Για αντρες: tips σε σχεσεις???? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 94
    Senior Member
    μεχρι να το ζηταει απο μονος του

Senior Member
    οκ!!!!Go solo λοιπόν!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by feggari View Post
    ΛΟιπον το αποφάσισα! Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου Macgyver!!!! Πόσο λές να κρατήσω αυτή τη στάση????
    Mεχρι να σου ζητησει ο ιδιος να κανετε sex , αλλα θα πρεπει να δειξεις απροθυμη , κ κατα προτιμηση να μην υποχωρησεις τις 2-3 πρωτες φορες . Εκτος κ αν κρατησεις την σταση ( συγνωμη που εκφραζομαι ετσι ) ' αντε τελειωνεις " . δλδ μην δειξεις οτι το περιμενες πως κ πως . Δυσκολο αλλα αποτελεσματικο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by feggari View Post
    οκ!!!!Go solo λοιπόν!!!
    χαχαχαχα..go for it!:eek:

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    δεν ειναι κι ασχημη ιδεα μπορει να αποδωσει!αλλα υπαρχει μια δυσκολια.εσυ πως θα τη παλεψεις.πρεπει να προνοησεις ,θα "εκτονονεσαι" μονη και μετα θα σαι ανετη.
    Καιτη γεια σου , στην περιπτωση που αναφερεις ' ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ' κ ο νοων νοειτω .

Junior Member
    πιστευω οτι ηρθε η ωρα να παιξεις περισσοτερο με το μυαλο του και αυτο στη συνεχεια θα φερει αναστατωση στο κορμι του...βαλε του ερωτικες σκεψεις.....σε καποια εξοδο σας με αλλους φιλους "παιξε" ελαφρα με καποιον ωραιο φιλο σας με τροπο και τακτ, σε εξοδο με συγγενεις που το περιβαλλον ειναι πιο φορμαλ γινε πιο προκλητικη με τη ματια σου τη κινηση του σωματος σου, ασε τον να σε δει απο μακρυα με ντυσιμο που να του προσφερει τις πιο καλισθητες σωματικες σου χαρες σε τετοιο βαθμο λιγο πριν το "προστυχο" θα λεγαμε.

Senior Member
    Αμα τα φτυσε απο τωρα παντως, σκεψου τι θα γινει μετα...ας παρει καμια πολυβιταμινη μπας και σε ικανοποιησει.

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πάλι πετάγεσαι όπου να ναι για να γεμίζεις τις σελίδες του φορουμ χωρις να λες κατι αξιόλογο.
    οτι λεω εχει νοημα μαλον εσυ δε το καταλαβενεις γιατι πολυ απλα δεν εχεις καμια σχεση με εμενα αλλιως θα καταλαβενες αμεσως που το παω... αν εσυ δε καταλαβενεις τι λεω εγω δε προκειται να μπω στη διαδικασια να σου εξηγισω μεχρι μια μερα να καταλαβεις οτι απευθυνεσε σε κουφο..

Senior Member
    feggari τι εγινε επιασε τελικα?

feggari τι εγινε επιασε τελικα?
    Αδημονείς να μάθεις?
    γιάννης

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οτι λεω εχει νοημα μαλον εσυ δε το καταλαβενεις γιατι πολυ απλα δεν εχεις καμια σχεση με εμενα αλλιως θα καταλαβενες αμεσως που το παω... αν εσυ δε καταλαβενεις τι λεω εγω δε προκειται να μπω στη διαδικασια να σου εξηγισω μεχρι μια μερα να καταλαβεις οτι απευθυνεσε σε κουφο..
    Ειχα κατι μαζι σου, καποιο προηγουμενο δλδ ή καποια αντιπάθεια και γι αυτο σου εκανα την νύξη? Ούτε είχα, ούτε έχω. Απλα σκέφτηκα πως το φορουμ προσφερει ανατροφοδοτηση και ήθελα έτσι να σε βοηθήσω.
    γιάννης

5 σελίδες και βάλε.. συζητηση για το τι κρεββάτι αρέσει στην καθεμια και ποσο την ικανοποιεί ο φίλος της. Δεν υπάρχουν πιο ποιοτικά θεματα να ασχοληθουμε? θεματα όπου οι θεματοθέτες βρίσκονται σε απόγνωση, που επιζητούν μια απάντηση που θα τους υποβοηθησει να βγουν απο τα δικα τους αδιέξοδα ζωης ή έστω ένας καλός λόγος που θα τους ενθαρρυνει ή έστω θα τους απαλύνει τον πόνο μέσα στον κυκεώνα που βρίσκονται. Μερικους αλλά σίγουρα όχι όλους, επειδη υπάρχουν πολύ αξιολογοι ανθρωποι σ αυτο το χωρο, μπορει το επίεπδο να εξαντλείται στο παρον θεμα.
    γιάννης

Senior Member
    5 σελίδες και βάλε.. συζητηση για το τι κρεββάτι αρέσει στην καθεμια και ποσο την ικανοποιεί ο φίλος της. Δεν υπάρχουν πιο ποιοτικά θεματα να ασχοληθουμε? θεματα όπου οι θεματοθέτες βρίσκονται σε απόγνωση, που επιζητούν μια απάντηση που θα τους υποβοηθησει να βγουν απο τα δικα τους αδιέξοδα ζωης ή έστω ένας καλός λόγος που θα τους ενθαρρυνει ή έστω θα τους απαλύνει τον πόνο μέσα στον κυκεώνα που βρίσκονται. Μερικους αλλά σίγουρα όχι όλους, επειδη υπάρχουν πολύ αξιολογοι ανθρωποι σ αυτο το χωρο, μπορει το επίεπδο να εξαντλείται στο παρον θεμα.
    αδημονω,αδημονω ναι ναι!εσυ που δεν αδημονεις γιατι μπηκες σε αυτο το θεμα ε???ε???γιατι δε μπηκες σε ποιοτικα θεματα για να σωσεις τον αλλον που βρισκεται σε απογνωση?που ζητα μια απαντηση ο πλησιον σου και δεν τον βοηθας και αναλωνεσαι σε αυτες τις χυδαιοτητες?ααα θα σε μαλωσω

αδημονω,αδημονω ναι ναι!εσυ που δεν αδημονεις γιατι μπηκες σε αυτο το θεμα ε???ε???γιατι δε μπηκες σε ποιοτικα θεματα για να σωσεις τον αλλον που βρισκεται σε απογνωση?που ζητα μια απαντηση ο πλησιον σου και δεν τον βοηθας και αναλωνεσαι σε αυτες τις χυδαιοτητες?ααα θα σε μαλωσω
    Το σίγουρο, και ειμαι βεβαιος ότι δε θα διαφωνήσεις μ αυτο, δεν αδημονώ τοοοσο πολύ όσο εσυ, αυτό άλλωστε αποδεικνυεται κι απο ολη την προηγουμενη γενικοτερη τριβη σου με το φορουμ ... χμ... κι απ το θεμα αυτο, μια καταχωρηση εγω πέντε εσυ :) Για να μην χαλασει η διαθεση μας, ακολουθει και Σαββ/κο ας το ριξω κι εγω στο αστειο, αν και εδωσα χαρακτηρα σοβαρο σ αυτα που προειπα. Ωστοσο, δεν πιστευω να διαφωνεις επί της ουσιας του προηγουμενου μου μηνυματος..... καλη σου μερα!
    γιάννης

Senior Member
    Το σίγουρο, και ειμαι βεβαιος ότι δε θα διαφωνήσεις μ αυτο, δεν αδημονώ τοοοσο πολύ όσο εσυ, αυτό άλλωστε αποδεικνυεται κι απο ολη την προηγουμενη γενικοτερη τριβη σου με το φορουμ ... χμ... κι απ το θεμα αυτο, μια καταχωρηση εγω πέντε εσυ :) Για να μην χαλασει η διαθεση μας, ακολουθει και Σαββ/κο ας το ριξω κι εγω στο αστειο, αν και εδωσα χαρακτηρα σοβαρο σ αυτα που προειπα. Ωστοσο, δεν πιστευω να διαφωνεις επί της ουσιας του προηγουμενου μου μηνυματος..... καλη σου μερα!
    θες να μετρησουμε τις καταχωρησεις μας τωρα?με προκαλεις?ε ναι το παραδεχομαι εχω πιο πολλες απο εσενα .και εχω και τριβη γενικα..αλλα κι εσενα τριβεται το δαχτυλακι σου να δεις τι εκανε το φεγγαρι..καλημερα

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast