εγω εχω ασφαλιση απο τον Ο.Α.Ε.Ε αν περναγες απο Κ.Ε.Π.Α ειμαι 99% συγουρη οτι δεν θα σου εδιναν ποσοστο 67% χωρις νοσηλεια.
τωρα με το δημοσιο που εισαι εσυ δεν ξερω τι γινεται,οποτε τι να σου πω!
αν ξερει καποιος αλλος ας απαντησει.
Printable View
Kαλα πρεπει να εχεις νοσηλευτει καθε φορα για να σου δωσουν συνταξη ;;;
Αν ειναι δυνατον. Δηλαδη εμεις που δε νοσηλευθηκαμε ξαφνικα γιναμε καλα απο την αρρωστεια ;
Αφου η σχιζο και διπολικη διαταραχη κρατανε ολη τη ζωη μας και δε καλυτερευουν. Αμα εχεις νοσηλευτει μια φορα μπορει να νοσηλευτεις ξανα.
Να ηταν και καμια ελαφρια αναπηρια... Αφου ειναι η τριτη χειροτερη που υπαρχει.
Και δεν ειναι μονο αυτο. Υπαρχει και φοβερο στιγμα στην κοινωνια. Ποιος θα σε προσλαβει αμα ξερει οτι εισαι σχιζο ή διπολικος ; Και πως θα αντιμετωπισεις της καθε ειδους διακρισεις αμα τυχει και σε προσλαβουν ;
απο οτι ξερω πρεπει να εχεις νοσηλευτει.
εμενα μου δεινουν καθε φορα για 2 χρονια συνταξη.
τωρα ληγουν τα 2 χρονια και πρεπει να ξαναπερασω.
τις 2 προιγουμενες φορες ειχα προσφατες νοσηλειες οταν περασα απο επιτροπη,τωρα ομως δεν εχω προσφατη νοσηλεια και αυτο με κανει να εχω αρκετο αγχος στο αν θα μου δωσουν 67% οπως τις 2 προιγουμενες φορες.[/QUOTE]
είναι απαράδεκτοι αυτοί στις επιτροπές, έχασα τη σειρά μου δυο φορές γιατί δεν στέλνυον πια χαρτί αλλά ψάχνουν στο τηλέφωνο. και αν δεν μπορώ να απαντήσω ρε παραμύθι;;; παίρνεις μετά πίσω αν έχει και νούμερο και δεν το σηκώνουν ποτέ