Μονο εγω? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 138
    Senior Member
    Θεοφανία μεχρι τώρα δεν γκρίνιαξα αλλα τώρα θα το κάνω...
    Ειλικρινά δεν είμαι τόσο χαζός...λυπάμαι αν τα κείμενα μου βγάζουν κάτι τέτοιο.
    Ούτε γκρινιάζω για 2 αποτυχίες με γυναίκες στη ζωή μου, ούτε είπα πουθενά οτι δεν ξαναπροσπάθησα και μια και δυο και τρεις και δεκα και εικοσι και οτι δεν προσπαθω ακόμα...
    Αδικα πιστεύεις πως τα γόνατα μου είναι ανέπαφα απο τις πτώσεις...είναι καταματωμένα. Και ξανασηκώνομαι και ξαναπέφτω...σαν παιδί κάποια στιγμή μαθαίνεις να περπατάς...εδώ δυστυχώς δεν είναι ποτέ εύκολο ειδικά για έναν άνθρωπο σαν εμένα. Δυστυχώς οι επιλογές μου όσον αφορά το άλλο φύλο είναι πολύ συγκεκριμένες (μην το μπερδέψεις με το οτι εχω υψηλα πρότυπα ομως) και κατασταλαγμένες και όπως είπα και στο προηγούμενο post, δεν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι "για πλάκα". Οπότε όπως και να το κάνεις το να κρατάς κάτι μέσα σου για 8 μήνες πχ γιατί σου είναι δύσκολο ψυχολογικά αλλά και σωματικά να το "αντιμετωπίσεις" και τελικά να τρως άκυρο...ε...είναι κομματάκι δύσκολο ρε συ.
    Θα σου στείλω όμως ένα pm έτσι για να γελάσεις με τις περιπέτειες μου.

Επίσης γράφω οτι έχω προσεγγίσει αρκετά άτομα απο το forum που όμως εξαφανίζονται μετά απο 1-2 μέρες απο την δημιουργία του post τους καθώς αν το ψάξεις λίγο κανείς που έχει γράψει στο forum εδω περί μοναξιάς δεν έχει μείνει εδώ γύρω...κοίτα το και θα δεις.
    Το τι λατρεύετε εσείς οι γυναίκες Θεοφανία μου είναι το ίδιο με αυτό που λατρεύουν όλοι οι άνθρωποι. Το τέλειο δηλαδή. Μου περιέγραψες τον πρίγκιπα...περιέγραψε μου τώρα και την αντίστοιχη πριγκίπισσα όμως που θα είναι με αυτόν. Γιατί αλλιώς μιλάμε για παραμύθια...δεν περιμένω απο κανέναν να είναι πρίγκιπας η πριγκίπισσα...Για την ακρίβεια δεν έχω βάλει ποτέ κανέναν άνθρωπο σε κανένα καλούπι. Πρόσφατα μου είπε κάποια πως δεν την ελκύω γιατί της παρουσίασα τον εαυτό μου με ελαττώματα. Της απάντησα πως ψάχνω και θέλω να γνωρίσω ανθρωπους με ελαττώματα όπως είμαι και εγώ γιατί ξέρω οτι αυτοί είναι που θα έχουν παλέψει για πράγματα στη ζωή τους. Οι πρίγκιπες/πριγκιπισσες απλά κληρονόμησαν τον τίτλο. Δεν έβαλα ούτε εκείνη όμως σε καλούπι και μάλιστα τα δικά της ελαττώματα ήμουν διατεθημένος να τα δεχτώ και με το παραπάνω γιατί οι πληγές δείχνουν το πόσο θνητος είσαι..το πόσο άνθρωπος δηλαδή. Θεώρησα απλά ατυχέστατο τον χαρακτηρισμό της και η γνώμη μου για εκείνη δεν άλλαξε. Αλλά με πίκρανε.
    Ο κάθε ένας φυσικά έχει τις απαιτήσεις του και δεν θα ζητούσα ποτέ απο κανέναν να τις ρίξει για να του αρέσω εγώ. Αλλά Θεοφανία μου το ξέρω οτι δεν είμαι ο πρίγκιπας σου ή καμιάς άλλης. Όπως φυσικά και καμία δεν είναι πριγκίπισσα...απλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν ψάχνω για πριγκίπισσα και μάλιστα δεν την θέλω κιόλας.
    Το να λες οτι οι "γυναίκες" περιμένουν απο τον άντρα να στεκεται γερα στα πόδια του κλπκλπ είναι σα να καλουπώνεις τους ανθρώπους όπως κάνουν τα γυναικεία περιοδικά. "Ναι είναι ΟΚ να κλαίνε οι άντρες και μάλιστα αρέσει στις γυναίκες αυτό", αλλά παράλληλα το κλάμα σας δείχνει αδυναμία και σας απωθεί. "Ναι στις γυναίκες δεν αρέσει ο τραμπουκισμός" αλλά σας αρέσει ο αλλος να μη σηκωνει μυγα στο σπαθι του. "Ναι στις γυναίκες δεν αρέσουν οι πολύ γυμνασμένοι άντρες" αλλά επίσης δεν σας αρέσουν και οι αγύμναστοι οπότε αν δε πας γυμναστήριο θα έπρεπε να ντρέπεσαι.
    Σίγουρα δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση το thread αυτό να γίνει μια τέτοιου είδους αντιπαράθεση αλλά....όπως και να το κάνουμε όλα αυτά είναι πρότυπα που πλασάρει η κοινωνία και χαύτουν οι περισσότεροι. Οι άντρες μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά δεν δίνουν δεκάρα για το αν η γυναίκα κλαίει (μην παρεξηγηθώ, εννοώ ότι δεν τους είναι πρόβλημα στο αν θα τους ελκυει η οχι), δε τους καίγεται καρφί αν η γυναίκα είναι γυμνασμένη, και δε τους νοιάζει αν η γυναίκα είναι ο θηλυκός genghis khan. Είναι άδικο να καλουπώνεις έτσι ανθρώπους.
    Και σε οποιαδήποτε περίπτωση επειδή είμαστε όλοι άνθρωποι είναι άδικο όταν βλέπεις το ένα φύλο να είναι ευάλωτο να θες να το πάρεις αγκαλίτσα και όταν είναι στην ίδια θέση το άλλο να λες οτι σου προκαλεί βαρεμάρα και αποστροφή.
    Αν είναι έτσι να γυρίσουμε πιο πίσω στις καρικατούρες που ο cro magnon έσερνε την γυναίκα απο τα μαλλιά. Να ορίσουμε όλοι έναν συγκεκριμένο ρόλο και να τον παίξουμε. Δεν πάει έτσι στο δικό μου έργο.

Δεν έχω καμία απαίτηση απο κανέναν...στο κάτω κάτω έχω μάθει ήδη απο τον εαυτό μου πως για όποιο ελάττωμα έχει κάποιος, αν είναι έξυπνος, εχει αναπτύξει δεξιότητα σε κάποιο άλλο κομμάτι του. Το πιστεύω και για μένα αυτό. Αλλά αν είναι να με απορρίπτουν γιατί δεν παρουσιάζομαι σαν τον άτλαντα...εντάξει...δεν υπάρχει τίποτε άλλο να πω οτι έχω σαν άνθρωπος. Είναι κρίμα να πρέπει να παλέψω για να σηκωθώ ενώ εσένα σου προσφέρουν χεράκι για να σε σηκώσουν.

Τέλος αν σου φάνηκα κουραστικός είναι γιατί ....ε....είναι μάλλον το μοναδικό thread τέτοιας φύσης που τράβηξε τόσο πολύ :P .
    Τι να σου κάνω που όλοι οι άλλοι απλά έφυγαν απο το forum ή βρήκαν "πραγματα" να ασχοληθούν.
    Και συγγνώμη αλλά θα συνεχίσω να γίνομαι κουραστικός γιατί Θεοφανία μου στο κάτω κάτω το οτι δεν έχω σύντροφο είναι μόνο ένα κομμάτι μου. Δεν έχω και κανέναν να πω μια κουβέντα. Κανέναν να νοιάζεται για το αν ζω η πέθανα.
    Το thread αυτό είναι το μόνο μέρος που μπορώ να πάρω την οποιαδήποτε ανάδραση για τις σκέψεις μου....συγγνώμη αν σε κούρασα, δεν το είχα ποτέ σαν πρόθεση.

M'αυτα και μ'αυτα νιώθω και πάλι μόνος στο ότι δεν θα έκρινα ποτέ κανέναν απο τις αδυναμίες του αλλά απο τα προτερήματα του.
    Είστε πολύ σκληροί.
    Last edited by Tomhet; 22-06-2013 at 00:09.

Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Θεοφανία μεχρι τώρα δεν γκρίνιαξα αλλα τώρα θα το κάνω...
    Ειλικρινά δεν είμαι τόσο χαζός...λυπάμαι αν τα κείμενα μου βγάζουν κάτι τέτοιο.
    Ούτε γκρινιάζω για 2 αποτυχίες με γυναίκες στη ζωή μου, ούτε είπα πουθενά οτι δεν ξαναπροσπάθησα και μια και δυο και τρεις και δεκα και εικοσι και οτι δεν προσπαθω ακόμα...
    Αδικα πιστεύεις πως τα γόνατα μου είναι ανέπαφα απο τις πτώσεις...είναι καταματωμένα. Και ξανασηκώνομαι και ξαναπέφτω...σαν παιδί κάποια στιγμή μαθαίνεις να περπατάς...εδώ δυστυχώς δεν είναι ποτέ εύκολο ειδικά για έναν άνθρωπο σαν εμένα. Δυστυχώς οι επιλογές μου όσον αφορά το άλλο φύλο είναι πολύ συγκεκριμένες (μην το μπερδέψεις με το οτι εχω υψηλα πρότυπα ομως) και κατασταλαγμένες και όπως είπα και στο προηγούμενο post, δεν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι "για πλάκα". Οπότε όπως και να το κάνεις το να κρατάς κάτι μέσα σου για 8 μήνες πχ γιατί σου είναι δύσκολο ψυχολογικά αλλά και σωματικά να το "αντιμετωπίσεις" και τελικά να τρως άκυρο...ε...είναι κομματάκι δύσκολο ρε συ.

..αυτό είναι θέμα δικής σου διαχείρισης, γιατί το διάστημα οκτώ μηνών συναναστροφής με έναν άνθρωπο είναι τεράστιο όσν αφορά στο να καταλάβεις αν σε βλέπει ερωτικά ή όχι....

Θα σου στείλω όμως ένα pm έτσι για να γελάσεις με τις περιπέτειες μου.

...οκ

Επίσης γράφω οτι έχω προσεγγίσει αρκετά άτομα απο το forum που όμως εξαφανίζονται μετά απο 1-2 μέρες απο την δημιουργία του post τους καθώς αν το ψάξεις λίγο κανείς που έχει γράψει στο forum εδω περί μοναξιάς δεν έχει μείνει εδώ γύρω...κοίτα το και θα δεις.

..κοίτα, υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει να λύσουν το πρόβλημα τους, αλλά αρέσκονται να το λένε και να το ξανά λένε και αυτό για κάποιο λόγο τους αρκεί.

Το τι λατρεύετε εσείς οι γυναίκες Θεοφανία μου είναι το ίδιο με αυτό που λατρεύουν όλοι οι άνθρωποι. Το τέλειο δηλαδή. Μου περιέγραψες τον πρίγκιπα...περιέγραψε μου τώρα και την αντίστοιχη πριγκίπισσα όμως που θα είναι με αυτόν. Γιατί αλλιώς μιλάμε για παραμύθια...δεν περιμένω απο κανέναν να είναι πρίγκιπας η πριγκίπισσα...Για την ακρίβεια δεν έχω βάλει ποτέ κανέναν άνθρωπο σε κανένα καλούπι. Πρόσφατα μου είπε κάποια πως δεν την ελκύω γιατί της παρουσίασα τον εαυτό μου με ελαττώματα. Της απάντησα πως ψάχνω και θέλω να γνωρίσω ανθρωπους με ελαττώματα όπως είμαι και εγώ γιατί ξέρω οτι αυτοί είναι που θα έχουν παλέψει για πράγματα στη ζωή τους. Οι πρίγκιπες/πριγκιπισσες απλά κληρονόμησαν τον τίτλο. Δεν έβαλα ούτε εκείνη όμως σε καλούπι και μάλιστα τα δικά της ελαττώματα ήμουν διατεθημένος να τα δεχτώ και με το παραπάνω γιατί οι πληγές δείχνουν το πόσο θνητος είσαι..το πόσο άνθρωπος δηλαδή. Θεώρησα απλά ατυχέστατο τον χαρακτηρισμό της και η γνώμη μου για εκείνη δεν άλλαξε. Αλλά με πίκρανε.
    Ο κάθε ένας φυσικά έχει τις απαιτήσεις του και δεν θα ζητούσα ποτέ απο κανέναν να τις ρίξει για να του αρέσω εγώ. Αλλά Θεοφανία μου το ξέρω οτι δεν είμαι ο πρίγκιπας σου ή καμιάς άλλης. Όπως φυσικά και καμία δεν είναι πριγκίπισσα...απλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν ψάχνω για πριγκίπισσα και μάλιστα δεν την θέλω κιόλας.

Εδώ υπάρχει μια μικρή παρεξήγηση. Όταν μίλησα για πρίγκιπα, εννοούσα αυτόν τον άντρα που όταν η κάθε μια ξεχωριστά βρίσκει νιώθει πως είναι αυτό που έψαχνε. Στη δική μου κατηγορία γυναικών λοιπόν, είναι ο άντρας με πλούσιο εσωτερικό κόσμο και αυτό για μένα περιλαμβάνει μυαλό και συνασθήματα.

Το να λες οτι οι "γυναίκες" περιμένουν απο τον άντρα να στεκεται γερα στα πόδια του κλπκλπ είναι σα να καλουπώνεις τους ανθρώπους όπως κάνουν τα γυναικεία περιοδικά.

...άλλη μια παρεξήγηση λοιπόν: το να στέκεται γερά κάποιος στα πόδια του, για μένα τουλάχιστον σημαίνει να είναι ετοιμοπόλεμος στη ζωή, να μη το βάζει ποτέ κάτω να βρίσκει τον τρόπο να επιβιώνει στις όποιες συνθήκες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αποδέχομαι την ευαλωτη πλευρά ενός ανθρώπου, αρκεί αυτή να μην είναι η σταθερά του.

"Ναι είναι ΟΚ να κλαίνε οι άντρες και μάλιστα αρέσει στις γυναίκες αυτό", αλλά παράλληλα το κλάμα σας δείχνει αδυναμία και σας απωθεί. "Ναι στις γυναίκες δεν αρέσει ο τραμπουκισμός" αλλά σας αρέσει ο αλλος να μη σηκωνει μυγα στο σπαθι του. "Ναι στις γυναίκες δεν αρέσουν οι πολύ γυμνασμένοι άντρες" αλλά επίσης δεν σας αρέσουν και οι αγύμναστοι οπότε αν δε πας γυμναστήριο θα έπρεπε να ντρέπεσαι.

...προσωπικά δεν μου αρέσουν ούτε οι άντρες που κλαίνε, ούτε οι τραμπούκοι, ούτε οι τύποι που χάνουν χρόνο στο γυμναστήριο γεμίζοντας μυς, αντί να γεμίσουν το κεφάλι τους.

Σίγουρα δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση το thread αυτό να γίνει μια τέτοιου είδους αντιπαράθεση αλλά....όπως και να το κάνουμε όλα αυτά είναι πρότυπα που πλασάρει η κοινωνία και χαύτουν οι περισσότεροι. Οι άντρες μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά δεν δίνουν δεκάρα για το αν η γυναίκα κλαίει (μην παρεξηγηθώ, εννοώ ότι δεν τους είναι πρόβλημα στο αν θα τους ελκυει η οχι), δε τους καίγεται καρφί αν η γυναίκα είναι γυμνασμένη, και δε τους νοιάζει αν η γυναίκα είναι ο θηλυκός genghis khan. Είναι άδικο να καλουπώνεις έτσι ανθρώπους.

....αν και νομίζω πως το εξήγησα παραπάνω, θα το ξαναπώ: δεν καλουπώνω, μιλώ για μια μερίδα γυναικών και όχι όλες.

Και σε οποιαδήποτε περίπτωση επειδή είμαστε όλοι άνθρωποι είναι άδικο όταν βλέπεις το ένα φύλο να είναι ευάλωτο να θες να το πάρεις αγκαλίτσα και όταν είναι στην ίδια θέση το άλλο να λες οτι σου προκαλεί βαρεμάρα και αποστροφή.
    Αν είναι έτσι να γυρίσουμε πιο πίσω στις καρικατούρες που ο cro magnon έσερνε την γυναίκα απο τα μαλλιά. Να ορίσουμε όλοι έναν συγκεκριμένο ρόλο και να τον παίξουμε. Δεν πάει έτσι στο δικό μου έργο.

.......κοίτα, όσον αφορά στο κλάμα, είμαι ο πλέον ακαταλληλος άνθρωπος να μιλήσει γιατί ούτε κλαίω, ούτε αντέχω να βλέπω άλλους ανθρώπους να κλαίνε. Αλλά αυτό και πάλι είναι δική μου αντιμετώπιση αυτής τς έκφρασης συναισθημάτων....

Δεν έχω καμία απαίτηση απο κανέναν...στο κάτω κάτω έχω μάθει ήδη απο τον εαυτό μου πως για όποιο ελάττωμα έχει κάποιος, αν είναι έξυπνος, εχει αναπτύξει δεξιότητα σε κάποιο άλλο κομμάτι του. Το πιστεύω και για μένα αυτό. Αλλά αν είναι να με απορρίπτουν γιατί δεν παρουσιάζομαι σαν τον άτλαντα...εντάξει...δεν υπάρχει τίποτε άλλο να πω οτι έχω σαν άνθρωπος. Είναι κρίμα να πρέπει να παλέψω για να σηκωθώ ενώ εσένα σου προσφέρουν χεράκι για να σε σηκώσουν.

...δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθεις αδικημένος απέναντι στο άλλο φύλο, αφού πλέον πιστεύω πως το χεράκι έχει κοπέι και στις γυναίκες :Ρ

Τέλος αν σου φάνηκα κουραστικός είναι γιατί ....ε....είναι μάλλον το μοναδικό thread τέτοιας φύσης που τράβηξε τόσο πολύ :P .
    Τι να σου κάνω που όλοι οι άλλοι απλά έφυγαν απο το forum ή βρήκαν "πραγματα" να ασχοληθούν.
    Και συγγνώμη αλλά θα συνεχίσω να γίνομαι κουραστικός γιατί Θεοφανία μου στο κάτω κάτω το οτι δεν έχω σύντροφο είναι μόνο ένα κομμάτι μου. Δεν έχω και κανέναν να πω μια κουβέντα. Κανέναν να νοιάζεται για το αν ζω η πέθανα.
    Το thread αυτό είναι το μόνο μέρος που μπορώ να πάρω την οποιαδήποτε ανάδραση για τις σκέψεις μου....συγγνώμη αν σε κούρασα, δεν το είχα ποτέ σαν πρόθεση.

...εν κατακλείδι και όσον αφορά την τελευταία παράγραφο, βλέπω ότι έμεινες στη λέξη "κουραση" ενώ από την πρώτη στιγμή σου εξήγησα πως δεν το λέω με κακία και δεν θέλω να το παρεξηγήσεις.
    Θεωρώ πω το να βλέπουμε και την άλλη πλευρά, ή τη ματιά διαφορετικών ανθρώπων από εμάς, μόνο κέρδος μπορεί να είναι

Senior Member
    Έλα ρε Θεοφανία τώρα...θα με κάνεις να φανω κακός...ή αυτό η θα πρέπει να αποδεχτώ τα σχόλια σου που τα θεωρώ προσβλητικά.
    Καταρχήν να σου θυμήσω τα λόγια σου
    "Θα μείνω στο κουραστική γιατί είμαι σίγουρη ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο."
    Και μετά μου λες " βλέπω ότι έμεινες στη λέξη "κουραση"" ....Ότι και να πω οπότε είμαι καταδικασμένος απο εσένα να κάνω λάθος...εσύ μπορείς να μου τονίσεις το "κουραστικός" αλλά εγώ δεν μπορώ. ΟΚ...

Το χεράκι δεν έχει κοπεί στις γυναίκες...σε καμιά γυναίκα για την ακρίβεια. Στο κάτω κάτω το 99.9% των αντρών στο φορουμ εδώ μιλάει με τα πιο ευγενικά λόγια για τις γυναίκες. Έπεσες και στην περίπτωση γιατί μόλις σήμερα μια συνάδελφος στην δουλειά μου είπε για το πως της έσβησαν κλήση επειδη έκανε εκεί 2-3 νάζια και χαριτολογώντας είπε η ίδια "είδες τι σου κάνει το να έχεις βυζι?".

Επίσης δεν είπα πουθενα οτι γυρόφερνα μια γυναικά επι 8 μήνες για να βγάλεις το συμπερασμα ότι είμαι ανίκανος να βγάλω κάποιο συμπέρασμα έπειτα απο 8 μήνες συναναστροφής όπως είπες....Πάλι νιώθω ότι με θεωρείς χαζό και έχω αρχίσει να αισθάνομαι μια κακεντρέχεια απο μέρος σου. Για την ακρίβεια είπα οτι το κράτησα για 8 μήνες και δεν είπα τίποτα. Και όχι δεν είναι υποχρεωτικό να καταλάβεις μέσα σε 8 μήνες αν ο άλλος σε βλέπει ερωτικά....πως γίνεται αυτό? Όταν πχ δεν μιλάτε! Για να σε βοηθήσω ακόμα περισσότερο!...είναι στον χώρο εργασίας μου, στα 5 μέτρα απο εμένα καθημερινά, μας χωρίζει ένας τοίχος αλλά οι θέσεις μας στην εταιρεία είναι τέτοιες που δεν είχαμε μιλήσει/συναντηθεί απο κοντά ποτέ πριν. Αν όχι να ψάξω να βρω τοπογραφικό του κτηρίου για να σου δείξω πως ακριβως μπορείς να βρίσκεσαι επι 8 μήνες στο δίπλα δωμάτιο απο κάποιον χωρίς να βλεπεστε και να μιλάτε. Και επειδή θα σου φανεί περίεργο και θα πεις μετά για τον ένα μηνα που ανέφερα να σε προλάβω λέγοντας οτι επι ένα μήνα της άφηνα λουλούδια, ποιήματα, ένα βιβλίο με αφιέρωση κλπκλπκλπ ΚΡΥΦΑ στο γραφείο της πριν τελικά της μιλήσω.
    Ελπίζω να σε κάλυψα αν και έτσι όπως σε βλέπω κάτι θα βρεις να πεις πάλι...δεν βλέπω όμως τον λόγο για την προσπαθεια σου αυτή...είναι λες και με ξέρεις και προσπαθείς επίτηδες να με μειώσεις για να φανώ ο τρελος του χωριου οπως σε αρκετα άλλα threads. Θα σου επαναλάβω ότι το thread αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα ερωτικά τριο, τα love stories, τις ερωτικές απογοητεύσεις, τις παντρειες, το ποτε θα γινω εγω μανα, το με αφησε ο ναυτικος, και τις λοιπές βλακίες που καταδυναστευουν το φορουμ κατά τα άλλα. Βέβαια εσύ θα το δείς όπως θέλεις και πάλι.

Συμφωνώ πως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να λύσουν το πρόβλημα τους και άλλοι που αρέσκονται στο να λένε τον πόνο τους. Και παααααλι εδώ θα διακρίνω μια κακεντρέχεια απο μέρους σου καθότι όπως βλέπω έχεις βγάλει ήδη τα συμπεράσματα σου. Θα σου δώσω όμως μια διαφορετική οπτική γωνία καθότι είναι κάτι που κάνω εγώ πάντα για τους άλλους....το "τι και αν κανω λάθος" λοιπόν.
    Εϊμαι σίγουρος οτι ξέρεις πως υπάρχουν προβλήματα που δεν λύνονται σε ένα μηνα...σε δυο...σε 10...σε 2 χρόνια. Προβλήματα οπως αυτα με τα οποια ασχολείται το φορουμ αυτό. Και όχι δεν μιλάω για τα love stories που απο οτι φαίνεται εχουν την τιμητική τους σε φορουμ ψυχολογίας. Οπότε.... θα πρέπει κάποιος να μιλήσει μια φορά και μετά να μην ξαναμιλήσει αλλιώς θα υπάρχει η θεοφανία που θα πει "μαλλον απλα σου αρεσει να γκρινιαζεις αλλιως δε βλέπω λογο να μην εχεις λυσει μεχρι τωρα το οτι σε απασχολει".
    Εκτος και .....αν κατάλαβα λάθος το σχόλιο σου, περίπτωση στην οποιά δεν μπορώ να φανταστώ τι στόχο είχε σαν απάντηση στα λεγόμενα μου.

Δεν καλουπώνεις αλλά μιλάς για μερίδα γυναικών. Μάλιστα. :P Θα φανώ ειρωνικός αν πω οτι αν δε θες να βγάζουμε λάθος συμπεράσματα για τα λεγόμενα σου τότε να παραθέτεις τα στατιστικά στοιχεία σου για να ξέρουμε αν η ίδια μιλάς για ΜΗ αντιπροσωπευτικό δείγμα γυναικών όταν χρησιμοποιείς φράσεις όπως "Εμείς οι γυναίκες λατρευουμε τους άντρες ". Έτσι όπως μιλάς προφανώς αναφέρεσαι γενικά. Η λέξη καλούπωμα προφανώς ειναι αρνητική και καλά έκανα που την χρησιμοποιησα γιατί ακριβώς αυτό εκανες.

Συγγνώμη αν φαίνομαι κακός/ειρωνικός κλπ αλλά Θεοφανία βιάζεσαι πολύ και μιλάς πολύ απολυτα για ανθρωπους ενώ δεν πρέπει. Οι γενικεύσεις που κάνεις είναι κάτι πολύ άσχημο απο μόνο του. Ο κάθε ένας έχει τις ιδιαιτερότητες του και δεν θα έπρεπε να κρίνεις κανέναν όπως είπα απο τις αδυναμίες του αλλά απο τα προτερήματα του.

Πραγματικά ελπίζω η καχυποψία που διακρίνω να σε διακατέχει να μην είναι κάτι που βγάζεις πάντα στους άλλους αλλά να έτυχε εδώ για κάποιο λόγο.
    Και φυσικά σαν άνθρωπος ξέρω οτι θα κάνεις ότι μπορείς για να δικαιολογήσεις τα λεγόμενα σου, αμυνόμενη....
    Αντί να διαβάσεις ότι θέλεις απο το thread (η και όχι αν το θεωρείς γκρίνια) και να κρατήσεις την αγωνία μου για την μοναξιά και την μελαγχολία που βιώνω καθότι όπως είπα δεν είμαι μόνος απο σύντροφο...είμαι μόνος απο οποιονδήποτε άνθρωπο θα μου επέτρεπε να κάνω έναν διάλογο στον ελέυθερο μου χρόνο...επέλεξες να ερμηνευσεις όπως θέλεις εσύ ορισμένες φράσεις λες και έπρεπε κάποιος να δώσει και σε αυτό το thread μια δόση ίντριγκας και λουνα πάρκ των τρελών. Λυπάμαι αλλά δεν είμαι σαν αυτούς, έχω σταθερές απόψεις και ο λόγος μου είναι πάντα δικαιολογημένος. Δεν είχα διάθεση να φανώ κακός.

ΥΓ:Κοίτα Γιάννη που απο κερατάδες βγήκαμε και δαρμένοι.
    Κατα το μη αντιπροσωπευτικό δείγμα γυναικών λοιπόν δεν δικαιούμαστε να αισθανόμαστε μειονεκτικά ή και να έχουμε όντως μειονεκτήματα γιατί "χαλαμε την πιάτσα". Και απο εκεί που μιλάω για απόρριψη βγαίνω ντε και καλά χαζός.
    Κρίμα ρε συ Θεοφανία γιατί είπες οτι διάβασες όλο το thread. Διάβασες όλο το thread και παρόλαυτα σου φάνηκα για άνθρωπος που θα συναναστρεφόταν για 8 μήνες με κάποιον και δε θα είχα το νιονιο να ξέρω αν με βλέπει ερωτικά ή όχι?

ΥΓ2: "Στη δική μου κατηγορία γυναικών λοιπόν, είναι ο άντρας με πλούσιο εσωτερικό κόσμο και αυτό για μένα περιλαμβάνει μυαλό και συνασθήματα. "
    Λάθος...στην δική σου κατηγορία γυναικών αυτό έρχεται δευτερο όπως εσύ η ίδια έγραψες...προηγείται το να στέκεται καλά στα πόδια του. Αλλιώς , στην δική σου κατηγορία γυναικών το να έχει μυαλό και συναισθήματα δεν μετράει. Αυτό κατάλαβα εγώ απο τα γραπτά σου εφόσον εσύ η ίδια το βάζεις σε δεύτερη μοίρα. (είπες "Όμως, όλα αυτά τα θέλουμε αφού νιώσουμε πως αυτός ο άντρας στέκεται γερά στα πόδια του")
    Στην δική μου κατηγορία ΑΝΘΡΩΠΩΝ δε θα κατηγοριοποιήσω κάνεναν για την αδυναμία του όπως επίσης δε θα κατηγορήσω ποτέ κανέναν για το αν λυγίζει μπροστά σε κάποιο συναίσθημα...Αλλά όπως είπες και η ίδια δεν αντέχεις αυτούς που κλάινε και ούτε κλαις η ίδια. Δε θα το σχολιάσω αυτό βαθύτερα πέρα απο το...γιατί είσαι τόσο σκληρη? Ποιος άνθρωπος δεν κλαίει και λέει οτι δεν αντεχει αυτους που κλαινε? Μου ακούγεται απάνθρωπο αυτό, συγγνώμη.
    Last edited by Tomhet; 22-06-2013 at 01:04.

....πω, πω, πω!
    Τόσες εκατοντάδες λέξεις επειδή είπα πως ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που δεν τους αρέσουν οι άντρες που κλαίνε ή κλαίγονται?
    Επίσης, είδες στο κειμενο μου τη λέξη ανίκανος? Αν αυτή σου ήρθε στο μυαλό όταν είπα πως μου φαίνεται τεράστιο το διάστημα των 8 μηνών για να καταλάβει καποιος αν αρέσει σε κάποιον άλλο, σόρι αλλά ειναι δικό σου θέμα.
    Μου λες πως πήγα να σε βγάλω τον τρελλό του χωριού, ότι είσαι χαζός, ότι σε μειώνω και στον αντίποδα επειδή εμείς οι γυναίκες έχουμε βυζιά λύνουμε αυτόματα τα προβληματα μας. Βάζεις στο χέρι μου λέξεις που δεν έγραψα αυθαίρετα και μου φορτώνεις το ρόλο του κακού. Γιατί?
    Ψάξε μέσα σου τους λόγους που εκνευρίστηκες τόσο πολύ μαζί μου, απλά και μόνο επειδή εξέφρσα την άποψη μου και τίποτα περισσότερο

Λες εμένα απόλυτη αλλά βγάζεις απίστευτη οργή επειδή σου ειπα να το δεις και από μια άλλη οπτική πλευρά.
    Σου προτείνω αντί να κατηγορείς με τόση ευκολία τους άλλους για τις απόψεις τους να γινόσουν λίγο πιο διαλλακτικός απέναντι τους.
    Αυτά απο μένα προς το παρόν, (θα διαβάσω αύριο την απαντηση σου).
    Καληνυχτα να έχουμε και λιγότερα νευρα :Ρ

Senior Member
    Η απάντηση μου σου ήρθε με pm καθως αρκετά λέρωσες με κατινιές και γενικεύσεις το thread εδώ...ξαναδιάβασε τι σου είπα στο προηγουμενο thread και ατελειώτες γενικευσεις και οι θεατρινισμοί του στυλ "δεν σε ειπα ανικανο αλλά είναι στην δική σου διαχείριση το να καταλαβεις τι σου γινεται μετα απο 8 μηνες" να κατευθύνονται προς αυτούς που ξέρεις ότι θα τους ανεχτούν. Δεν είμαι παιδάκι, ούτε ολγακι και δε θα ανεχτώ παιχνίδια με τις λέξεις σου.
    Αν είσαι η πλέον ακατάλληλη, όπως παραδέχεσαι, να μιλήσεις περι καταστάσεων που φέρνουν δακρυα στους άλλους καθότι "δεν το αντέχεις" τότε καλά θα έκανες να μην είχες πει τίποτα καθότι μόνο σαν προσβολές και κατινιές μπορώ να εκλαβω τα λεγόμενα σου.
    Κοινώς δε σου επιτρέπω να παραφράζεις δημόσια τα λεγόμενα μου. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός για το δικαίωμα μου αυτό.
    Καληνύχτα και αν δε θες να σε κατηγορούν τότε να μην φέρεσαι σαν μπαμπουίνος ανάμεσα σε ανθρώπους εκτοξεύοντας μαργαριτάρια και όποιον πάρει ο χάρος. Τότε δε θα βιώνεις ούτε τα νευρα αλλά ούτε θα κάθεσαι στις 1:00 να λες "ψαξε μεσα σου τους λόγους που εκνευρίστηκες" οταν έχεις ηδη προσβάλει τον άλλο και μετά κάνεις σα να μην τρεχει τίποτα.

Θα σου πρότεινα οποτε να είσαι πιο διαλλακτική με τους άλλους παρά να προβαίνεις σε κρίσεις και γενικεύσεις για θέματα τα οποία ο δικός σου συναισθηματικός κόσμος δεν μπορεί να αγγίξει.
    Ψάξε μέσα σου λοιπόν τους λόγους για τους οποίους σε χαρακτηρίζω αναίσθητο μπαμπουίνο καθως είναι θέμα της δικής σου διαχείρισης να κατανοήσεις το πότε γίνεσαι προσβλητική σε θέματα που δεν είσαι κατάλληλη να κρίνεις.
    Ελπίζω να σου αρέσει ο σαρκασμός καθώς επίσης και η "απίστευτη οργή" μου ...:P

ΥΓ: ψάξε μέσα σου και τους λόγους για τους οποίους ο πρίγκιπας σου πρέπει να έχει "επίπεδο/βαθος/ρομαντισμο" αλλά δε θα τον αντέχεις όταν θα κλαίει. Παραλογίζεσαι.....

Senior Member
    κοιτα φιλε δεν εχω διαβασει τη συζητηση κ ουτε υποστηριζω κανενα αλλα αυτα που σου λεει η θεοφανια ειναι σωστα κατσε σκεψου τα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    I'm fuckin' impressed, δεν έχεις άδικο, αυτά οι γυναίκες θέλουν, οι άντρες θέλουν, ούτε cosmo. Πώς μπορείς να ξέρεις τι θέλουν όλες οι γυναίκες, τις ξέρεις, και πώς είναι δυνατόν να μιλάς εξ ονόματός τους, ή για των αντρών γενικά, και οι συνταγές επιτυχίας, λολ, με αυτό για τον κρομ μανιόν, χα χα
    H αλήθεια είναι ότι θέλουμε εκπαίδευση στο γκρι, αλλά κυρίως στο μαύρο.:P
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Banned
    Να παραθεσω κ εγω μερικες σκορπιες σκεψεις , ξυπνησα πρωι κ μεπιασε ο 'οιστρος'.
    η ζωη μπορει να ειναι οπως την επιθυμομε ? Τελικα ειναι οι δικες μας σκεψεις που την πληγωνουν.Απλα συναισθανομενοι ειλικρινα τα συναισθηματα μας ,μπορει να αποδειχτει πολυ θεραπευτικο .Εχουμε παντα την ελευθερια να επιλεξουμε πως θα ανταποκριθουμε σαυτο που μας φερνει (η που μας δινει } η ζωη .Ξεχνα πως φανταζεσαι οτι θα επρεπε να ειναι η ζωη σου , κ αποδεξου την την πραγματικη ζωη . Αλλαξε οτι μπορεις ναλλαξεις , αλλαξε τις σκεψεις σου σχετικα με το τι δεν μπορεις ναλλαξεις , κ προχωρα μπροστα .
    Καποιες φορες θα πρεπει να αισθανθουμαι αδυναμοι ,για να διαπιστωσουμε πως ειμαστε πραγματικα ισχυροι.
    Καποιες φορες θα πρεπει να αισθανθουμαι το εδαφος να υποχωρει απο τα ποδια μας , για να διαπιστωσουμε οτι τελικα δεν προκειται να συντριβουμε.
    υγ. ΘΕΟΦΑΝΙΑ ,κανω αυτο που λες με τα γυμναστηρια ,εδω κ 26 χρονια , αυτο με κανει ανεγκεφαλο ? Φιλικα το λεω βεβαια .

Banned
    Να παραθεσω κ εγω μερικες σκορπιες σκεψεις , ξυπνησα πρωι κ μεπιασε ο 'οιστρος'.
    η ζωη μπορει να ειναι οπως την επιθυμομε ? Τελικα ειναι οι δικες μας σκεψεις που την πληγωνουν.Απλα συναισθανομενοι ειλικρινα τα συναισθηματα μας ,μπορει να αποδειχτει πολυ θεραπευτικο .Εχουμε παντα την ελευθερια να επιλεξουμε πως θα ανταποκριθουμε σαυτο που μας φερνει (η που μας δινει } η ζωη .Ξεχνα πως φανταζεσαι οτι θα επρεπε να ειναι η ζωη σου , κ αποδεξου την την πραγματικη ζωη . Αλλαξε οτι μπορεις ναλλαξεις , αλλαξε τις σκεψεις σου σχετικα με το τι δεν μπορεις ναλλαξεις , κ προχωρα μπροστα .
    Καποιες φορες θα πρεπει να αισθανθουμαι αδυναμοι ,για να διαπιστωσουμε πως ειμαστε πραγματικα ισχυροι.
    Καποιες φορες θα πρεπει να αισθανθουμαι το εδαφος να υποχωρει απο τα ποδια μας , για να διαπιστωσουμε οτι τελικα δεν προκειται να συντριβουμε.
    υγ. ΘΕΟΦΑΝΙΑ ,κανω αυτο που λες με τα γυμναστηρια ,εδω κ 26 χρονια , αυτο με κανει ανεγκεφαλο ? Φιλικα το λεω βεβαια .Κατα τ 'αλλα , διαβασα πολυ προσεκτικα τις απαντησεις σου στον φιλο tomhet , και ειμαι απολυτως συμφωνος.
    Last edited by vagpap; 22-06-2013 at 12:45.

Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Η απάντηση μου σου ήρθε με pm καθως αρκετά λέρωσες με κατινιές και γενικεύσεις το thread εδώ...ξαναδιάβασε τι σου είπα στο προηγουμενο thread και ατελειώτες γενικευσεις και οι θεατρινισμοί του στυλ "δεν σε ειπα ανικανο αλλά είναι στην δική σου διαχείριση το να καταλαβεις τι σου γινεται μετα απο 8 μηνες" να κατευθύνονται προς αυτούς που ξέρεις ότι θα τους ανεχτούν. Δεν είμαι παιδάκι, ούτε ολγακι και δε θα ανεχτώ παιχνίδια με τις λέξεις σου.
    Αν είσαι η πλέον ακατάλληλη, όπως παραδέχεσαι, να μιλήσεις περι καταστάσεων που φέρνουν δακρυα στους άλλους καθότι "δεν το αντέχεις" τότε καλά θα έκανες να μην είχες πει τίποτα καθότι μόνο σαν προσβολές και κατινιές μπορώ να εκλαβω τα λεγόμενα σου.
    Κοινώς δε σου επιτρέπω να παραφράζεις δημόσια τα λεγόμενα μου. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός για το δικαίωμα μου αυτό.
    Καληνύχτα και αν δε θες να σε κατηγορούν τότε να μην φέρεσαι σαν μπαμπουίνος ανάμεσα σε ανθρώπους εκτοξεύοντας μαργαριτάρια και όποιον πάρει ο χάρος. Τότε δε θα βιώνεις ούτε τα νευρα αλλά ούτε θα κάθεσαι στις 1:00 να λες "ψαξε μεσα σου τους λόγους που εκνευρίστηκες" οταν έχεις ηδη προσβάλει τον άλλο και μετά κάνεις σα να μην τρεχει τίποτα.

Θα σου πρότεινα οποτε να είσαι πιο διαλλακτική με τους άλλους παρά να προβαίνεις σε κρίσεις και γενικεύσεις για θέματα τα οποία ο δικός σου συναισθηματικός κόσμος δεν μπορεί να αγγίξει.
    Ψάξε μέσα σου λοιπόν τους λόγους για τους οποίους σε χαρακτηρίζω αναίσθητο μπαμπουίνο καθως είναι θέμα της δικής σου διαχείρισης να κατανοήσεις το πότε γίνεσαι προσβλητική σε θέματα που δεν είσαι κατάλληλη να κρίνεις.
    Ελπίζω να σου αρέσει ο σαρκασμός καθώς επίσης και η "απίστευτη οργή" μου ...:P

ΥΓ: ψάξε μέσα σου και τους λόγους για τους οποίους ο πρίγκιπας σου πρέπει να έχει "επίπεδο/βαθος/ρομαντισμο" αλλά δε θα τον αντέχεις όταν θα κλαίει. Παραλογίζεσαι.....
    Έχω μια απορία τομ...
    Ένας άντρας με τόσο ευγενική και εύαισθητη φύση και ψυχή όπως η δική σου, ένας άντρας που κλαίει, που έχει τόσο ανάγκη την αγκαλιά, που στέλνει λουλούδια, γράφει ποιήματα, που δεν χωρά σε αυτό τον αναίσθητο κόσμο. ...... ποιο άραγε κομμάτι του εαυτού του ξυπνά και μιλά με τόσο απαξιωτικά και αγενή λόγια σε μια άλλη γυναίκα?
    Πως ΕΣΥ, ο τόσο ευαίσθητος και ευγενής πέφτεις στο επίπεδο της κατινιας εκφράζοντας τόσο ποταπά συναισθήματα?
    Τα υπόλοιπα με πμ.

Quote Originally Posted by vagpap View Post
    υγ. ΘΕΟΦΑΝΙΑ ,κανω αυτο που λες με τα γυμναστηρια ,εδω κ 26 χρονια , αυτο με κανει ανεγκεφαλο ? Φιλικα το λεω βεβαια .Κατα τ 'αλλα , διαβασα πολυ προσεκτικα τις απαντησεις σου στον φιλο tomhet , και ειμαι απολυτως συμφωνος.
    ...κάποια στιγμή ο τομ μου έγραψε πως εμεις οι γυναίκες κυνηγαμε τους αντρες με μυς κλπ. Εκεί λοιπόν έγραψα ότι προτιμα ο δικος μου αντρας να γεμιζει το κεφαλι του με γνωσεις παρα το σωμα του με μυς. Τωρα.... αν τρεχει και γυμναστηριο εννοειται πως δεν υπαρχει θεμα.
    Λες να υπαρχουν γυναίκες που αναμεσα σε έναν εξυπνο-γυμνασμενο και εξυπνο-αγυμναστο, να διαλεξουν τον δευτερο?

Senior Member
    Δεν με προσέχεις Θεοφανία....
    Είπα αρκετές φορές ότι μου αρέσουν τα άκρα. Εσένα μπορεί να σου αρέσουν οι επίπεδες καταστάσεις και να σου φαίνεται παράξενο....
    Παρόλαυτα όμως δεν με είδα να μιλάω καν με άνθρωπο...πόσο μάλλον με γυναίκα, μια έννοια για την οποία προσωπικά δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο παρά με τρυφερότητα και ευγένεια. Δες την πρώτη μου απάντηση στο post σου...καθ'όλα ευγενική μέχρι που είδα πως δεν απευθύνομαι σε άνθρωπο. Και πόσο μάλλον όταν είσαι ειρωνική και προσπαθείς να με βλάψεις.
    Γιαυτό άλλωστε σε αποκάλεσα μπαμπουίνο. Αξιαγάπητο ζώο αλλά δεν έχει τρόπους. Δεν μιλάω όμως απαξιωτικά για τους μπαμπουίνους...Είμαι εξαιρετικά φιλόζωος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα τον καλούσα και σε δείπνο με γραβάτα. Οπότε σου μίλησα ανάλογα.
    Βλέπω πως συνεχίζεις την προσπάθεια σου να με βλάψεις με όποιον τρόπο μπορείς. Πρώτα παρερμηνεύοντας τα λόγια μου χωρίς καμία βάση, έπειτα παραφράζοντας της απαντήσεις μου προσπερνώντας τις αποδείξεις για τους παραλογισμούς σου και καταλήγεις σε τακτικές όπως το να επιτεθείς σε χαρακτηριστικά που προσέδωσα εγώ για τον εαυτό μου αφού δεν έχεις κάτι άλλο να πεις.
    Δεν σε ευχαριστώ καθόλου που προσπάθησες και εν τέλη κατάφερες να υποβιβάσεις ότι είχα να εκφράσω σαν άνθρωπος από την ψυχή μου, προς όφελος της κατινιάς του αγαπημενου φορουμ σουπερ-κατερινα σου.
    O λόγος σου χαρακτηρίζεται απο αγένεια, ειρωνία, κανένα επιχείρημα, καμία βάση, υπεροψία και τσίρκο ρεντίκολο.
    Λυπάμαι για λογαριασμό σου, καθότι ήδη χαρακτήρισες τον εαυτό σου ως αναίσθητο.

Banned
    Βρε Θεοφανια ,ετσι το ειπα . Μου αρεσε πολυ εκει που γραφεις 'κοιτα , υπαρχουν ανθρωποι που δεν τους ενδιαφερει....... " , ετσι ειναι . Παντως , δειχνεις ανθρωπος που θελει πραγματικα να βοηθησει . Αν κ η δικια μου απαντηση , σεναν ανθρωπο σαν τον tomhet , η μαλλον η κατευθυνση που θαδινα θα ηταν 'περιπλανησου.........περιπλαν ησου , καποια στιγμη θα την βρεις την ακρη ' . Βεβαια εγω ειμαι εγω , κ εσυ εισαι η Θεοφανια.
    Last edited by vagpap; 24-06-2013 at 11:01.

Senior Member
    Tomhet για μενα δεν χρειαζεσαι καμια απαντηση και καμια συμβουλη.Τις εχεις ηδη μεσα σου και το ξερεις, εισαι αρκετα συνειδητοποιημενος ανθρωπος και κατασταλαγμενος και δεν χρειαζεται να κανεις καμια υποχωρηση στα στανταρτ σου και τις απαιτησεις σου...καταλαβαινω ειναι μοναχικος ο δρομος...αλλα ξερεις εισαι μια ''ζωντανη'' εξαιρεση στον κοσμο αυτο...

Banned
    Σε συνεχεια της παραγραφου μ 83 , στην πραγματικοτηα οι δυνατοτεροι ανθρωποι ειναι αυτοι που αισθανονται τον πονο , τον αποδεχονται , κ καταφερνουν να τον ξεπερασουν .Εχει να κανει με το θαρρος να ζητησεις ενα time-out , ναφησεις να κυλλησει ενα δακρυ (η πολλα }, νανασυγκροτηθεις , κ στην συνεχεια να επιστρεψεις στο 'ρινγκ' για ναγωνιστεις οπως δεν εχεις αγωνιστει στο παρελθον . Ισως ηρθε η ωρα για νανακαλυψεις απο τι εισαι φτιαγμενος ΄.
    Καπου κατι πολυ ομορφο μας περιμενει να το βρουμε , απλως πρεπει να ονειρευτουμε αρκετα ωστε να το ανακαλυψουμε .
    Αν καθε πρωι λεμε οταν ξυπναμε 'ναι, σημερα ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ειναι μια σπουδαια μερα'
    αν καθε απογευμα μπορουμενα βρουμε εστω εναν μικροοοο λογο να πουμε ' ναι , σημερα ΕΙΝΑΙ μια σπουδαια μερα '
    αν καθε βραδυ εχουμε εναν ακομα πιο μικροοο λογο να πουμε 'ναι ,σημερα ΗΤΑΝ μια σπουδαια μερα '
    τοτε , μια μερα , υστερα απο πολλα φεγγαρια , οταν κανουμε ανασκοπηση της ζωης μας , θα χαμογελασουμε και θα πουμε ,
    ΝΑΙ , εχω ζησει μια υπεροχη ζωη .
    Last edited by vagpap; 23-06-2013 at 22:49.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast