Την ερωτεύτηκα, της αρέσω αλλά έχει σχέση - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 237
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Όντως Remedy, κάθε φορά που εξαφανίζομαι εκείνη με ψάχνει. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν μπορώ να ξεκόψω τελείως γιατί υπάρχει και μια δουλειά στη μέση. Δεν δουλεύουμε στον ίδιο χώρο βέβαια αλλά οι επιχειρήσεις μας συνεργάζονται οπότε υπάρχει και μια επαγγελματική (τις περισσότερες φορές) επικοινωνία.

Positive, δεν είναι άτομο που θέλει να ακούει καλά λόγια για να φτιάχνεται. Είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή, της την πέφτουν αρκετοί και γνωρίζω και περίπτωση όπου κάποιος της την έπεσε και αυτή τον έκοψε μαχαίρι. Αλλά και πάλι να υποθέσουμε ότι όντως έτσι είναι, όλες οι γυναίκες θέλουν επιβεβαίωση από κάποιον που τις έλκει ερωτικά. Καμία γυναίκα δεν θα καθόταν να ακούει εξομολογήσεις και κοπλιμέντα από κάποιον που δεν γουστάρει (όσο κι αν τον συμπαθεί)... προτρέποντας τον μάλιστα να της γράφει ελεύθερα ότι θέλει!!!

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι γουστάρει αλλά δεν ξέρω που κολλάει. Μπορεί να είναι η δουλειά, μπορεί να είναι όντως και ο πρώην. Προς το παρόν πάντως είμαι ανάμεσα σε δύο:
    α) Να συνεχίσω αυτή την κατάσταση, να βγαίνουμε όλο και συχνότερα έξω, να γνωριστούμε καλύτερα και να πάει το πράγμα από μόνο του όπου πάει.
    β) Να αγνοήσω ότι έχω πει περί σεβασμού και να της κάνω γερό ντου... και ότι βρέξει ας κατεβάσει!!
    Επιλέγω το β), γιατί πρέπει το τοπίο να ξεκαθαρίσει μια και καλή!
    Κάθε αρχή πρέπει να έχει και ένα τέλος σε αυτή τη ζωή.
    Σωστά;

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ στο β τείνω! Στο κάτω κάτω αυτή μου 'δωσε το ελεύθερο να γράφω και να λέω ότι θέλω! Άρα, η μισή ντροπή δική της...

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ στο β τείνω! Στο κάτω κάτω αυτή μου 'δωσε το ελεύθερο να γράφω και να λέω ότι θέλω! Άρα, η μισή ντροπή δική της...
    Έμπαινε και κάνε πανικό!
    Στη τελική, κερδισμένος θα βγεις μόνο εσύ από αυτή τη διαδικασία.
    Αν σε δεχθεί, έχει καλώς, θα γευτείς τα οφέλη μιας σχέσης!
    Αν σε αρνηθεί, αυτή χάνει! Εσύ θα έχεις χρόνο να συνέλθεις, να προσαρμοστείς και να ψάξεις αλλού!

Banned
    Αλλά και πάλι να υποθέσουμε ότι όντως έτσι είναι, όλες οι γυναίκες θέλουν επιβεβαίωση από κάποιον που τις έλκει ερωτικά. Καμία γυναίκα δεν θα καθόταν να ακούει εξομολογήσεις και κοπλιμέντα από κάποιον που δεν γουστάρει (όσο κι αν τον συμπαθεί)...
    Όχι νομίζω δεν ισχύει αυτό....δεν θα κάτσει να ακούει κομπλιμέντα από κάποιον που δεν τον έχει σε καμία εκτίμηση ή τον αντιπαθεί κλπ... γιατί το να αρέσει σε κάποιον που τον έχει χεσμένο, δεν θα της δώσει και πολλά από την άποψη της επιβεβαίωσης........
    Φυσικά και αυτό έχει ένα τέλος...αν είναι θέμα επιβεβαίωσης και μόνο, σε κέρδισε, ''τα κατάφερε'' άρα για να το συνεχίζει πολύ πιθανό να της αρέσεις.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Όχι νομίζω δεν ισχύει αυτό....δεν θα κάτσει να ακούει κομπλιμέντα από κάποιον που δεν τον έχει σε καμία εκτίμηση ή τον αντιπαθεί κλπ... γιατί το να αρέσει σε κάποιον που τον έχει χεσμένο, δεν θα της δώσει και πολλά από την άποψη της επιβεβαίωσης........
    Φυσικά και αυτό έχει ένα τέλος...αν είναι θέμα επιβεβαίωσης και μόνο, σε κέρδισε, ''τα κατάφερε'' άρα για να το συνεχίζει πολύ πιθανό να της αρέσεις.......
    Κι εγώ αυτό πιστεύω :) ότι της αρέσω! Αυτό που με προβληματίζει είναι γιατί ενώ ξέρει τα αισθήματα μου, γιατί ενώ ξέρει ότι δεν πρόκειται να κάνω τίποτα παραπάνω επειδή σέβομαι τη σχέση της, γιατί δεν με ξεκόβει; Είναι στα χωρίσματα; Δεν έχει καν σχέση αλλά το σκέφτεται; Κολλάει λόγω δουλειάς; Τι να πω, δεν ξέρω.

Banned
    Στην πρώτη εξομολόγηση ανέφερε τον πρώην? Όχι στην δεύτερη?
    Κι εγώ λέω το β, αν φύγεις πάλι μπορεί να σου στείλει και να είστε στα ίδια.....
    Και εξομολόγηση μέσω τηλεφώνου τώρα....τι να πει η κοπέλα? κι εγώ σε θέλω, πάμε να τα φτιάξουμε???
    Μπορεί να περιμένει κίνησή σου....το ντου........

Senior Member
    Ντου!!!!

Με την αναμονή το μόνο που γίνεται είναι να κολλάς περισσότερο. Ντου, ΤΩΡΑ!!

Senior Member
    Cube μόνο στην πρώτη τον ανέφερε, στη δεύτερη τίποτα. Αλλά στη δεύτερη ήταν και πιο τυπική. Ούτε "αγόρι μου" ούτε "μανάρι μου" ούτε τίποτα! Βέβαια η κουβέντα ήταν και πιο σύντομη!

Το σκέφτομαι το ντου αλλά επειδή υποσχέθηκα ότι θα είμαι κύριος δεν θέλω τώρα να φανώ μαλάκας ή λιγούρης!! Σκέφτομαι κ κάτι άλλο βέβαια αλήθεια είναι. Την επόμενη φορά που θα ζητήσει να συναντηθούμε να της πω τέρμα οι κοντινές επαφές τουλάχιστον μέχρι να ξεκολλήσω μαζί της! Αν γουστάρει λογικά δεν θα θέλει να με χάσει κ θα αντιδράσει!

Banned
    Λιγούρη θα σε περάσει αν δεν της αρέσεις, κακά τα ψέμματα.........
    Αν της αρέσεις θα κάτσει......
    Εκτός αν θες έστω την φιλία της, οπότε αν της την πέσεις και εκείνη σε βλέπει φιλικά, πάει και η φιλία αν σε περάσει για μαλάκα ......
    Μα το ξανάκανες αυτό λες, να απομακρυνθείς .......και να σε ψάξει μετά τι θα γίνει? τι να πω δεν ξέρω......

Senior Member
    Άρη τον πρώην τον ξέρεις;

Senior Member
    Μου έχει πει ότι της αρέσω, αυτό το ξέρω. Αλλά μου έχει πει ότι δεν είναι διαθέσιμη κι εγώ υποσχέθηκα πως θα το σεβαστώ κ δεν θα αναφέρω τίποτα ξανά. Παρ' όλα αυτά μου έχει δώσει το ελεύθερο να της κάνω ότι κοπλιμέντα κ εξομολογήσεις θέλω κ να βγαίνουμε κ έξω πιο συχνά αλλά... μέχρι εκεί!!! Δικαίωμα να κάνω κάτι παραπάνω δεν μου χει δώσει!

Όντως, το έκανα ξανά αυτό, έκοψα τα καθημερινά μηνύματα κι αυτή αντέδρασε! Τώρα λέω να το πάω ένα βήμα παραπέρα! Να της πω τέρμα οι συναντήσεις (μέχρι να ξεκολλήσω), επικοινωνία μέσω μνμ κ αυτή μόνο για δουλειά! Αν με βλέπει φιλικά θα το καταλάβει και θα το δεχτεί, αν με βλέπει κάπως αλλιώς λογικά θα αντιδράσει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Άρη τον πρώην τον ξέρεις;
    Όχι, ούτε καν! Ούτε όνομα ξέρω ούτε φάτσα ούτε τίποτα

Senior Member
    Άρη να σε ρωτήσω κατι πριν σου πω περισσότερα, εαν δεν υπήρχε πρώην και η κοπέλα δεν είχε ουτε σχέση ουτε κάποιον στο μυαλό της κλπ, τι θα έκανες; δε θα είχες κατι να ''σεβαστείς'' σ' αυτή την περίπτωση εννοώ ουτε κάποιο εμπόδιο τετοιου τύπου. Τι διαφορετικό θα κανες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Άρη να σε ρωτήσω κατι πριν σου πω περισσότερα, εαν δεν υπήρχε πρώην και η κοπέλα δεν είχε ουτε σχέση ουτε κάποιον στο μυαλό της κλπ, τι θα έκανες; δε θα είχες κατι να ''σεβαστείς'' σ' αυτή την περίπτωση εννοώ ουτε κάποιο εμπόδιο τετοιου τύπου. Τι διαφορετικό θα κανες;
    Θα της την έπεφτα κανονικά! Αυτό θα έκανα! Ξέρω ότι της αρέσω, ξέρει ότι μου αρέσει αλλά τώρα μου είπε δεν είναι διαθέσιμη κι εγώ της είπα ότι αυτό θα το σεβαστώ!

Banned
    Τώρα σου είπε ότι δεν είναι διαθέσιμη? παλια δεν έγινε αυτό?

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast