ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 57
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 57 of 258 FirstFirst ... 747555657585967107157 ... LastLast
Results 841 to 855 of 3862
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Είχα σκεφτεί να της προτείνω να πάρει άλλο σκυλάκι για να μην βιώνει τόσο έντονα την απώλεια αλλά πιστεύω πως θα είναι τέρμα λάθος. Σαν να της λέω πως θα αναπληρώσει το κενό και να την αντικαταστήσει. Θυμάμαι που μόλις έχασα το πρώτο μου σκυλάκι, δεν ήθελα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να πάρω άλλο γιατί σκεφτόμουν πως αν το χάσω και εκείνο θα ξαναπεράσω τα ίδια. Όμως επειδή οι γονείς μου έμαθαν και σκύλο και ένιωθαν "άδειο" το σπίτι, πήρανε άλλο και εννοείται πως το αγαπήσαμε κι' αυτό. Πάντα θα έχουν θέση στην καρδιά σου, πάντα θα τα θυμάσαι και θα τα αγαπάς και επίσης η αγάπη δεν μοιράζεται.

Μια άλλη γνωστή μου έκανε το ίδιο μετά από κάποιους μήνες. Όμως δεν θα προτείνω κάτι και ειδικά τώρα. Αν θέλει και το νιώθει θα το σκεφτεί από μόνη της. Θα της στείλω μετά να δω αν είναι καλύτερα.
    Όχι μην το προτείνεις τουλάχιστον στην παρούσα φάση...το κενό που αφεινει δεν θα αναπληρωθεί με ένα άλλο παρά μόνο αν το δεχτεί σαν γεγονός και προχωρήσει παρακάτω...

Εγώ μετά από 15 χρόνια θα πάρω και πρώτη φορά στο σπίτι μου...Αυτό που είχα ήταν στο πατρικό μου..

Ενώ ήμουν κάθετη στο ότι δεν θέλω, όσο και να με παρακαλούσαν τα παιδιά μόλις είδα ένα συγκεκριμένο τα ξέχασα όλα ...
    Νοιώθω μετά από καιρό ότι σαν να περιμένω να έρθει ένα μωρό στο σπίτι μας !

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Μονο στα ελληνικα ξερω να υπαρχει λεξη διαφορετικη για το θανατο των ζωων, ποσο μαλλον να χρησιμοπιειται σχεδον αποκλειστικα. Δεν πιστευω πως ειναι τυχαιο, ουτε και ασυνδετο με τον γενικοτερο πολιτισμο της Ελλαδας απεναντι στα ζωα. Οι λεξεις μετρανε και τη χρηση τους την καθοριζει η κοινωνια, οχι τα λεξικα. Τα λεξικα ειναι που καταγραφουν αυτη τη χρηση.
    Μήπως να την αλλάξω σε πέθανε τότε; Θα νιώθατε καλύτερα;

Για όνομα.

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αποφάσισες ποιο θα πάρεις?
    Γιώργο για καλή μας τύχη βρήκαμε μια οικογένεια που θέλει να τα χαρίσει οπότε δεν θα μπω στην διαδικασία της αγοράς που δεν την ήθελα και τόσο !

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Την άλλαξα επειδή την χρησιμοποιούσα λάθος. Αλλιώς δεν θα έδινα καν σημασία.

Με ενόχλησε επειδή ήταν το πρώτο που σχολίασες και με διόρθωσες σε κάτι που δεν ήταν λάθος. Αυτό μόνο. Δεκτή η συγγνώμη. Μπορεί να είμαι κι' εγώ υπερβολική.
    Η επειδή εγώ βάζω τα ζώα ίσα με τους ανθρώπους η λέξη "ψόφησε" με ενοχλεί.. Αλλά ήταν λάθος η στιγμή για να το σχολιάσω και έχεις δίκιο..

Πάντως εγώ όταν χάσω τον σκύλο μου (σε καμία δεκαριά χρόνια) δεν θα παρω άλλο σκυλάκι.. Αλλά θεωρώ πως μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα θα ήθελα να έφερνα ξανά ένα σκυλάκι στο σπίτι μου. Θα με βοηθούσε.. Νομίζω

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Γιώργο για καλή μας τύχη βρήκαμε μια οικογένεια που θέλει να τα χαρίσει οπότε δεν θα μπω στην διαδικασία της αγοράς που δεν την ήθελα και τόσο !
    Ράτσα?? Το θέμα με τις τρίχες?

ntinti
    Guest
    Ράτσα?? Το θέμα με τις τρίχες?
    Ίδιο με αυτό που θέλαμε!
    Έψαξα Πολύ στο ίντερνετ όλη νύχτα και βρήκα αγγελία ...
    Μιλήσαμε σήμερα το πρωι....
    Το μόνο που θα επιβαρυνθο είναι τα έξοδα που θα μου το στείλει γιατί είναι μακρυά ,αλλά δεν με νοιάζει καθόλου ...

Senior Member
    Η επειδή εγώ βάζω τα ζώα ίσα με τους ανθρώπους η λέξη "ψόφησε" με ενοχλεί.. Αλλά ήταν λάθος η στιγμή για να το σχολιάσω και έχεις δίκιο..

Πάντως εγώ όταν χάσω τον σκύλο μου (σε καμία δεκαριά χρόνια) δεν θα παρω άλλο σκυλάκι.. Αλλά θεωρώ πως μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα θα ήθελα να έφερνα ξανά ένα σκυλάκι στο σπίτι μου. Θα με βοηθούσε.. Νομίζω
    Ένας λόγος παραπάνω. Επειδή και εγώ στην ίδια μοίρα τα βάζω προσβλήθηκα.

Anyway δεν θέλω να το συνεχίσω

george1520
    Guest
    Ίδιο με αυτό που θέλαμε!
    Έψαξα Πολύ στο ίντερνετ όλη νύχτα και βρήκα αγγελία ...
    Μιλήσαμε σήμερα το πρωι....
    Το μόνο που θα επιβαρυνθο είναι τα έξοδα που θα μου το στείλει γιατί είναι μακρυά ,αλλά δεν με νοιάζει καθόλου ...
    Μπράβο ρε Ντιντι.. Είναι χαρά τα τριχωτά μωρά.. Δίνουν αγάπη χωρίς αντάλλαγμα..
    Φύλο?

Senior Member
    Όχι μην το προτείνεις τουλάχιστον στην παρούσα φάση...το κενό που αφεινει δεν θα αναπληρωθεί με ένα άλλο παρά μόνο αν το δεχτεί σαν γεγονός και προχωρήσει παρακάτω...

Εγώ μετά από 15 χρόνια θα πάρω και πρώτη φορά στο σπίτι μου...Αυτό που είχα ήταν στο πατρικό μου..

Ενώ ήμουν κάθετη στο ότι δεν θέλω, όσο και να με παρακαλούσαν τα παιδιά μόλις είδα ένα συγκεκριμένο τα ξέχασα όλα ...
    Νοιώθω μετά από καιρό ότι σαν να περιμένω να έρθει ένα μωρό στο σπίτι μας !
    Πέρα από τον πόνο της απώλειας και με όλες τις συνέπειες, αν σκεφτείς πόση αγάπη και χαρά σου δίνουν όλα αυτά τα χρόνια που μεγαλώνουν μαζί σου, αξίζει τον κόπο.

ntinti
    Guest
    Μπράβο ρε Ντιντι.. Είναι χαρά τα τριχωτά μωρά.. Δίνουν αγάπη χωρίς αντάλλαγμα..
    Φύλο?
    Αγοράκι θα είναι !!!
    Είμαστε ενθουσιασμένοι οικογενειακώς θα είναι το μικρούλη μας!
    Μου είπε αν ολα πάνε καλά σε κάνα 20ημερο θα είναι κοντά μας!!!
    Μια χαρά για να μαζέψω και τα χάλια μέχρι τότε γιατί θα γίνει πόλεμος μέχρι να το μάθουμε χαχα!

george1520
    Guest
    Πόσο μηνών είναι?

ntinti
    Guest
    Πόσο μηνών θα είναι?
    Κοντά 2 μου είπε ,θα του κάνουν το πρώτο εμβόλιο και θα μου το στείλει με όλα του τα χαρτιά !

george1520
    Guest
    Κοντά 2 μου είπε ,θα του κάνουν το πρώτο εμβόλιο και θα μου το στείλει με όλα του τα χαρτιά !
    Τέλεια.. Πανιά και εξάσκηση.. Σαν μωρό..
    Ένας σκύλος αλλάζει την ζωή του ανθρώπου..

ntinti
    Guest
    Τέλεια.. Πανιά και εξάσκηση.. Σαν μωρό..
    Ένας σκύλος αλλάζει την ζωή του ανθρώπου..
    Αχ Ναι το ξέρω θέλει πολύ υπομονή....
    Δεν θα ξεχάσω όταν είχαμε πάρει το κανις που είχα στο πατρικό μου ήταν Χριστούγεννα ......Το πρώτο δώρο που βρήκαμε κάτω από το δέντρο ξέρεις τι ήταν ?
    Τα κακάκια της χαχαχα!
    Θυμάμαι την μαμά μου εξαλη και εμένα να γελάω....

Μάλλον ήρθε η ώρα που θα πληρώσω το τότε γέλιο μου ,ελπίζω μόνο να μάθει γρήγορα !

george1520
    Guest
    Αχ Ναι το ξέρω θέλει πολύ υπομονή....
    Δεν θα ξεχάσω όταν είχαμε πάρει το κανις που είχα στο πατρικό μου ήταν Χριστούγεννα ......Το πρώτο δώρο που βρήκαμε κάτω από το δέντρο ξέρεις τι ήταν ?
    Τα κακάκια της χαχαχα!
    Θυμάμαι την μαμά μου εξαλη και εμένα να γελάω....

Μάλλον ήρθε η ώρα που θα πληρώσω το τότε γέλιο μου ,ελπίζω μόνο να μάθει γρήγορα !
    Μαθαίνουν γρήγορα... Ξέχασα χθες να σου στείλω φώτο με ένα σκυλάκι μικρό που έχει μια φίλη μου.. Σαν αυτό που θα πάρεις είναι. Σαν λουτρινο