ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 78
    Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    με οριακη διαταραχη κ νοσηλεια σου δινουν το 67% για να παρεις το επιδομα? τι διαγνωση χρειαζεται μονο σχιζοφρενεια ?
    Oxi!δεν ξερω ακριβως τις ασθενειες.
    Εγω εχω διπολικη διαταραχη και εχω παρει 67%,αυτο καλιτερα να το ρωτησεις στην προνοια για σιγουρα.

Μαρια 1967 σου έχω στείλει πμ!!!!
    Είναι πάνω δεξιά ένα μπλε παράθυρο :)

Νομιζω οτι σε περιπτωση που πειστει ή ειναι δικαιη η επιτροπη σου δινει 67% με σχιζοφρενεια και 80% καταθλιψη κ σχιζοφρενεια ταυτοχρονα

Senior Member
    λοιπον να σας πω τι γινεται στην Γερμανια γιατι σε λιγα θα εφαρμοστει και αυτο εδω περα οπως πανε τα πραγματα.

Εκει δινουν σε ΟΛΟΥΣ τους πολιτες που δε δουλευουν 300-400 ευρω να ζησουν το μηνα, συν ενα επιδομα για στεγαση δηλαδη δωρεαν ενοικιο (σε κατι χαλια γειτονιες βεβαια) συν
    δωρεαν τη θερμανση και το ηλετρικο.

Αμα κανεις παιδια παιρνεις αλλα 100-200 ευρω για το καθενα. Για αυτο πολλοι Τουρκοι οταν λενε τι θελεις να γινεις οταν μεγαλωσεις λενε θελω να παιρνω επιδομα μιας και κανουν 5 παιδια κλπ. και παιρνουν τα επιδοματα.

Βεβαια για να το παρεις δε πρεπει να εχεις καθολου εισοδηματα, ΟΥΤΕ περιουσια, σπιτια,καταθεσεις τιποτα κλπ να τα εχεις πουλησει ολα και εισαι στην ψαθα.

Οσοι ειναι ψυχωτικοι παιρνουν και αυτοι αυτο το επιδομα και τιποτα παραπανω. Αμα εχεις δουλεψει δυσκολευεται να το παρεις.

Βεβαια εκτος απο το επιδομα μπορεις να δουλεψεις για μερικες ωρες και να παρεις 200-300 παραπανω για να συμπληρωσεις το εισοδημα σου.

Φανταστειτε οτι αυτα γινονται σε ενα πολυ πλουσιοτερο κρατος οπως η Γερμανια..

Εδω ακουσα οτι ολοι οσοι ειναι αναπηροι κλπ απο το 2015 θα παιρνουν μια βασικη συνταξη 500 ευρω.
    Η Ελλαδα και η Ιταλια ειναι οι μοναδικες χωρες στην Ευρωπαικη Ενωση που δεν εχουν θεσπισει ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα για τους πολιτες τους. Δηλαδη εισοδημα που σου δινουν
    αμα δε δουλευεις και δεν εχεις φραγκο. Για αυτο πρεπει να πιεσουμε. Για αυτο το λογο χανονται τοσοι συνανθρωποι μας λογω αυτοκτονιων κλπ.

Για τη μεταβιβαση συνταξης απο πατερα σε τεκνο δε ξερω τι θα γινει. Ελπιζω να διατηρηθει το ιδιο, τουλαχιστον για οσους το εχουν κατοχυρωσει ηδη.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    σιγα μη δωαουν στο ελλαδισταν ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα κι αν δωσουν 100 ευρω το μηνα και πολλα θα ειναι!!!!!!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    πρεπει να δωσουν ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα τουλαχιστον 200 ευρω. ξεφτυλα ειναι. αλλοι δεν εχουν ουτε να φανε... ας τα κοψουν απο αλλου. δε βγαινουν και τοσα πολλα αμα τα λογαριασει καποιος.

http://www.newsnowgr.com/article/631...ei-o-oosa.html
    http://www.iskoz.gr/index.php/eidise.../5113-qq------
    http://iatroi.eu/2014/03/11/%CF%88%C...0%CF%81%CE%BF/
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Στη Γερμανια πριν μερικα χρονια δινανε ακομα περισσοτερα και τωρα τους κακοφαινεται αυτα που δινουνε.

Αλλα ειδανε οτι δε βγαινανε και για αυτο.

Και εδω μπορουν να δωσουν ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα. Μη τρελαθουμε περισσοτερο. Δεν ειναι τοσα πολλα αυτα που βγαινουν για εστω π.χ. 200 ευρω σε οσους ειναι στην ψαθα και δεν εχουν εισοδημα. Θα το κανουν και αυτο, το αρχισαν ηδη. Δε ξερω εαν το ακουσατε που πιλοτικα δινουν επιδομα σε μακροχρονια ανεργους. Θα επεκταθει τα αλλα χρονια ελπιζω και περισσοτερο.

Αλλα βεβαια ειχαμε δισεκατομμυρια για Ολυμπιακες φιεστες,κλεψιες κλπ να τα σπαταλαμε και τωρα μας πληρωνουν το φαϊ οι Γερμανοι.

Quote Originally Posted by ftatl View Post
    σιγα μη δωαουν στο ελλαδισταν ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα κι αν δωσουν 100 ευρω το μηνα και πολλα θα ειναι!!!!!!!!

Senior Member
    το "και πολλα θα ειναι" το λεω ειρωνικα γιατι το ελληνικο κρατος μονο ψιχουλα δινει σε καθε περιπτωση!!! Μονο τα λαμογια τα βουτανε απο το κρατος!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Junior Member
    Γειά σας ήθελα να ρωτήσω προκειμένου να βγει κάποιος σε σύνταξη από την υπηρεσία του λόγω διπολική διαταραχής θα πρέπει στη Δευτεροβάθμια υγειονομική επιτροπή να υπάρχει και νοσηλεία σε νοσοκομείο ή αρκεί μόνο η διάγνωση του νοσοκομείου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jimy View Post
    Γειά σας ήθελα να ρωτήσω προκειμένου να βγει κάποιος σε σύνταξη από την υπηρεσία του λόγω διπολική διαταραχής θα πρέπει στη Δευτεροβάθμια υγειονομική επιτροπή να υπάρχει και νοσηλεία σε νοσοκομείο ή αρκεί μόνο η διάγνωση του νοσοκομείου?
    καλησπερα.
    απο οτι ξερω πρεπει να εχεις νοσηλευτει.
    εχω και εγω διπολικη και τωρα θα περασω για τριτη φορα και φοβαμαι μην με κοψουν γιατι εχω πανω απο χρονο να νοσηλευτω.
    εχουν γενικως δυσκολεψει τα πραγματα στις επιτροπες.

Junior Member
    Γειά σου είμαι καινούργιος εδώ και ήθελα να σε ρωτήσω. Τώρα περνάς από δευτεροβάθμια υγειονομική επιτροπή μια κι έξω για σύνταξη. Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις νοσηλεία από Νοσοκομείο η αρκεί η γνωμάτευση του ιατρού Νοσοκομείου. Ευχαριστώ

Junior Member
    εχω και εγω διπολικη και τωρα θα περασω για τριτη φορα και φοβαμαι μην με κοψουν γιατι εχω πανω απο χρονο να νοσηλευτω.
    εχουν γενικως δυσκολεψει τα πραγματα στις επιτροπες.[/QUOTE]
    Τώρα περνάς Δευτεροβάθμια υγειονομική επιτροπή και είναι μια κι έξω για δημόσιους υπαλλήλους

Quote Originally Posted by maus View Post
    Στη Γερμανια πριν μερικα χρονια δινανε ακομα περισσοτερα και τωρα τους κακοφαινεται αυτα που δινουνε.

Αλλα ειδανε οτι δε βγαινανε και για αυτο.

Και εδω μπορουν να δωσουν ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα. Μη τρελαθουμε περισσοτερο. Δεν ειναι τοσα πολλα αυτα που βγαινουν για εστω π.χ. 200 ευρω σε οσους ειναι στην ψαθα και δεν εχουν εισοδημα. Θα το κανουν και αυτο, το αρχισαν ηδη. Δε ξερω εαν το ακουσατε που πιλοτικα δινουν επιδομα σε μακροχρονια ανεργους. Θα επεκταθει τα αλλα χρονια ελπιζω και περισσοτερο.

Αλλα βεβαια ειχαμε δισεκατομμυρια για Ολυμπιακες φιεστες,κλεψιες κλπ να τα σπαταλαμε και τωρα μας πληρωνουν το φαϊ οι Γερμανοι.
    ασ ξεπληρωσουν πρωτα αυτα που μας χρωσταν οι γερμανοι απο το παγκοσμιο πολεμο κ μετα να πουν οτι μας ταιζουν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jimy View Post
    εχουν γενικως δυσκολεψει τα πραγματα στις επιτροπες.
    Τώρα περνάς Δευτεροβάθμια υγειονομική επιτροπή και είναι μια κι έξω για δημόσιους υπαλλήλους[/QUOTE]
    απο οτι ξερω πρεπει να εχεις νοσηλευτει.
    εμενα μου δεινουν καθε φορα για 2 χρονια συνταξη.
    τωρα ληγουν τα 2 χρονια και πρεπει να ξαναπερασω.
    τις 2 προιγουμενες φορες ειχα προσφατες νοσηλειες οταν περασα απο επιτροπη,τωρα ομως δεν εχω προσφατη νοσηλεια και αυτο με κανει να εχω αρκετο αγχος στο αν θα μου δωσουν 67% οπως τις 2 προιγουμενες φορες.

Junior Member
    Γειά σου Μαρία εγώ περνάω μια κι έξω από δευτεροβάθμια υγειονομική επιτροπή έχω γνωμάτευση νοσοκομείου και ιδιώτη ιατρού. Τι λες Να γίνει λόγω εμπειρίας?

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast