Originally Posted by
Loading...
Χμ... Natalia αισθάνομαι να τραβάς λίγο τα νοήματα σαν να είναι λαστιχάκια... Δε νομίζω οτι είσαι αναγκασμένη να κάνεις τέτοιου είδους ανάλυση στα γραφόμενά μου, μιας και τα γράφω ήδη αναλυτικά...
Στον εαυτό μου απαντάω με σιγουριά... γιατί τα όσα έχω πράξει μέχρι τώρα με μπούσουλα τον χαρακτήρα μου (τον οποίο και παράλληλα διαμόρφωνα), σημαίνει οτι αφενός τα ήθελα, αφετέρου, προκύπτουν και δείγματα των όσων θα έκανα σε μελλοντικές καταστάσεις... Η διαφορά όμως τώρα με τις εσωτερικές μου σκέψεις, είναι οτι με ρωτάς να απαντήσω στο στυλ "μεγάλα λόγια και υπογραφές", οπότε επειδή δεν συνηθίζω να είμαι φαφλατάς, σου λέω ξεκάθαρα οτι αν είχα κάποια παραπάνω στοιχεία για να ξέρω πώς θα αισθανόμουν σε μία τόσο στοχευμένα ιδανική κατάσταση, θα σου απαντούσα τότε με σιγουριά... και η απάντηση θα ήταν αναφορικά με το αν θα δεχόμουν ή θα αρνιόμουν... όχι με το αν θα την απατούσα την κοπελιά... Από πού κι ως πού δηλαδή; Θα ήταν η περίπτωση της κοπέλας ονειρική και εγώ θα πήγαινα και με άλλες; Αφού εκείνη θα ονειρευόμουν υποτίθεται! Ακούγεται τελείως οξύμωρο. Και βέβαια θα είχα αμέτρητους λόγους να αντισταθώ, όπως το έχω κάνει ήδη, εκτός σφαίρας φαντασίας... Το "τυχαία και μου την έδινε" απλά δεν λειτουργεί σε κάποιους ανθρώπους στα σοβαρά θέματα... δεν μιλάμε για κάτι αμελητέο αλλά για απιστία, την οποία θα την κουβαλάς μέσα στο κεφάλι σου και θα παίζει σε repeat όταν θα συναναστρέφεσαι τον/την σύντροφό... Εδώ κάνεις κάτι μικρό όπως το να ρίξεις ένα ποτήρι με ποτό πάνω σε χαλί φίλου σου και λες πωωωωωω ρε γαμώτο... θα κάνω χαρακίρι άμα δε βγαίνει! Και ως λογικός άνθρωπος θα κάνεις την απιστία σου χαλαρά και αβίαστα; ... Όμως το αλλά στο δικό μου σκεπτικό, πάνω σε αυτά που με ρωτάς, είναι πως απλά δεν θα μου έκανε κλικ μου να μου προσέφερε έτσι απλά η "ονειροφερμένη" την απεριόριστη εμπιστοσύνη της και το ελεύθερο για κουτσουκέλες... δεν θα το έβρισκα φυσιολογικό... γιατί θα περίμενα να είναι και κομμάτι της ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης πχ... γιατί έτσι θα προφυλασσόταν κι εκείνη.
Διαφωνώ με την καταπίεση που αναφέρεις... Γιατί διακρίνω ένα λογικό λάθος... Πως γίνεται να πεις οτι ένα εξ ορισμού κοινωνικό όν... θα καταπιεστεί όταν επιλέξει μία κοινωνικά ορθότερη συμπεριφορά...;; Γιατί πρέπει δηλαδή να θεωρείς δεδομένο οτι η φύση σου είναι να είσαι με πολλούς ταυτόχρονους συντρόφους (ατομικό κέρδος) και οχι με έναν (κοινωνικό-ομαδικό-συντροφικό κέρδος)...; Δεν το καταλαβαίνω... Τόσο πεπεισμένη είσαι οτι θα φας κέρατα στη ζωή σου που υποσυνείδητα ίσως θεωρείς οτι όλοι αυτό θα θέλουν;;; Αφού ακόμα και εσύ η ίδια υποστηρίζεις πως στην πράξη προτιμάς την αποκλειστικότητα! Γιατί λοιπόν της δίνεις αυτή την εγωιστική πινελιά;;; Μέχρι να κάνεις την σχέση σου, γνωρίζεις όσους θες... μόλις όμως κάτι το βλέπεις πιο σοβαρά.... ΕΣΥ... (άσε τους υπόλοιπους...!!!) και υπάρχει αμοιβαιότητα... γιατί να το θεωρήσεις εγωιστικό...; Αδυνατώ να το καταλάβω. Για πλύση εγκεφάλου μου φαίνεται... όχι απλά περί διαβολικής συνηγορίας.
Και για να κλείσω με το μενού... αν και φαντάζομαι οτι μάλλον δεν θα πειστείς και οκ... επιλογή σου σίγουρα, την όντως τυχαία αυτή λέξη την χρησιμοποίησα γιατί τα πολύχρωμα μακριά αέρινα φουστάνια που φοράτε συνήθως εσείς οι γυναίκες και ειδικά με καλοκαιρινό καιρό, με παραπέμπουν συνειρμικά σε εικόνες αμερικάνικου restaurant στυλ 60s-70s-80s με τα πολύχρωμα δερμάτινα σαλονάκια του, τα πολύχρωμα μενού του, τις δεκαπέντε διαφορετικές γεύσεις παγωτού (sundae!), τις έξι διαφορετικές πολύχρωμες γρανίτες και τις φουσκωμένες περμανατ των γυναικών της εποχής... Μήπως έχω δει ταινίες με πολλά τέτοια σκηνικά... ποιος ξέρει...
Θα μπορούσες όμως να το δεις και πιο light, γιατί είχα ήδη αποκαλέσει εμάς... εμπόρευμα!!
Αυτά νομίζω από εμένα...
Αισιοδοξία και... "ξεσκαρτάρισμα"!