διαχείριση θυμού - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 91
    Senior Member
    καταλαβαίνω ότι μιλάω με γρίφους
    είμαι κι εγώ ο ίδιος πάρα πολύ μπερδεμένος
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    τοση ωρα εγραφα, μονο αυτο εχεις να πεις?:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω να πω πάρα πολλά
    είναι το λιγότερο που μπορούσα εκείνη την στιγμή
    απάντησα από ευγένεια για να εχω χρόνο να σκεφτώ

είμαι και ειλικρινής ο π!@#ς :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    όταν είσαι στο χείλος του γκρεμού και το ξέρουν όλοι γύρο σου
    όταν έχεις μείνει άνεργος και ξέρουν ότι είναι κάτι που σε βαραίνει
    όταν χάνεις ανθρώπους που σου φέρονται σαν να μην έχεις κάνει τίποτε γι αυτούς
    όταν στην πρώτη σου παρορμητική συμπεριφορά σου γυρνάνε την πλάτη και σου κάνουν άσχημη κριτική τύπου εγωιστή αχάριστου άχρηστου και πολλά άλλα γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω
    είναι εκείνες οι στιγμές που θέλεις όλους αυτούς να έρθουν να σε πάρουν αγκαλιά και να σου διώξουν όλες της ανασφάλειες που σε βασανίζουν αντ αυτού σου βγάζουν τον χειρότερο τους εαυτό ακόμα και σε μια από της δύσκολες στιγμές και έχουν την απαίτηση να τους φερθείς σαν να ήσουν εσύ στην θέση τους

ήμουν μόνος μου και το ξέρανε
    ξέρεις όταν περνάς τόσο δύσκολα το αίσθημα της αξιοπρέπειας αυξάνετε
    δεν είμαι ζητιάνος

Banned
    Quote Originally Posted by giang View Post
    καλημερα

έχοντας περάσει μια εβδομάδα περίπου σ αυτήν την όμορφη παρέα σας και διαβάζοντας πάρα πολλά μηνύματα
    προσπαθώντας να δώσω την δική μου σωστή η λάθος βοήθεια (εσείς θα το κρίνετε) πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να γράψω κάτι παραπάνω

όπως εχω ξανά πει δεν είμαι αλάνθαστος είμαι άνθρωπος και σαν άνθρωπος εχω αδυναμίες πάθη λάθη
    αλώστε ο άνθρωπος είναι μια θάλασσα συναισθημάτων

πέρα από κάποιες συμπεριφορές που εχω πει και άλλες που δεν εχω πει αυτή με πείραξε περισσότερο (με γονάτισε)
    ασ πω λοιπόν πως πριν από καιρό λόγο κάποιας ασθένειας ο πατέρας μου έπεσε στο κρεββάτι
    τότε ήταν ο καιρός που συνειδητοποίησα τι θα πει να έχεις φίλους
    εκείνο τον καιρό δούλευα και κάπως πέρναγε η ώρα άλλα με τον καιρό χειροτέρευε κι ο πατέρας
    τελειώνοντας την δουλειά αφού δεν ήταν μόνιμη άρχισα να περνάω πολλές ώρες σπίτι κι ο πατερας ολο και χειροτερευε
    φώναζε ήθελε να φύγει δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του και έπεφτε και έπρεπε να είμαι εκεί
    τότε συνειδητοποίησα ότι σε όλους αυτούς που πήγαινα και σπίτια τους και για καφέ όλοι αυτοί χάθηκαν
    άρχιζα να νιώθω κάπως κι όταν μερικοί με κατάλαβαν με πήραν τηλ να πάω απ το σπίτι τους για φαΐ (στο παρελθόν με φιλοξενούσαν σε καθημερινή βάση για φαΐ ξέκοψα να πηγαίνω μετά την ασθένεια του πάτερα μου) και όταν τους έλεγα φυσικά όχι νευρίαζαν κιόλας τεσπα
    κάποιοι άλλοι δεν με πήραν καν ένα τηλ. να με ρωτήσουν τι κάνω αν χρειάζομαι κάτι να μου πουν έναν καλό λόγο
    δεν ήθελα οίκτο δεν ήθελα να μου δώσουν ένα πιάτο φι
    ήθελα να είναι διπλά μου
    έτσι κάπως πέρναγε ο καιρός κι εγώ σαν άνθρωπος σκεπτόμενος έλεγα αφού ξέρουν ότι ο πατέρας μου δεν μπορεί να σηκωθεί δεν μπορούν αυτοί να έρθουν εδώ γιατί πρέπει να τον παρατήσω στο κρεβάτι και να πάω εγώ γιατί να τους πάρω εγώ τηλ. ΕΓΩ ΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ
    μετά από κάποιους μήνες ο πατέρας μου απεβίωσε και τότε άρχισαν τα τηλ. και το ενδιαφέρον (τώρα δεν σας εχω ανάγκη ρε πούστη μου) και φυσικά ήρθαν και στο σπίτι και στην εκκλησία
    αλλά επειδή δεν ήμουν δεν είμαι και ελπίζω πως δεν θα γίνω πότε δήθεν κάποιους απ αυτούς ούτε τους αγκάλιασα ούτε τους φίλησα και δέχτηκα και επίθεση ότι είμαι εγωιστής

συγνώμη αν σας κούρασα η αν δεν βγάζετε κάπου νόημα
    όπως εχω πει στον γραπτό λόγο δεν τα πάω καθόλου καλά κι αυτό που κάνω τώρα είναι άθλος για έμενα
    Mια χαρά τα πας με τον γραπτό λόγο και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που το λες.
    Επειδή το έζησα κι εγώ αυτό που αναφέρεις με τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα μου και προσπάθησα κι εγώ να ρίξω ευθύνες,ευθύνες που μόνο κακό μου κάνανε,θα ήθελα να σου πω ότι δεν συμπεριφέρονται όλοι όπως ΘΑ θέλαμε εμείς ή όπως ΘΑ συμπεριφερόμασταν εμείς σε μια παρόμοια δικιά τους κατάσταση.
    Ο εγωισμός δεν οδηγεί πουθενά (δεν μιλάω για σένα) και η ζωή συνεχίζεται.

Senior Member
    ντου από παντού
    δεν ήταν ούτε 1 ούτε 2 μήνες ήταν σχεδόν 1 χρόνος
    και υπήρχε προϊστορία δεν μου βγήκε ξαφνικά
    τον εγωισμό μου τον κάνω θρύψαλα ταν εχω λάθος άλλα γίνετε κι ατσάλι όταν εχω δίκιο

giang καλησπερα.
    τι κανεις? πως εισαι σημερα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerina-e-x View Post
    giang καλησπερα.
    τι κανεις? πως εισαι σημερα?
    μια χαρά είμαι κατερινα εσύ τι κάνεις όλα καλά

χαιρομαι που εισαι καλυτερα. :o
    εγω δεν ξερω αν ειμαι καλα.αυριο θα ξερω χαχαχα
    εχω στιγμες που νιωθω πιο ηρεμη και στιγμες αστα να πανε!

Quote Originally Posted by giang View Post
    όταν είσαι στο χείλος του γκρεμού και το ξέρουν όλοι γύρο σου
    όταν έχεις μείνει άνεργος και ξέρουν ότι είναι κάτι που σε βαραίνει
    όταν χάνεις ανθρώπους που σου φέρονται σαν να μην έχεις κάνει τίποτε γι αυτούς
    όταν στην πρώτη σου παρορμητική συμπεριφορά σου γυρνάνε την πλάτη και σου κάνουν άσχημη κριτική τύπου εγωιστή αχάριστου άχρηστου και πολλά άλλα γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω
    είναι εκείνες οι στιγμές που θέλεις όλους αυτούς να έρθουν να σε πάρουν αγκαλιά και να σου διώξουν όλες της ανασφάλειες που σε βασανίζουν αντ αυτού σου βγάζουν τον χειρότερο τους εαυτό ακόμα και σε μια από της δύσκολες στιγμές και έχουν την απαίτηση να τους φερθείς σαν να ήσουν εσύ στην θέση τους

ήμουν μόνος μου και το ξέρανε
    ξέρεις όταν περνάς τόσο δύσκολα το αίσθημα της αξιοπρέπειας αυξάνετε
    δεν είμαι ζητιάνος
    βασικά βούρκωσα... δεν ξέρω τι μπορώ να πω μόνο ότι έχω αισθανθεί ακριβώς έτσι και στο παρελθόν αλλά κυρίως πολύ πρόσφατα με πολλά άσχημα που μου συνέβησαν.

Οπότε ναι ξέρω πως είναι να θες απλά μια αγκαλιά και ας μην πείτε τίποτα με άτομα που σήμαιναν κάτι για σένα,ίσως και πολλά,άτομα που ήξερες χρόνια, που είχες πάρει πολλές αγκαλιές όταν πονούσαν ή απλά για να τους πεις σ'αγαπώ ρει, είμαι εδώ για σένα, είμαι φίλη.

Σου στέλνω έστω και ετεροχρονισμένα μία διαδικτυακή αγκαλιά με την ελπίδα να ζεστάνει λίγο τον πάγο που σου άφησαν και εύχομαι να βρεις τη δύναμη χωρίς αυτούς να σταθείς στις καινούριες μέρες που έρχονται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by treasure_octopus View Post
    βασικά βούρκωσα... δεν ξέρω τι μπορώ να πω μόνο ότι έχω αισθανθεί ακριβώς έτσι και στο παρελθόν αλλά κυρίως πολύ πρόσφατα με πολλά άσχημα που μου συνέβησαν.

Οπότε ναι ξέρω πως είναι να θες απλά μια αγκαλιά και ας μην πείτε τίποτα με άτομα που σήμαιναν κάτι για σένα,ίσως και πολλά,άτομα που ήξερες χρόνια, που είχες πάρει πολλές αγκαλιές όταν πονούσαν ή απλά για να τους πεις σ'αγαπώ ρει, είμαι εδώ για σένα, είμαι φίλη.

Σου στέλνω έστω και ετεροχρονισμένα μία διαδικτυακή αγκαλιά με την ελπίδα να ζεστάνει λίγο τον πάγο που σου άφησαν και εύχομαι να βρεις τη δύναμη χωρίς αυτούς να σταθείς στις καινούριες μέρες που έρχονται.
    σ ευχαριστώ πολλή έστω και διαδικτυακή είναι καλύτερη απ το καθόλου

http://www.star.gr/publishingimages/...15117_7110.jpg

Senior Member
    Δυστυχώς το φαινόμενο που περιγράφεις δεν είναι καθόλου άγνωστο..
    Το ίδιο θα σκεφτόμουν και εγω... Μπορώ να γίνω κομμάτια για τους άλλους το εχω κάνει άπειρες φορές γι αυτό και την πατάω και εγω... Δεν ξερω αν είναι εγωισμός , αξιοπρέπεια η παυω να κάνω το κορόιδο αλλα υπάρχουν και κάποια όρια που ξεπερνιούνται οταν μια φορά χρειάζεσαι εσυ κάτι και δεν υπάρχει κανείς... Ναι γίνεσαι θηρίο είδα θυμωμένος αλλα δεν ξέρεις αν τελικά μιλήσεις θα βρεις και τον μπελά σου , αν όχι πνίγεσαι...

Δάσκαλε θα σου κάνω και εγω μια μεγάλη μεγάλη αγκαλια για να μην νιώθεις εντελώς μόνος.... <3

Senior Member
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Δυστυχώς το φαινόμενο που περιγράφεις δεν είναι καθόλου άγνωστο..
    Το ίδιο θα σκεφτόμουν και εγω... Μπορώ να γίνω κομμάτια για τους άλλους το εχω κάνει άπειρες φορές γι αυτό και την πατάω και εγω... Δεν ξερω αν είναι εγωισμός , αξιοπρέπεια η παυω να κάνω το κορόιδο αλλα υπάρχουν και κάποια όρια που ξεπερνιούνται οταν μια φορά χρειάζεσαι εσυ κάτι και δεν υπάρχει κανείς... Ναι γίνεσαι θηρίο είδα θυμωμένος αλλα δεν ξέρεις αν τελικά μιλήσεις θα βρεις και τον μπελά σου , αν όχι πνίγεσαι...

Δάσκαλε θα σου κάνω και εγω μια μεγάλη μεγάλη αγκαλια για να μην νιώθεις εντελώς μόνος.... <3
    <3<3<3https://i.ytimg.com/vi/EFyO4xb8E-Q/maxresdefault.jpg<3<3<3

Senior Member
    https://m.youtube.com/watch?v=VLq534RyQT4

ΔΩΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
    ΜΟΝΑΞΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΟ ΠΙΑ
    ΔΩΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
    ΣΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ
    ΔΩΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
    ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ
    ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΗ
    ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ