καταλαβαίνω ότι μιλάω με γρίφους
είμαι κι εγώ ο ίδιος πάρα πολύ μπερδεμένος
Printable View
καταλαβαίνω ότι μιλάω με γρίφους
είμαι κι εγώ ο ίδιος πάρα πολύ μπερδεμένος
τοση ωρα εγραφα, μονο αυτο εχεις να πεις?:p
όταν είσαι στο χείλος του γκρεμού και το ξέρουν όλοι γύρο σου
όταν έχεις μείνει άνεργος και ξέρουν ότι είναι κάτι που σε βαραίνει
όταν χάνεις ανθρώπους που σου φέρονται σαν να μην έχεις κάνει τίποτε γι αυτούς
όταν στην πρώτη σου παρορμητική συμπεριφορά σου γυρνάνε την πλάτη και σου κάνουν άσχημη κριτική τύπου εγωιστή αχάριστου άχρηστου και πολλά άλλα γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω
είναι εκείνες οι στιγμές που θέλεις όλους αυτούς να έρθουν να σε πάρουν αγκαλιά και να σου διώξουν όλες της ανασφάλειες που σε βασανίζουν αντ αυτού σου βγάζουν τον χειρότερο τους εαυτό ακόμα και σε μια από της δύσκολες στιγμές και έχουν την απαίτηση να τους φερθείς σαν να ήσουν εσύ στην θέση τους
ήμουν μόνος μου και το ξέρανε
ξέρεις όταν περνάς τόσο δύσκολα το αίσθημα της αξιοπρέπειας αυξάνετε
δεν είμαι ζητιάνος
Mια χαρά τα πας με τον γραπτό λόγο και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που το λες.
Επειδή το έζησα κι εγώ αυτό που αναφέρεις με τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα μου και προσπάθησα κι εγώ να ρίξω ευθύνες,ευθύνες που μόνο κακό μου κάνανε,θα ήθελα να σου πω ότι δεν συμπεριφέρονται όλοι όπως ΘΑ θέλαμε εμείς ή όπως ΘΑ συμπεριφερόμασταν εμείς σε μια παρόμοια δικιά τους κατάσταση.
Ο εγωισμός δεν οδηγεί πουθενά (δεν μιλάω για σένα) και η ζωή συνεχίζεται.
ντου από παντού
δεν ήταν ούτε 1 ούτε 2 μήνες ήταν σχεδόν 1 χρόνος
και υπήρχε προϊστορία δεν μου βγήκε ξαφνικά
τον εγωισμό μου τον κάνω θρύψαλα ταν εχω λάθος άλλα γίνετε κι ατσάλι όταν εχω δίκιο
giang καλησπερα.
τι κανεις? πως εισαι σημερα?
χαιρομαι που εισαι καλυτερα. :o
εγω δεν ξερω αν ειμαι καλα.αυριο θα ξερω χαχαχα
εχω στιγμες που νιωθω πιο ηρεμη και στιγμες αστα να πανε!
βασικά βούρκωσα... δεν ξέρω τι μπορώ να πω μόνο ότι έχω αισθανθεί ακριβώς έτσι και στο παρελθόν αλλά κυρίως πολύ πρόσφατα με πολλά άσχημα που μου συνέβησαν.
Οπότε ναι ξέρω πως είναι να θες απλά μια αγκαλιά και ας μην πείτε τίποτα με άτομα που σήμαιναν κάτι για σένα,ίσως και πολλά,άτομα που ήξερες χρόνια, που είχες πάρει πολλές αγκαλιές όταν πονούσαν ή απλά για να τους πεις σ'αγαπώ ρει, είμαι εδώ για σένα, είμαι φίλη.
Σου στέλνω έστω και ετεροχρονισμένα μία διαδικτυακή αγκαλιά με την ελπίδα να ζεστάνει λίγο τον πάγο που σου άφησαν και εύχομαι να βρεις τη δύναμη χωρίς αυτούς να σταθείς στις καινούριες μέρες που έρχονται.
σ ευχαριστώ πολλή έστω και διαδικτυακή είναι καλύτερη απ το καθόλου
http://www.star.gr/publishingimages/...15117_7110.jpg
Δυστυχώς το φαινόμενο που περιγράφεις δεν είναι καθόλου άγνωστο..
Το ίδιο θα σκεφτόμουν και εγω... Μπορώ να γίνω κομμάτια για τους άλλους το εχω κάνει άπειρες φορές γι αυτό και την πατάω και εγω... Δεν ξερω αν είναι εγωισμός , αξιοπρέπεια η παυω να κάνω το κορόιδο αλλα υπάρχουν και κάποια όρια που ξεπερνιούνται οταν μια φορά χρειάζεσαι εσυ κάτι και δεν υπάρχει κανείς... Ναι γίνεσαι θηρίο είδα θυμωμένος αλλα δεν ξέρεις αν τελικά μιλήσεις θα βρεις και τον μπελά σου , αν όχι πνίγεσαι...
Δάσκαλε θα σου κάνω και εγω μια μεγάλη μεγάλη αγκαλια για να μην νιώθεις εντελώς μόνος.... <3
https://m.youtube.com/watch?v=VLq534RyQT4
ΔΩΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
ΜΟΝΑΞΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΟ ΠΙΑ
ΔΩΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
ΣΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ
ΔΩΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ
ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΗ
ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ
https://www.youtube.com/watch?v=6UMnG9N18dQ
Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας
και στων φιλιών τη μουσική ρυθμό να δίνει η καρδιά μας