Quote:
Originally posted by La_ViTa
Συμφωνώ με όλο το μήνυμα της Reina αλλά γενικότερα έχω βαρεθεί να διαβάζω ανά καιρούς στο forum το πόσο και αν και σε τι βοηθάνε τα ψυχοφάρμακα.Οι ειδικοί ξέρουν,και είμαι από τις περιπτώσεις που τους έχουν βοηθήσει.Και τους ευγνωμονώ γι\'αυτό.Για ποιο λόγο να είμαστε τόσο αρνητικοί σε κάτι επιστημονικό?
Κρίνο,λες να μην παρασύρουμε τους άλλους στον κόσμο που εναποθέτει όλες τις ελπίδες του στα φάρμακα? Από που έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα?Και πότε έγινες τόσο ειδικός - Ακριβώς..Από πότε γίναμε όλοι ειδικοί και κρίνουμε αυτούς που παίρνουν φάρμακα;;;Δεν την προβάλλαμε δε ως την ιδανική κατάσταση..Μακάρι να μην πέρναμε και να μοιάζαμε σε εσένα που μπορείς και μας κρίνεις αλλά u know δεν μπορούσαμε αλλιώς και εν τέλει στενοχωρήθηκα με το προηγούμενό σου μην.Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται. ώστε να πιστεύεις ότι όλη η ψυχοφαρμακοβιομηχανία είναι για πέταμα?
Νομίζω ότι η υπερβολή δεν εξυπηρετεί πουθενά. Η margo όπως και ο καθένας νομίζω ότι μπορεί να κρίνει αν θα έπρεπε να πάρει φάρμακα,τα οποία ενδεχομένως να τη βοηθήσουν,ή θέλει να ακολουθήσει άλλο δρόμο άνευ φαρμάκων.
Το να γινόμαστε εριστικοί,δεν χρησιμεύει πουθενά-- Και πάλι σωστή παρατήρηση..Γιατί τόσο εριστικός;;;