Για να δω εάν είναι βιολογικοί μου γονείς
Printable View
επιδη το εχω ζησει κ εγω αυτο οτι ολα αυτα που εγραψες ηταν γνωμες των αλλων η κ τις μανας σου που τις αποδεχτηκες επιδη ισως δεν ηθελες να μπεις σε κοντρα μαζι τους κ ετσι προσπαθησες να δεχτεις αυτο που σου ειπανε γιατι δεν ηθελες να τσακωθεις μαζι τους
τωρα αν οντος ολα αυτα δε τα αποδεχεσε που δε ξερω αν συμβαινει αυτο η οχι
πιστευω οτι δε τα αποδεχεσε
προφανως ολα αυτα σου βγαζουν μια αρνητικη ενεργεια που μπορει κ να καταπινεις κ αυτο σε φρικαρει
(μπορει κ να μη το συνταξα κ τοσο καλα)
Το χωριο εχει ψυχολογο? Πως και δεν εχεις ερθει σε επαφη με τους συγχωριανους σου?
Επισης μην κανεις το λαθος να αναφερεις τα ενδοοικογενειακα προβληματα σε καποιον του χωριου και γενικα διαφορων ειδων προβληματα , μονο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πραγματα.
Πηγαινε σε εναν ειδικο να πολεμησετε μαζι τις πληγες σου και οτιδηποτε ειναι αυτο που αντιμετωπιζεις. Το οικονομικο παντα ειναι ενας παραγοντας , προσπαθησε να το λυσεις.
ειμαι σιγουρος οτι ξερω πως παει αυτο στη συνεχεια αλλα δε θελω να πω πραγματα που δε τα εχεις αναφερει καθολου
αρα επι τοσα χρονια σκεφτοσουν μαλον συνεχεια αυτη τη φραση οπως ακριβως εκανα εγω κ δεν την ελεγες σε κανενα κ εκτος οτι δε την ελεγες σε κανενα εδιχνες το ακριβως αντιθετο οτι τους ηθελες για γονεις σου (σκεφτομαι κατι αλλο αλλα δε το γραφω) κ βρισκοσουν μονιμος σε αυτο το σκινηκο δηλαδη να εισαι συνεχεια κοντα τους κ να διχνεις οτι τους θελεις πολυ ενω συνεβαινε το ακριβως αντιθετο κ ετσι ολο αυτο σε οδηγισε στο οτι (........) μεσα στη ζωη σου.
λοιπον καθαρα επιδη δε θελω να γραψω πραγματα που θα αποτελουν συνεχεια της ιστοριας που εγραψες γιατι δε θελω να εκτεθω στο φορουμ ουτε εγω αλλα ουτε κ συ θα σου πω πμ το υπολυπο του κειμενου που παρελειψα.