Της έστειλα καρτούλα με το σκυλάκι της μέσα που την τράβηξα το Καλοκαίρι που ήρθαν, μαζί με στιχάκια για απώλεια και ευτυχώς της άρεσε. Ώρες ώρες νιώθω πως θα κάνω τα πράγματα χειρότερα.
Printable View
Της έστειλα καρτούλα με το σκυλάκι της μέσα που την τράβηξα το Καλοκαίρι που ήρθαν, μαζί με στιχάκια για απώλεια και ευτυχώς της άρεσε. Ώρες ώρες νιώθω πως θα κάνω τα πράγματα χειρότερα.
τσιπρα μπηκαμε στην ευρωπη τερμα το νταντεμα εγω μεγαλωσα τα παιδια μου ευρωπαικα δηλαδη να ειναι αυτονομα να μη με εχουν αναγκη τερμα η ελληνικη μαλακια αν θελετε ευρωπαικα αυτα
Ε οχι βεβαια αλλαζει κανεις κατι γιατι αισθανεται δεν τον εκφραζει πλεον σανανθρωπο... Αυτο εκανα εγω οταν το αλλαξα. Περισσοτερο για μενα ηταν αυτη η απαξια του σιγα και μην αλλαξω την ορθη χρηση επειδη καθρεφτιζεται μια κοινωνια ολοκληρη σε εναν ψοφο. Τεσπα εσυ ξερεις.
Αυτες οι κυρατσες στο μπαλκονι μου χαλανε την διαθεση...συστηματα παρακολουθησης...γιατι καλη μου γυναικα παω σπιτι μου να ξεκουραστω και πρεπει να ακουω ο,τι λες...μιλανε στο τηλ και ακουω ολη την συζητηση...ελεος...τι βλαμμενους γειτονες εχω Θεε μου...τα νευρα μου