Το "ιδανικό" είναι σχήμ αλόγου.
Printable View
Ωραία,περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση.
Ωριμότητα,σοβαρότητα.Να βγάζει κάτι το μυστηριώδες.
Κοινά ενδιαφέροντα.
το ιδανικοτερο απο ολα ειναι να χεις ενα συντροφο που να πιστευει σε σενα και ολα τα αλλα να τον αφηνουν αδιαφορο αλλα αυτο οσο το σκεφτεσαι ειναι πιο πιθανο να το κανεις εσυ παρα να το βρεις μπροστα σου απο την αλλη
Ειμαι μια απο αυτους! Χαχα.αλλα προσπαθω να το ελεγχω.τελος παντων
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Θα ηθελα να κανω κ εγω την τοποθετηση μου. Σαν ανδρας ναι θα με τραβηξει πρωτα το εξωτερικο κομματι αλλα αν η αλλη απο χαρακτηρα δεν τοτε κανω μεταβολη 180 μοιρων. Γενικα ιδανικη συντροφος για μενα ειναι αυτη που θα εχουμε σωστη επικοινωνια, θα με αποδεχθει γ αυτο που ειμαι, θα με εκτιμαει, θα με σεβεται κτλ κτλ, αυτα που θελετε ολοι κ ολες γενικα! Και να σας παραθεσω ενα προσωπικο παραδειγμα. Η πρωην μου ηταν αρκετα ομορφη εξωτερικα αλλα απο χαρακτηρα δεν τουλαχιστον οταν περασε το σταδιο του ενθουσιασμου. Ηταν ενα μιζερο ατομο που εκανε κατι το οποιο δεν ηθελε (δουλεια) μονο για τα λεφτα, εγωιστρια, επιφανειακη με καθολου αισθηματα και γενικα θα τη χαρακτηριζα "τοξικο" ανθρωπο γιατι μου επηρεασε το δικο μου ειναι (για να μην το πω με την αλλη λεξη που ξεκιναει με γ). Αυτο το διαστημα μιλαω και βγαινω με μια κοπελα, που ειναι λιγοτερο ομορφη σε σχεση με την πρωην μου (ως προς το πρόσωπό λιγότερο όμορφη και στο σώμα είναι πολύ καλη) αλλα ελα που στο θεμα επικοινωνίας, οταν βγαινουμε κτλ εχουμε "κουμπωσει" απιστευτα. Οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι δεν πρεπει να κοιταμε το 10 στην εξωτερικη εμφανιση. Και το λεει ατομο το οποιο εψαχνε το τελειο εξωτερικα κ εσωτερικα σε μια κοπελα. Ισως τωρα να καταλαβαινω γτ επεφτα παντα σε κοπελες που δεν...
Εγώ το συμπέρασμα που βγάζω από την ιστορία σου είναι πως πρέπει να πάθουμε (δηλαδή να τα φτιάξουμε με την "όμορφη") χορτένοντας την ομορφιά, για να μάθουμε (δηλαδή ν' αρχίσουμε να εκτιμάμε περισσότερο τις λιγότερο "όμορφες" και ποιο τεριαστές σαν χαρακτήρες).
Διαφορετικά, ίσος να επέμενες ακόμη με τις "όμορφες".
ειχα καπιο γνωστο που ηταν ομορφος και ειχε και καλο χαρακτηρα αλλα δε τον ενιαζε καθολου η εμφαιση και αφησε μουσι σα να ηταν πατριαρχης :confused: