Originally Posted by
giorgos panou
Ελισαβετ! πρωτα απο ολα , κι ξεκινωντας απο τα βασικα να μου μιλας με πιο χαλαρη γραφη διοτις με τρομαζεις! ,με αναστατωνεις και με πιανει ιλιγγος. καταλαβες? Δευτερον να παψεις να γυρνοφερνεις ξω βολτιτσες στους δρομους τετοιαωρα! καταλαβες?? οταν ο κυριος Κικιλιας μας διαταζει να παραμενουμε σπιτι,το λεει για ολους, δεν εισαι εξερεση εσυ!
Δευτερον, εαν νομιζεις οτι υπαρχει δικαστικη αιθουσα στην χωρα ,Ελλαδα οπου θα καταδικασει καποιον χριστιανο ορθοδοξο επειδη πρωτεινει σε καποια κοπελα οπου αναφερει την λεξη "ΔΑΙΜΟΝΕΣ!!" να παει σε καποια εκκλησια μαλον εισαι γελασμενη η μαλον εισαι μεθυσμενη απο την βραδυνη σου εξοδο.Παρα αυτα σε πρωτρεπω και σε προκαλω να μου κανεις μυννηση διοτις εχουμε γεμισει χασοδικες τελευταια εδω μεσα.
Τριτων, ισως επειδη εισαι μεθυσμενη δεν γνωριζεις οτι σχεδον ολα τα ραντεβου εχουν ειτε ακυρωθει, ειτε ματεωθει, ειτε μετατεθει για επομενες ημερομηνιες υστερα του περας του Μαρτιου, λογο των μετρων για των ιο.Το εκανε διαγγελμα στην τηλωραση υπουργος μας.
Και μπενωντας στο κυριος θεμα, Ελη, δεν θυμομουν οτι της ειχα πρωτεινει ακριβως το ιδιο, δεν ειμαι υπολογιστης!! Θυμαμαι ομως, οτι η οικογενεια της πριν πολλα χρονια πανω στην απελπισια τους οι ανθρωποι νομιζαν οτι θα βρουν καποια βοηθεια εκει.Η δικη σου η χλιδατη και απολυτος κυριλε ζωουλα μαλον δεν εχει νιωσει πωτες την απελπισια! την δυσκολη θεση ,οταν γιατροι, κλινικες, θεραπευτες δεν μπορουν να γιατρεψουν το παιδι τους!! Ειναι πολυ φυσιολογικο αυτη η μανα που τοσα εχει περασει και που λιγο σεβασμος στον πονο της και στον αγωνα της δεν θα σε εβλαπτε, μειτε θα σου εριχνε την μυτουλα !! καταλαβες? προσπαθησαι καμια φορα να μπεις στην θεση αυτων των ανθρωπων!! βεβαια για εσενα ειναι πολυ δυσκολο φανταζομαι.
Οσο για την Μπου, οπως εχει πει η ιδια αν δε κανω λαθος , πιστευει, για αυτο κι το λεω.Η γνωμη μου ειναι οτι ο τροπος οπου προσεγγιστηκαι στην εκκλησια ισως ηταν λαθος, για αυτο και της ειπα εαν θελει, να το κανει μονη της, να παει σε καποια εκκλησια της επυλογης της, σε καποιον ιερεα της δικης της επυλογης! Ουτε της ειπα οτι εκει θα γιατρευτει, ουτες της ειπα οτι ειναι δαιμονυσμενη επειδη βλεπει τα δαιμονια! ουτες τυποτα, για μια βολτα της ειπα να παει, να ανταλλαξει καμια κουβεντα και μονο αυτο της ειπα.