Originally Posted by
Natalia_sups
Δεν ειπα οτι δεν σου σταθηκε βραχος...και η δικη μου μου στεκεται βραχος. Το κατα ποσο αισθανονταν και αισθανονται πληρεις εκεινες ομως μονο εκεινες το ξερουν. Το να "γινεις θυσια" για το παιδι σου ειναι κατι που δεδομενων συγκεκριμενων συνθηκων νοηματοδοτει τη ζωη σου και σου δινει κουραγιο, οπως εγινε και στη περιπτωση της δικης μου μητερας. Αλλα αυτο ειναι περιπτωση "απο ολοτελα καλη και η παναγιωταινα", δεν ειναι κατευθυνση που αξιζει να παρει στη ζωη της συνειδητα μια νεα γυναικα που εχει ακομα πιθανοτητες να τα ζησει ολα...γιατι να εγκαταλειψει τοσο νωρις; θελει και να νιωθει γυναικα η θεματοθετρια, ερωτευσιμη, επιθυμητη, γοητευτικη, ενδιαφερουσα...το να μετατρεπεις την ερωτικη σου ενεργεια σε αλλου ειδους δημιουργικη ενεργεια οπως η μητροτητα (η η καριερα για αλλες γυναικες) και να την κατευθυνεις αλλου ειναι εφικτο, αλλα οχι επιθυμητο σε πρωτη φαση...κααατσε να επουλωθουν τα τραυματα της, κααατσε να ερωτευτει, κατσε να βρει τον εαυτο της και να μαθει να τον αγαπα και να θετει ορια, να απαιτει απο τις σχεσεις της αλλα και να δινει με τροπο που μπορει να εκτιμηθει, και θα γινει και μητερα αμα το θελησει...γιατι να κανει παρακαμψη απο τη φυσικη ροη των πραγματων; Την πηραν τα χρονια; Η δεν της αξιζει κι ο ερωτας και μια ποιοτικη σχεση ζωης;