Originally Posted by
me lene popi
mamra1983 πολυ σωστος σε ολα!!! μονο κατι να αναφερω με lsd !! κ εγω ειχα την ιδια αποψη οπως εσυ οτι ειναι το νο1 σε βαθμο επικυνδυνοτητας!!!καποτε εφαγα ενα πολυ ασχημο bad trip (νομιζα οτι θα τρελλαθω κ δεν θα ξενερωσω ποτε-ημουν ωρες σε freak κατασταση) οταν το συζητησα με ψυχιατρο μηπως οι κρισεις πανικου μου εβγαιναν απο εκει μου ειπε πως δεν υπαρχει περιπτωση να μου προκαλεσε κατι τετοιο!!! πολυ πιο πιθανο μου ειπε απο την υπερβολικη χρηση κοκαινηs k mdma κ επειδη τα εκοψα ολα αποτομα να επηρεαστικε η σερετονινη στους υποδοχεις μου κ να εφαγα την αγχωτικη διαταραχη!! δεν μπορω να σου τα εξηγηω τοσο καλα οσο μου τα ειπε γιατι δεν βρισκω τις λεξεις!!! τελικα δεν ξερω τι εφταιξε κ επαθα οτι επαθα ! αν εφταιγαν τα drugsή οχι παντως κ με τοσα χρονια αποχη παλι η αγχωτικη διαταραχη μου βγηκε μετα απο 3μηνο που εκοψα τα αντικαταθληπτικα!!!!
οσο για την καναβη επειδη καποιος ειπε δεν χρειαζεται φυτοφαρμακα...μια χαρα ποτιζεται κ με πολλα αλλα οπως ειπε ο mamra! μην νομιζεται οτι πινεται αυτα που σας λενε οτι σας πουλανε !! δεν λεω οτι δεν ξερετε κ παω να το παιξω εξυπνοτερη απλα τοσα χρονια τα υποτηθεμενα ελληνακια μια χαρα αλβανακια ηταν!!! απλα οποιος θελει ν κανει κεφαλι δεν τον ενδιαφερει περετερω!! εγω ξεκοψα κ ηρεμησε το κεφαλι μου!!! θα συμφωνησω μαζι σου φλοκ οτι υπαρχουν τοσα ελευθερα προιοντα χειροτερα αλλα οχι να το παρουσιαζουμε κ αγιο το μαυρακι !!!!