γνωριστηκαμε σε αυτο το φορουμ,ερωτευθήκαμε σφοδρα!! Κι με χωρισε απο το σκαιπ! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 139
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Δεν μπορω να μην παραδεχτω οτι μου σταθηκε σε καποιες στιγμες πολυ δυσκολες!! με ειδε να βγαζω στεριτικα , πολυ βαρια!! με ειδε να περνω λαθος χαπια κι να με πηγαινει με το ασθενοφορο στο νοσοκομειο!! με ειδε να κανω εμετους ,να πεφτω κατω! να κανω πραματα που ντρεπομαι να γραψω!! Αυτη εκλεγε αλλα δεν με παραταγε!
    Κάποια στιγμή σε παράτησε για να πάψει να κλαίει.
    Και πιστεύω ότι ο βασικός λόγος που σε παράτησε είναι αυτός και είναι αρκετός από μόνος του. Όσο και να θες να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου κι εμάς, βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι είναι ανυπόφορο να ζει κάποιος με κάποιον εξαρτημένο. Γιατί αυτό έχεις επιλέξει να είσαι.
    Και η όποια αναποδιά σου συμβαίνει (καλή ώρα ένας χωρισμός), είναι ένα καλό άλλοθι για να ξαναπιείς. Και μια ευκαιρία να ρίξεις ακόμη μια φορά τις ευθύνες για την κατάστασή σου και το ξανακύλισμά σου στην άδικη γυναίκα που σε κορόιδεψε.
    Όσο για την μεγάλη αγάπη που ένιωσες για το "κοριτσάκι" που "δεν είναι και καμιά θεά" (πόσο συνηθισμένος τρόπος χειραγώγησης να μειώνουμε κάποιον, προκειμένου να αρκεστεί στα ψίχουλα που προσφέρουμε), φοβάμαι ότι είναι παραμύθια, που κάποιες στιγμές τα πιστεύεις κι εσύ.
    Για να μπορέσουμε να νιώσουμε πράγματα για κάποιον, πρέπει να είμαστε νηφάλιοι (όχι να έχουμε διαλείμματα νηφαλιότητας), άλλα πάνω απ' όλα πρέπει τουλάχιστον να σεβόμαστε τον εαυτό μας. Και δε νομίζω κάποιος που προσπαθεί να καταστρέψει τον εαυτό του, τον σέβεται. Με λίγα λόγια πρέπει να έχουμε διαύγεια και να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας για να μπορέσουμε να ενδιαφερθούμε και για κάποιον άλλον και να έχουμε να δώσουμε κι εμείς.
    Δε νομίζω λοιπόν ότι αγαπάς την κοπέλα, αυτό που δεν αντέχεις να αποχωριστείς είναι η αίσθηση ότι ίσως σε αγάπησε, αφού ανέχτηκε τόσα για χάρη σου.

Senior Member
    Γιώργο, όπως και νάχουν τα πράγματα χρειάζεται να σηκώσεις το κεφάλι ψηλά, να δεις μπροστά και να συνεχίσεις! Την δύναμη την έχεις μέσα σου!
    Μην περιμένεις κάποιος άλλος αγόρι μου να στην δώσει! Τους άλλους εμείς τους φέρνουμε συνοδοιπόρους στον δρόμο μας κι αν επιλέξουν
    κάποια στιγμή να μην ακολουθήσουν ο δρόμος μας συνεχίζεται.. Θα σου πάρει λίγο καιρό για να το δεις, αλλά αξίζει η πορεία! Κι εσύ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!
    Να θυμάσαι πάντα ότι η μόνη πραγματική αγάπη με διάρκεια είναι η αγάπη για τον εαυτό σου!
    Στηρίξου ξανά και προχώρα.. κι αν δεν μπορείς μόνος σου ζήτησε βοήθεια! Σου εύχομαι καλή συνέχεια! :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Καλέ μου Γιώργο, σου είχα ξαναγράψει παλιότερα.
    Εζησες μια όμορφη ιστορία, είδες ότι είσαι ικανός να αγαπήσεις, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, αλλα το σημαντικότερο κέρδος που είχες από αυτήν την ιστορία κατά την άποψή μου, είναι ότι κατάλαβες ότι δεν έχεις τελειώσει με τα ναρκωτικά. Πρέπει να ζητήσεις βοήθεια, από ειδικούς για να τελειώσεις μια και καλή από αυτήν την ιστορία, ώστε την επόμενη φορά, όταν θα έρθει κάποια γυναίκα στη ζωή σου, να είσαι ικανός να τη ζήσεις ως το τέλος, χωρίς να καταφεύγεις στην πρέζα, καταρρέοντας από μια ερωτική απογοήτευση.

Η κοπέλα σε ερωτεύτηκε, έζησε μαζί σου δύσκολες στιγμές, σου στάθηκε...ως εκεί. Μην ψάχνεις να βρεις τι άλλαξε, ποιός της άλλαξε μυαλό, ποιός την επηρέασε. Όλα έπαιξαν το ρόλο τους, η πίεση από την οικογένεια, το νεαρό της ηλικίας της, και ίσως να κατάλαβε πόσο δύσκολο είναι να είσαι με έναν άνθρωπο εξαρτημένο. κάτι που ναι, μπορεί να σε γοητεύσει αρχικά, έχοντας άγνοια κινδύνου.

αυτή τη στιγμή φρόντισε τον εαυτό σου, βρες τρόπο να γίνεις καλά. Και όλα τα άλλα θα έρθουν. Άκουσέ με....ήμουν 24 και με περνούσε δώδεκα χρόνια, τον είδα να έχει στερητικά, τον στήριξα όταν πήγε σε κέντρο απεξάρτησης, τον παντρεύτηκα, ήμουν μαζί του στην υποτροπή, άκουσα τα ψέματα, πιάσαμε πάτο και ξανασηκωθήκαμε...και ακόμα είμαστε μαζί, στα 37 πια εγώ. Ζούσα σε κλειστή κοινωνία, τον υπερασπίστηκα με το όλο μου το είναι σε οικογένεια και σε γνωστούς, και στο τέλος τον αγάπησαν όπως και εγώ. Αλλά ήταν δύσκολα, πολύ δύσκολα, και ο φόβος πάντα υπάρχει. Εγινα και εγώ όμως καλύτερος άνθρωπος μέσα από αυτήν την ιστορία. Εγώ, είχα το μεγαλύτερο κέρδος στη ζωή μου, και όχι εκείνος από εμένα, για πολλούς και διάφορους λόγους. Θέλω να σου πω, ότι κάποια μέρα μια άλλη γυναίκα θα εμφανιστεί στη ζωή σου, και θέλω να είσαι ΕΤΟΙΜΟΣ για αυτήν. Γιατί το αξίζεις, όπως όλοι οι άνθρωποι.

Senior Member
    διπλα σε καθε πετυχιμενο αντρα υπαρχει μια δυνατη γυναικα λενε, σου βγαζω το καπελο διιπ

Banned
    Τα λογια σας ειναι πολυ σωστα, πολυ ομορφα κι ρεαληστικα DEEP PURPLE & μαρκελα, ξερω πως εχω προβλημα, ξερω πως θελω βοηθεια, καθε ασθενεια θελει κι τους γιατρους της, δυστυχως κι εγω απλα δεν επινα οχι οτι θεραπευικα , το προβλημα υπηρχε κι υπαρχει.
    DEEP PURPLE h ιστορια σου ειναι υπεροχη! φανταζομαι θα ξερεις πως ειστε τυχεροι! δυστυχως στις πιο πολλες των περιπτοσεων υπαρχει χωρισμος κι θανατος η το αναποδο! κι ισως ο θανατος ειναι κι αυτο λυτροση! γτ. οι πιο πολλοι ξεφτιλιζομαστε κι πικρενουμε τους γυρο μας! Ειστε απο τους λιγους , ειναι τοσο υπεροχο αυτο, δυο ανθρωποι με την αγαπη τους κι την προσπαθεια τους να καταφερουν να κερδισουν την ζωη! Μακαρι να μπορουσε να το διαβαζε το στορυ σου η "μικρημου!" , οσο κι να φενετε παραξενο κατι τετοιο ονειρευομασταν! μαλιστα λεγαμε να μηνουμε κι καπου εκτως αθηνας. Η ουσια ομως αυο δλδη που μας λυπει πλεον- δλδη απο τωτες που με χωρισε! ειναι η πιστη κι αγαπη που ειχες εσυ για αυτον!! αυτο ειναι μεγα υποθεση!! Ευχομαι για παντα να ειστε καλα κι δυνατοι!!
    Τα πραματα ειναι πολυ περιεργα για μενα! δεν θελω να ξεφτιλιζουμε! ουτε να καταστρεφομε!! θελω να ειναι περιφανοι κι χαρουμενοι οι ανθρωποι που ειναι δυπλα μου!!οι συνοδοιποροι! οπως λεει κι η ΜΑΡΚΕΛΑ! θελω την μανα μου που εχει χασει την ηρεμια της κι το χαμογελο της να την κανω να ξανα νιωσει χαρα για τον γιο της!! της αξιζει οσο αργα κι αν ειναι!!
    Αξιζω μια ομορφη κι κανονικη ζωη! ΑΞΙΖΩ να ειμαι οπως εσεις , να μπορω να νιωθω χωρις ουσιες καθε στιγμη! σαν εσας ρε παιδια!! ξαχνω την δυναμη μεσα μου! Δεν μπορει αλλιως να θελω να ειμαι με μια κοπελα κανονικη να ζουμε κανονικα! αμα ειμαι εξαρτημενοσ!! αυτο ομως θελει υπομονη! δεν υπαρχουν κοπελες που θα μαθουν την αληθεια απο την αρχη! κι θα χαραμισουν εστο κι ενα μηνα!! θα ζησουν την στιγμη κι θα φυγουν! Αυτη εκατσε! ενω ηξερε!! πιστευε σε μενα το λεγε καθε μερα! πως θελει κι περιμενει να δει τον αλλον γιωργο!! δυστυχως πανω που θα τον εβλεπε τα παρατησε!! Δεν μπορω να λεω σε κοπελες που ειμαι μαζι το προβλημα μου!! πρεπει να το κρυβω οπως κι εκανα μια ζωη!! κι αν το μαθουν τοτες φευγουν! παντως αφου δεν πολυ φενομαι δεν το ξανα λεω!! πρεπει να ειμαι καθαρος!! να γινω καλα!!!
    Ξερω πως πολλα απο αυτα που εγραψα για την σχεση μου ηταν υπερβολικα! ακουγοταν ταπυνοτικα για την κοπελα μου! Ομως δεν το κανα απο κακια! απλα ηθελα να πω καποια πραματα! δεν ειπα οτι ηταν ασχημη!! απλα δεν ηταν η τοσο εξωτερικη της εμφανιση που με εκανε να την ερωτευτο!!

Senior Member
    Οι σχέσεις θέλουν δουλειά, δεν υπάρχουν ιστορίες με happy end. Στο τέλος του παραμυθιού, υπάρχει και μια άλλη ιστορία που δεν τη μαθαίνουμε ποτέ.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...αλλά και γω δεν υπήρξα ο ευκολότερος άνθρωπος του κόσμου. Έπινα πολύ, είχα ξεσπάσματα τρελλά, ήμουν κυκλοθυμική. Αν εξαιρέσεις το αλκοόλ, παραμένω ένας δύσκολος άνθρωπος. Ο άντρας μου πρέπει να ζει με τη δυσπιστία που έχω πολλές φορές -διότι αυτά που περιέγραψα σε τρεις γραμμές άφησαν σημάδια για πάντα. Με στήριξε όταν κατέρρευσα από το άγχος πριν ένα χρόνο περίπου, με πηγαινοέφαιρνε από την πόλη που ζούμε στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, όπου τελικά βρήκα το γιατρό μου, και πάλι πίσω...παλεύουμε, γιατί ήρθαν και άλλες δυσκολίες στη ζωή μας, πονάμε, πεφτουμε και ξανασηκωνόμαστε καθημερινά....Παιδιά, παλεύουμε. Πολλές φορές δε θέλει να δει ο ένας τον άλλο -εδώ κάποιες φορές δε θέλουμε να βλέπουμε τον ευατό μας....παλεύουμε.Είμαστε οικογένεια. Η ζωή είναι όμορφη, αν δε μου τύχαιναν αυτές οι μικρές/μεγάλες δυσκολίες, σίγουρα θα ήμουν χειρότερος άνθρωπος.

Γιώργο δε χρειάζεται να λες ψέμματα στις γυναίκες που γνωρίζεις. αυτό που χρειάζεσαι, και δεν το κάνεις, είναι να ζητήσεις βοήθεια, θα επιμένω σ'άυτό όσες φορές και να σου γράψω. Μην ψάχνεις πια για άλλες δικαιολογίες. Πότε μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου, πότε δε σου το επιτρέπει η δουλειά. Τέρμα μάυτά, προχώρησε. Τη Δευτέρα το πρωί πήγαινε όρθιος, δυνατός, φοβισμένος, πήγαινε όμως, και χτύπησε την πόρτα που πρέπει. Κι όταν με το καλό γίνεις καλά, θα μπορείς να μιλάς για την ιστορία σου στις γυναίκες, δε θα κρύβεσαι. Και το κυριότερο θα μπορείς να αγαπάς τον εαυτό σου. Κάντου ένα δώρο, και ένα δώρο σε όσους σε αγαπάνε. Και κάτι τελευταίο...όχι, δε δέχομαι ότι οι περισσότερες ιστορίες σαν και αυτές που συζητάμε καταλήγουν στο θάνατο ή στο χωρισμό. ξέρω ανθρώπους που τώρα έχουν γυναίκα και παιδιά. εγώ δεν πιστεύω σε νούμερα και ποσοστά, αλλά στους ανθρώπους και στο Θεό. άντε καμάρι μου...χτύπα την πόρτα.

Banned
    DEEP PURPLE πολυ σωστη κι ρεαλιστικη η συμβουλησου για να παω καπου να παρω βοηθεια, ειμουν στο ΚΕΘΕΑ , οπου παραλληλα με μενα πηγαινε στο προγραμμα συντροφον κι η κοπελαμου, το ΚΕΘΕΑ εχει ομαδες στηριξεις για οικογενειες, γονεις ,συζηγους η για απλους συντροφους οπως στην περιπτωση μου.
    Ειμουν εκει για 3 μηνες πανω κατω, η κοπλελα μου ηταν λιγο λιγοτερο , η εντυπωση της ηταν πολυ καλη στν αρχη, βεβαια υπηρχαν τα κοληματα, η αργοπορια που υπαρχει σε καθε δημοσια υπερεσια , υπηρχαν κι οι κλικες, δλδη η υπεροψια των κοπελων που ηταν πιο πολυ καιρο, με αποτελεσμα να μην αφηναν την δικια μου να μηλησει , να ασχοληθουν με αυτην ! βλεπετε ηταν πολυ πιο μικρη απο ολες τις αλλες ηταν λιγο καιρο, οι συντροφοι των αλλονων ηταν σε πιο χαλια φαση απο εμενα κι συν του οτι η δικια μου δεν ειχε τον τσαμπουκα που ηθελε εκει για να παρεις τον λογο. Ολα αυτα ειχαν το αποτελεσμα να ξενερωσεικι να πηγαινει εκει μονο κι μονο για να μην τα παρατησω κιγω, για να μην τι μαθω τι παιζει κι νευριασω! Στο δυκομου προγραμμα τα πραματα ηταν κανονικα, εγω ομως δεν ειμουν διατεθυμενος να ανεχομαι καποια θεματα- οχι σοβαρα ουτε τοσο συμαντικα για να μην θελω να ασχοληθω σοβαρα- το θεμα μου ηταν οτι αφου ειχα γινει καλα, δεν μπορουσα να ακολουθησω γτ. ειναι καλοκαιρι ! κι μου φενετε απιστευτω να χασω τα μπανακιαμου, την παραλια, κιγενικα την ξεναστη ζωη ! αφου εχω ενα σπιτι στην νοτιοανατολικη αττικη κι κοντα στη θαλασσα οπου μπορω να συνδιασω την καθημερινοτηταμου με την δουλεια μου γτ. να μην το κανω? κι το χειμωνα παω κανονικα κι βγαζω το προγραμμα!
    Ε λοιπον! ολο αυτο της εκατσε στραβα! εγιναν μεγαλες μαχες για να το δεχτει! να δεχτει να μενω εδω - αφου κι αυτη θα ταν στο νησι της- κι το σεπτεμβρη -που θα εχει ερθει κι αυτη πισω τα κονουμε ολα αυτα με ορεξη.
    DEEP PURPLE συμφωνω με οσα λες, ομως δεν γινετε να ειμαστε ολοι νικητες στην ζωη! δυστυχως η κοινωνια μας ειναι ετσι φτιαγμενη που να μην θελει , να μην χωραει πολλυς πετυχημενους κι μ ομορφη ζωη!

Senior Member
    Δηλαδη ρε συ Γιωργο...λες οτι το κοριτσι εκατσε και ανεχτηκε μια κατασταση αφορητη γιαυτην τρεις μηνες...για ενα προβλημα δικο σου....κι εσυ σταματησες για να κανεις μπανακια.........
    χωρις σχολια....τα σχολια δικα σου....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Δηλαδη ρε συ Γιωργο...λες οτι το κοριτσι εκατσε και ανεχτηκε μια κατασταση αφορητη γιαυτην τρεις μηνες...για ενα προβλημα δικο σου....κι εσυ σταματησες για να κανεις μπανακια.........
    χωρις σχολια....τα σχολια δικα σου....
    Με παρεξιγησες, φταιω που δεν τα περναω σωστα στα γραπτα, αλλιως δεν εξηγητε! Συγνωμη ρε κοριτσια, συγνωμη βρε "nflu" αλλα δεν ειναι αδικο να υπερασπιζεστε αυτην? αυτη με χωρισε! εγω ειμαι χαλια ψυχολογικα! εγω ειμαι αυτος που την σκεφτομαι συνεχεια , που την παρακαλαγα να τα ξανα βρουμε! Γτ. τΑ βαζετε μαζι μου κι οχι με αυτην? αντι να την κατηγορουμε οπου αφησε μονο του! μεσα σε τοσους πηρασμους κι παθοι ,εναν ανθρωπο εμενα! που ακομα δεν ειμαι καλα! κι με παρατησε! χωρις να παρει ενα τηλεφωνο!! να δει τι κανω!! που εκλεγαι οταν χωρισαμε κι ελεγε οτι με λατρευει οσο κανεναν! ανι λοιπον να τα ακουει αυτη! αυτη που με ελουσε με ψεμα!! γτ. πριν 15 μρες ορικιζοταν αγαπες ! κι αλλες παπαριες !! κι σημερα κανει την ζωη της!! λεγωντας μου πως πρεπει να βαλει πανω απο ολα την οικογενεια της!!
    Που τολμα να λεει πως ΔΕΝ ΤΗς ΠΑΡΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!! ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ!! ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΣΥΓΟΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΑΡΑΑ!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΜΟΥ !! ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΑΠΑΩ ΚΙ ΑΥΤΗΝ!! ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!
    κι μου λετε οτι κανω λαθος που θελω να κανω μπανια? που θελω να διασκεδασω λιγακι κι εγω σαν ανθρωπος με τους φιλους μου κι τις φιλες μου ? την πιραζε που θα ειμαι στην παραλια με κοπελες, την ενοχλουσε που ειναι στην παραπια μι η προιν μου!!
    ΟΧΙ ΡΕ παιδια!! δεν αξιζει να την υπερασπιζεστε !! με προδοσ!! εκανε αντιθετα απο αυτα που ελεγε!! μηπος να εχω κι τυψεις που βγαινω στα βαρακια της παραλιας? να ντρεπομαι που κανωγνοριμιες με ομορα κοριτσια με μαγιο?? ΔΛΔΗ θα τρλαθουμε!!! αλλα φτσαιω που δεν εκανα κατι οσο ηταν μαζι μου!! να πηγαινα με κοπελες ! κι δεν θα το μαθενε ΠΟΤΕΕ!! επρεπε να το κανω!! ειμαι βλακας!! ειναι καιρος να τα κανω ολα αυτα! αρκετα πιραθηκα! αρκετα πονεσα για αυτην! καιρος να γνορισω κι να διασκεδασω με κοριτσια ! με κοπελες που δεν θα με ρωταν λεπτομεριες ! που δεν θα ψαχνουν τον εσωτερικομου κοσμο οπως εκανε αυτη!!

Senior Member
    Βρε αγορι μου...κανεις δεν σε κατηγορησε ....εσυ ειπες οτι διεκοψες το προγραμμα για τα μπανια....
    αυτο ασχετα τελειως απο την κοπελα...εχει να κανει με το δικο σου καλο και μονο....και εδω αυτο που προεχει ειναι να γινεις εσυ τελειως καλα....ολα τα αλλα ακολουθουν.....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Με παρεξιγησες, φταιω που δεν τα περναω σωστα στα γραπτα, αλλιως δεν εξηγητε! Συγνωμη ρε κοριτσια, συγνωμη βρε "nflu" αλλα δεν ειναι αδικο να υπερασπιζεστε αυτην? αυτη με χωρισε! εγω ειμαι χαλια ψυχολογικα! εγω ειμαι αυτος που την σκεφτομαι συνεχεια , που την παρακαλαγα να τα ξανα βρουμε! Γτ. τΑ βαζετε μαζι μου κι οχι με αυτην? αντι να την κατηγορουμε οπου αφησε μονο του! μεσα σε τοσους πηρασμους κι παθοι ,εναν ανθρωπο εμενα! που ακομα δεν ειμαι καλα! κι με παρατησε! χωρις να παρει ενα τηλεφωνο!! να δει τι κανω!! που εκλεγαι οταν χωρισαμε κι ελεγε οτι με λατρευει οσο κανεναν! ανι λοιπον να τα ακουει αυτη! αυτη που με ελουσε με ψεμα!! γτ. πριν 15 μρες ορικιζοταν αγαπες ! κι αλλες παπαριες !! κι σημερα κανει την ζωη της!! λεγωντας μου πως πρεπει να βαλει πανω απο ολα την οικογενεια της!!
    Που τολμα να λεει πως ΔΕΝ ΤΗς ΠΑΡΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!! ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ!! ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΣΥΓΟΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΑΡΑΑ!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΜΟΥ !! ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΑΠΑΩ ΚΙ ΑΥΤΗΝ!! ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!! κι μου λετε οτι κανω λαθος που θελω να κανω μπανια? που θελω να διασκεδασω λιγακι κι εγω σαν ανθρωπος με τους φιλους μου κι τις φιλες μου ? την πιραζε που θα ειμαι στην παραλια με κοπελες, την ενοχλουσε που ειναι στην παραπια μι η προιν μου!!
    ΟΧΙ ΡΕ παιδια!! δεν αξιζει να την υπερασπιζεστε !! με προδοσ!! εκανε αντιθετα απο αυτα που ελεγε!! μηπος να εχω κι τυψεις που βγαινω στα βαρακια της παραλιας? να ντρεπομαι που κανωγνοριμιες με ομορα κοριτσια με μαγιο?? ΔΛΔΗ θα τρλαθουμε!!! αλλα φτσαιω που δεν εκανα κατι οσο ηταν μαζι μου!! να πηγαινα με κοπελες ! κι δεν θα το μαθενε ΠΟΤΕΕ!! επρεπε να το κανω!! ειμαι βλακας!! ειναι καιρος να τα κανω ολα αυτα! αρκετα πιραθηκα! αρκετα πονεσα για αυτην! καιρος να γνορισω κι να διασκεδασω με κοριτσια ! με κοπελες που δεν θα με ρωταν λεπτομεριες ! που δεν θα ψαχνουν τον εσωτερικομου κοσμο οπως εκανε αυτη!!
    Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να αποτυπωθεί καλύτερα απ' όσο γίνεται σ' αυτό το μήνυμα η ψυχολογία και η νοοτροπία ενός αμετανόητου (ακόμα?) εξαρτημένου.
    Δεν απευθύνομαι στον Γιώργο, αυτός μπορεί να συνεχίσει να ζει στον κόσμο του. Με όποιον τρόπο κι αν διαλέξει. Μέχρι ν' αποφασίσει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και επιτέλους να ενηλικιωθεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να αποτυπωθεί καλύτερα απ' όσο γίνεται σ' αυτό το μήνυμα η ψυχολογία και η νοοτροπία ενός αμετανόητου (ακόμα?) εξαρτημένου.
    Δεν απευθύνομαι στον Γιώργο, αυτός μπορεί να συνεχίσει να ζει στον κόσμο του. Με όποιον τρόπο κι αν διαλέξει. Μέχρι ν' αποφασίσει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και επιτέλους να ενηλικιωθεί.
    δεν φταίει ο Γιώργος κι ο κάθε Γιώργος αν ο τρόπος που μας μεγαλώνουν, μας εκπαιδεύουν και όλο το κοινωνικό σύστημα είναι λάθος που τώρα αντιδρά όπως αντιδρά!
    προσωπικά νομίζω ότι ο θυμός μιλάει τώρα! κι έχουμε πει πως αυτό είναι υγιές! δεν θέλω να πιστεύω ότι όλ' αυτά τα εννοεί κιόλας.. πονάει κι είναι φυσικό.. ο χωρισμός
    εξάλλου είναι τραυματικό γεγονός, είναι ένας μικρός θάνατος.. θέλει το χρόνο του για να το ξεπεράσει..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    δεν φταίει ο Γιώργος κι ο κάθε Γιώργος αν ο τρόπος που μας μεγαλώνουν, μας εκπαιδεύουν και όλο το κοινωνικό σύστημα είναι λάθος που τώρα αντιδρά όπως αντιδρά!
    προσωπικά νομίζω ότι ο θυμός μιλάει τώρα! κι έχουμε πει πως αυτό είναι υγιές! δεν θέλω να πιστεύω ότι όλ' αυτά τα εννοεί κιόλας.. πονάει κι είναι φυσικό.. ο χωρισμός
    εξάλλου είναι τραυματικό γεγονός, είναι ένας μικρός θάνατος.. θέλει το χρόνο του για να το ξεπεράσει..
    Θα έλεγα ότι είσαι απλώς ανυποψίαστη. Τίποτα άλλο.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    E πως να νιωθει σιγουρια η κοπελα, σε αφηνει ανθρωπο που συνερχεσαι απο μια εξαρτηση σε μια παραλια με μπαρακια, πρωην, και κοπελες με μαγιω, προσβαση σε ντραγκια, και με παρατημενο το κεθεα. Παρατας το να προσπαθησεις να εισαι καλα για να εισαι καλα με την σχεση σου για να κανεις τη "ζωουλα" που τοσα χρονια εκανες και ησουν στον ιδιο βαλτο. Πως να νιωσει ασφαλεια με εναν ανθρωπο που οταν τον χωριζουν λεει η κοπελα μου δεν ηταν θεα σαν ολες τις αλλες που θα μπορουσα να ειχα αλλα την καταδεχτηκα γιατι ειχε καλη καρδια, ακουσον ακουσον, και επρεπε να της φορεσω και κερατο κιολας! Με αυτα που μας λες γιωργο ενα εχω να πω, μακαρι να μη γυρισει σε σενα και να προσεχει και στο μελλον τις επιλογες της.

Senior Member
    Ελα ρε συ Γιώργο. Μια χαρά στα λένε οι κοπέλες πιο πάνω. Εντάξει, καταλαβαίνω είσαι θυμωμένος, αλλά λογικό δεν είναι να αισθάνεται έτσι η μικρή; Δεν μπορείς να της παρέχεις συναισθηματική ασφάλεια, είναι γεγονός. Αντί να κάτσεις στο πρόγραμμα, σηκώθηκες και έφυγες για τα μπάνια. Αυτη μας είπες εφαγε στα μάπα τα στερητικά σου, σε στήριξε, πήγαινε στο πρόγραμμα -και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, σε διαβεβαιώ....και συ της είπες, αφού θα είσαι στο νησί εσυ, ας πάω και εγώ στο εξοχικό και η προσπάθεια...αναβάλλεται. Πώς να αισθανθεί σιγουριά...εκ πείρας σου λέω ότι η κοπέλα δεν έκανε πίσω στη σχέση σας, εσύ έκανες πίσω.τελοσπάντων, εγώ δε θα σε πρήξω άλλο, μυαλό έχεις, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Και κατι άλλο, είπες για την κοινωνία που δεν χωράει πολλούς πετυχημένους και όμορφη ζωή. δηλαδη εσύ λες ότι εμείς είμαστε επιτυχημένοι και εχουμε μια ομορφη ζωή;γιατί; επειδή ο άντρας μου καθάρισε; ασε ρε Γιώργο....τι να σου εξηγώ τώρα....ξανασκέψου γενικότερα τα πράγματα, έστω και μετά το καλοκαίρι

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast