Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 574
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 574 of 837 FirstFirst ... 74474524564572573574575576584624674 ... LastLast
Results 8,596 to 8,610 of 12551
    Senior Member
    Χα χα χα χα, πραγματικά πολύ καλό αρχάγγελε!!!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Eρωτευμένος, συνάντησα μία πραγματικά πανέξυπνη και πανέμορφη ιατρό. Θα μπορούσα να συζητάω μαζί της για ώρες... Αν υπάρχει Θεός ας βοηθήσει να μου συμβεί αυτό που πρέπει να μου συμβεί, ώστε να κερδίσει ο κοσμός αυτό που αναζητάει και εγώ μετά αυτήν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Περαστικά σου εύχομαι μνημόνιο. Ισως αν πηγαινες σε κάποιον αλλο γιατρο να μπορουσε να σου πει κατι αλλο για να μην υποφέρεις.

Θα σου πω ένα ανέκδοτο που το θυμηθηκα απο το τελευταίο μερος του μηνυματός σου (χαχαχαχαχαχα κλαίω) για να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα.

"Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφόκρυο.

Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος.

Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη.
    Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως πλέον υπάρχει laptop με μόνιμη σύνδεση στο internet.
    Αποφασίζει λοιπόν να στείλει mail στη γυναίκα του.

Κατά λάθος πληκτρολογεί ένα χαρακτήρα λιγότερο στον παραλήπτη του e-mail και το στέλνει αλλού χωρίς να καταλάβει τι έκανε.

Στο Χιούστον μια χήρα έχει μόλις γυρίσει από την κηδεία του άντρα της και τσεκάρει για κανένα συλλυπητήριο mail από φίλους και συγγενείς.
    Μόλις διαβάζει το πρώτο, βγάζει μια φωνή και λιποθυμάει !!

Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει τη μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή.

Το mail έγραφε:

Προς: την αγαπημένη μου γυναίκα
    Θέμα: Έφτασα

Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα.Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα.
    Υ.Γ. ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΤΩ!"

:Ρ:Ρ:Ρ
    χαχαχαχα καλο καλο!!

Βρε μνημονιο περνας τετοιο πονο ? καμια αλλη λυση δεν υπαρχει ? ή αφαιρεση ή δυνατα αναλγητικα ? υπομονη... τι αλλο ?
    πρεπει να κανεις τακτικους ελεγχους ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Βρε μνημονιο περνας τετοιο πονο ? καμια αλλη λυση δεν υπαρχει ? ή αφαιρεση ή δυνατα αναλγητικα ? υπομονη... τι αλλο ?
    πρεπει να κανεις τακτικους ελεγχους ?
    Αυριο θα παω να παρω καμια ενεσουλα για την επομενη κολαση που θα περασω.. Κοιτα τετοιο πονο εχω να περασω πολυ καιρο , ενοχλησεις εχω αλλα οχι αυτο το πραγμα..σκεψου να πονας επι 8 ωρες?Σε καποια φαση με ειχε πιασει ριγος και ειχα γινει σαν πανι απο την εξαντληση..
    Θα κανονισω κανεναν υπερηχο να δω που βρισκομαι και αν ειναι να παω να την βγαλω να ησυχασω! Ουτε στον εχθρο μου..οποιος ειχε χολη στην ζωη του ξερει τι περναω
    Kαι ολα αυτα απο μια κιντερ μπουενο κλαψ... αλλα ειχα πιει και 3 μπυρες με αδειο στομαχι , συν τα ψυχολογικουλια μου ε ποσο να αντεξει και αυτη η ερμη!!Ουτε η χολη μου δεν με αντεχει..

Senior Member
    Χολοκυστεκτομή είναι η λύση,διαφορετικά ρισκάρεις παγκρεατίτιδα.
    Δεν λέω πως είναι καλό να αφαιρείται η Χοληδόχος κύστη αλλά είναι η καλύτερη λύση!
    Το έχω ψάξει το θέμα λόγω συγγενικού μου προσώπου που είχε τέτοιο θέμα...

Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Αυριο θα παω να παρω καμια ενεσουλα για την επομενη κολαση που θα περασω.. Κοιτα τετοιο πονο εχω να περασω πολυ καιρο , ενοχλησεις εχω αλλα οχι αυτο το πραγμα..σκεψου να πονας επι 8 ωρες?Σε καποια φαση με ειχε πιασει ριγος και ειχα γινει σαν πανι απο την εξαντληση..
    Θα κανονισω κανεναν υπερηχο να δω που βρισκομαι και αν ειναι να παω να την βγαλω να ησυχασω! Ουτε στον εχθρο μου..οποιος ειχε χολη στην ζωη του ξερει τι περναω
    Kαι ολα αυτα απο μια κιντερ μπουενο κλαψ... αλλα ειχα πιει και 3 μπυρες με αδειο στομαχι , συν τα ψυχολογικουλια μου ε ποσο να αντεξει και αυτη η ερμη!!Ουτε η χολη μου δεν με αντεχει..
    Να πας για υπερηχο. Ε εχουμε καποιες ευαισθησιες ολοι οι ανθρωποι αλλά εχω ακουσει οτι ειναι ανυποφορος πονος. Μνημονιακι μη το αμελησεις. Ενταξει ???? Και ασε τις μπυρες και πιασε τα νερα !!!

Senior Member
    CC την Παρασκευή βγαίνει η δικιά μου βιοψία..Με έχει φάει το άγχος...Απάλευτη κατάσταση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Χολοκυστεκτομή είναι η λύση,διαφορετικά ρισκάρεις παγκρεατίτιδα.
    Δεν λέω πως είναι καλό να αφαιρείται η Χοληδόχος κύστη αλλά είναι η καλύτερη λύση!
    Το έχω ψάξει το θέμα λόγω συγγενικού μου προσώπου που είχε τέτοιο θέμα...
    Το ξερω δεν υπαρχει αλλη λυση και μια χαρα ζεις και χωρις χολη..

Καταραμενο αγχος ...
    Σταυρο ευχομαι να ναι οοοοολααααα καλαααααα !!!
    Μνημονιακι σκεψου το σοβαρα μηπως ειναι καλυτερο να την αφαιρεσεις. Θα σε επηρεασει αμεσα σε κατι η αφαιρεση ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post

Βγάλε την καλυτερα για να μην πόνας.
    αυτη δεν πρέπει να την λένε κιντερ μπουενο αλλα killer μπουενο :Ρ....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καταραμενο αγχος ...
    Σταυρο ευχομαι να ναι οοοοολααααα καλαααααα !!!
    Μνημονιακι σκεψου το σοβαρα μηπως ειναι καλυτερο να την αφαιρεσεις. Θα σε επηρεασει αμεσα σε κατι η αφαιρεση ?
    Βασικα φοβαμαι την ναρκωση .. ενταξει το γεγονος οτι ειμαι ανασφαλιστη και ανεργη το παραβλεπω καποιος απο την οικογενεια θα πληρωσει :P .. Κατσε να παω για τον υπερηχο να δω τι γινεται μεσα μου και βλεπουμε. Ας κουμπωσω 2 μπουσκοπαν τωρα :P
    Σταυρο και εγω με την σειρα μου ευχομαι να ειναι ολα καλα και θα ειναι ολα καλα θα το δεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Βγάλε την καλυτερα για να μην πόνας.
    αυτη δεν πρέπει να την λένε κιντερ μπουενο αλλα killer μπουενο :Ρ....
    χαχαχαχαχαχαχαχα ρε εχω ψοφησει στο γελιο σημερα !!!Δεν υπαρχεις!!

Senior Member
    Βγάλτην και απλά θα κάνεις προσεκτικότερη διατροφή μετά...Και θα είσαι Περδίκι.
    Στην χολή που θα βγάλεις,στείλτη και για κυτταρολογική εξέταση για να δεις αν θα εμφανιστούν κύτταρα Ρέας μέσα!
    Σε περίπτωση που βρεθείς Θετική σε Κύτταρα Ρέας,θέλει ισχυρή αγωγή μετά!

**Ρέα πλάκα κάνουμε!

Λογικο να φοβασαι ναρκωση.
    Θαυμαζω τους ανθρωπους που κανουν ολων των ειδων εξετασεις και δεν ασπριζουν ή παθαινουν κρισεις αγχους.