το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Printable View
H καταθλιψη δεν συναδει με το το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Συνεχιζεις το παραληρημα και τους αξεστους χαρακτηρισμους σε ενα θεμα που δεν σε αφορα . Απαντησα στις κατηγοριες του Μαγκαιβερ και ηρθες να βγαλεις τα νευρα σου πανω μου υπο την καλυψη της καταθλιψης? Σε ηλιθιους απευθυνεσαι?
Τους χαρακτηρισμους στους επιστρεφω .
Απαξιω........!
Κλειδώνω το θέμα.
Σφύριζε αδιάφορα η διαχείριση και στις 12 Ιανουαρίου που έκανες εγγραφή και παραβίασες τους όρους χρήσης 63 φορές, σπαμάροντας ανελέητα όλα τα θέματα του φόρουμ.
Δεν σε αποκλείσαμε όμως από το φόρουμ, απλώς περάσαμε και κάναμε γενική καθαριότητα.
Μήπως θα έπρεπε κάποιοι να μας κατηγορήσουν τότε ότι μεροληπτούμε υπέρ σου ή μήπως είσαι ψυχολόγος και έχεις συμφέροντα, γι΄αυτό και σε κράτησε η διαχείριση εντός του φόρουμ?
Mac,
η παράθεση του μηνύματος σου έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση ,οπότε η απάντηση μου ενδεχομένως μοιάζει λίγο μετέωρη.
Αναφέρεσαι σε προστασία μελών (Ρεμεντυ στην προκειμένη) από την διαχείριση. Αναφέρεσαι σε φιλικές σχέσεις διαχέιρισης και μελών, χάριν των οποίων δεν την αποκλείσαμε από το φόρουμ, αν και κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε.
Mac, όσο γνωρίζω εσένα, γνωρίζω και τη Ρεμ και λάβε αυτήν την απάντηση ως απάντηση εκ μέρους όλης της διαχείρισης.
Έχε ακόμη υπόψιν πως θα μπορούσες και συ να έχεις αποκλειστεί από το φόρουμ, όταν δημόσια έγγραφες διάφορες, ομολογουμένως, ακραίες απειλές προς κάποια μέλη.
Μήπως θα έπρεπε λοιπόν τώρα να έρθει η Ρέμεντυ και η κάθε Ρέμεντυ και να ισχυριστεί ότι σε κρατήσαμε στο φόρουμ, επειδή είμαστε φιλαράκια?
Θέλω να πω προς όλους το εξής: Δεν αποκλείουμε εύκολα μέλη. Ο λόγος όμως δεν είναι κάποιου είδους φιλική σχέση με τα μέλη. Για να μιλήσω για μένα, δεν έχω γνωρίσει ΠΟΤΕ,ΠΟΤΕ,ΠΟΤΕ, έστω και ένα μέλος του φόρουμ.
Δεν αποκλείουμε μέλη, προσπαθώντας να δείξουμε ανοχή στο ότι πρόκειται για ένα δύσκολο φόρουμ που απαιτεί όσο περισσότερη ενσυναίσθηση μπορούμε να δείξουμε, την κάθε φορά.
Και κλείνω φέρνοντας ως παράδειγμα το παρόν topic: εάν ακολουθούσαμε κατά γράμμα τον κανονισμό, σε αυτό το θρεντ θα έπρεπε
1. Ο Mac να λάβει 1-2 παρατηρήσεις για "επιθετικότητα, προσβολές, συκοφαντική δυσφήμιση κτλ.
2. Ο M87 να λάβει 1-2 παρατηρήσεις για "επιθετικότητα, προσβολές, συκοφαντική δυσφήμιση κτλ.
3. Η Rea να λάβει 5-10 παρατηρήσεις και κατ επέκταση να αποκλειστεί πλήρως από το φόρουμ.
4. Η μνημόνιο να λάβει 1-2 παρατηρήσεις για επιθετικότητα, προσβολές κτλ.
5. και δεν ξέρω τώρα αν μου διαφεύγουν και μερικά ακόμη μέλη που είχαν μια -μικρή έστω συμμετοχή- παραβίασης όρων χρήσης.
Αυτά, κλείνω προς το παρόν, ο NikosD. θα σας πει τα υπόλοιπα, κάνοντας κάποια στιγμή, σήμερα υποθέτω, μερικές ανακοινώσεις για την περαιτέρω λειτουργία του φόρουμ.