φυσικα και ειχες καπια αντιπαθεια και αν περιμενες αυτο να το πιστεψω που λες μαλον νομιζες οτι απευθυνεσαι σε διανοητικα καθυστερημενο. υπαρχουν ατομα που κατ επαναληψη βλεπουν το ονομα μου και ειναι αρνητικοι πριν καν δουν τι λεω.
Printable View
ναι καλα... το μυαλουδακι μου ειναι παρα πολυ κοφτερο στο να βλεπω τις προθεσεις τον αλλων οταν μου μιλανε... εχω 3 πλανητες στους ιχθεις και η διαισθηση μου σπαει κοκαλα... οπιοσδηποτε με δει μπορει να ερμηνευσει σχεδον τα παντα ακομα και πριν καν δει τη γραφω εχω μελετησει σχεδον τα παντα δεν υπαρχει απολυτος τιποτα τυχαιο σε εμενα οπιοσδηποτε μου πει τη φραση τη γραφεις τωρα κλπ ειναι σα να μου λεει δεν καταλαβενω τιποτα μεχρι και αυτα που μιαζουν να μην εχουν νοημα κατι προσπαθουν να πουν για οπιον μπωρει να το δει οπιος δε μπορει να το δει ας μη πει καν στο κοπο να μου μηλισει θα συναντησει ενα αλλο εαυτο που δε θα εχει προθεση να ακουσει απολυτος τιποτα. http://www.dimokratianews.gr/sites/d...jpg?1346348348
εγω οταν κατι δε μου βγαινει δεν υπονοω τιποτα απλα νιπτω τας χειρας μου...
το νερο στην αστρολογια αντιπροσωπευει το συναισθημα
Ωπα!ωπα!τι γινεται εδω?
1.το φορουμ ειναι για να μοιραζεσαι τις σκεψεις σου.οποιος δν τις συμμεριζεται ας μην απαντησει
2. Για οσους ενδιαφεροντε... Ολα καλυτερα
3.ληγει το θεμα,γιατι ... Ελεος απο μερικους
Πρόσεξε περισσότερο την εμφάνιση σου.Εμείς οι άντρες ξενοκοιτάμε η βλέπουμε πορνό γιατί δεν βλέπουμε στην γυναίκα μας αυτό που πραγματικά ζητάμε.Δεν κάνουμε στο σεξ τις στάσεις που θα δούμε στο πορνό.Φοβόμαστε να το ζητήσουμε για να μην μας πάρετε για σεξομανείς,ψυχο.....τέτοιους κλπ.Γίνε αυτό που ψάχνει ο άντρας σου στις άλλες.Όταν λέει ο άντρας ότι δεν έχει φαντασιώσεις τότε λέει ψέματα..Αν δεν έχει τότε ίσως η δουλειά του έχει κάπως αρνητικό αντίκτυπο στην απόδοση του η αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα..