Λυπάμαι αλλά δεν θα σε πιστέψω μονο και μονο επειδή το λες...
Η διαφορά μας βέβαια ειναι πως έχεις δικά σου μέτρα για τα πάντα και ξεχνάς πως έτσι θα έπρεπε να μείνουν ενώ εγώ όχι....η δική σου χαρά δεν μετριέται με την δική μου και αντίστοιχα η θλίψη και η γκρίνια μας.
Όλοι γελάνε, αλλά δεν είναι όλοι ευχάριστοι. Αν εσύ πιστεύεις οτι επείδη γελάς και λες αστειάκια στην καθημερινή σου ζωή αυτό σε κάνει αυτόματα ευχάριστη, επέτρεψε μου να διαφωνίσω γιατί για εμένα αυτά δεν ειναι εγγυήσεις για ευχάριστη παρέα.
Όπως είπα και στην λιλιουμ, ειναι δικό σου θέμα να βγάλεις οτι συμπέρασμα θες...μπορείς επίσης όπως είπα να με δεις και σαν αρκούδα με δυνατότητα χρήσης του πληκτρολογίου αν θες, δεν θα κάτσω να αποδείξω οτι δεν είμαι ελεφαντας.
Μου είναι αντίστοιχα πολύ εύκολο να χαρακτηρίσω και εσένα και αρκετούς άλλους απο τον τρόπο γραφής τους εδώ. Στην πραγματικότητα όμως ξέρω πως η συμπεριφορά σου αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες. Παραείναι δε ευκολο να υποθέσω (με την δική σου λογική) πως είσαι άτομο τελείως ανώριμο, χωρίς κάτι ουσιαστικό να πει και με αδυναμία να συμμετέχει σε μια συζήτηση με επιχειρήματα...όλα αυτά γιατί επιλέγεις πάντα το χιούμορ έναντι οποιασδήποτε άλλης αντιμετώπισης όλων των θεμάτων.
Ειλικρινά όμως δεν το κάνω γιατί ξέρω πως έτσι συμπεριφέρεσαι εδώ και δεν είναι απαραίτητα το πως είσαι...όπως αντίστοιχα έχω πει και για την unlucky που έχει θάψει κατα καιρούς το 99.99999% του ανδρικού πληθυσμού...γιατί ξέρω πως δεδομένων των συνθηκών θα είναι επίσης γατούλα με κάποιον που της αρέσει.
Αλλά ....όπως είπα....έχει να κάνει με το πόσο μικρή είναι η φούσκα στην οποία ζεις.