επιπεδο φορουμ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 87
    Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μ87 εχει καμποσο διαστημα που γινεται συμπτυξη θεματων οταν εχουν παρομοιο περιεχομενο. Εγινε στο μελος δελφινι απο οσο ξερω.

Επισης ως προς το κλειδωμα θεματος, προ μηνων σε ενα τοπικ της Fleur ( οχι της fleur* ) χαθηκαν παρα πολλα μηνυματα.

Καποιοι απο τους διαχειριστες ειχαν απαντησει σε καποια θεματα, πως οικειοθελως και χωρις χρηματα εχουν αναλαβει το φορουμ και καποια σκηνικα - μηνυματα τους ξεφευγουν.

Νομιζω οτι η καλυτερη λυση θα ηταν μακ αν ηθελες λογω ελευθερου χρονου να ζητησεις να αναλαβεις ενα κομματι διαχειρισης του φορουμ.
    Δεν βλέπω πως επηρρεάζεται η λειτουργία του forum με θέματα μη-συνεπτυγμενα. Όμως όταν μια ανάρτηση (ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ 2 URL: http://www.e-psychology.gr/forum/thr...9%CE%9D/page14) η οποία θίγει οικονομικά συμφέροντα ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών και που μέσα σε μια εβδομάδα πέρασε τις 3000 αναγνώσεις "μπαίνει στα αζήτητα" επιλέγω να το δω αυτό ως "εσκεμμένη ενέργεια". Ας διαβάσουν οι αναγνώστες το περιεχόμενο και ας κρίνουν μόνοι τους.

Senior Member
    Παυλινα απο παλια γινονται αυτα επειδη το σαιτ ειναι ανωνυμο μιλαει ο ενασ με τον αλλο κ λενε μαλακιεσ οτι ο ενασ κανει αυτο για μια λεγανε οτι ειναι συγραφεασ μετα λεγανε οτι ειναι αισθητικοσ κατι μαλακιεσ συνεχεια μου χαν σπασει τα νευρα παλια πλεον τουσ εκοψα ολουσ κ ηρεμησα καπωσ αυτο κανουν κ στον καυμενο τον μακ αλλα δεν το πηρε χαμπαρι ακομα να κοψει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by M87 View Post
    Δεν βλέπω πως επηρρεάζεται η λειτουργία του forum με θέματα μη-συνεπτυγμενα. Όμως όταν μια ανάρτηση που θίγει οικονομικά συμφέροντα ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών και που μέσα σε μια εβδομάδα πέρασε τις 3000 αναγνώσεις "μπαίνει στα αζήτητα" επιλέγω να το δω αυτό ως "εσκεμμένη ενέργεια". Ας διαβάσουν οι αναγνώστες το περιεχόμενο και ας κρίνουν μόνοι τους.
    Με συγχωρεις πολυ αλλά λες οτι χαθηκαν ολοκληρες σελιδες απο τα γραφομενα σου ?
    Μπορει να μην καταλαβα καλα. Νομιζα πως ενοποιησαν σε ενα thread ολα οσα εχεις γραψεις.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Με συγχωρεις πολυ αλλά λες οτι χαθηκαν ολοκληρες σελιδες απο τα γραφομενα σου ?
    Μπορει να μην καταλαβα καλα. Νομιζα πως ενοποιησαν σε ενα thread ολα οσα εχεις γραψεις.
    Δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση στο θέμα. Ακόμα και εάν κάποιος κάνει χρήση της μηχανής αναζήτησης του forum είναι υποχρεωμένος να ανοίξει καμιά κατοστή (δεν τις μέτρησα) σελίδες σχολίων προκειμένου να βρει την συγκεκριμένη ανάρτηση. Πρακτικά, μπήκε στα αζήτητα. Φίμωση με πλάγιο τρόπο.

Δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση στο θέμα. Ακόμα και εάν κάποιος κάνει χρήση της μηχανής αναζήτησης του forum είναι υποχρεωμένος να ανοίξει καμιά κατοστή (δεν τις μέτρησα) σελίδες σχολίων προκειμένου να βρει την συγκεκριμένη ανάρτηση. Πρακτικά, μπήκε στα αζήτητα. Φίμωση με πλάγιο τρόπο.
    Σε ευχαριστω που μου εξηγησες. Ελπιζω να το αλλαξεις σε συνεννοηση με καποιον Admin. Εχει λιστα με διευθυνσεις ηλεκτρονικου ταχυδρ. στο Νεα, ανακοινωσεις.
    Αν δλδ στειλεις μαιλ στο τεχνικο τμημα. Δεν ξερω αν υπαρχει αλλη λυση, περα απο το να τα ξανα χωρισεις με αντιγραφη επικολληση σε 3 threads αλλα με διαφορετικους τιτλους.

Senior Member
    Εγω προσωπικα ουε βιουζ κοιταω ουτε πωσ πανε τα θεματα μου ουτε ποιοσ απανταει μονο τι λεει χεστηκα για ολα αυτα ποτε δεν βρηκα κοπελα απο το ιντερνετ κ δε θα βρω τωρα γνωριμιεσ ναι αλλα κοπελα ποτε βρισκω μια στο δρομο κι αμα μ αρεσει την πιανω συζητηση αλλα εκει που δινω ρεστα απο εφηβοσ ειναι για τισ γκαρσονεσ δεν υπαρχει κοπελα στη θεσσαλονικη που να φτιαχνει καφε κ να μην ξερει οτι ειμαι ερωτευμενοσ με αυτεσ το ξερουν ολεσ πλεον επειδη το λεω απο τα δεκαεφτα μου συνολο θα ναι καμια κατοστη αυτεσ που τ ακουσανε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    οντως το επιπεδο του φορουμ εχει πεσει και η διαχειριση μεροληπτεί...

πχ... χωρις να εχω ποτε ΠΡΩΤΟΣ επιτεθει η να μιλησω ασχημα για καποιον συγκεκριμένα που είναι μελος του φορουμ... παρα μονο γενικα για τις πεποιθήσεις μου δεχτηκα τα πυρα αρκετων μελων του φορουμ... μονο και μονο για τα πιστευω μου

η διαχειριση θα πρεπε να τα χε μπαναρει κατευθείαν αυτά τα ατομα πριν χρειαστεί να τα απαντησω με τον αναλογο τροπο

Banned
    Σε ευχαριστω που μου εξηγησες. Ελπιζω να το αλλαξεις σε συνεννοηση με καποιον Admin. Εχει λιστα με διευθυνσεις ηλεκτρονικου ταχυδρ. στο Νεα, ανακοινωσεις.
    Αν δλδ στειλεις μαιλ στο τεχνικο τμημα. Δεν ξερω αν υπαρχει αλλη λυση, περα απο το να τα ξανα χωρισεις με αντιγραφη επικολληση σε 3 threads αλλα με διαφορετικους τιτλους.
    Έχω ήδη αποστείλει email στο οποίο η διαχείριση δεν έχει απαντήσει όπως και έχω αναρτήσει σχόλιο ζητώντας να αιτιολογηθεί η σύμπτυξη των θεμάτων. Το ότι δεν έχω λάβει απάντηση απλά ενισχύει τα όσα πιστεύω σχετικά με την μεροληπτική διαχείριση του forum.

Έχω ήδη αποστείλει email στο οποίο η διαχείριση δεν έχει απαντήσει όπως και έχω αναρτήση σχόλιο ζητώντας να αιτιολογηθεί η σύμπτυξη των θεμάτων. Το ότι δεν έχω λάβει απάντηση απλά ενισχύει τα όσα πιστεύω σχετικά με την μεροληπτική διαχείριση του forum.
    Εχεις σκεφτει να δημιουργησεις Blog ?

Banned
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    οντως το επιπεδο του φορουμ εχει πεσει και η διαχειριση μεροληπτεί...

πχ... χωρις να εχω ποτε ΠΡΩΤΟΣ επιτεθει η να μιλησω ασχημα για καποιον συγκεκριμένα που είναι μελος του φορουμ... παρα μονο γενικα για τις πεποιθήσεις μου δεχτηκα τα πυρα αρκετων μελων του φορουμ... μονο και μονο για τα πιστευω μου

η διαχειριση θα πρεπε να τα χε μπαναρει κατευθείαν αυτά τα ατομα πριν χρειαστεί να τα απαντησω με τον αναλογο τροπο
    Συμφωνώ με τον χρήστη noumac καθώς οι επιθέσεις αυτές υπάρχουν καταγεγραμμένες σε όλες τις έως τώρα αναρτήσεις μου και γίνονται από τα ίδια άτομα ξανά και ξανά. Με την εξαίρεση του να με βρίζουν προσωπικά, όλα τα υπόλοιπα περνάνε ανεξέλεγκτα και επιτρέπεται και η επανάληψη αυτών όσο η διαχείριση σφυρίζει αδιάφορα.

Banned
    Εχεις σκεφτει να δημιουργησεις Blog ?
    Όχι. Ο βασικός λόγος της ύπαρξης των αναρτήσεων είναι η ενημέρωση ανθρώπων που τραβάνε το ίδιο λούκι με κάποιους από εμάς. Εμφανώς είμαι υπέρ του θεραπευόμενου χωρίς να λογαριάζω στο ελάχιστο ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές. Όμως αυτό έρχεται σε αντίθεση με οικονομικά συμφέροντα - ίσως και με άλλα συμφέροντα πέρα από τα οικονομικά - τα οποία προφανώς ελέγχουν και τον τρόπο λειτουργίας του forum. Το κακό είναι ότι οι επισκέπτες ή τα μέλη τα οποία είναι θεραπευόμενοι είναι εξαναγκασμένοι να τρώνε στην μάπα διάφορα θέματα τα οποία θα χαρακτηρίσω είτε ως "κονσέρβα" είτε ως "ανάλωση χρόνου" και να τους περιορίζεται η πρόσβαση σε θέματα που μπορούν να τους βοηθήσουν ουσιαστικά.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτο οντωσ το ειδα κι εγω το θεμα χαθηκε γραψε κατι για να ξαναβγει μπροστα
    Το νήμα είναι πλέον προσβάσιμο μόνο από σύνδεσμο [ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ 2 URL: http://www.e-psychology.gr/forum/thr...9%CE%9D/page14) ή αν ξέρουν οι αναγνώστες εκ των προτέρων και επισκεφτούν τη σελίδα 14 των σχολίων του νήματος ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ.

Αν σου άρεσε και εσένα και θέλεις να είναι προσβάσιμο ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΗΜΑΤΑ του forum ζήτα το από τη διαχείριση.

Senior Member
    Συμφωνώ με τον χρήστη noumac καθώς οι επιθέσεις αυτές υπάρχουν καταγεγραμμένες σε όλες τις έως τώρα αναρτήσεις μου και γίνονται από τα ίδια άτομα ξανά και ξανά. Με την εξαίρεση του να με βρίζουν προσωπικά, όλα τα υπόλοιπα περνάνε ανεξέλεγκτα και επιτρέπεται και η επανάληψη αυτών όσο η διαχείριση σφυρίζει αδιάφορα.

Eιχα ανοιξει παλια ενα θρεντ , ' τοχετε παρει χαμπαρι ' , το οποιο φυσικα κλειδωθηκε , οπου ισχυριζομουν οτι ο λογος που η διαχειρηση δεν προνβαινει σε μπαναρισμα ταραχοποιων μελων , η κακοπροαιρετων , ειναι οτι ειναι μια κανονικη επιχειρηση , με τις διαφημησεις της , τους δεκαπλασιους επισκεπτες απο τα συνδεδεμενα μελη ( αμα δειτε κατω κατω , λεει αριθμος συνδεδεμενων μελων / αριθμος επισκεπτων ) , οποτε δεν την συμφερει να μπαναρει μελη , παραδειγμα , οταν μπαναρανε την ρεα , αδικως , και ειδαν την δυσαρεσκεια των μελων ,και ναποχωρουν , εις ενδειξη διαμαρτυριας , και να πηγαινουν σε αλλο συγγενες σαιτ , θορυβηθηκε , και ανακαλεσε , κοροιδα ειναι να χασουν μελη -πελατες ? γι αυτο λοιπον η ανοχη σε μελη κακης 'ποιοτητας ' , ειναι επιχειρηση παιδια ,με εσοδα και εξοδα , επιχειρηματιας ειμαι , καταλαβαινω .........................αρνουμαι λοιπον να συμβαλλω στα εσοδα της επιχειρησης φορουμ , αφου η μεταχειρηση μελων , ειναι σαφεστατα μεροληπτικη , αν δεν ηταν , θα τοβλεπα αλλιως ..........................αθελα σας , ειστε υπαλληλοι μιας επιχειρησης , αμισθι ομως , ε , δεν συμφερει , και να ανεχεστε την μαλακια του καθενος κακοπροαιρετου ............ζητω δικαια μεταχειρηση , αυτο θελω , και φανταζομαι κι εσεις , οποιος προκαλει την παραμικρη φασαρια , να παιρνει ποδι ....................

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eιχα ανοιξει παλια ενα θρεντ , ' τοχετε παρει χαμπαρι ' , το οποιο φυσικα κλειδωθηκε , οπου ισχυριζομουν οτι ο λογος που η διαχειρηση δεν προνβαινει σε μπαναρισμα ταραχοποιων μελων , η κακοπροαιρετων , ειναι οτι ειναι μια κανονικη επιχειρηση , με τις διαφημησεις της , τους δεκαπλασιους επισκεπτες απο τα συνδεδεμενα μελη ( αμα δειτε κατω κατω , λεει αριθμος συνδεδεμενων μελων / αριθμος επισκεπτων ) , οποτε δεν την συμφερει να μπαναρει μελη , παραδειγμα , οταν μπαναρανε την ρεα , αδικως , και ειδαν την δυσαρεσκεια των μελων ,και ναποχωρουν , εις ενδειξη διαμαρτυριας , και να πηγαινουν σε αλλο συγγενες σαιτ , θορυβηθηκε , και ανακαλεσε , κοροιδα ειναι να χασουν μελη -πελατες ? γι αυτο λοιπον η ανοχη σε μελη κακης 'ποιοτητας ' , ειναι επιχειρηση παιδια ,με εσοδα και εξοδα , επιχειρηματιας ειμαι , καταλαβαινω .........................αρνουμαι λοιπον να συμβαλλω στα εσοδα της επιχειρησης φορουμ , αφου η μεταχειρηση μελων , ειναι σαφεστατα μεροληπτικη , αν δεν ηταν , θα τοβλεπα αλλιως ..........................αθελα σας , ειστε υπαλληλοι μιας επιχειρησης , αμισθι ομως , ε , δεν συμφερει , και να ανεχεστε την μαλακια του καθενος κακοπροαιρετου ............ζητω δικαια μεταχειρηση , αυτο θελω , και φανταζομαι κι εσεις , οποιος προκαλει την παραμικρη φασαρια , να παιρνει ποδι ....................
    Το forum έχει κόστος λειτουργίας... μόνιμοι υπάλληλοι, κόστος μισθωμένης γραμμής, διακομιστές ή κατ' ελάχιστο χώρο ενοικίασης σε άλλο διακομιστή. Αν είχες μπει σε τόσο κόπο και έξοδα θα έδινες "τα κλειδιά του μαγαζιού" όπου βρείς ή θα το διαχειριζόσουνα μόνος σου - ακόμα και αν αυτό σημαίνει να επιλέξεις ποιοί θα το διαχειριστούν σύμφωνα με τις οδηγίες σου; Μην είμαστε αφελείς παρακαλώ. Η διαφήμιση είναι μόνο ένα κομμάτι των συμφερόντων.

Senior Member
    Αυτο το θυμαμαι κι εγω....οταν πρωτο γραφτηκα υπηρχαν συνεχως ενδιαφεροντα θεματα και οι τακωμοι ηταν ελαχιστοι.....
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast