Χα χα χα χα, πραγματικά πολύ καλό αρχάγγελε!!!
Printable View
Χα χα χα χα, πραγματικά πολύ καλό αρχάγγελε!!!
Eρωτευμένος, συνάντησα μία πραγματικά πανέξυπνη και πανέμορφη ιατρό. Θα μπορούσα να συζητάω μαζί της για ώρες... Αν υπάρχει Θεός ας βοηθήσει να μου συμβεί αυτό που πρέπει να μου συμβεί, ώστε να κερδίσει ο κοσμός αυτό που αναζητάει και εγώ μετά αυτήν...
Βρε μνημονιο περνας τετοιο πονο ? καμια αλλη λυση δεν υπαρχει ? ή αφαιρεση ή δυνατα αναλγητικα ? υπομονη... τι αλλο ?
πρεπει να κανεις τακτικους ελεγχους ?
Αυριο θα παω να παρω καμια ενεσουλα για την επομενη κολαση που θα περασω.. Κοιτα τετοιο πονο εχω να περασω πολυ καιρο , ενοχλησεις εχω αλλα οχι αυτο το πραγμα..σκεψου να πονας επι 8 ωρες?Σε καποια φαση με ειχε πιασει ριγος και ειχα γινει σαν πανι απο την εξαντληση..
Θα κανονισω κανεναν υπερηχο να δω που βρισκομαι και αν ειναι να παω να την βγαλω να ησυχασω! Ουτε στον εχθρο μου..οποιος ειχε χολη στην ζωη του ξερει τι περναω :)
Kαι ολα αυτα απο μια κιντερ μπουενο κλαψ... αλλα ειχα πιει και 3 μπυρες με αδειο στομαχι , συν τα ψυχολογικουλια μου ε ποσο να αντεξει και αυτη η ερμη!!Ουτε η χολη μου δεν με αντεχει..
Χολοκυστεκτομή είναι η λύση,διαφορετικά ρισκάρεις παγκρεατίτιδα.
Δεν λέω πως είναι καλό να αφαιρείται η Χοληδόχος κύστη αλλά είναι η καλύτερη λύση!
Το έχω ψάξει το θέμα λόγω συγγενικού μου προσώπου που είχε τέτοιο θέμα...
CC την Παρασκευή βγαίνει η δικιά μου βιοψία..Με έχει φάει το άγχος...Απάλευτη κατάσταση...
Καταραμενο αγχος ...
Σταυρο ευχομαι να ναι οοοοολααααα καλαααααα !!!
Μνημονιακι σκεψου το σοβαρα μηπως ειναι καλυτερο να την αφαιρεσεις. Θα σε επηρεασει αμεσα σε κατι η αφαιρεση ?
Βασικα φοβαμαι την ναρκωση .. ενταξει το γεγονος οτι ειμαι ανασφαλιστη και ανεργη το παραβλεπω καποιος απο την οικογενεια θα πληρωσει :P .. Κατσε να παω για τον υπερηχο να δω τι γινεται μεσα μου και βλεπουμε. Ας κουμπωσω 2 μπουσκοπαν τωρα :P
Σταυρο και εγω με την σειρα μου ευχομαι να ειναι ολα καλα και θα ειναι ολα καλα θα το δεις.
Βγάλτην και απλά θα κάνεις προσεκτικότερη διατροφή μετά...Και θα είσαι Περδίκι.
Στην χολή που θα βγάλεις,στείλτη και για κυτταρολογική εξέταση για να δεις αν θα εμφανιστούν κύτταρα Ρέας μέσα!
Σε περίπτωση που βρεθείς Θετική σε Κύτταρα Ρέας,θέλει ισχυρή αγωγή μετά!
**Ρέα πλάκα κάνουμε!
Λογικο να φοβασαι ναρκωση.
Θαυμαζω τους ανθρωπους που κανουν ολων των ειδων εξετασεις και δεν ασπριζουν ή παθαινουν κρισεις αγχους.