Πάλι η μητέρα μου σήμερα μου είπε για τότε που αρρώστησα. Δεν ξέρω τι να λέω
Printable View
Πάλι η μητέρα μου σήμερα μου είπε για τότε που αρρώστησα. Δεν ξέρω τι να λέω
Σε ψυχολογο εχεις παει να τα συζητησεις ολα αυτα του παρελθοντος? Πιστευω θα σε βοηθουσε λιγο.
Επίσης δε μπορω να καταλαβω γιατι δεχεσαι τα προξενια εν ετη 2014! ειναι τραγικο να συμβαινει κατι τετοιο.
Και αν μπορεις να ανεξαρτητοποιηθεις απο τους γονεις σου θα σου εκανε επισης καλό. Νομιζω κρεμεσαι αρκετα απο πανω τους και δε σε βοηθαει (προφανως κι εχουν κι αυτοι μεγαλο μεριδιο ευθυνης)
Σε ψυχολόγο πηγα και σε ψυχίατρο πηγα και μίλησα για κάποια πράγματα και ειδικά με τον δεύτερο βρήκα και τον μπελά μου. Είχα μεγάλη ψύχωση με αυτόν τον βλάκα που είχα σχέση κι η μάνα μου νομίζει ότι είχα με αυτή κι ότι ήθελα να την ταλαίπωρω και να της κάνω κακό τέλος πάντων. Αισθάνομαι ότι όλοι με αποφεύγουν και δεν με αφήνουν να τους μιλήσω ίσως γιατί αισθάνονται ότι τίποτα δεν μπορούν να κάνουν. Εγώ όμως εχω την ανάγκη τουλάχιστον κάποιος να με ακούσει και να πει την γνώμη του. Θέλω παρά πολύ να ανεξαρτητοποιηθώ αλλά η μόνη λύση είναι ένας γάμος. Προξενιό κοιτάω γιατί η μάνα μου κι ο γαμπρός μου με πιέζουν κι ανακατεύονται επειδή μέχρι τώρα μόνη μου δεν μπόρεσα να βρω κάτι σωστό
Είχα κολλήσει με αυτόν γιατί τα είχε όλα εκτός από χαρακτήρα που κι αυτόν ήξερε να τον κρύβει και να πιστεύουν αλλά πράγματα οι άλλοι. Από τότε όλους τους συγκρίνω μαζί του και κάνεις δεν μου κάνει και δεν βρίσκω κάτι καλύτερο από αυτόν που δεν μου φέρθηκε καλά.
Νικη το θεμα ειναι τι θες να κανεις εσυ. Θες να τιμωρησεις αυτους τους ανδρες ή θες απλα καπου να τα πεις να τα βγαλεις απο μεσα σου? Το δευτερο ναι το εκανες το ειπες σε εμας. Το πρωτο ομως μηπως το γεγονος οτι ειναι ατιμωρητοι αυτοι οι 2 αντρες σε βασανιζει?
Ο ψυχολογος δλδ δε σε βοήθησε καθόλου ε? Εχεις παει στο womensos.gr ? εχει παραρτηματα σε διαφορες πολεις της ελλαδας. και ειναι τελειως δωρεαν. για ψυχολογο λεω.
Ισως μετα απο τοσο καιρό να σε βοηθήσουν μιας κ ειναι συγκεκριμενα για θεματα σαν τα δικά σου.
Ο γάμος όχι δεν ειναι τρόπος να ανεξαρτητοποιηθείς. Πόσο μάλλον με προξενιό- που σημαινει οτι δε διαλεξες εσυ τον συντροφο σου.
Πολυ χειροτερα θα ειναι αν εγκλωβιστεις σε ενα γαμο που δε τον επελεξες. Θα είναι η ιδια κατασταση με τους γονείς σου.
Θα πρεπει αρχικά να ανεξαρτητοποιηθείς καπως αλλιως ομως-κυριως οικονομικα, εσυ ξερεις τις δυνατοτητες σου.
Αλλα μη παντρευτεις για να φυγεις απ'το πατρικο σου, ειναι οτι χειροτερο.
Το οτι σε πιεζουν δε σημαινει οτι εσυ εισαι το πιονι τους και πρεπει να κανεις ότι σου λενε , εισαι ενηλικη και δε σε υποχρεωνει κανεις να κανεις κατι με το ζορι.
Το οτι δε μπορεσες να βρεις μονη σου κατι σωστο δε το καταλαβα. Δε μπορεσες να βρεις σωστο συντροφο? Αν ειναι αυτό και παλι το σωστο δε το καταλαβαίνω, πρεπει λιγο να σταματησεις με καποιο τροπο καθε σου κινηση να εξαρταται απο τη γνωμη και την αποψη των αλλων - γυρω σου-
Καποιο αλλο προξενιο στο προσκηνιο υπαρχει? αυτον που ειναι στη δουλεια του μπαμπα σου αστον γιατι θα ειναι μπλεξιμο.
καλα... τωρα προκοψαμε... τιποτα δεν αναπληρωνει τους φιλους.Quote:
και ειναι τελειως δωρεαν. για ψυχολογο λεω.
Ναι ήθελα να μιλήσω κάπου όμως θα ήθελα και να πληρώσουν αν έμενα σε πόλη ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα και να είχα κινηθεί κρυφά. Όσο ήμουν σε άσχημη κατάσταση προκάλεσα πολλά προβλήματα στο σπίτι και κάποια σοβαρά. Ήταν κι από πίεση των δικών μου αυτό που δεν με άφηναν και ήσυχη. Τώρα αυτές τις μέρες έχει σταματήσει να με πιέζει η μητέρα μου για προξενιό και μιλάω με κάποιον και μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας.
Νικη μου εσυ θελεις ενα καλο παιδι με μια καλη δουλεια, να σε παρει να φυγεις απ το χωρο εκει γτ σ εχουνε τρελανει. Στην πορεια θα δεις τι θα γινει και με τα υπολοιπα. Εχε τα ματια σου ανοικτα μηπως βρεις καποιον που αξιζει και θα σε αγαπαει πραγματικα.
Αυτό κάνω γιατί οπότε θυμούνται είναι καλά μαζί μου.
Εκείνο το βράδυ πριν γίνει αυτό το πράγμα με τον φιλο του κι όταν τον πήρε για τρίτη φορά αυτός που είχα, είπε ο φίλος του σε εμένα όταν χτυπούσε το τηλέφωνο του "Τι με παίρνει ο μαλάκας"
Αχ βρε Νίκη, τι περνάς κ συ...
πρόσφατα θυμάμαι δουλέψαμε σε μια ομάδα με μια κοπέλα που είχε περάσει βιασμό απο άγνωστο άντρα
συγκλονίστηκα με το βάρος που κουβαλούσε.. και ακόμα περισσότερο τρελαίνομαι σε κάποιες χώρες που το επιτρέπουν κ τους στηρίζει κ ο νόμος πάνω σ αυτό!
ΑΙΣΧΟΣ!!!!
Αυτοί θέλουν φυλακή και ξεκώλιασμα εκειμέσα.. τα κτήνη!!!!:mad:
Κατα την γνώμη μου.. δεν φταις σε τίποτα.. μην νιώθεις ντροπή και ενοχές για τίποτα..
κ στο λέω απλά επειδή θέλω να είσαι δίκαιη με τον εαυτό σου!!!!
Σας ευχαριστώ. Από μικρή δεν ήθελα να δείχνω στους άλλους ότι εχω κάποια προβλήματα κι ότι δεν υπάρχει κάτι περίεργο στην ζωή μου. Ίσως για λόγους ντροπής, περηφάνειας; δεν ξέρω τι να πω
Ήσουν μικρή, δεν μπορούσες ούτε καλά καλά να το εκφράσεις σε κοντινά σου άτομα και πόσο ακόμα στο να το διαχειριστείς σωστά με τα δικά σου δεδομένα!
Έχεις κάνει τεράστια βήματα μέχρι σήμερα.. που έχεις το θάρρος να το εκφράσεις σε όλους εμάς κ σίγουρα βοηθάς πολλές άλλες κοπέλες που σε διαβάζουν.. να κατανοήσουν κάποια πράγματα.. μέσα απ την δική σου εμπειρία!