για ποια ειλικρινια μιλαμε;
εγω ημουν μονο ειλικρινης,αυτη ποτε.
αραβωνιαστηκαμε,περασαμε ολο το καλοκαιρι μαζι ολα φυσιολογικα..
μου΄πε δεν καναμε φιλιομασταν,δεν ειχαμε σεξ/κες επαφες τον τελ.καιρο.
ψεματα
μεχρι τελους καναμε τα παντα&μαλιστα μου\'λεγε ποσο με θελει&της αρεσω!
μου΄πε οτι ολο το καλοκαιρι την πηγαινα στο εξοχικο με τους γονεις μου&δεν ηθελε πολυ.
ψεματα
εχω μηνυματα ακομα&λιγες μερες πριν χωρισουμε που μου λεει οτι ανυπομονει να ερθει το σαβ/κο να παμε στο εξοχικο&ποσο καλα περναει.
μου΄πε οτι θα βρει&αλλον να την πηγαινει εκδρομες κτλ.
δηλαδη εγω την ειχα μονο για παρεα;ηταν η ζωη μου.την φροντιζα,την προσεχα,ημουν τρυφερος,ερωτικος,εκανα τα παντα προκειμενου να νοιωθει καλα,ασφαλης&μοναδικη μαζι μου.τα εκανα γιατι την αγαπουσα&την ηθελα οσο τιποτα αλλο,δεν τα εκανα απλα για να περναω την ωρα μου..
αν με βαρεθηκε να μου το\'λεγε να εφευγε.δεν ειχε ομως δικαιωμα να παιζει με τα συναισθηματα μου,να με δεσει ετσι,να με αφησει να κανω ονειρα&να με πεταξει μετα σαν σκουπιδι..
μου\'πε εν\'τελει οτι απτην ανοιξη το σκεφτοταν(αρχισε να ξενερωνει)&οταν γυρνουσαμε απτις διακοπες ετρεμε να γυρισει πισω.γιατι δεν μου΄πε τιποτα;συμπεριφεροταν σαν να ηταν ολα καλα.μαλιστα καναμε&σχεδια για τον χειμωνα.εγω πως να καταλαβω,μαντης ειμαι;
ας μου΄λεγε κατι,οτι την απασχολουσε.ΤΙΠΟΤΑ!
και μολις μπηκε ο Σεπτεμβρης,ξαφνικα αρχισε να μου τα βγαζει.να χωρισουμε για λιγο,σκεφτεται εναν αλλον,δεν ξερει τι εχει,κουραστηκε κτλ.
και σε μια βδομαδα χωρισμος
και μετα κατηγοριες οτι εγω εφταιξα για ολα.
και σε εναν μηνα στο κρεβατι με εκεινον για τον οποιο μου ανεφερε ολο το καλοκαιρι.τοσο κρατησε η μοναξια της.τοσο κρατησε ο πονος της μετα απο μια τετοια σχεση.με ξεχασε τοσο γρηγορα.ας μου ελεγε οτι τον γουσταρε.την ειχα ρωτησει&μου αρνηθηκε.
την πιστεψα την εμπιστευτηκα,με αφησε να κανω ονειρα,με αφησε να την αγαπαω πιο πολυ απ΄την ζωη μου..
εγω ημουν παντα ειλικρινης,αυτη δεν ηταν.
με αφησε στην μοιρα μου,στην δυστυχια μου,στον πονο μου,να ζω με αναμνησειςα&ονειρα που αυτη με εκανε να εχω μεχρι τελευταια στιγμη.&ομωςμε πεταξε ετσι απλα&αβασανιστα
λετε δεν την καλυπτα,εχασε το ενδιαφερον της..τι αλλο να εκανα;τι αλλο αποζηταει μια καποιος σε μια σχεση.συντροφικοτητα,ειλικ ρινια,ποθο,ερωτα,σεβασμο,φρ οντισα,ασφαλεια,αγαπη..
της τα εδωσα ολα&το ηξερε..
ομως με πεταξε ετσι απλα..η γυναικα της ζωης μου αδιαφορει πια..εχω πεθανει γιαυτην τοσο γρηγορα.τοσο απλα.
..&ομως καθε μερα την ερωτευομαι περισσοτερο..την αγαπαω περισσοτερο..περιμενω οπως οι αρρωστοι το θαυμα..ισως γινει,ισως αξιζει αυτη η αγαπη ενα θαυμα,δεν νομιζετε;
ευχαριστω..