Θα σου απαντήσω αμέσως, κατ' αρχήν που ξέρεις, ότι δεν προσέγγισα και στην "μέτρια" και στην ελαφρως γεματούλα. Δεν έχω προκαταλήψεις πάνω στο εξωτερικό κομμάτι. Και ναι όσο και να μην το πιστεύεις, δίνω σημασία στον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου. Αν διαβάζες λίγο καλύτερα το αρχικό μήνυμα, θα ήξερες ότι "έφαγα" χυλόπιτα από δύο πολύ μέτριες κοπέλες, αν και δεν μου αρέσει για πολλούς λόγους την λέξη, μέτριος. Η όμορφη όπως λες, με απωθεί, γι'αυτό και έχουμε να μιλήσουμε 1μιση χρόνο, από την τελευταία φορά, γιατί περπατάει με ένα τουπέ, ντίβας, κάτι που με εξοργίζει και με απωθεί ταυτόχρονα. Όσον αφορά "για την περίπτωσή" μου, δεν γνωρίζεις τι προσπάθειες έχω κάνει στο παρελθόν για να ενταχτώ και εγώ. Αναφέρεις πράγματα με απόλυτο τρόπο, φυσικά είναι σεβαστά αυτά που αναφέρεις, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι έχω κάνει πολλές προσπάθειες σε όλους τους τομείς. Δεν προσπαθώ ούτε να το παίξω κάποιος, γιατί αυτό ουσιαστικά θέλεις να πεις, ούτε έχω εγωϊσμό κλπ, όταν είχα παρέα ήμουν διαφορετικός, αλλά σε σοβαρά θέματα έλεγα και εγώ την άποψή μου σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει. Ε, και εκεί τα παιδιά στράβωναν. Δηλαδή να κάτσω εγώ μουγκός για να έχω δήθεν παρέα; Και τι παρέα θα ήταν αυτή που δεν θα μιλούσα εγώ και θα μιλούσαν οι άλλοι; Ναι, βαριέμαι να μιλάει ο άλλος μόνο για γκόμενες, σεξ και ποδόσφαιρο. Στο άλλο άκρο (που αναφέρεις στο τέλος), με ώθησαν εκείνοι. Όταν σε απορρίπτουν από παντού από το γυμνάσιο, λύκειο και στο πανεπιστήμιο, αναγκαστικά θα πας σε εναλλακτικούς τρόπους. Εγώ επέλεξα το διάβασμα φιλοσοφίας και θεολογίας, επέλεξα ταξίδια και τον αθλητισμό, που τον άφησα και αυτόν για προσωπικούς λόγους. Ναι πήρα κιλά, ενώ ήμουν διαφορετικός πιο παλιά, γιατί πάλι είναι και αυτό έργο των άλλων. Στεναχωριόμουν αρκετά πιο μικρός και άρχισα και έπερνα γι'αυτό σιγά σιγά κιλά. Θα προσπαθήσω να τα χάσω, βέβαια, δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι, ότι πρέπει να γνωρίζεις και τις προσπάθειες που έχει κάνει ο άλλος. Εντάξει και με ζώδια είχα "παίξει", κάποια εποχή, αλλά δεν μου βγήκε ούτε αυτό. Έχω φάει απόρριψη, από κοπέλα επειδή είπα ότι είμαι "καρκίνος", στο ζώδιο, από εκεί να καταλάβεις μόνο. Τέλος δεν προσπαθώ να ξεχωρίσω και οι επιλογές μου, που προσεγγίζω κοπέλες, είναι "προσγιωμένες". Το θέμα, είναι ότι έτσι όπως έχουν γίνει της δικής μου ηλικίας, παιδιά, καταλαβαίνεις, γιατί όταν ακούω ότι ο άλλος είναι 19, δεν του δίνω σημασία, όχι από εγωϊσμό, αλλά επειδή έχω φάει απόρριψη, από αρκετά 19χρονα, μιας που μένω μακριά από την πόλη που μένω κανονικά. Άρα δεν γίνεται σε μία πόλη, οι 19χρονες και οι 19χρονοι να έχουν την ίδια ακριβώς νοοτροπία, με αυτή της δεύτερης πόλης. Άρα σε δύο πόλεις έχω "φάει" απορρίψεις, γιατί έχουν ακριβώς την ίδια νοοτροπία. Τα πρόσωπα αλλάζουν μόνο. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, αλλά πιστεύω ότι με έχεις παρεξηγήσει κάπως...