Γκρίνια...τι άλλο? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 170
    Senior Member
    Λυπάμαι αλλά δεν θα σε πιστέψω μονο και μονο επειδή το λες...
    Η διαφορά μας βέβαια ειναι πως έχεις δικά σου μέτρα για τα πάντα και ξεχνάς πως έτσι θα έπρεπε να μείνουν ενώ εγώ όχι....η δική σου χαρά δεν μετριέται με την δική μου και αντίστοιχα η θλίψη και η γκρίνια μας.
    Όλοι γελάνε, αλλά δεν είναι όλοι ευχάριστοι. Αν εσύ πιστεύεις οτι επείδη γελάς και λες αστειάκια στην καθημερινή σου ζωή αυτό σε κάνει αυτόματα ευχάριστη, επέτρεψε μου να διαφωνίσω γιατί για εμένα αυτά δεν ειναι εγγυήσεις για ευχάριστη παρέα.
    Όπως είπα και στην λιλιουμ, ειναι δικό σου θέμα να βγάλεις οτι συμπέρασμα θες...μπορείς επίσης όπως είπα να με δεις και σαν αρκούδα με δυνατότητα χρήσης του πληκτρολογίου αν θες, δεν θα κάτσω να αποδείξω οτι δεν είμαι ελεφαντας.

Μου είναι αντίστοιχα πολύ εύκολο να χαρακτηρίσω και εσένα και αρκετούς άλλους απο τον τρόπο γραφής τους εδώ. Στην πραγματικότητα όμως ξέρω πως η συμπεριφορά σου αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες. Παραείναι δε ευκολο να υποθέσω (με την δική σου λογική) πως είσαι άτομο τελείως ανώριμο, χωρίς κάτι ουσιαστικό να πει και με αδυναμία να συμμετέχει σε μια συζήτηση με επιχειρήματα...όλα αυτά γιατί επιλέγεις πάντα το χιούμορ έναντι οποιασδήποτε άλλης αντιμετώπισης όλων των θεμάτων.
    Ειλικρινά όμως δεν το κάνω γιατί ξέρω πως έτσι συμπεριφέρεσαι εδώ και δεν είναι απαραίτητα το πως είσαι...όπως αντίστοιχα έχω πει και για την unlucky που έχει θάψει κατα καιρούς το 99.99999% του ανδρικού πληθυσμού...γιατί ξέρω πως δεδομένων των συνθηκών θα είναι επίσης γατούλα με κάποιον που της αρέσει.
    Αλλά ....όπως είπα....έχει να κάνει με το πόσο μικρή είναι η φούσκα στην οποία ζεις.

Banned
    Ουδεποτε υπονοησα πως ειμαι ευχαριστη.. Για την εξισορροπηση των θετικων και των αρνητικων μας στοιχειων μιλαω,τα οποια ευχαριστουν πρωτα εμας.

Senior Member
    Άντε πάλι...
    Δικά σου τα μέτρα και τα σταθμά mnimonio....αυτό δεν βλέπω να το καταλαβαίνεις...
    Βλέπεις τον εαυτό σου σαν μια ισορροπημένη παρουσία εδω μέσα?
    Α)ναι
    να σου θυμίσω τότε πως δεν σε έχω δει ποτέ να συμμετέχεις σε κάποια συζήτηση, με επιχειρήματα, σοβαρή παρουσία, και διάθεση για διάλογο παρα μόνο σπόντες αστειάκια σπινιές και φέυγω κλπ. Οπότε δεν βλεπω ισορροπία εφόσον αυτά τα στοιχεία απουσιάζουν απο την παρουσία σου εδώ.
    Β)οχι, θεωρώ πως έχω στοιχεία που δεν τα παρουσιάζω στον χώρο αυτό για δικούς μου λόγους.
    Ωραία λοιπόν αυτό εξηγώ και εγώ για μένα. Είναι ένας χώρος που παραθέτω προβληματισμούς μου και όχι η γραμμή ανεκδότων του τσάκωνα. Θες να με πεις χέστη γιατί πηγαίνω στην τουαλέτα? χαίρω πολύ! αυτό κάνουν στην τουαλέτα....και αυτό κάνω και εγώ εδω...

Banned
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Παραείναι δε ευκολο να υποθέσω (με την δική σου λογική) πως είσαι άτομο τελείως ανώριμο, χωρίς κάτι ουσιαστικό να πει και με αδυναμία να συμμετέχει σε μια συζήτηση με επιχειρήματα...όλα αυτά γιατί επιλέγεις πάντα το χιούμορ έναντι οποιασδήποτε άλλης αντιμετώπισης όλων των θεμάτων.
    Ειλικρινά όμως δεν το κάνω γιατί ξέρω πως έτσι συμπεριφέρεσαι εδώ και δεν είναι απαραίτητα το πως είσαι...
    Που να μπορουσες και να με χαρακτηριζες κιολας..Τι αλλο θα ελεγες :P

Προτιμω την ανωριμοτητα μου,εχει και αυτη κατι να μου δωσει κατι να μου μαθει ισως..Η γκρινια ομως και η μιζερια περα απο μαυριλα δεν εχει αλλα χρωματα.

Banned
    Δεν ζητησα ποτε το βραβειο της σοβαρης παρουσιας του φορουμ να σε ενημερωσω.Αλλες φορες λες οτι σου εχω απαντησει σοβαρα τομχετ..Αποφασισε ομως.Δεν μπορουμε να σου χαιδευουμε ολοι τα αυτακια,ουτε και να συμφωνουμε στις ουσιαστικα ατερμονες συζητησεις που προκαλουν οι απαντησεις σου.

Senior Member
    Μα δεν τα είπα με κακία αλλά αν θες να τα δεις έτσι, οκ. Ούτε αυτό θα κάτσω να υπερσπιστώ.
    Σου είπα απλά το πως θα μπορούσα να σε κρίνω απο την παρουσία σου εδώ...γιατί αυτή ειναι η persona σου στο παρον φόρουμ.

"προτιμώ την ανωριμότητα μου....κλπ" η απάντηση που δίνουν όλοι όταν νιώθουν οτι απειλείται η ύπαρξη τους.
    Η μιζέρια δεν έχει άλλα χρώμματα...Αυτό είναι η απόπειρα σου να δώσεις έναν καλλιτεχνικό τόνο στην πιο πάνω υπεράσπιση? το να αποκλείσεις τα χρώματα της γκρίνιας και της μιζέριας απο το φάσμα σου σε κάνουν....τι? πιο πλούσια σε συναισθήματα? τίποτα παραπάνω δεν σε κάνουν εκτός απο λιγότερο ειλικρινή...
    Δεν εισαι δα και η μετενσάρκωση του αγίου πνευματος...έχεις όλα τα στοιχεία που θες να μην έχεις ακριβώς όπως όλοι.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    περα απο το οτι γκρινιαζεις και υπεραναλυεις, εισαι ΚΑΙ αντιδραστικος. Φαντασου να μιλας η να κανεις παρεα με εναν τετοιον τυπο. Δεν ειναι κουραστικο? Αυτες λοιπον ειναι ιδιοτητες σου που πρεπει να σκεφτεις οτι θα επρεπε να διορθωσεις για να εχεις καλυτερες σχεσεις με τον κοινωνικο περιγυρο, και με τον εαυτο σου.

Senior Member
    ...
    Β)οχι, θεωρώ πως έχω στοιχεία που δεν τα παρουσιάζω στον χώρο αυτό για δικούς μου λόγους.
    Ωραία λοιπόν αυτό εξηγώ και εγώ για μένα. Είναι ένας χώρος που παραθέτω προβληματισμούς μου και όχι η γραμμή ανεκδότων του τσάκωνα......
    φανταζομαι οτι και για εσενα οπως και για το μνημονιο, οπως και για παρα πολλους εδω μεσα, ισχυει το Β.
    οποτε, τα συμπερασματα, εφοσον δεν τον ξερεις τον αλλο "κι απο χθες" , βασιζονται αποκλειστικα στην παρουσια του εδω. το θεωρω και σωστο και αναμενομενο.
    τοτε ομως, δεν σου φαινεται λογικο οτι με βαση ακριβως αυτα τα δειγματα. γινεται η συζητηση εδω???? οσοι σου απαντουν, βασιζονται σε οσα κρινουν διαβαζοντας τα εντος. πρεπει λες να το τονιζουμε σε καθε απαντηση? για ολους μας ισχυει.

Senior Member
    α)ούτε είπα πως ζήτησες βραβείο....
    β)αν με ρωτάς για να σου δώσω χάρη, τότε θα σου πω οτι η ιδέα που έχω απο εσένα ειναι πως απαντάς κατα 95% χιουμοριστικά και 5% σοβαρά αλλά μονο με το ύφος της "σπινιάς και έφυγα" όπως είπα πιο πάνω
    γ)βλεπεις να μου χαιδεύει το αυτάκι έστω και ΕΝΑ άτομο εδω στο φόρουμ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    φανταζομαι οτι και για εσενα οπως και για το μνημονιο, οπως και για παρα πολλους εδω μεσα, ισχυει το Β.
    οποτε, τα συμπερασματα, εφοσον δεν τον ξερεις τον αλλο "κι απο χθες" , βασιζονται αποκλειστικα στην παρουσια του εδω. το θεωρω και σωστο και αναμενομενο.
    τοτε ομως, δεν σου φαινεται λογικο οτι με βαση ακριβως αυτα τα δειγματα. γινεται η συζητηση εδω???? οσοι σου απαντουν, βασιζονται σε οσα κρινουν διαβαζοντας τα εντος. πρεπει λες να το τονιζουμε σε καθε απαντηση? για ολους μας ισχυει.
    Και εγώ το θεωρώ λογικό και αναμενόμενο αυτό remedy ...
    Θα σε παραπέμψω στην απάντηση #72 που έγραψα στην λιλιουμ. Είπα πολύ συγκεκριμένα πως δεν θα διαφωνίσω με τον χαρακτηρισμό....προσέθεσα όμως πως απο εκεί και πέρα ειναι δικο της/σου θέμα το τι θα κάνεις με τα δεδομένα που παίρνεις.
    Όπως είπα και εκεί πες με και ανώμαλο αν θες γιατί ναι ενδεχομένως να είμαι...και εσύ εισαι είμαι σίγουρος...δεν ανακαλύψαμε όμως τον τροχο...
    Κάνει κάποιος ένα thread με τίτλο "γκρίνια" και ποσταρεις για να πεις "ε αμα γκρινιάζεις, γκρινιάζεις" ....ναι.....οκ...σωστά...αυτό είχες να πεις? και έπειτα ανέλυσα την σκέψη μου σχετικά με το οτι προφανώς μένεις μόνο σε αυτό.

Σχολίασα την υποκρισία των ανθρώπων να προβάλουν τα καλύτερα για τους εαυτούς τους και να κρίνουν τα αρνητικά των άλλων και οι λιλιουμ/mnimonio έκαναν ακριβώς αυτό.
    Σχολίασα το πόσο στενόμυαλοι μπορεί να είναι όλοι βλέποντας κάτι το οποίο κρύβουν και οι ίδιοι στην ντουλάπα τους αλλά σιχαίνονται να το ακουμπήσουν σε κάποιον άλλο και κατ'επεκταση τον αποκλείουν και ακριβώς αυτό έκαναν λιλιουμ/mnimonio.
    Αλλά όταν τους τα υπέδειξα αυτά τα δύο αμέσως έγινα κακός?

Μου υπέδειξαν την γκρίνια μου σαν χαρακτηριστικό απάνθρωπο και μέρος της καθημερινότητας μου (ισχυρισμός εντελώς παράλογος και ανυπόστατος αλλά ναι για λόγους εντυπωσιασμού στέκει καλά) και τους υπέδειξα αντίστοιχα πως είναι σίγουρα και δικό τους χαρακτηριστικό μαζί με πολλά άλλα τα οποία κατ'εμε τους κάνουν ανθρωπους.
    Παρόλαυτα η συζήτηση αυτόματα έγινε προσωπική γιατί κανείς δεν πρέπει να ακουμπα τον εαυτούλη μας.

Banned
    Σου γραφω 2 γραμμες μου απαντας με 10..Σου ειπα οτι απο τα γραφομενα σου δειχνεις οτι η γκρινια ειναι η καθημερινοτητα σου και οχι στιγμες..Τωρα απο εκει και περα εσυ εισαι αυτος που νευριαζεις και θεωρεις ολους τους υπολοιπους κακους και τελειους..Σου μιλησα για εξισορροπηση θετικων και αρνητικων στοιχειων μας και με εβγαλες Αγιο Πνευμα..Μα πως το κανεις αυτο?Και αντε εγω ειμαι η ασοβαρη του φορουμ,πεσμου εσυ απο τοσα σοβαρα ατομα που σου απαντησαν βρηκες λυσεις στους προβληματισμους σου?Και αν οχι λυσεις..Σκεφτηκες καποια πραγματα διαφορετικα?Οχι αγαπητε μου..Οι απαντησεις σου ειναι στο ιδιο μοτιβο,ατερμονες και γεματες γκριιιινια.

Senior Member
    Και εγώ το θεωρώ λογικό και αναμενόμενο αυτό remedy ...
    Θα σε παραπέμψω στην απάντηση #72 που έγραψα στην λιλιουμ. Είπα πολύ συγκεκριμένα πως δεν θα διαφωνίσω με τον χαρακτηρισμό....προσέθεσα όμως πως απο εκεί και πέρα ειναι δικο της/σου θέμα το τι θα κάνεις με τα δεδομένα που παίρνεις.
    Όπως είπα και εκεί πες με και ανώμαλο αν θες γιατί ναι ενδεχομένως να είμαι...και εσύ εισαι είμαι σίγουρος...δεν ανακαλύψαμε όμως τον τροχο...
    Κάνει κάποιος ένα thread με τίτλο "γκρίνια" και ποσταρεις για να πεις "ε αμα γκρινιάζεις, γκρινιάζεις" ....ναι.....οκ...σωστά...αυτό είχες να πεις? και έπειτα ανέλυσα την σκέψη μου σχετικά με το οτι προφανώς μένεις μόνο σε αυτό.

Σχολίασα την υποκρισία των ανθρώπων να προβάλουν τα καλύτερα για τους εαυτούς τους και να κρίνουν τα αρνητικά των άλλων και οι λιλιουμ/mnimonio έκαναν ακριβώς αυτό.
    Σχολίασα το πόσο στενόμυαλοι μπορεί να είναι όλοι βλέποντας κάτι το οποίο κρύβουν και οι ίδιοι στην ντουλάπα τους αλλά σιχαίνονται να το ακουμπήσουν σε κάποιον άλλο και κατ'επεκταση τον αποκλείουν και ακριβώς αυτό έκαναν λιλιουμ/mnimonio.
    Αλλά όταν τους τα υπέδειξα αυτά τα δύο αμέσως έγινα κακός?
    βρε τομ...
    βρε τομ.......
    εισαι εξυπνος ανθρωπος και στο εχω ξαναπει, νομιζω ομως (ακολουθει κι αλλη ευκολη κριτικη) οτι εισαι απο τους ανθρωπους που καταλαβαινουν τα δυσκολα, αλλα μπερδευονται στα ευκολα... κι αυτο, στο συγκεκριμενο θεμα, γινεται επειδη εισαι εμπαθης, οχι με την υποτιμητικη εννοια, αλλα με την κυριολεκτικη. οτι ΠΑΣΧΕΙΣ δηλαδη για το συγκεκριμενο θεμα και δεν μπορεις να το δεις πιο ελαφρια πιο επιφανειακα, αλλα ισως και ουτε πολυ αντικειμενικα.

εδω μεσα, το ξερεις πολυ καλα, οτι οι περισσοτεροι ειμαστε περαστικοι. ναι, δεν καθομαστε πολλοι για καθε ενα θεμα να δωσουμε την βαρυτητα που ισως εχει για τον γραφοντα. ισως ειναι λαθος. ομως γινεται. γιατι ετσι ειναι αυτος ο χωρος. οπως και ολα τα φορουμ. νομιζω μαλιστα οτι εδω υπαρχει πολυ μεγαλυτερη ευαισθησια απο οσα γενικης χρησης φορουμ εχω δει εγω.

ναι, μπορει πραγματι να ειχε μονο αυτο να πει!!!!! πρεπει ο καθενας που απανταει να γραφει ενα κατεβατο, η εστω κατι πιο αναλυτικο?
    αναρωτηθηκες μηπως απο την (περιορισμενη σου παρουσια εδω, το ειπαμε μη το λεμε συνεχεια), αυτο που ειπε το πιστευει απολυτα και δεν θελει ουτε να στην πει ουτε να σε πειραξει, αλλα απλα να πει την γνωμη της, η να σου χτυπησει ενα καμπανακι? εσυ μπορει να θελεις και το παραπανω, την επιχειρηματολογια. δεν σε αδικω, αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο...

δεν ειναι μονο υποκρισια αυτο που υποκινει τους ανθρωπους να δειχνουν τον καλο εαυτο τους τομ.
    εκτος απο τις περιπτωσεις της προσπαθειας για εξαπατηση, που ειναι πολυ ευκολα αντιληπτη στο αμεσο μελλον, οι ανθρωποι δειχνουμε τον καλο εαυτο μας και διοτι θελουμε να ειμαστε ΜΟΝΟ ο καλος εαυτος μας ιδανικα, ασχετα αν δεν ειναι εφικτο. ειναι εφικτο ομως, οσο καλλιεργουμε τον καλο μας εαυτο, να τον δυναμωνουμε.
    εσυ δεν εχεις τετοια αναγκη? την εχεις, αλλα οχι στα πλαισια αυτου του φορουμ, αλλα καπου αλλου? δικαιωμα σου. μην παραξενευεσαι, ουτε να αγανακτεις ομως, αν καποιοι σχολιαζουν οτι βλεπουν και οτι αντιλαμβανονται απο εσενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σου γραφω 2 γραμμες μου απαντας με 10..Σου ειπα οτι απο τα γραφομενα σου δειχνεις οτι η γκρινια ειναι η καθημερινοτητα σου και οχι στιγμες..Τωρα απο εκει και περα εσυ εισαι αυτος που νευριαζεις και θεωρεις ολους τους υπολοιπους κακους και τελειους..Σου μιλησα για εξισορροπηση θετικων και αρνητικων στοιχειων μας και με εβγαλες Αγιο Πνευμα..Μα πως το κανεις αυτο?Και αντε εγω ειμαι η ασοβαρη του φορουμ,πεσμου εσυ απο τοσα σοβαρα ατομα που σου απαντησαν βρηκες λυσεις στους προβληματισμους σου?Και αν οχι λυσεις..Σκεφτηκες καποια πραγματα διαφορετικα?Οχι αγαπητε μου..Οι απαντησεις σου ειναι στο ιδιο μοτιβο,ατερμονες και γεματες γκριιιινια.

Mα μνημονιο το ξερει και ο ιδιος πολυ καλα οτι δεν κανει κατι αλλο περα απο το να γκρινιαζει, ειναι εμφανες απο τον τιλτο του Γκρίνια...τι άλλο?

Το θεμα ειναι να το διορθωσει τωρα.

Senior Member
    Μα πως μιλάς για εξισορροπηση όταν η ίδια δεν το ακολουθείς αυτό? είναι κάτι το οποίο επιθυμείς απο τους άλλους γύρω σου για να μην σου ξινίζουν αλλά βγάζεις τον εαυτό σου απ'εξω?
    Θεωρείς δεδομένο το οτι θα έπρεπε να είχα αλλάξει "μοτιβο", και να είχα βρει κάποια "λύση" μονο και μόνο επειδή 10 τυχαίοι άνθρωποι σε ένα χώρο απέραντης ψυχολογικης αστάθειας είπαν ο κάθε ένας το μακρύ του και το κοντό του? Αν για εσένα αυτό είναι κριτήριο, οκ...για μένα όμως δεν είναι.
    Είσαι απο τα κατ'εξοχην άτομα mnimonio που σε έναν χώρο με τις ιδιαίτερότητες που τον χαρακτηρίζουν επιλέγουν να μην εκθέτουν τον εαυτό τους...εγώ βλεπω τον χαρακτήρα που προσπαθείς να χτίσεις και σου συμπεριφέρομαι ανάλογα...αλλά μην κοροιδευόμαστε κιόλας. Ξέρω πως είσαι απλά ένας άνθρωπος, με τις ανασφάλειες, τα λάθη, την αρρώστια, τα θετικά χαρακτηριστικά, και οτιδήποτε άλλο σε κάνει άνθρωπο. Το θεωρώ το λιγότερο ψευτικο το να προσπαθείς να μου δείξεις την λογική της "ισορροπίας" όταν εσύ έχεις αποφασίσει η παρουσία σου εδώ να γέρνει την ζυγαριά εξολοκλήρου σε ένα συγκεκριμένο άκρο.
    Δεν έχω τίποτα κακό μαζί σου αλλά...μην κοροιδευόμαστε κιόλας... δείξε μου ότι άλλο θες αλλά μην μου μιλάς για προσωπική ισορροπία συναισθημάτων όταν έχεις προσπαθείς μονίμως να βγάζεις την ουρά σου απ'εξω απο οτιδήποτε σε εκθέτει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, μπορει πραγματι να ειχε μονο αυτο να πει!!!!! πρεπει ο καθενας που απανταει να γραφει ενα κατεβατο, η εστω κατι πιο αναλυτικο?
    αναρωτηθηκες μηπως απο την (περιορισμενη σου παρουσια εδω, το ειπαμε μη το λεμε συνεχεια), αυτο που ειπε το πιστευει απολυτα και δεν θελει ουτε να στην πει ουτε να σε πειραξει, αλλα απλα να πει την γνωμη της, η να σου χτυπησει ενα καμπανακι? εσυ μπορει να θελεις και το παραπανω, την επιχειρηματολογια. δεν σε αδικω, αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο...
    Nα και ενας ανθρωπος που με καταλαβαινει!

Bρηκα ενα προβλημα το οποιο ειναι εμφανες και το αναφερει και ο ιδιος ο θεματοθετης, και ηθελα να βοηθησω με το να εφιστησω την προσοχη σε κατι που δεν ειναι απλα να το παρατηρουμε, αλλα πρεπει να το διορθωνουμε! Δεν ηθελα να την πω σε κανεναν, αλλα αν ο αλλος ειναι σε εγρηγορση αντιδραστικη, that is not my fault either.

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast