Επιλέγω το β), γιατί πρέπει το τοπίο να ξεκαθαρίσει μια και καλή!
Κάθε αρχή πρέπει να έχει και ένα τέλος σε αυτή τη ζωή.
Σωστά;
Printable View
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ στο β τείνω! Στο κάτω κάτω αυτή μου 'δωσε το ελεύθερο να γράφω και να λέω ότι θέλω! Άρα, η μισή ντροπή δική της...
Όχι νομίζω δεν ισχύει αυτό....δεν θα κάτσει να ακούει κομπλιμέντα από κάποιον που δεν τον έχει σε καμία εκτίμηση ή τον αντιπαθεί κλπ... γιατί το να αρέσει σε κάποιον που τον έχει χεσμένο, δεν θα της δώσει και πολλά από την άποψη της επιβεβαίωσης........
Φυσικά και αυτό έχει ένα τέλος...αν είναι θέμα επιβεβαίωσης και μόνο, σε κέρδισε, ''τα κατάφερε'' άρα για να το συνεχίζει πολύ πιθανό να της αρέσεις.......
Κι εγώ αυτό πιστεύω :) ότι της αρέσω! Αυτό που με προβληματίζει είναι γιατί ενώ ξέρει τα αισθήματα μου, γιατί ενώ ξέρει ότι δεν πρόκειται να κάνω τίποτα παραπάνω επειδή σέβομαι τη σχέση της, γιατί δεν με ξεκόβει; Είναι στα χωρίσματα; Δεν έχει καν σχέση αλλά το σκέφτεται; Κολλάει λόγω δουλειάς; Τι να πω, δεν ξέρω.
Στην πρώτη εξομολόγηση ανέφερε τον πρώην? Όχι στην δεύτερη?
Κι εγώ λέω το β, αν φύγεις πάλι μπορεί να σου στείλει και να είστε στα ίδια.....
Και εξομολόγηση μέσω τηλεφώνου τώρα....τι να πει η κοπέλα? κι εγώ σε θέλω, πάμε να τα φτιάξουμε???
Μπορεί να περιμένει κίνησή σου....το ντου........
Ντου!!!!
Με την αναμονή το μόνο που γίνεται είναι να κολλάς περισσότερο. Ντου, ΤΩΡΑ!!
Cube μόνο στην πρώτη τον ανέφερε, στη δεύτερη τίποτα. Αλλά στη δεύτερη ήταν και πιο τυπική. Ούτε "αγόρι μου" ούτε "μανάρι μου" ούτε τίποτα! Βέβαια η κουβέντα ήταν και πιο σύντομη!
Το σκέφτομαι το ντου αλλά επειδή υποσχέθηκα ότι θα είμαι κύριος δεν θέλω τώρα να φανώ μαλάκας ή λιγούρης!! Σκέφτομαι κ κάτι άλλο βέβαια αλήθεια είναι. Την επόμενη φορά που θα ζητήσει να συναντηθούμε να της πω τέρμα οι κοντινές επαφές τουλάχιστον μέχρι να ξεκολλήσω μαζί της! Αν γουστάρει λογικά δεν θα θέλει να με χάσει κ θα αντιδράσει!
Λιγούρη θα σε περάσει αν δεν της αρέσεις, κακά τα ψέμματα.........
Αν της αρέσεις θα κάτσει......
Εκτός αν θες έστω την φιλία της, οπότε αν της την πέσεις και εκείνη σε βλέπει φιλικά, πάει και η φιλία αν σε περάσει για μαλάκα ......
Μα το ξανάκανες αυτό λες, να απομακρυνθείς .......και να σε ψάξει μετά τι θα γίνει? τι να πω δεν ξέρω......
Άρη τον πρώην τον ξέρεις;
Μου έχει πει ότι της αρέσω, αυτό το ξέρω. Αλλά μου έχει πει ότι δεν είναι διαθέσιμη κι εγώ υποσχέθηκα πως θα το σεβαστώ κ δεν θα αναφέρω τίποτα ξανά. Παρ' όλα αυτά μου έχει δώσει το ελεύθερο να της κάνω ότι κοπλιμέντα κ εξομολογήσεις θέλω κ να βγαίνουμε κ έξω πιο συχνά αλλά... μέχρι εκεί!!! Δικαίωμα να κάνω κάτι παραπάνω δεν μου χει δώσει!
Όντως, το έκανα ξανά αυτό, έκοψα τα καθημερινά μηνύματα κι αυτή αντέδρασε! Τώρα λέω να το πάω ένα βήμα παραπέρα! Να της πω τέρμα οι συναντήσεις (μέχρι να ξεκολλήσω), επικοινωνία μέσω μνμ κ αυτή μόνο για δουλειά! Αν με βλέπει φιλικά θα το καταλάβει και θα το δεχτεί, αν με βλέπει κάπως αλλιώς λογικά θα αντιδράσει!
Άρη να σε ρωτήσω κατι πριν σου πω περισσότερα, εαν δεν υπήρχε πρώην και η κοπέλα δεν είχε ουτε σχέση ουτε κάποιον στο μυαλό της κλπ, τι θα έκανες; δε θα είχες κατι να ''σεβαστείς'' σ' αυτή την περίπτωση εννοώ ουτε κάποιο εμπόδιο τετοιου τύπου. Τι διαφορετικό θα κανες;
Τώρα σου είπε ότι δεν είναι διαθέσιμη? παλια δεν έγινε αυτό?