Τί είναι αυτό με το κρεμμύδι; :p
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι διαλέγει χαλαρωτικά ψευδώνυμα τελευταία, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου...το "χελιδονάκι" με κάνει να σκέφτομαι την άνοιξη μέσα στο κρύο...
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Σκέφτομαι πόσο χαζούλης είναι ώρες ώρες ο γάτος μου...αλλά και πάλι τον αγαπώ...κι είναι καλή παρέα...
Οτι βαριεμαι να βγω αλλα δεν μπορω να το αποφυγω :(
τι σκεφτεστε? Σκεφτομαστε ποσο κοροιδα νομιουν οτι ειμαστε οι γυναικες... η αλλη δεν απαντουσε καν τον σεπτεμβριο και τωρα μου εστειλε χρονια πολλα για την γιορτη μου! ουτε τον αριθμο μου δεν εσβησε!! και ξερεις "το μονο που εκανα ειναι να χασω την εμπιστοσυνη σου" "δεν ειμαι περηφανη γι αυτο που εκανα κλπ"... εχε χαρη που δεν μ αρεσει να βριζω
Αυτά τα κάνουν και άντρες και γυναίκες, εξαρτάται από το ποιόν του ανθρώπου και όχι από το φύλο. Και προφανώς τα καλύτερα που νόμισε ότι θα έβρισκε, αποδείχθηκαν χειρότερα, οπότε τότε είναι που θυμούνται τον/ην παλιό/ά καλό/ή τάδε και γυρνάνε με την ουρά στα σκέλια "μετανιωμένοι/ες". Ουστ!
Όχι, να μην της πεις! Μείνε κύριος και στο ύψος σου! Γιατί ακριβώς όπως το είπες, αν της μιλήσεις άσχημα και της δείξεις ότι σε πείραξε, θα το πάρει πάνω της και θα 'χει να λέει μετά!! Μία απάντηση με ένα απλό "ευχαριστώ, ό,τι επιθυμείς" και τίποτα άλλο μετά, θα είναι μια χαρά. Και αν συνεχίσει, γράφ'την. Να μάθει ότι δε θα είναι όλος ο κόσμος στα πόδια της όποτε της γουστάρει και να ξέρει άλλη φορά να συμπεριφέρεται και να είναι ειλικρινής.
Δεν ξέρω τι να κάνω...με βλέπω να κοιμάμαι κι απόψε από τώρα...νιώθω τόσο πεσμένη...κι ήθελα να δω ταινία...
ακόμα 9... πως θα περάσει η ωρα να πάω για υπνο... Βαριέμαι τόοσοο..Όλα τα βαριέμαι τώρα και δεν ξέρω/έχω τι να κάνω... μουφ!! Αντε να περάσει η ώρα λίγο να πάω να κοιμηθώ... ελπίζω να μπορέσω α κοιμηθώ..
εγώ πάλι ΔΕΝ μπορώ να κοιμηθώ...
Κάθε βράδυ τα ίδια...
Υπερένταση...
Ευτυχώς μέσα στα διάφορα συμπληρώματα κ βιταμίνες που παραγγέλνω έχω παραγγείλει και μελατονίνη και με ρίχνει για ύπνο αλλιώς μόνος μου ούτε για πλάκα.
Η πλάκα είναι πριν 10-15 μέρες είχα υπνηλία και κοιμώμουν πολύ και τώρα το ανάποδο
Πάλι καλά που χαλάει κανένα κινητό,βγαίνει κανένας καινούριος χάρτης gps και έτσι κάπου-κάπου κάποιος με θυμάται και βγαίνω και εγώ έξω με παρέα.Αυτό που με ενοχλεί όμως κάθε φορά είναι που οι περισσότεροι γνωστοί μου δε με αφήνουν με τίποτε να πληρώσω το ποτό ή τον καφέ μου ή γιατί όχι να κεράσω εγώ.Πάντα με κερνάνε επειδή τους εξυπηρετώ και αυτό με κάνει να νιώθω κάπως αμήχανα.
να παν να γ@@μηθουν οσοι μας πληγωνουν! θανατος και σφαγη σε ολα τα πουστρ@@@κια και τις κοτες!
αν δειτε καμια φωτογραφια εδω με ξυρισμενο κεφαλι κ καραφλα δικη μου θα ναι :)
Σκέφτομαι ότι δεν πρέπει ν' αμελώ τα φάρμακα μου...δεν κοιμήθηκα καλά χθες και νιώθω κουρασμένη...
Κι επίσης αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω όμορφη την Κυριακή και να περάσω καλά αφού δεν το κατάφερα χθες...
Επίσης σκέφτομαι ότι μετά από κάποιο σημείο κι ύστερα αφού ξεσπάσω, πρέπει να πάψω ν' ακούω λυπητερά τραγούδια...
Ειναι ενα συμπληρωμα διατροφης , το παιρνουν οι πιλοτοι ( κι εγω ) , αν απορυθμιστει το βιολογικο σου ρολοι , το παιρνεις και κοιμασαι . Ειναι ακακο , οχι φαρμακο , πολυ αποτελεσματικο υπναγωγο , κοστιζει 10-12 ευρω τα 60 . Αν δεν διευκολυνεσαι οικονομικως να το παρεις , λογω ελλειψεως δουλειας , ευχαριστως να ...........σουχω στειλει πμ .
Το ότι κάποια μέλη έχουν τόσο μεγάλα παράπονα από τη διαχείριση και το φόρουμ, αλλά εξακολουθούν να γράφουν καθημερινώς εδώ, κάποια μάλιστα αλλάζοντας συνεχώς νικ, εμένα για διαταραχή μου κάνει. Πάντως, σίγουρα πρόκειται για εξάρτηση.
Αλλιώς, ποιος ο λόγος να συμμετέχουμε κάπου οικειοθελώς, όταν θεωρούμε ότι αδικούμαστε και εκνευριζόμαστε τόσο.
Και το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. που στέλνει π.μ. ας προσέχει, γιατί τα γραπτά μένουν. Και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως βολεύει τον παραλήπτη.
Ειδικά σε ένα ανώνυμο φόρουμ, όπου δεν γνωρίζουν καθόλου ποιος κρύβεται πίσω από ένα ψευδώνυμο και τι ιδιότητες ή δυνατότητες μπορεί να έχει, θα έλεγα ότι είναι το λιγότερο, αφελές, να εκτίθονται.
Στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί απλώς να γελοιοποιούνται. Στη χειρότερη, μπορεί να βρεθούν άσχημα μπλεγμένοι!
Αν πρέπει να κλείσω ξανά ραντεβού με την ψυχολόγο..
Α!και τις 3 εργασίες που έχω να ετοιμάσω για τη σχολή, αλλά, το μυαλό μου τριγυρίζει αδιάκοπα σε όχι και τόσο ευχάριστες σκέψεις.
Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους.
καλα αυτές οι απειλες ότι τα γραπτα μενουν κι ότι θα μπλέξετε οποιοι στελνετε μηνυματα!! γενικα εφρασεις του στυλ ""θα σου δειξω εγω!!,, θα δεις τι θα παθεις"", η θα βρεθεις μπλεγμένος με τον νομο!!, η θα σου καμω μηνυση!" και αλλα τετοια εχουν πολύ γελιο ετσι!!χιχιχιχι
Αυτή η χωρα !!τοσο ωραια χωρα,,τοσο ωραια τοπια αλλα τοσο άσχημους χαρακτήρες!! ευτυχως που είναι πολύ λιγοι,, ευτυχως που οι πιο πολλοι όπως κι εδώ στο φορουμ είναι νορμαλ ανθρωποι!!χωρις μησος στην καρδουλα τους!
Μια μικρη συμβουλη προς δικομανεις χαρακτήρες!!χιχιχι λοιπον για να γλειτωσετε το 100ςυρο που είναι εξαρχής για μια μηνυση,, κι για να μην δωσετε αδικα το 250ευρο (οπου μπορει να παει κι τα διπλα ετσι ) σε παραβολα κι αμοιβη του δικηγορου , επισης είναι δυο τα βηματα, πρωτα να πληρωσετε για να στειλουν από την εισδαγγελεια καποιο χαρτι, κι αλλα λεφτα μετα για ασφαληστικα μετρα, αλλα λεφτα για αγωγη!!
αλλα το πιο σημαντικο -επειδή καποτες κι εγω εκανα την βλακεια να μπω στο τριπακι αυτό- λοιπον για να ζητησει καποιος δικαιοση για προσβολή προσωπικότητας, η ότι θυγουν τα προσωπικα του θεματα θα πρεπει να μπαινει εδώ στο φορουμ κι να αναγραφετε το πραγματικοτου ονομα!! με το νικνειμ ρεσεις δεν μπορειτε να πειτε ότι σας θιγουν!!πως θα ζητατε ηθικη αποζημειωση??? όταν δεν προσβαλεστε εσεις??? χιχιχιχιχ ημαρτον ,,ψαξτετω λιγάκι πριν του δωσετε του δικηγορου τα λεφτα!! αυτος θα σας πει ότι παιζει να βγει ακρη για να σας τα παρει!! αλλα αν δε γραφεις το ονομασου δεν μπορεις!! με το νικ νειμ κυκλοφορειτε στο κοινωνικο σας συνολο??ώστε να θιχτεί η προσωπικότητας σας?? αν καποιος όμως γραφει το ονομα του π,χ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΥ" μπορει να πει ότι με προσβαλουν ότι ντρςεπομαι να κυκλοφορισω κι ότι εχω χασει πελατες από την δουλεια μου αρα ζητω χρηματικη αποζημιωση! επισης αν το φορουμ εχει κανει εναρξη η πηρε αδεια από την γκουγκλ αντε βγαλτε ακρη στα ευρωπαικα δηκαστ. αν εχει βγαλει την αδεια από τις ελληνικες αρχες μπορειτες να ζητήσετε να γινουν ανοιγμα των αρχειων του,Ολα αυτά αν κερδισει καποιος το δικαστηριο, κι αμα ο αντιδικος του δεν το παει στο εφετειο, η αν δεν ζητησει αναβολή η ότι προκυπτουν νεα δεδωμενα αρα δλδη σε 5-6 χρονια! κι αν όλα πανε καλα μπορει να βαλει τα εξοδατου και με τον τοκο στην αποζημιωση του! αλλα μεχρι τωτες υπολογιστε ποσα είναι να δωσετε!! Και μην ξεχνατε ότι ο κάθε ενας σαν θα παει να χασει την δικη εχει το δικαιωμα να ζητηση να τα βρουνε! οπου αν σας πει συγνωμη μπροστα στον προεδρο της εδρας την γλειτωνει!! χαχα,διοτις μην ξεχνατε ότι μπορει να φερει χαρτι από ψυχιατρο ότι την εποχη που εγραψε ότι εγραψε ηταν υπο την επιρια φαρμακων.
Αρα είναι πολύ σπανιο να βγαλετε ακρη από εδώ επειδή καποιος νομιζει ότι θιχτηκε!! εξαλου αν ηταν ετσι οσοι θιγόμαστε για περι της υγειας μας θεματα! όταν δλδη εμενα με προσβαλε η κλικα ,κι χλευαζε την πολυτοξικομανιαμου με την λογικη αυτή θα μπορουσα να τους κερδισω την δικη!! αλλα προσωπικα δεν το βλεπω τοσο σημαντικο !!ουτε είναι εδώ μεσα η ζωημου!! δυστυχβως όμως για την κυρια από πανω που θελει να κανει δικη ,η ζωουλα της αρχιζει κι υπαρχει εδώ μεσα!! για αυτό κι θελει να κανει δικη!!
Βρηκα μερικα προσωπικα μηνυματα που μου εστελνε ένα μελος από εδώ,βεβαια πρεπει να είναι πανω από ένα χρονο! αλλα εχει πολύ γελιο!!,,να δουμε πως κι τι μου ελεγε τωτες!!!κι τι λεει μετα!χαχα θα εχει πολύ πλακα ,,απλα δεν εχω την αδεια από το φορουμ να τα βγαλω!!διοτις λεει το φορουμ ότι δε πρεπει να βγαζουμε τα προσωπικα μυνηματα! παντος αν μπορω να τα βρω όλα, θα ριξουμε πολύ γελιο!!
από την άλλη είναι ανηθικο να το κανω,,διοτις όταν καποιος-καποια σου λεει κατις προσωπικο της,ευαισθητο δεν είναι σωστο να το βγαζεις να το δουν ολοι!!κι εγω τα σεβομαι αυτά τα πραματα!! αλλα από την άλλη αν σου τα "σπαει" τι να κανεις>?
Οτι δεν ξεβούλωσε το αυτί μου από την ωτίτιδα....μωρή μαλακία γαμώτο στανιό μου....
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Diana σε νιώθω, εδώ και 6 μέρες δεν ακούω από κανένα αυτί, αν και παίρνω αντιβίωση και ένα κάρο άλλα φάρμακα για το αναπνευστικό.
Περαστικά μας!