Originally Posted by
giorgos panou
Με παρεξιγησες, φταιω που δεν τα περναω σωστα στα γραπτα, αλλιως δεν εξηγητε! Συγνωμη ρε κοριτσια, συγνωμη βρε "nflu" αλλα δεν ειναι αδικο να υπερασπιζεστε αυτην? αυτη με χωρισε! εγω ειμαι χαλια ψυχολογικα! εγω ειμαι αυτος που την σκεφτομαι συνεχεια , που την παρακαλαγα να τα ξανα βρουμε! Γτ. τΑ βαζετε μαζι μου κι οχι με αυτην? αντι να την κατηγορουμε οπου αφησε μονο του! μεσα σε τοσους πηρασμους κι παθοι ,εναν ανθρωπο εμενα! που ακομα δεν ειμαι καλα! κι με παρατησε! χωρις να παρει ενα τηλεφωνο!! να δει τι κανω!! που εκλεγαι οταν χωρισαμε κι ελεγε οτι με λατρευει οσο κανεναν! ανι λοιπον να τα ακουει αυτη! αυτη που με ελουσε με ψεμα!! γτ. πριν 15 μρες ορικιζοταν αγαπες ! κι αλλες παπαριες !! κι σημερα κανει την ζωη της!! λεγωντας μου πως πρεπει να βαλει πανω απο ολα την οικογενεια της!!
Που τολμα να λεει πως ΔΕΝ ΤΗς ΠΑΡΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!! ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ!! ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΣΥΓΟΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΑΡΑΑ!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΜΟΥ !! ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΑΠΑΩ ΚΙ ΑΥΤΗΝ!! ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!! κι μου λετε οτι κανω λαθος που θελω να κανω μπανια? που θελω να διασκεδασω λιγακι κι εγω σαν ανθρωπος με τους φιλους μου κι τις φιλες μου ? την πιραζε που θα ειμαι στην παραλια με κοπελες, την ενοχλουσε που ειναι στην παραπια μι η προιν μου!!
ΟΧΙ ΡΕ παιδια!! δεν αξιζει να την υπερασπιζεστε !! με προδοσ!! εκανε αντιθετα απο αυτα που ελεγε!! μηπος να εχω κι τυψεις που βγαινω στα βαρακια της παραλιας? να ντρεπομαι που κανωγνοριμιες με ομορα κοριτσια με μαγιο?? ΔΛΔΗ θα τρλαθουμε!!! αλλα φτσαιω που δεν εκανα κατι οσο ηταν μαζι μου!! να πηγαινα με κοπελες ! κι δεν θα το μαθενε ΠΟΤΕΕ!! επρεπε να το κανω!! ειμαι βλακας!! ειναι καιρος να τα κανω ολα αυτα! αρκετα πιραθηκα! αρκετα πονεσα για αυτην! καιρος να γνορισω κι να διασκεδασω με κοριτσια ! με κοπελες που δεν θα με ρωταν λεπτομεριες ! που δεν θα ψαχνουν τον εσωτερικομου κοσμο οπως εκανε αυτη!!