που εισαι κοπελιά μου? αντε η καλή διάθεση να κατσει στα αυγά της σε ολους μας ,φιλακια
Printable View
Γεια σου Ηλιάννα... :) Λίγο εκτός είμαι γιατί όταν δεν έχω καλή διάθεση θέλω συνέχεια να κοιμάμαι...τυχαίνει σ' εσένα ή σε κανέναν άλλον αυτό; Όσο για το "αντε η καλή διάθεση να κατσει στα αυγά της σε ολους μας", από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!
Φιλάκια κι από μένα...
αισθανομαι ... πως τα πακετα τελειωνουν πολυ γρηγορα.....μου χουν μεινει μονο δυο τσιγαρα..:(
ειδικα αν πρεπει να βαλω και κεινο το γαμ@@@νο το φιλτρο μεσα....:(
Eγω παντως δεν καπνιζω ουτε καπνιζα αλλα ξερω να στριβω μια χαρα, οποτε φλου φλου ασε τις δικαιολογιες και αρχινα το στριψιμο! :P
Συνηθεια ειναι. Τον πρωτο καιρο θα δυσκολευτεις αλλα μετα θα σου παιρνει 20 δευτερολεπτα ( ως ιδεοψυχαναγκαστικη το εχω χρονομετρησει).
Οσο για το φιλτρο εγω το κραταω στο στομα και οταν το στριψω το βαζω στο χαρτακι (αφηνοντας κενο στο πανω μερος)
Τέλεια, τέλεια, τέλεια, τέλεια, τέλεια ,τέλεια.......................!!! :D
Βαρυς, αδειος...
δεν γινεται να μην σκαω Ηλιανα μου ωρες ωρες νιωθω οτι ειμαι τοσο κομπλεξικη...εχω σταματησει να σκεφτομαι θετικα πλεον
χαρουμενη...που υπαρχουν και πραγματικοι φιλοι! με τα καλα τους και τα κακα τους :)
δεν υπαρχουν για εμενα φιλοι!δεν με σεβαστηκαν και απομακρυνθηκα.τωρα δεν εχω κανεναν
επειδη βλεπω την αναφερετε συχνα τελευταια, να το ξεκαθαρισουμε για να μη μπερδευοσαστε. η Χριστινα ειναι last year! μπορει να μενουμε κοντα, μπορει να εχουμε ορισμενα κοινα ενδιαφεροντα, αλλα με περναει ηλικιακα, και μαλλον δε ταιριαζουμε και στα υπολοιπα, αφου εγω ειμαι πολυ αρνητικος και κακιασμενος κι αυτη το ακρως αντιθετο. δεστο και στα ζωδια, ταυρος με τοξοτη. αμα θες να μου βρεις νυφη σονυ και καλα απο δω μεσα, ψαξε για καρκινους και σκορπιους. αν και πλεον εγω γουσταρω τρου ξανθουλες, που ελληνιδες δυστυχως σπανιζουν.
μα δεν καθομαι, παω και για μπανια κανονικα, σε λιγο θα φυγω και διακοπες εκτος Αθηνων. αλλα απλα δεν ανηκω σε καποια παρεα να πεις γνωριζω κοσμο απο εκει, δεν εχω συγκεκριμενα ατομα δλδ να περναω τις ωρες μου μαζι τους. τωρα για το αν ειμαι δυσκολος ή οχι δε μπορω να το κρινω εγω, ας πουν αυτες που μου τη πεσαν (Lacrymosa κλπ).
ΚΕΝΟ, γιατι εχεις τοσο μενος με ηλικιακα πλαφον και με ζωδιακους κυκλους για ευρεση συντροφου? Τα λες πιο πολυ για πλακα ή τα εννοεις για καποιο λογο που εσυ βρισκεις σημαντικο?
well, καλοκαιρακι ειναι... κινησου λιγο και πιστευω οτι κατι θα βρεθει!
ALIA εισαι τελειως τυφλη κοριτσι μου ? που το ειδες το μενος με την ηλικια και τα ζωδια ? εγω απλα ειπα οτι ειναι οντως λιγο μεγαλυτερη, και τα εδωσα σαν αλλο ενα παραδειγμα να δει ο axl100 οτι δε ταιριαζουμε πουθενα. ουτε κολλημα υπαρχει, ουτε ψαχνομαι, ουτε τπτ. απλα την αποψη μου εγραψα περι γκομενακιων γενικοτερα. σταματηστε να μου γραφετε τις φαντασιωσεις σας εδω μεσα, αν θελετε να περνετε απαντηση απο μενα. διαφορετικα ignore κι εχουμε ολοι το κεφαλι μας ησυχο.
Στο post οπου απευθυνομουν σ'εσενα, δεν ημουν προσβλητικη και ουτε επιθετικη για να μιλας για δικες μου φαντασιωσεις, για τυφλωση και για ignore που φυσικα αν θες να εχεις ησυχο το κεφαλακι σου και να ταμπουρωθεις στο καβουκακι σου ωστε να μην κανεις συζητηση οπως λες οτι θες να κανεις αλλα τελικα φασκεις και αντιφασκεις, εισαι ελευθερος να το κανεις κι εγω θα σιγονταρω με τις υγειες σου!
Προς το παρον παντως διατηρω καλη μνημη και θυμαμαι απειρες αναφορες σου σε ηλικιακα μετρα και σταθμα... βεβαια εισαι ελευθερος να κατασκευασεις στο μυαλο σου το ιδανικο ταιρι για σενα, απλως εγω ρωτησα αν κολλας οντως τοσο ή αν το αναφερεις περισσοτερο για πλακα γιατι προσωπικα βρισκω αυτα τα ηλικιακα καλουπια ιδιαιτερα παλιομοδιτικα και αλλων εποχων και τα ζωδια καπως αφελη για να κριθει ο χαρακτηρας καποιου ατομου!
Προτεινω παντως, αν θες κι επιδιωκεις βεβαια σχεση, ν'ανοιξεις τους κοινωνικους σου οριζοντες αλλα και το μυαλουδακι σου ωστε να βρεθει κατι καλο τωρα που ειναι καλοκαιρακι και ειναι μια καλη ευκαιρια αν την αδραξεις σωστα και με συνεση...
μα δεν υπαρχει ουτε μενος, ουτε κολλημα σε καλουπια! που φασκω κι αντιφασκω ακριβως? το να γραφει ενας ανθρωπος τη προτιμηση του γενικα πχ οτι γουσταρει τις ξανθιες, ενω σου λεει δε ψαχνεται, κι εσυ επιμενεις να λες τα δικα σου οτι ψαχνεται κι επιδιωκει, φαντασιωσεις δεν ειναι ? ασε μας ρε ALIA με το τι νομιζεις και θυμασαι
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης