Τι σκέφτεστε; - Page 1527
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1527 of 1532 FirstFirst ... 527102714271477151715251526152715281529 ... LastLast
Results 22,891 to 22,905 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κουράγιο...
    Σε ευχαριστω Κυκνακο γιατι ειλικρινα θα το χρειαστω :)

Senior Member
    τι σκεφτεστε? Σκεφτομαστε ποσο κοροιδα νομιουν οτι ειμαστε οι γυναικες... η αλλη δεν απαντουσε καν τον σεπτεμβριο και τωρα μου εστειλε χρονια πολλα για την γιορτη μου! ουτε τον αριθμο μου δεν εσβησε!! και ξερεις "το μονο που εκανα ειναι να χασω την εμπιστοσυνη σου" "δεν ειμαι περηφανη γι αυτο που εκανα κλπ"... εχε χαρη που δεν μ αρεσει να βριζω

Senior Member
    Αυτά τα κάνουν και άντρες και γυναίκες, εξαρτάται από το ποιόν του ανθρώπου και όχι από το φύλο. Και προφανώς τα καλύτερα που νόμισε ότι θα έβρισκε, αποδείχθηκαν χειρότερα, οπότε τότε είναι που θυμούνται τον/ην παλιό/ά καλό/ή τάδε και γυρνάνε με την ουρά στα σκέλια "μετανιωμένοι/ες". Ουστ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mriya View Post
    Αυτά τα κάνουν και άντρες και γυναίκες, εξαρτάται από το ποιόν του ανθρώπου και όχι από το φύλο. Και προφανώς τα καλύτερα που νόμισε ότι θα έβρισκε, αποδείχθηκαν χειρότερα, οπότε τότε είναι που θυμούνται τον/ην παλιό/ά καλό/ή τάδε και γυρνάνε με την ουρά στα σκέλια "μετανιωμένοι/ες". Ουστ!
    αυτο το ξερω βρε..αλλα πως πιστευουν οτι ολα ειναι μελι γαλα.. να της πω τιποτα? ξερεις αυτοι που τοκανουν ειναι τοσο ψωνια που οτι και να τους πεις το μετρουν θετικα..και να την βρισεις αυτη θα λεει οτι της αρεσεις ..

Senior Member
    Όχι, να μην της πεις! Μείνε κύριος και στο ύψος σου! Γιατί ακριβώς όπως το είπες, αν της μιλήσεις άσχημα και της δείξεις ότι σε πείραξε, θα το πάρει πάνω της και θα 'χει να λέει μετά!! Μία απάντηση με ένα απλό "ευχαριστώ, ό,τι επιθυμείς" και τίποτα άλλο μετά, θα είναι μια χαρά. Και αν συνεχίσει, γράφ'την. Να μάθει ότι δε θα είναι όλος ο κόσμος στα πόδια της όποτε της γουστάρει και να ξέρει άλλη φορά να συμπεριφέρεται και να είναι ειλικρινής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mriya View Post
    Όχι, να μην της πεις! Μείνε κύριος και στο ύψος σου! Γιατί ακριβώς όπως το είπες, αν της μιλήσεις άσχημα και της δείξεις ότι σε πείραξε, θα το πάρει πάνω της και θα 'χει να λέει μετά!! Μία απάντηση με ένα απλό "ευχαριστώ, ό,τι επιθυμείς" και τίποτα άλλο μετά, θα είναι μια χαρά. Και αν συνεχίσει, γράφ'την. Να μάθει ότι δε θα είναι όλος ο κόσμος στα πόδια της όποτε της γουστάρει και να ξέρει άλλη φορά να συμπεριφέρεται και να είναι ειλικρινής.
    αυτο κανω..ουτως η αλως δεν ειχα ασχοληθει ποτε μετεπειτα... το παιζει και θεα,απο τοτε εχω γνωρισει πολυ καλυτερες

Senior Member
    Δεν ξέρω τι να κάνω...με βλέπω να κοιμάμαι κι απόψε από τώρα...νιώθω τόσο πεσμένη...κι ήθελα να δω ταινία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

ακόμα 9... πως θα περάσει η ωρα να πάω για υπνο... Βαριέμαι τόοσοο..Όλα τα βαριέμαι τώρα και δεν ξέρω/έχω τι να κάνω... μουφ!! Αντε να περάσει η ώρα λίγο να πάω να κοιμηθώ... ελπίζω να μπορέσω α κοιμηθώ..

Senior Member
    εγώ πάλι ΔΕΝ μπορώ να κοιμηθώ...
    Κάθε βράδυ τα ίδια...
    Υπερένταση...
    Ευτυχώς μέσα στα διάφορα συμπληρώματα κ βιταμίνες που παραγγέλνω έχω παραγγείλει και μελατονίνη και με ρίχνει για ύπνο αλλιώς μόνος μου ούτε για πλάκα.

Η πλάκα είναι πριν 10-15 μέρες είχα υπνηλία και κοιμώμουν πολύ και τώρα το ανάποδο

Πάλι καλά που χαλάει κανένα κινητό,βγαίνει κανένας καινούριος χάρτης gps και έτσι κάπου-κάπου κάποιος με θυμάται και βγαίνω και εγώ έξω με παρέα.Αυτό που με ενοχλεί όμως κάθε φορά είναι που οι περισσότεροι γνωστοί μου δε με αφήνουν με τίποτε να πληρώσω το ποτό ή τον καφέ μου ή γιατί όχι να κεράσω εγώ.Πάντα με κερνάνε επειδή τους εξυπηρετώ και αυτό με κάνει να νιώθω κάπως αμήχανα.

Senior Member
    να παν να γ@@μηθουν οσοι μας πληγωνουν! θανατος και σφαγη σε ολα τα πουστρ@@@κια και τις κοτες!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    εγώ πάλι ΔΕΝ μπορώ να κοιμηθώ...
    Κάθε βράδυ τα ίδια...
    Υπερένταση...
    Ευτυχώς μέσα στα διάφορα συμπληρώματα κ βιταμίνες που παραγγέλνω έχω παραγγείλει και μελατονίνη και με ρίχνει για ύπνο αλλιώς μόνος μου ούτε για πλάκα.

Η πλάκα είναι πριν 10-15 μέρες είχα υπνηλία και κοιμώμουν πολύ και τώρα το ανάποδο
    Τι είναι μελατονίνη?

Banned
    αν δειτε καμια φωτογραφια εδω με ξυρισμενο κεφαλι κ καραφλα δικη μου θα ναι :)

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν πρέπει ν' αμελώ τα φάρμακα μου...δεν κοιμήθηκα καλά χθες και νιώθω κουρασμένη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κι επίσης αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω όμορφη την Κυριακή και να περάσω καλά αφού δεν το κατάφερα χθες...