Originally posted by eirineta
Quote:
Originally posted by alexandros3
Φίλε παγωμένε,
επειδή και \'γω για λίγο ήμουν \"αυτός ο DJ\" όχι με παράλληλες σχέσεις αλλά με πολλές σχέσεις διαδοχικά τη μία μετά την άλλη μπορώ να σου πω ότι οι κοπέλες που \"χτύπησα\" είχαν όλες ανεξαιρέτως πολλά προβλήματα και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Όπως και \'γω εξάλλου γι\'αυτό κι έκανα τη μία σχέση μετά την άλλη.
Προσωπικά δεν μου έχει μείνει τίποτα από όλα αυτά. Μόνο σεξουαλικές αναμνήσεις και νέα κόλπα στο κρεββάτι.
Είμαι σε μια σχέση τώρα για αρκετούς μήνες με μία κοπέλα που αφενός είναι πολύ ισσοροπημένη η ίδια αφετέρου με ωθεί νμα γίνω και \'γω καλύτερος. Η ηρεμία που δίνει αυτό το πράγμα κι η σιγουριά δεν συγκρίνεται.
Το να είσαι \"γκομενάκιας\" είναι πολύ πιο εύκολο απ\'ό,τι νομίζει κανείς. Χρειάζεται απλά θράσσος. Το άλλο, το αληθινό, είναι το δύσκολο. Χρειάζεται ωριμότητα.
Να τη πάλι η χαμηλή αυτοπεποίθηση...alexandros να είσαι σίγουρος ότι το άκουσα κι εγώ πολλές φορές από το ίδιο του το στόμα...
Και να σου πω την αλήθεια δεν κατακρίνω ούτε εσένα ούτε αυτόν που το κάνετε, ή το κάνατε με κάποιον τρόπο. Ίσως κάνει κάποιο καλό και στους δύο. Μαθαίνεις μέχρι πού αντέχεις, τι γουστάρεις και τι όχι. Στην τελική και οι κοπέλες με τις οποίες έκανες σχέσεις εσύ, κι εγώ η ίδια, σκληραίνουμε...μάλλον καλό είναι αυτό. το θέμα είναι αν γίνεται με τον σωστό τρόπο...
Καλά τα κόλπα στο κρεβάτι ( ;Ρ ) αλλά μην είσαι σίγουρος ότι και στις κοπέλες έμεινε μόνο αυτό. Τις πιο πολλές φορές μας μένει κάτι πολύ πιο ουσιαστικό...
Όσο για τα περί ωριμότητας...συμφωνώ κι επαυξάνω!