με παρακολουθουν - Page 58
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 58 of 63 FirstFirst ... 8485657585960 ... LastLast
Results 856 to 870 of 935
    Senior Member
    γιωργο δεν θελω να εχω σχεση με την εκκλησια,,ετσι ειχα μπλεξει μικροτερη. δοκιμασα στο παρελθον να μιλησω σε εναν πανω στην απελπισια μου και ενοιωσα απειρα ασχημα και το μετανιωσα.δε θελω καμια επαφη με τους παπαδες.καμια
    και οσο για την οικογενεια οχι δε θα αεχομαι τσακωμους επι καθημερινης βασης και ειεα στη μανα μου πως οταν θα ξαναγινει θα φυγω απ το σπιτι μεχρι να ηρεμησουν και να με παρουν τηλ να γυρρισω.εχω ανεχτει πολλα αλλα οχι κι αυτο. δε φτανει που τα περναω ολα μονη δεν προκειται να ριξω αλλο τον εαυτο μου..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Εσυ ξερεις το καλητερο για τον εαυτο σου, καλητερα απο καθε γιατρο, καθε ψυχολογο και καθε γονεα!
    Το να φυγεις απο το σπιτι σου για μενα ειναι πολυ καλη ιδεα! στο ειχ πρωτεινει εξαλου αν θυμαμαι καλα καμια 15μερες πριν! ευχομαι να βρεις ενα αξιολογο μερος! και πανω απο ολα να προσεχεις!

Senior Member
    φοβαμαι πολυ.εχω παρει 2μγ ζαναξ αλλα τιποτα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Εγώ πιστεύω απο την εμπειρία μου ότι αν στραφεί κάποιος σε αυτή τη κατάσταση προς την εκκλησία απλώς μεταθέτει το πρόβλημα και αντικαθιστά τους εχθρούς. Για παράδειγμα η Boo αν μέχρι τώρα έβλεπε εξωγήινους, ή κοινούς ανθρώπους που γνωρίζουν ενα σχέδιο ως χριστιανή θα σταματήσει να τους βλέπει και θα της παρουσιάζονται μόνο δαίμονες. οι φωνές δεν θα την αφήσουν να ασκήσει τα θρησκευτικά της καθήκοντα, θα βωμολοχούν εναντίον των Θείων και θα ανεβάσουν τα επίπεδα της υπαρξιακής της αγωνίας γιατί θα νιώθει κάθε στιγμή αμαρτωλή.

Στη περίπτωσή μου όταν στράφηκα προς τη χριστιανική ζωή μετά από την εμφάνιση του Αγίου Κυπριανού, αποχώρησαν όλοι οι εχθροί μου αλλά μου έμειναν αμανάτι οι δαίμονες οι οποίοι δεν με άφηναν σε ησυχία, με βασάνιζαν με έλεγχαν κατεύθυναν τη σκέψη μου στην αμαρτία με γέμιζαν με νοσηρές εικόνες και προσπαθούσαν να με παγιδεύσουν με ανελέητο σφυροκόπημα λογισμών. Το καλό ήταν ότι μπορούσα να κυκλοφορώ άνετα στους δρόμους γιατι δεν είχα άλλους εχθρούς, το κακό ήταν ότι άρχισα να φοβάμαι για τη σωτηρία της ψυχής μου γιατι αυτή η δοκιμασία δεν είχε τελειωμό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Ελισαβετ! πρωτα απο ολα , κι ξεκινωντας απο τα βασικα να μου μιλας με πιο χαλαρη γραφη διοτις με τρομαζεις! ,με αναστατωνεις και με πιανει ιλιγγος. καταλαβες? Δευτερον να παψεις να γυρνοφερνεις ξω βολτιτσες στους δρομους τετοιαωρα! καταλαβες?? οταν ο κυριος Κικιλιας μας διαταζει να παραμενουμε σπιτι,το λεει για ολους, δεν εισαι εξερεση εσυ!
    Δευτερον, εαν νομιζεις οτι υπαρχει δικαστικη αιθουσα στην χωρα ,Ελλαδα οπου θα καταδικασει καποιον χριστιανο ορθοδοξο επειδη πρωτεινει σε καποια κοπελα οπου αναφερει την λεξη "ΔΑΙΜΟΝΕΣ!!" να παει σε καποια εκκλησια μαλον εισαι γελασμενη η μαλον εισαι μεθυσμενη απο την βραδυνη σου εξοδο.Παρα αυτα σε πρωτρεπω και σε προκαλω να μου κανεις μυννηση διοτις εχουμε γεμισει χασοδικες τελευταια εδω μεσα.
    Τριτων, ισως επειδη εισαι μεθυσμενη δεν γνωριζεις οτι σχεδον ολα τα ραντεβου εχουν ειτε ακυρωθει, ειτε ματεωθει, ειτε μετατεθει για επομενες ημερομηνιες υστερα του περας του Μαρτιου, λογο των μετρων για των ιο.Το εκανε διαγγελμα στην τηλωραση υπουργος μας.
    Και μπενωντας στο κυριος θεμα, Ελη, δεν θυμομουν οτι της ειχα πρωτεινει ακριβως το ιδιο, δεν ειμαι υπολογιστης!! Θυμαμαι ομως, οτι η οικογενεια της πριν πολλα χρονια πανω στην απελπισια τους οι ανθρωποι νομιζαν οτι θα βρουν καποια βοηθεια εκει.Η δικη σου η χλιδατη και απολυτος κυριλε ζωουλα μαλον δεν εχει νιωσει πωτες την απελπισια! την δυσκολη θεση ,οταν γιατροι, κλινικες, θεραπευτες δεν μπορουν να γιατρεψουν το παιδι τους!! Ειναι πολυ φυσιολογικο αυτη η μανα που τοσα εχει περασει και που λιγο σεβασμος στον πονο της και στον αγωνα της δεν θα σε εβλαπτε, μειτε θα σου εριχνε την μυτουλα !! καταλαβες? προσπαθησαι καμια φορα να μπεις στην θεση αυτων των ανθρωπων!! βεβαια για εσενα ειναι πολυ δυσκολο φανταζομαι.
    Οσο για την Μπου, οπως εχει πει η ιδια αν δε κανω λαθος , πιστευει, για αυτο κι το λεω.Η γνωμη μου ειναι οτι ο τροπος οπου προσεγγιστηκαι στην εκκλησια ισως ηταν λαθος, για αυτο και της ειπα εαν θελει, να το κανει μονη της, να παει σε καποια εκκλησια της επυλογης της, σε καποιον ιερεα της δικης της επυλογης! Ουτε της ειπα οτι εκει θα γιατρευτει, ουτες της ειπα οτι ειναι δαιμονυσμενη επειδη βλεπει τα δαιμονια! ουτες τυποτα, για μια βολτα της ειπα να παει, να ανταλλαξει καμια κουβεντα και μονο αυτο της ειπα.
    Κι εσύ να γράφεις ορθογραφημένα αλλιώς μου προκαλείς πρόβλημα. Στραβώθηκα να προσπαθώ να καταλάβω τι γράφεις.

Άντε παίξε παραπέρα ρε ζορζ, έσπασες το φράγμα των 100 προβολών του εαυτού σου ανα ποστ.

Senior Member
    GerogeGr έσβησα το ποστ που σου απαντούσα μιας και λύθηκε το θέμα για να μην χαλάμε το θρεντ της μπου
    Last edited by elisabet; 18-03-2020 at 11:59.

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    γιωργο δεν θελω να εχω σχεση με την εκκλησια,,ετσι ειχα μπλεξει μικροτερη. δοκιμασα στο παρελθον να μιλησω σε εναν πανω στην απελπισια μου και ενοιωσα απειρα ασχημα και το μετανιωσα.δε θελω καμια επαφη με τους παπαδες.καμια
    και οσο για την οικογενεια οχι δε θα αεχομαι τσακωμους επι καθημερινης βασης και ειεα στη μανα μου πως οταν θα ξαναγινει θα φυγω απ το σπιτι μεχρι να ηρεμησουν και να με παρουν τηλ να γυρρισω.εχω ανεχτει πολλα αλλα οχι κι αυτο. δε φτανει που τα περναω ολα μονη δεν προκειται να ριξω αλλο τον εαυτο μου..
    οκ δεν το ήξερα αυτό, τελος

Senior Member
    ελισαβετ λεει την αληθεια πρεπει να καταλαβετε οτι ζωη δεν ειναι μονο το σεξ δεν μπορει ενασ αντρασ να δουλευει 50 χρονια με μονο συμμαχο την αγαπη τησ γυναικασ του δε λεω ειναι θαυμα κ μπραβο μασ ωσ χωρα αλλα δε σασ βοηθαει να γινετε ισεσ ποτε θα δουλεψετε ποτε θα διαχειριστειτε χρηματα ποτε θα γινεται ιδιοκτητεσ κι οχι κατοχοι αυτα ειναι που πρεπει να αλλαξουν κι εσεισ απο το κεφαλι σασ συγκεντρωνεστε μονο στο σεξ βολευτηκατε στο κατωτερεσ αλλα εσεισ το διαλεγετε αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    εχει αγορασει ποτε σπιτι γυναικα με λεφτα απο δουλεια νομιμη δικα τησ ποτε δεν εγινε αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Κι εσύ να γράφεις ορθογραφημένα αλλιώς μου προκαλείς πρόβλημα. Στραβώθηκα να προσπαθώ να καταλάβω τι γράφεις.

Άντε παίξε παραπέρα ρε ζορζ, έσπασες το φράγμα των 100 προβολών του εαυτού σου ανα ποστ.
    εννοεις οτι εχω γραψει τα πιο πολλα μηνυματα απο ολους εδω μεσα? αληθεια? Δεν μου το ειχα!! Οσο ταπεινος κι αν ειμαι δεν μπορω να μην αποδεχτω τα "μπραβω"
    Ελη, σε παρακαλω οταν αναφερεσαι στο προσωπο μου να χρεισημοπηεις τον δεοντα σεβασμο! Επειδη το φορουμ μας εχει κανει ολους ισους ,ενω "εξω" θα μου μιλαγες στον πληθυντικο Ελη, αν σου επιτρεποταν να μου μιλησεις κιολας .. Παρολα αυτα δεν σου την λεω ουτες στο αναφερω αυτο το ζητημα,την αποσταση οπου εχουμε οι δυο μας κοινωνικοπολιτισμικα!
    Οσο για εχθες το βραδυ οπου ο υπουργος μας ,εχει δωσει σαφες οδηγιες να ειμαστε σπιτι ,εσυ "κυκλοφοραγες" εξω , αυτο δειχνει οτι δεν εχεις συλογικη συνειδηση! Σε παρακαλω πολυ να μην επαναληφθει αυτο .
    Απο την στιγμη οπου η ΜΠΟΥ, μου ξεκαθαρισαι οτι δεν θελει να εχει σχεσεις με τα του οικου του κυριου μας, το σεβομαι και δεν της το ξανα αναφερω!
    Αυτο που της ευχομαι ειναι εκει που θα παει , εκει πουθα μετακομισει να ειναι καλα,να εχει οσο μπορει βεβαια τεσταρει το μερος, τις συνθηκες και το περιβλον.Παντος , νομιζω οτι ειναι το καλητερο που θα μπορουσαι να κανει ,εξαλου της το ειχα πει επανειλημμενος να το κανει, η αποσταση απο τους δικους της θα φερει πολλαπλα καλα, πρωτα θα υπαρξει το σπασιμο του κορεσμου! μετα θα μπορεσουν να σκεφτοντε χωρις την παρουσια της μητερας της παρουσα Τελος θα βρει γαληνη ψυχης σαν θα ειναι μακρια απο το πατρικο της. Ειναι επισης μια θαρραλεα κινηση οπου αξιζει τα ευσιμα η ΜΠΟΥ.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 18-03-2020 at 14:05.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned

Banned

Senior Member
    καλησπερα παιδια

ξυπνησα με τρομερο αγχος.μετα τα 2μγ ζαναξ κοιμηθηκα 14 ωρες..
    καθομαι με την πλατη προς το παραθυρο μηπως και ξαναδω σκιες να το αποφυγω

τωρα οσο αφορα τη θρησκεια πιστευω στο θεο που μας εφτιαξε χωρις να ξερω αν ειναι ο χριστος, ο αλλαχ ή ο βουδας.αν ειχα γεννηθει καπου αλλου θα με διδασκαν αλλη θρησκεια..οποτε ειναι λαθος αφοτου γενιομαστε σε συγκεκριμενο μερος να ειμαστε καθετοι σε αυτο το θεμα.
    ασπαζομαι μονο την αγαπη που πρεσβεβευει η εκκλησια αλλα και παλι οσες φορες εχω φερθει με αγαπη με εχουν τσαλαπατησει.
    δε πιστευω σε παππαδες αυτο ειναι το μονο σιγουρο..
    οποτε πιστευω σε μια ανωτερη απροσδιοριστη υπαρξη
    και δε θελω να ξαναανφερθω στο συγκεκριμενο θεμα..

δευτερον.. οπως εχω ξαναπει ποσες φορες δεν εχω λεφτα να νοικιασω σπιτι.. αλλιως θα εφευγα απο χτες..τι να νοικιασω με 300 ευρω? πως να πληρωσω το ενοικιο? πως να πληρωσω λογαριασμους? πως να κανω τα προσωπικα μου εξοδα?
    απλα δε γινεται..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλησπερα παιδια

ξυπνησα με τρομερο αγχος.μετα τα 2μγ ζαναξ κοιμηθηκα 14 ωρες..
    καθομαι με την πλατη προς το παραθυρο μηπως και ξαναδω σκιες να το αποφυγω

τωρα οσο αφορα τη θρησκεια πιστευω στο θεο που μας εφτιαξε χωρις να ξερω αν ειναι ο χριστος, ο αλλαχ ή ο βουδας.αν ειχα γεννηθει καπου αλλου θα με διδασκαν αλλη θρησκεια..οποτε ειναι λαθος αφοτου γενιομαστε σε συγκεκριμενο μερος να ειμαστε καθετοι σε αυτο το θεμα.
    ασπαζομαι μονο την αγαπη που πρεσβεβευει η εκκλησια αλλα και παλι οσες φορες εχω φερθει με αγαπη με εχουν τσαλαπατησει.
    δε πιστευω σε παππαδες αυτο ειναι το μονο σιγουρο..
    οποτε πιστευω σε μια ανωτερη απροσδιοριστη υπαρξη
    και δε θελω να ξαναανφερθω στο συγκεκριμενο θεμα..

δευτερον.. οπως εχω ξαναπει ποσες φορες δεν εχω λεφτα να νοικιασω σπιτι.. αλλιως θα εφευγα απο χτες..τι να νοικιασω με 300 ευρω? πως να πληρωσω το ενοικιο? πως να πληρωσω λογαριασμους? πως να κανω τα προσωπικα μου εξοδα?
    απλα δε γινεται..
    Boo έχεις σκεφτεί ποτέ την συγκατοίκηση? Με κάποια φίλη σου? Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να το κάνεις αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει και με τους φόβους σου εκτός από το οικονομικό κομμάτι..Απλά μια σκέψη κάνω...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Page 58 of 63 FirstFirst ... 8485657585960 ... LastLast