Τελικά τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 33 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 490
    Banned
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Παντού υπάρχει ένας κανόνας, άλλοι τον αντιλαμβάνονται και προχωρούν και άλλοι που δεν τον αντιλαμβάνονται, μένουν στάσιμοι. Μου ανέφερες το κοινωνικό πρότυπο, δεν μου αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με κοινωνικά πρότυπα, γιατί βλέπω και τον ξεπεσμό της κοινωνίας εξ αιτίας των προτύπων. Δηλαδή αυτός που δεν είναι γυμνασμένος και έχει σχέσει τι διαφορετικό έκανε; Επίσης γιατί να θαυμάζουν έναν με six pack και τον άλλον να τον αγνοούν τελείως;
    Παντού υπάρχει ένας μύθος βασικά!
    Εγώ ούτε σιξ πακ βλέπω ούτε τέτοια, η πλειοψηφία είναι απλοί φυσιολογικοί άνθρωποι, ούτε στα γυμναστήρια χτυπιούνται όλοι......
    Ο κανόνας για μένα λέει μέτρια εμφάνιση + κοινωνικότητα, αυτοπεποίθηση και τα γνωστά = no problem...
    Τώρα άμα πας στην πιο trendy παραλία, ναι το τούμπανο θα κοιτάξουν είναι και που παίζεις μπάλα και σε ποιους απευθύνεσαι......

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Το να είναι κανείς αυθεντικός δεν είναι εύκολο καθόλου, θέλει συνεχή προσπάθεια καλή επαφή με τα συναισθήματα σου και αυτοπαρατήρηση. Είναι μια διαδικασία που δεν σταματάει ποτέ το να μάθουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας και να είμαστε αληθινοί σε μας πρώτα και στους άλλους έπειτα.
    Δεν απωθούν το αληθινό και το αυθεντικό, μπορεί απλά να ψάχνουν κάτι άλλο την δεδομένη στιγμή, δεν λέει τίποτα αυτό, μπορεί απλά να μην συνάντησες ακόμα αυτή που πρέπει.

Ένα συχνό "λάθος" που παρατηρώ πάντως στους άντρες που είτε είναι καιρό μόνοι τους, είτε σε μικρότερες ηλικίες δεν έχουν κάνει ακόμα σχέση, είναι οτι δεν ερωτεύονται την κοπέλα που έχουν απέναντι τους, αλλά την κατάσταση, το να είναι σε σχέση. Κι αυτό πάντα φαίνεται και καμιά γυναίκα δεν το θέλει. Όταν σου αρέσει κάποια πρέπει να της δείξεις οτι θέλεις εκείνη, όχι οποιαδήποτε γυναίκα κυκλοφορεί, οτι εκείνη είναι ξεχωριστή για σένα, ότι σε κάνει να νιώθεις όμορφα, ότι την θες στη ζωή σου. Κι όλα αυτά χωρίς να φανείς "λιγούρης". Πρέπει να νιώσει οτι μπορείς να αφήσεις εγωισμούς στην άκρη και να της δείξεις πως νιώθεις χωρίς να φοβηθείς διατηρώντας την αξιοπρέπεια σου.
    Λοιπόν την ίδια άποψη είχα και εγώ, όταν ήμουν ακόμη στο γυμνάσιο και έβλεπα τους συμμαθητές μου να κάνουν σχέσεις και να αφήνουν την μια κοπέλα και να "πιάνουν" την άλλη, λες και ήταν πορτοκαλάδες. Ναι προφανώς ακόμη και η έννοια της σχέσεις έχει γίνει ένα πρότυπο. Πρέπει να κάνεις σχέση, για να δείξεις στους άλλους πόσο μάγκας είσαι. Αυτές οι νοοτροπίες των μικρών παιδιών, από κάπου τις είδαν ή άκουσαν. Εδώ μπαίνει και ο παράγοντας οικογένεια. Είμαι και εγώ ακριβώς της ίδια άποψης, με αυτή που ανέφερες, με την διαφορά ότι δεν επικροτείται από την γυναίκα, αφού αν είναι ένας παχύς σοβαρός και ένας με κοιλιακούς "λιγούρης", θα τα "φτιάξει" με τον λιγούρη, μετά ο λιγούρης θα τα φτιάξει με άλλη, γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας του, ένας κακομαθημένος και μετά θα βγείτε να πείτε "ότι δεν υπάρχουν πια άντρες και ότι όλοι οι άντρες είναι λιγούρια", ενώ υπήρχε και ο σοβαρός που ήταν παχύς, γι' αυτό και τον απορρίψατε, άρα καταλαβαίνεις ότι δεν ευθύνεται μόνο η μία πλευρά αλλά και η άλλη.

Banned
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Παντού υπάρχει ένας μύθος βασικά!
    Εγώ ούτε σιξ πακ βλέπω ούτε τέτοια, η πλειοψηφία είναι απλοί φυσιολογικοί άνθρωποι, ούτε στα γυμναστήρια χτυπιούνται όλοι......
    Ο κανόνας για μένα λέει μέτρια εμφάνιση + κοινωνικότητα, αυτοπεποίθηση και τα γνωστά = no problem...
    Τώρα άμα πας στην πιο trendy παραλία, ναι το τούμπανο θα κοιτάξουν είναι και που παίζεις μπάλα και σε ποιους απευθύνεσαι......
    Ίσως σε άλλη ηλικία είναι πιο σοβαρά τα πράγματα και να υπάρχει μεγαλύτερη ωριμότητα και εκεί να ισχύουν αυτά που αναφέρεις, στην ηλικία όμως των 19, δυστυχώς όχι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Λοιπόν την ίδια άποψη είχα και εγώ, όταν ήμουν ακόμη στο γυμνάσιο και έβλεπα τους συμμαθητές μου να κάνουν σχέσεις και να αφήνουν την μια κοπέλα και να "πιάνουν" την άλλη, λες και ήταν πορτοκαλάδες. Ναι προφανώς ακόμη και η έννοια της σχέσεις έχει γίνει ένα πρότυπο. Πρέπει να κάνεις σχέση, για να δείξεις στους άλλους πόσο μάγκας είσαι. Αυτές οι νοοτροπίες των μικρών παιδιών, από κάπου τις είδαν ή άκουσαν. Εδώ μπαίνει και ο παράγοντας οικογένεια. Είμαι και εγώ ακριβώς της ίδια άποψης, με αυτή που ανέφερες, με την διαφορά ότι δεν επικροτείται από την γυναίκα, αφού αν είναι ένας παχύς σοβαρός και ένας με κοιλιακούς "λιγούρης", θα τα "φτιάξει" με τον λιγούρη, μετά ο λιγούρης θα τα φτιάξει με άλλη, γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας του, ένας κακομαθημένος και μετά θα βγείτε να πείτε "ότι δεν υπάρχουν πια άντρες και ότι όλοι οι άντρες είναι λιγούρια", ενώ υπήρχε και ο σοβαρός που ήταν παχύς, γι' αυτό και τον απορρίψατε, άρα καταλαβαίνεις ότι δεν ευθύνεται μόνο η μία πλευρά αλλά και η άλλη.
    Τι σημαίνει βρε συ "ευθύνεται η μια πλευρά και η άλλη" ; Κανείς δεν ευθύνεται! τις επιλογές του κάνει ο καθένας ανάλογα με το μυαλό που κουβαλάει, την ηλικία του, τα βιώματα του. Σταματήστε να βάζετε ταμπέλες στους ανθρώπους και να τους χωρίζετε σε κατηγορίες. στον εαυτό σας κάνετε κακό έτσι γιατί για να στο πω κι αλλιώς, είσαι μικρός από οτι κατάλαβα, σκέψου εσένα τώρα να αρχίσει να σου καρφωθεί η ιδέα οτι οι γυναίκες ψάχνουν αυτόν με τα λεφτά και τους κοιλιακούς και εσύ (υποθετικά πάντα) δεν τα έχεις. Αυτοσαμποτάρεσαι έτσι!!! Θα φτάσει η αυτοπεποίθηση σου στο πάτωμα πριν το καταλάβεις και μετά όντως δεν θα σε θελει καμια, όχι γιατί δεν θα χεις τα λεφτά και τους κοιλιακούς όμως, αλλά επειδή θα έχεις γίνει δειλός, ηττοπαθής κτλ.

Και τι σημαίνει πάλι αυτό με τν σύγκριση που βάζεις; Δηλαδή αυτός με τους κοιλιακούς θα είναι μόνο αυτό; Δεν θα έχει άλλα χαρακτηριστικά; Αυτός με την κοιλίτσα, αποκλείεται να είναι αντιπαθής εκτός από σοβαρός ή ζηλιάρης ή ανασφαλής; Ξέρω πολλούς με κοιλίτσα που έχουν σχέσεις με μια χαρά κοπέλες άρα η θεωρία σου δεν στέκει. Με την δικη σου λογική μόνο οι όμορφοι θα είχαν σχέσεις, δεν είναι καθόλου έτσι όμως. Οκ η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο σε όλους τους άνθρωπους, ένας που είναι 200 κιλά και ο καλύτερος άνθρωπος να είναι, δυστυχώς λίγοι θα του δώσουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν, όταν μιλάμε για μέσες περιπτώσεις όμως, μια νορμαλ μέση εμφάνιση δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι το σύνολο που κάνει την διάφορα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα έπρεπε να τα είχες διαβάσει όλα τα σχόλια γιατί τότε θα καταλάβαινες ότι υπάρχουν κάποιες σαν κι εμένα που εκτιμούν τους ευαίσθητους άντρες...μην διαβάζεις επιλεκτικά γιατί βγάζεις λάθος συμπεράσματα...μαλάκας άνδρας για μένα είναι ο αναίσθητος κι αυτός που κοιτάει μόνο τον εαυτό του...
    Αν γνώριζα εσένα η μια σαν εσένα μπορεί να μην είχα αυτή τη γνώμη..αλλά και παλι αυτό δεν το έβλεπα μονο στον εαυτό μου.αλλά και σε αλλά παιδιά.τελοσπαντων.δεχόμεν ος οτι μπορεί να υπαρχουν και εξερεσεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    οπτικοι τυποι, βλεπεις....
    Aρχιζω απο την εμφανιση , και αν με ικανοποιει , παω παρακατω ........το ιδιο θακανε οποιος προσεχει πολυ την εμφανιση του ..... no εμφανιση , no ενδιαφερον ......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Θα συμφωνησω με Σαπουνακι!
    Με καλυψες.
    Ίσως η αυτοπεποίθηση,είναι το κυριότερο όλων.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Θα σου πω τι θέλουν οι γυναίκες...
    Τον Ντάνο! :p
    Όχι τον Βασάλο? :Ρ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Κατηγορεις τις γυναικες ως προκατειλλημενες και θα ριξουν ακυρο σε καποιον χοντρουλη ή πιθανοτατα οχι τοσο εμφανισημο και λες οτι δεν τις καταλαβαινεις ....εσυ ας πουμε ως πιο σκεπτομενος ανθρωπος (οπως δηλωνεις) ...δεν πηγες στη μετρια ...ελαφρως χοντρουλα γ να εκτιμησεις τον εσωτερικο της κοσμο....η ομορφη με το τουπε σου γυαλισε .....οπως σε ολους τους υπολοιπους (δν καταλαβαινω λοιπον τον λογο του προβληματισμου σου ..ουτε και τη πεποιθηση σου οτι εσυ ξεχωριζεις απο τη μαζα) την ωραια θες κ εσυ οπως κ οι περισσοτεροι!

Εγω αυτο που εχω ν απαντησω στο θεμα σου ειναι να μην πηγαινεις με βαση το τι θελουν οι γυναικες..γτ καθεμια θελει κατι ξεχωριστο...αλλη μπορει ν θελει γυμνασμενο....αλλη μορφωμενο...αλλη πλουσιο...αλλη καλλιτεχνη...αλλη καριεριστα...αλλη τον μπαμπα της.. αλλη τον γιο της...μην κολλας στο οτι οι γκομενες που την επεσες γουσταραν μεγαλυτερους....γουστα ειναι αυτα...μην απορεις που γουσταρει 35αρη...αστη....περι ορεξεως...

Το μονο που μπορεις ν κανεις ειναι να εχεις αυτοπεποιθηση και ν εισαι ο εαυτος σου ...βοηθαει παντα ...και ειναι γενικος κανονας

Τωρα αυτο που θα ηθελα να πω πιο συγκεκριμενα στη περιπτωση σου ειναι να προσπαθησεις να μην φαινεσαι τοσο εκτος κλιματος....γενικως εχω την εντυπωση οτι θες μονιμως να ξεχωριζεις απο το συνολο και υιοθετεις καποια πραγματα που μπορει να ξενιζουν στους υπολοιπους ....δεν σ λεω ν αλλαξεις.. αλλα αυτη η προσπθεια του να εισαι μοναδικος σε κανουν να μιλας διαφορετικα...να εχεις διαφορετικα ενδιαφεροντα που πιθανοτατα οι αλλοι δν τα κατανοουν και δεν ταυτιζονται....

Ειμαι κατα του κοπαδιου και της μαζοποιησης ομως νμζ οτι το εχεις παει σε αλλο ακρο....γνωμη μου...δν ξερω.....γινε λιγο πιο προσεγγισιμος πχ μπορει να μην πιστευεις στα ζωδια ( και καλα κανεις ουτε εγω πιστευω )ομως μπορεις στα πλαισια χιουμορ να ρωτησεις τι λες σ αρεσει το ζωδιο μ ταιριαζουμε? Γενικως μπορεις να ξεχωριζεις ομως πρεπει να βρεις μια ισορροπια γ να παρακολουθεις και τι γντ παραεξω....
    Βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποια,αν είναι μέτρια ή χοντρούλα όπως λες,ότι σώνει και καλά έχει όμορφο εσωτερικό κόσμο κλπ.
    Μπορεί να είναι και μέσα τους παλιοχαρακτήρες.
    Γιατί βλέπω ώρες ώρες να γίνεται τέτοια διάκριση.

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    οπτικοι τυποι, βλεπεις....
    το να σαι ρηχος στη πραγματικη ζωη ειναι κατι που αρεσει ομως αφου αν κοιταξεις καλυτερα οι ανθρωποι απομακρυνονται απο αυτον που ενβαθυνει τελικα και πλησιαζουν ολο και περισσοτερο τον ρηχο και αυτον που παριστανει η ειναι ρηχος

στα λογια ολοι θελουν βαθος και ουσια

για να πετυχεις ως ανθρωπος με βαθος και περιεχομενο θα πρεπει να μη σε ενδιαφερει αν ανταποκριθει αυτος που του μιλας αλλα να σκεφτεσαι εγω θα τα πω και ας μην ακουσει και κανενας (αν το πιστευεις ειναι πολυ πιθανο να σε ακουσουν κ ολας!)

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποια,αν είναι μέτρια ή χοντρούλα όπως λες,ότι σώνει και καλά έχει όμορφο εσωτερικό κόσμο κλπ.
    σε μια σχεση πολων ετων ολοι αργα η γρηγορα θα γινουν δυστροποι η διαφορα ειναι οτι μια μετρια εχει περισσοτερες πιθανοτητες να θελησει να διατηρισει τη σχεση ενω η ομορφη πολυ πιθανο να τη πεταξει.

Senior Member
    Το οτι οι ωραιες γυναικες , δεν εχουν πλουσιο εσωτερικο κοσμο , και τον εχουν οι μη ελκυστικες ,. ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους μυθους ............................να τον βρασω τον εσωτερικο κοσμο , αν δεν με ελκυει εμφανισιακα .........

μου θυμιζει μια ρηση ' μια ασχημη γυναικα , θα γελαει παντα με ταστεια σου ' ..........

παντως , εκ πειρας , βλεπω οτι τα ταιριαστα ζευγαρια εχουν ιδιο επιπεδο ελκυστικοτητας , και μια ομοιοτητα στο προσωπο ....

Senior Member
    Πολυ σωστα , και μαλιστα η μη ελκυστικη , μπορει νακουβαλαει και κανα κομπλεξ .........

Member
    Όταν τελικά οι γυναίκες αποφασίσουν τι θέλουν, ας το μοιραστούν επιτέλους με τους άνδρες, να ξέρουν κι αυτοί πως να πράξουν...

Ammos

Banned
    Μια άλλη διάκριση εδώ είναι ότι αν θες εμφάνιση είσαι θύμα των προτύπων και βλάκας........αν θες κάτι έξω από τα καθιερωμένα είσαι και πολύ σκεπτόμενος, έχεις το γούστο σου , κόντρα στα σκατά της κοινωνίας κλπ........αν θες εμφάνιση είσαι πολύ βλάκας, μες στο κοπάδι, μην σκεπτόμενος , θύμα κλπ

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πολυ σωστα , και μαλιστα η μη ελκυστικη , μπορει νακουβαλαει και κανα κομπλεξ .........
    Της το δημιούργησαν......

Page 5 of 33 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast