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση off topic?
    Αποτρίχωση στους άντρες.Πως σου φαίνεται?Διαβάζω ότι αρέσει...
    Υ.Γ.:Μήπως ο σωστός όρος είναι ψυχωτική και όχι ψυχωσική?

Senior Member
    Ανακεφαλαιώνουμε Μάρα εγώ πρέπει να ρίξω μαύρη πέτρα στο παλαιό. Μακάρι να έριχνε και η μαμά μου και να μην είχαμε σχέση με αυτούς αλλά η μαμά μου επιμένει να πηγαίνει και αναγκαστικά η υπόλοιπη η οικογένειά μου , οπότε δεν θα μπορέσω να αποκοπώ και εγώ οριστικά από αυτούς , θα είμαι με το παλαιό αναγκαστικά για να κάνω το χατίρι της μαμάς. Η μαμά μου έχει την αφέλεια να πιστεύει ότι αυτή η εκκλησία είναι η μόνη σωστή στον πλανήτη. Αν είναι δυνατόν , ο Δεσπότης μας έχει διαχωριστεί από τους άλλους Δεσποτάδες και είναι αυτοκέφαλος, είναι μόνος του και έχουμε και έναν ιερέα ακόμη. Αν πεθάνουνε αυτοί δεν θα έχουμε κανέναν.:P

Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Αχ Μάρα μου να είσαι καλά κορίτσι μου. Τόσα χρόνια πάω σε ψυχιάτρους , ψυχολόγους και κανένας δεν με βοήθησε όσο εσύ. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι. Πιστεύω ότι είσαι η καλύτερη του φόρουμ και δεν θα πρέπει να φύγεις με τίποτα , να είσαι εδώ σε χρειαζόμαστε.
    Βλέπω ότι αρκετές φορές ''χειροκρότησες '' την μάρα...είναι πολύ όμορφο αυτό που κάνεις...μπράβο σου και εσένα λοιπόν!
    Μπράβο κορίτσια!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Βλέπω ότι αρκετές φορές ''χειροκρότησες '' την μάρα...είναι πολύ όμορφο αυτό που κάνεις...μπράβο σου και εσένα λοιπόν!
    Μπράβο κορίτσια!
    Κύβε τι κάνεις?

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κύβε τι κάνεις?
    Αποτρίχωση :P

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ουδέν σχόλιον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση off topic?
    Αποτρίχωση στους άντρες.Πως σου φαίνεται?Διαβάζω ότι αρέσει...
    Υ.Γ.:Μήπως ο σωστός όρος είναι ψυχωτική και όχι ψυχωσική?
    ψυχωση - ψυχωσικος. Και με τους ψυχιατρους που εχω συζητησει, και στα βιβλια που εχω διαβασει, ψυχωσικοι ονομαζονται.
    Τωρα επειδη το θεμα σου ειναι αλλο, και γειωνεις το θεμα του Δελφινιου, κανε ενα δικο σου θεμα με οοοοολες τις αποριες σου, να σου πουμε τη γνωμη μας !!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ψυχωση - ψυχωσικος. Και με τους ψυχιατρους που εχω συζητησει, και στα βιβλια που εχω διαβασει, ψυχωσικοι ονομαζονται.
    Τωρα επειδη το θεμα σου ειναι αλλο, και γειωνεις το θεμα του Δελφινιου, κανε ενα δικο σου θεμα με οοοοολες τις αποριες σου, να σου πουμε τη γνωμη μας !!
    Οκ dear.
    Υ.Γ.:66,1 κιλά πλέον!Από 61 που ήμουν τον Μάρτιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    εγώ πρέπει να ρίξω μαύρη πέτρα στο παλαιό. Μακάρι να έριχνε και η μαμά μου και να μην είχαμε σχέση με αυτούς αλλά η μαμά μου επιμένει να πηγαίνει και αναγκαστικά η υπόλοιπη η οικογένειά μου , οπότε δεν θα μπορέσω να αποκοπώ και εγώ οριστικά από αυτούς , θα είμαι με το παλαιό αναγκαστικά για να κάνω το χατίρι της μαμάς. Η μαμά μου έχει την αφέλεια να πιστεύει ότι αυτή η εκκλησία είναι η μόνη σωστή στον πλανήτη. Αν είναι δυνατόν , ο Δεσπότης μας έχει διαχωριστεί από τους άλλους Δεσποτάδες και είναι αυτοκέφαλος, είναι μόνος του και έχουμε και έναν ιερέα ακόμη. Αν πεθάνουνε αυτοί δεν θα έχουμε κανέναν.:P
    Οι μεγαλοι ανθρωποι δεν αλλαζουν ουτε εγκαταλειπουν συνηθειες χρονων.
    Βλεπω το μπαμπα μου ποσο ευτυχισμενος ειναι στο χωριο, εγω βαριεμαι και θελω να γυρισω πισω αλλα τι να κανω? τα παντα κλειστα λογω καλοκαιριου.

Γυμναστηριο πηγες σημερα??

Senior Member
    Στα ποδια η στο κεφαλι ?

Senior Member
    Οι μεγαλοι ανθρωποι δεν αλλαζουν ουτε εγκαταλειπουν συνηθειες χρονων.
    Βλεπω το μπαμπα μου ποσο ευτυχισμενος ειναι στο χωριο, εγω βαριεμαι και θελω να γυρισω πισω αλλα τι να κανω? τα παντα κλειστα λογω καλοκαιριου.

Γυμναστηριο πηγες σημερα??

Εντάξει οι γονείς μου δεν είναι και πολύ μεγάλοι γύρω στα 66! Το θέμα είναι ότι και αυτήν την έχουνε απομονώσει εξαιτίας μου καθώς και όλη την οικογένεια αλλά η μαμά μου δεν το έχει ανάγκη. Εσένα πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς σου?

Πήγα γυμναστήριο σήμερα και έκανα 20 λεπτά διάδρομο , 20 λεπτά ελλειπτικό και κοιλιακούς και ραχιαίους όπως μου είπε η γυμνάστρια επειδή είμαι καινούρια.