Originally Posted by
Tomhet
Θεοφανία μεχρι τώρα δεν γκρίνιαξα αλλα τώρα θα το κάνω...
Ειλικρινά δεν είμαι τόσο χαζός...λυπάμαι αν τα κείμενα μου βγάζουν κάτι τέτοιο.
Ούτε γκρινιάζω για 2 αποτυχίες με γυναίκες στη ζωή μου, ούτε είπα πουθενά οτι δεν ξαναπροσπάθησα και μια και δυο και τρεις και δεκα και εικοσι και οτι δεν προσπαθω ακόμα...
Αδικα πιστεύεις πως τα γόνατα μου είναι ανέπαφα απο τις πτώσεις...είναι καταματωμένα. Και ξανασηκώνομαι και ξαναπέφτω...σαν παιδί κάποια στιγμή μαθαίνεις να περπατάς...εδώ δυστυχώς δεν είναι ποτέ εύκολο ειδικά για έναν άνθρωπο σαν εμένα. Δυστυχώς οι επιλογές μου όσον αφορά το άλλο φύλο είναι πολύ συγκεκριμένες (μην το μπερδέψεις με το οτι εχω υψηλα πρότυπα ομως) και κατασταλαγμένες και όπως είπα και στο προηγούμενο post, δεν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι "για πλάκα". Οπότε όπως και να το κάνεις το να κρατάς κάτι μέσα σου για 8 μήνες πχ γιατί σου είναι δύσκολο ψυχολογικά αλλά και σωματικά να το "αντιμετωπίσεις" και τελικά να τρως άκυρο...ε...είναι κομματάκι δύσκολο ρε συ.
..αυτό είναι θέμα δικής σου διαχείρισης, γιατί το διάστημα οκτώ μηνών συναναστροφής με έναν άνθρωπο είναι τεράστιο όσν αφορά στο να καταλάβεις αν σε βλέπει ερωτικά ή όχι....
Θα σου στείλω όμως ένα pm έτσι για να γελάσεις με τις περιπέτειες μου.
...οκ :)
Επίσης γράφω οτι έχω προσεγγίσει αρκετά άτομα απο το forum που όμως εξαφανίζονται μετά απο 1-2 μέρες απο την δημιουργία του post τους καθώς αν το ψάξεις λίγο κανείς που έχει γράψει στο forum εδω περί μοναξιάς δεν έχει μείνει εδώ γύρω...κοίτα το και θα δεις.
..κοίτα, υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει να λύσουν το πρόβλημα τους, αλλά αρέσκονται να το λένε και να το ξανά λένε και αυτό για κάποιο λόγο τους αρκεί.
Το τι λατρεύετε εσείς οι γυναίκες Θεοφανία μου είναι το ίδιο με αυτό που λατρεύουν όλοι οι άνθρωποι. Το τέλειο δηλαδή. Μου περιέγραψες τον πρίγκιπα...περιέγραψε μου τώρα και την αντίστοιχη πριγκίπισσα όμως που θα είναι με αυτόν. Γιατί αλλιώς μιλάμε για παραμύθια...δεν περιμένω απο κανέναν να είναι πρίγκιπας η πριγκίπισσα...Για την ακρίβεια δεν έχω βάλει ποτέ κανέναν άνθρωπο σε κανένα καλούπι. Πρόσφατα μου είπε κάποια πως δεν την ελκύω γιατί της παρουσίασα τον εαυτό μου με ελαττώματα. Της απάντησα πως ψάχνω και θέλω να γνωρίσω ανθρωπους με ελαττώματα όπως είμαι και εγώ γιατί ξέρω οτι αυτοί είναι που θα έχουν παλέψει για πράγματα στη ζωή τους. Οι πρίγκιπες/πριγκιπισσες απλά κληρονόμησαν τον τίτλο. Δεν έβαλα ούτε εκείνη όμως σε καλούπι και μάλιστα τα δικά της ελαττώματα ήμουν διατεθημένος να τα δεχτώ και με το παραπάνω γιατί οι πληγές δείχνουν το πόσο θνητος είσαι..το πόσο άνθρωπος δηλαδή. Θεώρησα απλά ατυχέστατο τον χαρακτηρισμό της και η γνώμη μου για εκείνη δεν άλλαξε. Αλλά με πίκρανε.
Ο κάθε ένας φυσικά έχει τις απαιτήσεις του και δεν θα ζητούσα ποτέ απο κανέναν να τις ρίξει για να του αρέσω εγώ. Αλλά Θεοφανία μου το ξέρω οτι δεν είμαι ο πρίγκιπας σου ή καμιάς άλλης. Όπως φυσικά και καμία δεν είναι πριγκίπισσα...απλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν ψάχνω για πριγκίπισσα και μάλιστα δεν την θέλω κιόλας.
Εδώ υπάρχει μια μικρή παρεξήγηση. Όταν μίλησα για πρίγκιπα, εννοούσα αυτόν τον άντρα που όταν η κάθε μια ξεχωριστά βρίσκει νιώθει πως είναι αυτό που έψαχνε. Στη δική μου κατηγορία γυναικών λοιπόν, είναι ο άντρας με πλούσιο εσωτερικό κόσμο και αυτό για μένα περιλαμβάνει μυαλό και συνασθήματα.
Το να λες οτι οι "γυναίκες" περιμένουν απο τον άντρα να στεκεται γερα στα πόδια του κλπκλπ είναι σα να καλουπώνεις τους ανθρώπους όπως κάνουν τα γυναικεία περιοδικά.
...άλλη μια παρεξήγηση λοιπόν: το να στέκεται γερά κάποιος στα πόδια του, για μένα τουλάχιστον σημαίνει να είναι ετοιμοπόλεμος στη ζωή, να μη το βάζει ποτέ κάτω να βρίσκει τον τρόπο να επιβιώνει στις όποιες συνθήκες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αποδέχομαι την ευαλωτη πλευρά ενός ανθρώπου, αρκεί αυτή να μην είναι η σταθερά του.
"Ναι είναι ΟΚ να κλαίνε οι άντρες και μάλιστα αρέσει στις γυναίκες αυτό", αλλά παράλληλα το κλάμα σας δείχνει αδυναμία και σας απωθεί. "Ναι στις γυναίκες δεν αρέσει ο τραμπουκισμός" αλλά σας αρέσει ο αλλος να μη σηκωνει μυγα στο σπαθι του. "Ναι στις γυναίκες δεν αρέσουν οι πολύ γυμνασμένοι άντρες" αλλά επίσης δεν σας αρέσουν και οι αγύμναστοι οπότε αν δε πας γυμναστήριο θα έπρεπε να ντρέπεσαι.
...προσωπικά δεν μου αρέσουν ούτε οι άντρες που κλαίνε, ούτε οι τραμπούκοι, ούτε οι τύποι που χάνουν χρόνο στο γυμναστήριο γεμίζοντας μυς, αντί να γεμίσουν το κεφάλι τους.
Σίγουρα δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση το thread αυτό να γίνει μια τέτοιου είδους αντιπαράθεση αλλά....όπως και να το κάνουμε όλα αυτά είναι πρότυπα που πλασάρει η κοινωνία και χαύτουν οι περισσότεροι. Οι άντρες μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά δεν δίνουν δεκάρα για το αν η γυναίκα κλαίει (μην παρεξηγηθώ, εννοώ ότι δεν τους είναι πρόβλημα στο αν θα τους ελκυει η οχι), δε τους καίγεται καρφί αν η γυναίκα είναι γυμνασμένη, και δε τους νοιάζει αν η γυναίκα είναι ο θηλυκός genghis khan. Είναι άδικο να καλουπώνεις έτσι ανθρώπους.
....αν και νομίζω πως το εξήγησα παραπάνω, θα το ξαναπώ: δεν καλουπώνω, μιλώ για μια μερίδα γυναικών και όχι όλες.
Και σε οποιαδήποτε περίπτωση επειδή είμαστε όλοι άνθρωποι είναι άδικο όταν βλέπεις το ένα φύλο να είναι ευάλωτο να θες να το πάρεις αγκαλίτσα και όταν είναι στην ίδια θέση το άλλο να λες οτι σου προκαλεί βαρεμάρα και αποστροφή.
Αν είναι έτσι να γυρίσουμε πιο πίσω στις καρικατούρες που ο cro magnon έσερνε την γυναίκα απο τα μαλλιά. Να ορίσουμε όλοι έναν συγκεκριμένο ρόλο και να τον παίξουμε. Δεν πάει έτσι στο δικό μου έργο.
.......κοίτα, όσον αφορά στο κλάμα, είμαι ο πλέον ακαταλληλος άνθρωπος να μιλήσει γιατί ούτε κλαίω, ούτε αντέχω να βλέπω άλλους ανθρώπους να κλαίνε. Αλλά αυτό και πάλι είναι δική μου αντιμετώπιση αυτής τς έκφρασης συναισθημάτων....
Δεν έχω καμία απαίτηση απο κανέναν...στο κάτω κάτω έχω μάθει ήδη απο τον εαυτό μου πως για όποιο ελάττωμα έχει κάποιος, αν είναι έξυπνος, εχει αναπτύξει δεξιότητα σε κάποιο άλλο κομμάτι του. Το πιστεύω και για μένα αυτό. Αλλά αν είναι να με απορρίπτουν γιατί δεν παρουσιάζομαι σαν τον άτλαντα...εντάξει...δεν υπάρχει τίποτε άλλο να πω οτι έχω σαν άνθρωπος. Είναι κρίμα να πρέπει να παλέψω για να σηκωθώ ενώ εσένα σου προσφέρουν χεράκι για να σε σηκώσουν.
...δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθεις αδικημένος απέναντι στο άλλο φύλο, αφού πλέον πιστεύω πως το χεράκι έχει κοπέι και στις γυναίκες :Ρ
Τέλος αν σου φάνηκα κουραστικός είναι γιατί ....ε....είναι μάλλον το μοναδικό thread τέτοιας φύσης που τράβηξε τόσο πολύ :P .
Τι να σου κάνω που όλοι οι άλλοι απλά έφυγαν απο το forum ή βρήκαν "πραγματα" να ασχοληθούν.
Και συγγνώμη αλλά θα συνεχίσω να γίνομαι κουραστικός γιατί Θεοφανία μου στο κάτω κάτω το οτι δεν έχω σύντροφο είναι μόνο ένα κομμάτι μου. Δεν έχω και κανέναν να πω μια κουβέντα. Κανέναν να νοιάζεται για το αν ζω η πέθανα.
Το thread αυτό είναι το μόνο μέρος που μπορώ να πάρω την οποιαδήποτε ανάδραση για τις σκέψεις μου....συγγνώμη αν σε κούρασα, δεν το είχα ποτέ σαν πρόθεση.