Results 76 to 90 of 124
-
18-09-2015, 19:05 #76
η περιπτωση του νοσοκομειου ειναι μια φορα δεν ειναι πολλες και εγινε την δεκαετια του ενεντα τρεμουλο ολο το σωμα ασυναρτητη σκεψη οσο μπορω να θυμηθω γιατι πανε και σχεδον εικοσι χρονια.προφανως ορος και ηρεμηστικα ητανε η θεραπεια.σαν υπερβολικη δοση οριζω το να μην σταματησεις να στριβεις για τουλαχιστον ενα εξαωρο το ενα πισω απο το αλλο 20 γρ θα ειναι 35γρ δεν μπορω να το ορισω.για την γλωσσα δυο περιπτωσεις μια την δεκαετια του ενεντα και μια στα ζιροους.για τις ψυχωσεις στο ξαναγραφω δεν ειναι θεμα προδιαθεσης αλλα πιθανοτητων οποιο εχουν προδιαθεση θα την βγαλουν πιο ευκολα οσοι δεν εχουν αυξανονται οι πιθανοτητες να κανουν.ολα τα ναρκωτικα αυξανουν τις πιθανοτητες να κανεις ψυχωση με νουμερο ενα σε βαθμο επικυνδυνοτητα το λσντ.μονο η ηρωινη δεν κανει ψυχωση οσο περιεργο και αν σου φαινεται αυτο διοτι ενεργει σε αλλους υποδοχεις(ενδορφινες)σε εξαθλιωνει αλλα ψυχωσικο δεν σε κανει.
Wenn du träumen kannst,kannst du tun!
- 18-09-2015, 19:43 #77
Ενταξει φιλος εγινε αντιληπτος τωρα καταλαβα. Παντως συνεχιζω να θεωρω υπερβολη την ποινικοποιηση της κανναβης την στιγμη που κυκλοφορουν ελευθερα πολλα προιοντα που αποδεδειγμενα κανουν τεραστιο κακο ασυγκριτο με την κανναβη.
18-09-2015, 21:37 #78
mamra1983 πολυ σωστος σε ολα!!! μονο κατι να αναφερω με lsd !! κ εγω ειχα την ιδια αποψη οπως εσυ οτι ειναι το νο1 σε βαθμο επικυνδυνοτητας!!!καποτε εφαγα ενα πολυ ασχημο bad trip (νομιζα οτι θα τρελλαθω κ δεν θα ξενερωσω ποτε-ημουν ωρες σε freak κατασταση) οταν το συζητησα με ψυχιατρο μηπως οι κρισεις πανικου μου εβγαιναν απο εκει μου ειπε πως δεν υπαρχει περιπτωση να μου προκαλεσε κατι τετοιο!!! πολυ πιο πιθανο μου ειπε απο την υπερβολικη χρηση κοκαινηs k mdma κ επειδη τα εκοψα ολα αποτομα να επηρεαστικε η σερετονινη στους υποδοχεις μου κ να εφαγα την αγχωτικη διαταραχη!! δεν μπορω να σου τα εξηγηω τοσο καλα οσο μου τα ειπε γιατι δεν βρισκω τις λεξεις!!! τελικα δεν ξερω τι εφταιξε κ επαθα οτι επαθα ! αν εφταιγαν τα drugsή οχι παντως κ με τοσα χρονια αποχη παλι η αγχωτικη διαταραχη μου βγηκε μετα απο 3μηνο που εκοψα τα αντικαταθληπτικα!!!!
οσο για την καναβη επειδη καποιος ειπε δεν χρειαζεται φυτοφαρμακα...μια χαρα ποτιζεται κ με πολλα αλλα οπως ειπε ο mamra! μην νομιζεται οτι πινεται αυτα που σας λενε οτι σας πουλανε !! δεν λεω οτι δεν ξερετε κ παω να το παιξω εξυπνοτερη απλα τοσα χρονια τα υποτηθεμενα ελληνακια μια χαρα αλβανακια ηταν!!! απλα οποιος θελει ν κανει κεφαλι δεν τον ενδιαφερει περετερω!! εγω ξεκοψα κ ηρεμησε το κεφαλι μου!!! θα συμφωνησω μαζι σου φλοκ οτι υπαρχουν τοσα ελευθερα προιοντα χειροτερα αλλα οχι να το παρουσιαζουμε κ αγιο το μαυρακι !!!!
18-09-2015, 22:00 #79
Το εγραψα και αλλου. Αγιο δεν ειναι ουτε το νερο αλλα σιγουρα δεν ειναι και η ουσια που θα πεπρει να πεις στον αλλο φυγεεεεεεεε μακριαααααα κλπ? Δεν ειναι να δαιμονοποιεις το χορτο ασχετα αν εβγαλε σε καποιους θεματα. Εσυ ενα καρο ντρακια επαιρνες ρε κοριτσι αλλα το κατηγορεις λες και ειναι ο χειροτερος εχθρος σου. Τα τρυπακια που ετρωγες ειναι πολυ ασχημα γιατι πολυ απλα μπορει να χαθει καποιος μεσα σε αυτα μια και καλη απο οσο ξερω. Ετσι μου ειπαν φιλοι μου που τα τρωγανε. Καμια σχεση με το χορτο ουτε το κοκο ουτε η πρεζα ουτε ολα αυτα. Το τι επινε ο καθενας τωρα ειναι αλλο θεμα. Αλλο τι παθαινεις με τα ποτισμενα εμεις μιλαμε για την κανναβη οπως ειναι. Οπως εγραψα και πριν και νερο να πιεις με ολα αυτα θα βγαλεις θεματα δεν μιλαμε ομως για το τι κανουν οι εμποροι αλλα για το τι ειναι το πραγματικο φυτο.
19-09-2015, 02:09 #80
φλοκ μικρη ημουν δοκιμες εκανα..καπου το παρακανα μαλλον ομως!!! δεν λεω περασα καλα ! σε εκεινη την ηλικια δεν εχεις αισθηση του φοβου δεν σκεφτεσαι τιποτα αλλο παρα μονο τη στιγμη! ηταν ωραιες στιγμες αλλα αν το τιμημα ειναι οι κρισεις πανικου κλπ κλπ δεν ξερω ισως θα προσεχα λιγο!! δεν ξερω καν αν φταινε αυτα μπορει να ειναι κ εντελως τυχαιο ..μπορει αυτα που παθαινω να τα παθαινα ετσι κι αλλιως αλλα καλο ειναι ο κοσμος να ενημερωνεται !!! το παθημα καποιου να γινεται μαθημα καποιου αλλου!!!! δεν ευχομαι σε κανεναν να περασει αυτα που περναω με την αγχωτικη διαταραχη (συγγνωμη καποιοι εδω μεσα περνανε ποιο δυσκολες καταστασεις απο εμενα αλλα κ εμενα αυτη η διαταραχη μου φαινεται βουνο- μιλαω προσωπικα)! δεν λεω οτι το χορτο ειναι ο χειροτερος εχθρος μου απλα καναμε συζητηση πανω σε αυτο κ σου ειπα κ εγω κ η ρεα κ ο mamra πανω κατω τα ιδια πραγματα! η κανναβη οπως ειναι επειδη μου λες δεν μιλας για τα ποτισμενα αν δεν ειναι απο τη γλαστρα σου που την ποτιζεις εσυ ο ιδιος ειναι ποτισμενη κ βαζω το χερι μου στην φωτια !! καιγομαι κ ολοκληρη!!!!!!! αυτα....χαλασαμε το θεμα της ολιας που η κοπελα εχει σοβαρο προβλημα και εμεις μιλαμε για ντρογκια κ αν το χορτο ειναι καλο η οχι!!!! αυτα απο εμενα !!!!!
27-09-2015, 22:37 #81
Δέν ξέρω για το LSD αλλα αυτό το τρυπάκι που έφαγα εγω (Δέν ήταν LSD 100%) ητανε το κάτι άλλο.Έκανα 16 ώρες να ξενερώσω και 24 για να κοιμηθώ σαν άνθρωπος.Την επόμενη μέρα κάψιμο ,την μεθεπόμενη όλα οκ ,λειτουργούσα κανονικά.Θα το ξαναέκανα αν δέν κόντευε η καρδιά μου να βγεί έξω απο το στήθος μου απο το κοπάνημα, άλλη φάση...
Αποτι ξέρω το LSD είναι η μόνη ουσία η οποία μπορεί να αλλάξει κάποιον για πάντα σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες που το έχουν μελετήσει.
29-02-2016, 14:27 #82
Τον γνωρισα τον Ιουνιο του '14, 32 ετων.Ερωτευτηκαμε τρελα και αμεσως καναμε σχεση,συζησαμε καθως δουλευαμε στο ιδιο νησι. Την 2η μερα μου ειπε οτι ηταν χρηστης απο τα 18. Στα 25 περιπου μπηκε στο 18ΑΝΩ. Εμεινε καθαρος για 3,5 χρονια, ειχε σχεση και δουλεια ωσπου προδωσε τη σχεση του για μια άλλη γυναικα την οποια "νομιζε" οτι ερωτευτηκε κι εκανε σχεση μαζι της,αλλα ηταν τελικα για μια βραδια. Στη νεα σχέση τοτε, ηταν ιδανικο το περιβαλλον να "πινει" παλι.Εκεινη του εδινε χρηματα και ηταν μαζι του κανονικα, της ξεγλιστρουσε και την ξεγελουσε ευκολα ελεγε.
Σοκαριστηκα καθως δεν ειχα σχεση ποτε με ναρκωτικα, παρόλα αυτα ειχα εναν υπεροχο ανθρωπο μπροστα μου, του ξεκαθαρισα αν θελει να ζησει και να τα αφησει πισω, να παμε μαζι χερι-χερι. Λιγους μηνες καθαρος τοτε. Ολα κυλησαν υπεροχα, τελειωσε η σεζον, πηγαμε στην πατριδα μου (μια μικρη επαρχιακη πολη) και οχι πισω στην Αθηνα οπου ζουσαμε και οι δυο πριν συναψουμε σχεση. Του ειχα υποσχεθει οτι θα κανω το παν να δει τη ζωη αλλιως και μακρια απο τα παλια του τα λημερια. Βρηκε αμεσως δουλεια, αρχισε να του αρεσει η δουλεια του,ηταν κοινωνικος μεσω της δουλειας κυριως, σεμιναρια, εξελιξη κλπ.. Τιποτα πανω του δεν μαρτυρουσε το παρελθον του.
Η σχεση κυλουσε τελεια,ερωτας, ευτυχια ακομα και με τις σημερινες δυσκολιες.Η ζωη στην πολη δυσκολη για μενα,ανεργια,κουτσομπολιο, δραστηριοτητες περιορισμενες,δεν ειχαμε βρει παρεες. Αλλα ειμασταν "εμεις" και "εμεις" ηταν ολος μας ο κοσμος. Καποια στιγμη βρηκα δουλεια, χαθηκαμε, αντιθετες ωρες.Σκοπος μου και καθημερινοτητα μου μεχρι να βγω απο το σπιτι και να δουλεψω, να προσεχω εκεινον. Αρχισε να το ριχνει στο ποτο τα μεσημερια που δουλευα εγω, όποτε εβγαινα κι εγω το ιδιο. Με τον καιρο άρχισε να απομακρυνεται, να κλεινεται στον εαυτο του και να ειναι κατα καποιο τροπο "απων",σαν κατι να του ελειπε,επικοινωνια μηδεν.Τι εχεις?..Τιποτα. Σα να ενιωθε ενα κενο. Αρχισα να φοβαμαι οτι του λειπει η ηρωινη.. Πανω στο ποτο μια μερα τσακωθηκαμε ασχημα(ο πρωτος μας ασχημος τσακωμος), εφταιγα εγω. Πηγε να μαζεψει τα πραγματα του αλλα δεν τον αφησα. Αρχισα εγω να πηγαινω σε ψυχολογο να καταπολεμησω την καταθλιψη μου.
Εκεινος συνεχισε να απομακρυνεται, δεν αντεχα την "απουσια" του, ούτε οτι ο ανθρωπος μου δεν μου λεγε τι συμβαινει. Τσακωνομαστε ξανα τον Οκτωβριο του '15.. τα μαζεψε κι εφυγε για Αθηνα. Αφησε δουλεια, σχεση.. Τα παντα. Εγω εγκυος.. Προσπαθειες να τα βρουμε, του ανακοινωσα και την εγκυμοσυνη που τοσο ηθελε και επιδίωκε..εκεινος τιποτα. Όποτε σήκωνε το τηλέφωνο, απο την άλλη πλευρα ακουγα ενα τερας...Τότε κατάλαβα πως "πίνει" παλι.. Αποφασιζω να κανω εκτρωση. ΕΙχα χασει τη γη κατω απο τα ποδια μου, ο άνθρωπος μου είχε γίνει ένας αλλος.. Άρχισε να επιδιωκει επικοινωνια, αρχες Γενάρη.προσπαθουσα να τον αποφυγω..μια μερα σηκωσα το τηλεφωνο.. Σε αγαπω, θελω να κοψω, θελω το παιδι μας (με το οποιο δεν ηθελε καμία σχεση μεχρι το Δεκεμβρη).. του ειπα οτι ειναι αργα για το παιδι κ οτι ηθελα να σκεφτω πως νιωθω.
Να μην τα πολυλογω, τον δεχτηκα πισω.Ειχε χασει παρα πολλα κιλα,ειχε γινει αλλος ανθρωπος, αρχισα να ενημερωνομαι για την ηρωινη,τον βοηθησα με τα στερητικα, του μαγειρευα 2 φορες τη μερα, βιταμινες, εκανα τον καραγκιοζη να γελασει και ηταν το πιο δυσκολο πραγμα που εχω κανει στη ζωη μου. Καταπινα τον πονο μου για να απαλυνω τον δικο του. Τον αγαπω ομως και ηθελα να το κανω. Εκανα συζητησεις να μπει σε ενα προγραμμα να αντιμετωπισει την ψυχολογικη εξαρτηση, δεν ηταν και τοσο θετικος αλλα επεμενα με τροπο κ υπομονη και καποια στιγμη θα φταναμε εκει γιατι του ξεκαθαριζα σιγα σιγα οτι ειναι προυποθεση αν θελει να ειμαστε μαζι.. να βρει παλι τον εαυτο του..
Ολα πηγαιναν καλα..μεχρι που πηγαμε στην Αθηνα προτινος για το γαμο της αδερφης του. Με το που φτασαμε, πηγε και βρηκε ηρωινη.. μας κοροιδευε ολους.. Κόρες σχεδον ανυπαρκτες, συγχυσμενος, νευρικος, εβγαινε απο το σπιτι για τσιγαρα ενω ειχαμε,εννοειται οτι με εβγαζε τρελη όποτε τον ρωτουσα αν κανει παλι χρηση.. βρηκα μαντηλακι με αιματα στην τσεπη του,το εδειξα και στην αδερφη του να βοηθηθουμε να κανουμε κατι, αλλα εκεινη το αγνοησε. Δεν θα ναι τιποτα ειπε.Αρχισα να τρελαινομαι. Σημειωση: στο σπιτι της αδερφης του έμενε όταν ειχε παρει την κατρακύλα, εκεινη του εδινε λεφτα τοτε. Συνεχιζω, δεν μπορουσε να ολοκληρωσει οταν καναμε ερωτα κι ενα βραδυ που εχουμε μεινει μονοι, μου ζητησε να παει μια βολτα μονος εξω, επεμενα να παω μαζι του(πουθενα δεν πηγαινε χωρις εμενα οσο ειμασταν καλα ).. τελικα δεν βγηκε αλλα κλειστηκε στην τουαλετα για αρκετη ωρα,καλυψε την κλειδαροτρυπα μην τυχον δω και καπνισε ή σνιφαρε την δοση του.
Τον περιμενα απ'εξω, μπούκαρα μεσα, εννοείται δεν είχε ενεργηθει όπως ισχυριζοταν..ψαχνω τα σκουπιδια και βρισκω το σακουλακι που ειχε την δοση .. Ακολουθησε ενας χαμος, καθ'οτι ισχυριστηκε οτι ειναι απο "παλια" και το βρηκε και το πεταξε τωρα.. Συνεχιζε να με βγαζει τρελη και να μου λεει ψεμματα..Οτι ημουν πολυ καχυποπτη και οτι τα εφτιαχνα με τη φαντασια μου. Μαζεψα τα πραγματα και εφυγα και του ξεκαθαρισα πως δεν θα ειμαστε μαζι αν δεν ειναι καθαρος. Επιστρεφοντας σπιτι, ανακαλυπτω πως μου λειπουν χρηματα...
Εκτοτε, δεν θελει να με ξαναδει λεει, δεν νιωθει τιποτα για μενα, εννοειται δεν παραδεχεται οτι εκανε χρηση, με εχει προσβαλλει και μου χει πει πολυ ασχημα λογια. Η οικογενεια του δεν το χειριζεται και πολυ καλα..αλλα εγω θελω να τον βοηθησω, να παραδεχτει το προβλημα του και να παμε σε ενα κεντρο απεξαρτησης. Με διωχνει ομως και μου φερεται σα να με μισει, δεν ξερω αν το εννοει, αν μιλαει η ηρωινη ή αν μιλαει η χαρμανα... δεν ξερω τι να κανω και τι αλλο να του πω .. εφοσον καθιστα την επικοινωνια αδυνατη και καθε φορα με πληγωνει με οποιοδηποτε τροπο(ειμαστε σε αποσταση τωρα)..
Τι να κανω? θελω να τον βοηθησω, σωστα ομως, οχι με ημίμετρα.Πως μπορω να του βγαλω οποιοδηποτε συναισθημα,τα χει "σκοτωσει" ολα τωρα μεσα του?Last edited by skye; 29-02-2016 at 14:45.
01-03-2016, 09:23 #83
Στη φάση αυτή φαίνεται να κάνει κουμάντο η σωματική εξάρτηση που έχει αναπτύξει από τις ουσίες ότι και αν αυτό συνεπάγεται ..εσύ δίνεις έναν αγώνα για να είσαι δίπλα του και να τον τραβήξεις μακριά .. αλλά θα καταλήξεις να έχεις μια σχέση συνεξάρτησης που δεν θα σε ικανοποίεί στο μέλλον , δυστηχώς η κατάσταση είναι δύσκολη αφενός αυτοί που πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν είναι άνθρωποι ουδέτεροι και ειδικεμεύνοι στις εξαρτήσεις αφετέρου πρέπει ο ίδιος να φτάσει στο σημείο να σιχαθεί την κατάσταση και να κινηθεί αυτοβούλως είναι κρίμα που ξανακύλησε αλλά συμβαίνει συχνά ..πρέπει και εσύ για σ ένα να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό γι αυτά , αμη τι άλλο στο ΚΕΘΕΑ ..στην γραμμή που έχουν ..είναι δύσκολο και για σ ένα ..
Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή
01-03-2016, 11:22 #84
προς το παρον δεν θελει να βοηθηθει και αυτο ειναι κάτι που δεν σου αφηνει και πολλα περιθωρεια. το παιρνεις αποφαση και προχωρας την ζωη σου. και αν αργοτερα θελησει να βοηθηθει, μηπως θα πρέπει να το ξανασκεφτεις πριν ξαναβάλεις τον εαυτο σου σε αυτην την διαδικασια?
02-03-2016, 11:21 #85
καταλαβαινω αυτο που λετε για την σχεση συνεξαρτησης. ειναι δυσκολο ο ανθρωπος που αγαπας να κανει τοσο κακο στον εαυτο του και τα χερια σου να ειναι δεμενα.
απο οποια πλευρα και να το δω,ειναι καταδικασμενο.παλευω κι εγω με αυτα που μου εχει προκαλεσει ολο αυτο..και ναι δεν μπορω να βαλω τον εαυτο μου στην ιδια διαδικασια...
απο την αλλη όντας ανθρωπος..δεν ξερω αν νιωθω ενταξει με την συνειδηση μου να τον αφησω στο ελεος του εθισμου του. Αυτη τη στιγμη δεν θελει να βοηθηθει και αν παραμερισω το ποσο εχω πληγωθει και σκεφτω ψυχρα και λογικα,εμενα δεν με θελει διπλα του γιατι ειμαι η μοναδικη απο το περιβαλλον του που του στεκεται εμποδιο σε αυτον τον εθισμο.
Πώς ομως θα του κλεισω την πορτα οταν με χρειαστει? Παιζει μεγαλος πολεμος στο μυαλο μου.Στη σχεση μεσα,καθαρος..ηταν απο τα πιο ομορφα ατομα που εχω γνωρισει στη ζωη μου..
02-03-2016, 12:04 #86
Δεν εχω γνωση στο πως να χειριστεις αυτην την κατασταση κατα την οποια αγαπας εναν ανθρωπο και δεν ξερεις πως να του δειξεις οτι η καταστροφη δεν ειναι λυση.
Μηπως αυτος ο ανθρωπος πειστηκε σεμικρη ηλικεια οτι δεν του αξιζει η ευτυχια ? Οταν εισασταν καλα μαζι σου ειχε πει τα μαυρα του σκοταδια ? Οταν σταματησε την χρηση ηταν σε μια ομαδα που συζητουσε την αποθεραπεια του ?
Με συγχωρεις αν τα εχεις γραψει ηδη και σε βαζω σε θεση να τα ξανα γραψεις."Make sure your worst enemy isn't you"
03-03-2016, 19:49 #87
To καταλαβαίνω ότι τον αγαπάς πολύ ..σου είναι δύσκολο τώρα να φανταστείς να σοβαρεύει το πράγμα πριν αποθεραπευτεί ..στη φάση αυτή όμως έχει βάλει όλους κάτω από τις "βιοχημικές" του ανάγκες σχέσεις , εργασία τα πάντα ..είναι δύσκολο να τον επηρρεάσεις ..και φθείρεσε και εσύ ταυτόχρονα ..με κίνδυνο να παρασυρθείς και εσύ κάποια στιγμή .. αν σοβαρέψει το πράγμα και κάνετε ένα παιδί ..αυτό το παιδί τη ζωή θα έχει μ ένα πατέρα που θα είναι πάνω από τις δυνάμεις του να μαζέψει την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του ?....όπως και να χει πλην παιδιού σαν άνθρωποι πρέπει να αναζητήσεις συμβουλές επαγγελματία και ειδικού στις εξαρτήσεις ..η ευαισθησία δεν βοηθάει ..και μπορεί να φτάσεις στο σημείο να τον κατηγορείς ...είναι άρρωστος και χρειάζεται θεραπεία , σίγουρα χρειάζεται και υποστήριξη αλλά από ειδικούς είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία η απεξάρτηση και ο αγώνας του κάθε ανθρώπου είναι προσωπικός ..μπορείς να μείνεις ένας άνθρωπος που τον αγαπά ..αλλά που σκέφτετε παράλληλα και τον εαυτό του ..
03-03-2016, 19:53 #88
και μην νομίζεις ότι όλα αυτά δεν μπορεί να μην τα έχει σκεφτεί και εκείνος ...και γυρνάει πλάτες .. όσο αφορά τα ψεμματάκια και τα διάφορα ..δυστηχώς οι περισσότεροι που έχουν μπλέξει βάζουν σε διάφορες δοκιμασίες τον αυτοσεβασμό τους ..και κάνουν πράγματα που είναι εκτός του χαρακτήρα τους ..προκειμένου να εξασφαλίσουν ... την δόση τους .. σαν τον πεινασμένο που ψάχνει ένα κομμάτι ψωμί ..
03-03-2016, 19:56 #89
το παν είναι να φτάσει στο σημείο να το θελήσει ο ίδιος να βγει να σιχαθεί με πείσμα αυτού του είδους την ανελευθερία ...τώρα είναι σαν να κάθεσε σ ένα τραπέζι και να λες στον καπνιστή κόφτο το ρημάδι το τσιγάρο ..θα πάθεις καρκίνο ..και σαν να μην σ ακούει ..
04-03-2016, 10:19 #90
Skye καλο θα ηταν να απεξαρτηθει με την βοηθεια του ΟΚΑΝΑ η του ΚΕΘΕΑ και δυστηχως απ'οτι εχω ακουσει η λιστες τους με εξαρτημενα ατομα ειναι τεραστιες και ο χρονος αναμονης πολυ μεγαλος ομως αξιζει μια προσπαθεια.