Originally Posted by
unlucky
....Ετσι όμως μαρινα μου σκέφτονται οι εγωιστες, τα ατομακια που θεωρουν ότι είναι επιτρεπτο να κανεις ότι γουστάρεις χωρις να υποστεις ποτε συνεπειες και τα ατομα που δεν θελουν να παραδεχτουν ότι ερχεται η ωρα που χανουν!!!!
Εμενα με ενδιαφερει πως φερθηκε σε εμενα και ηταν κακιασμενη αναιτια και προκλητικα το καταλαβαίνεις? Δηλαδη επειδή φερεται καλα σε καποιους αλλους αυτό σημαινει ότι πηρε αφεση αμαρτιων για την δικη μου περιπτωση που δεν την ενοχλησα καν και ημουν και ανεκτικη μαζι της μεχρι γελοιότητας? Πηρε στο πανεπιστημιο να μου δημιουργησει πρόβλημα η κιουρια ενώ εφταιγε κιολας!!!! Ποια είμαι εγω για να κρινω? Αυτή ποια είναι???? για να παιζει με την ψυχολογια και το μελλον των αλλων, 40 χρονων γυναικα θα επρεπε να ντρεπεται. Σε παρακαλω πολύ Μαρινα, αντε γιατι τα εχουμε ισοπεδωσει όλα πλεον.
Η τιμωρια της είναι αυτή που είναι, εχασε τη δουλεια της γιατι όχι μονο δεν φερθηκε καλα σε εμενα, μπορει και σε αλλους αλλα και γιατι ηταν μια κοπανατζού να το πω λαικα που την πληρωνε το κρατος για να κανει τι?? τα παιδια που πανε για πρακτικη να κλαινε ή να τους κανει καψωνια και αλλα πολλα και μετα να κανει γιογκα στο γραφειο? Τι ευκαιρια δηλαδή? Ποιος εργοδότης θα την πληρωνει για να κανει γιογκα, να ερχεται 10 και να φευγει μιαμιση? τραγικο....
Η περιπτωση του παθηματος ως ευκαιρια ισχυει για μενα που αφου μου εκανε ότι εκανε και εφυγα, βρηκα κατι καλυτερο κοντα στο σπιτι μου, όχι για εκεινη! Για αυτή είναι μια απωλεια που μαλιστα δεν την περιμενε.
Δικαιωθηκα και αυτό μου φτανει, από οπου και αν προηλθε αυτή η δικαιωση...