Results 61 to 75 of 90
Thread: Υπάρχει τρόπος να γίνω ασέξουαλ;
-
13-12-2017, 21:14 #61
Ξερω τη λυση.θα αρχισω να ερωτευομαι ζωα.ειναι και πιο πιστα και δε μιλανε κι ολας...μια χαρα..
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
- 13-12-2017, 21:46 #62
Έχω ένα έναν γυπαετο να σου στείλω διασταύρωση πολύ καλός
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-12-2017, 21:51 #63
Μπα θελω κατι πιο γλυκουλι.κανα panda σου βρισκεται?
13-12-2017, 22:05 #64
Εγώ ξέρω το kung fu panda δεστο είναι φοβερό
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-12-2017, 22:08 #65
Panda της ζουγλας .οχι ψευτιες.οσο για το αλλο το εχω δει νομιζω
13-12-2017, 22:14 #66
Το τι εμπειρία έχω εγω remedy με τις ομοφυλοφιλες ασ το για τον εαυτό μου. Η ερευνα εξυπηρετει να δειξω το γενικο πληθυσμό κι όχι περιπτωσεις που ξερω έστω κι αν ειναι πολλές γιατί παντα μπορεις να μου πεις οπως κι εκανες, ότι οι ελληνιδες ομοφυλόφιλες είναι τα νεξτ τοπ μοντελ!
13-12-2017, 22:19 #67
Γιωργο ο ισχυρισμος παντως δεν έχει βάση γιατι οι ομοφυλοφιλοι άντρες που επισης εχουν υποστει μπουλιν δεν ειναι υπερβαροι αντιθετως αρκετοι προσεχουν περισσοτερο εμφανιση απο μεσο αντρα. Επισης το μπουλιν θα μπορουσε να φερει κι ανορεξια αντι για βουλιμια; σωστα;
Το θεμα ομως δεν ειναι τα κιλά αλλων γυναικών που ουτως ή αλλως δεν προκειται να γινει κατι, αλλα απο χαρακτηρα αρκετες ειναι καλες για παρέα λογω της ενσυναισθησης που δείχνουν σε διάφορα θεματα πιθανον λόγω μπουλιν που εχουν υποστεί. Αυτο που ειπωθηκε ειναι ότι η κοπέλα μπορει πιθανον να μην ελκεται αρκετα απο τετοιες, ιδιως της αρσενικης εμφανισης και γι αυτο μια πιθανοτητα να μην ενιωσε ελξη. Η αλλη απλα να μη μπορεί, να θελει οπωσδηποτε το αρσενικο για να νιωσει ελξη ;)
14-12-2017, 09:21 #68
ναι αλλα ΠΟΙΟ γενικο πληθυσμο? αφορουσε η οχι αμερικανικο πληθυσμο η ερευνα σου?για ελληνες, εχεις κατι? οι αμερικανοι εχουν τεραστιο ποσσοστο παχυσαρκιας ετσι κι αλλιως. μην βλεπεις τους σταρς.
εγω μιλησα για την ερευνα που ανεφερες, οχι για σεξουαλικες σου εμπειριες.
και να σου πω, θα εκτιμουσα περισσοτερο μια αποψη σου απο την εμπειρια σου, παρα την αμερικανικη ερευνα.
γιατι αυτο ειπες σε προηγουμενο μηνυμα, οτι αφορα τις ΗΠΑ.
οσον αφορα εμενα, το ειπα ηδη. ειναι πολυ μικρο το δειγμα στο οποιο αναφερομαι. δεν εκανα και καμια στατιστικη, αλλα ολως περιεργως ο'τι λεσβιες εχω γνωρισει στο περιβαλλον μου, διοτι δεν ειμαι ομοφυλοφιλη κι ετσι δεν εχω ψαχτει να βρω λεσβιες, ειναι ολες ανεξαιρετως αδυνατες και μερικες ειναι και κουκλαρες.
14-12-2017, 09:43 #69
Καλά σοβαρά τώρα; Συζητάμε για το αν είναι παχύσαρκες ή καλοί άνθρωποι οι λεσβίες; Πέραν του ότι δεν αφορά το θέμα της κοπέλας και είναι άσχετο, είμαστε σοβαροί; Τι είναι δηλαδή η ομοφυλοφιλία και πάει πακέτο με παχυσαρκία; Και μερικές έχουν καλό χαρακτήρα!!!Δεν ανήκουν δηλαδή στο ανθρώπινο γένος και ως άνθρωποι κι αυτοί άλλοι έχουν καλό χαρακτήρα και άλλοι όχι; Είναι κάτι ξεχωριστό για το οποίο χρειάζεται να τονίσουμε οτι μερικές έχουν καλό χαρακτήρα;
Σε κάθε περίπτωση η θεματοθέτρια απλώς ανέφερε οτι μέσα στην γενικότερη απογοήτευση της σκέφτηκε ότι ίσως θα μπορούσε να στραφεί σε γυναίκες αντί για άντρες αλλά ξεκαθάρισε πως δεν ένιωσε καμιά έλξη. Βέβαια ακόμα κι αυτό μου φαίνεται ακραίο σαν σκέψη. Όσο απογοητευμένη κι αν είσαι, πώς σκέφτεσαι οτι ίσως θα μπορούσες να γίνεις ξαφνικά λεσβία; Είναι σχεδόν το ίδιο με την σκέψη οτι θα μπορούσες να γίνεις ξαφνικά ασέξουαλ. Είναι και τα δύο πράγματα που δεν γίνονται οπότε δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς έφτασε σε αυτές τις σκέψεις η θεματοθέτρια.
14-12-2017, 10:02 #70
έχετε παιδιά και κάνετε τέτοιες γενικεύσεις?... αφήστε εμάς που ΕΧΟΥΜΕ παιδί να ξέρουμε κάτι παραπάνω!!
οι κατινομανούλες του Facebook ηταν έτσι από πριν δεν περίμεναν το παιδί για να αποκτήσουν αυτόν το χαρακτήρα! μάθετε επίσης ότι η πηγή της δυστυχίας δεν είναι το παιδί αλλά οι κατεστραμένες σχέσεις ανάμεσα στο ζευγάρι! η ελλιπής οριοθέτηση, η αποξένωση, ο εγωισμός και ένα σωρό άλλα.
Τέλος εάν θηλάζατε και είχατε αντιμετωπίσει τα λάγνα βλέμματα των πορνόγερων και τις ξινισμένες μούρες των άλλων γυναικών κάθε φορά που επιχειρούσατε να ΤΑΙΣΕΤΕ το παιδί σας, θα είχατε καταλάβει την ακτιβιστική φύση του πανελλήνιου ταυτόχρονου δημόσιου θηλασμού.
Μέχρι τότε.... αφήστε το γι αυτούς που το έχουν ζήσει.
14-12-2017, 10:06 #71
το θέμα του σεξουαλικου προσανατολισμού άκυρο τελείως. η γυναίκα είναι straight, πώς είναι δυνατόν να γίνει λεσβία.. άλλο το ερωτικό και άλλο το τρυφερό - ενσυναισθητικό κομμάτι, που είναι αυτό ακριβώς που της λείπει.
14-12-2017, 10:24 #72
Μόνο όσοι έχουν παιδιά δικαιούνται να έχουν γνώμη για τα παιδιά;
ΚΙ επίσης δεν κατάλαβα την θέση σου, συμφωνείς πως σε μια περίπτωση όπως της θεματοθέτριας όπου έχει συγκεκριμένα θέματα με τις σχέσεις με το άλλο φύλο η λύση είναι να γίνει μάνα; συμφωνείς γενικώς πώς η μητρότητα μπορεί ή πρέπει να είναι λύση σε οποιοδήποτε θέμα;
Με τα υπόλοιπα για τον θηλασμό συμφωνώ. Χαίρομαι να βλέπω μανούλες να θηλάζουν τα παιδιά τους, το βρίσκω πολύ όμορφη εικόνα και αρρωστημένο όποιον βλέπει οτιδήποτε προκλητικό σε αυτό.
14-12-2017, 10:44 #73
" συμφωνείς γενικώς πώς η μητρότητα μπορεί ή πρέπει να είναι λύση σε οποιοδήποτε θέμα; "
Πότε το είπα αυτό?
Ναι πιστεύω πως η μητρότητα θα τη βοηθήσει στη συγκεκριμένη περίπτωση, και με τα αδιέξοδα στα οποία έχει φτάσει.
14-12-2017, 10:50 #74
το τρίπτυχο μπαμπάς μαμά παιδί είναι στερεοτυπικό και υπάρχουν τόσες πολλές δυστυχισμένες οικογένειες (- και παιδιά κατά συνέπεια) επειδή σώνει και καλά πρέπει όλοι οι άνθρωποι να συμμορφωθούν σε αυτό το πρότυπο.
Λειτουργεί αλλά όχι πάντα.
14-12-2017, 11:03 #75
Γιατί είστε τόσο εύθικτοι ώρες ώρες; Δεν είπα ότι το είπες, ρώτησα ΑΝ το είπες γιατί διευκρίνισα πως δεν έχω καταλάβει την θέση σου! Και κάνεις αυτή την ερώτηση (πότε το είπα αυτό;) υπονοώντας σαφώς πώς δεν συμφωνείς αλλά αμέσως παρακάτω συμφωνείς πως η μητρότητα θα αποτέλεσει λύση στα αδιέξοδα της. Δεν είναι τυχαίο που δεν είχα καταλάβει την θέση σου λοιπόν. Δεν την είχα καταλάβει γιατί δεν την εκφράζεις ξεκάθαρα και αντιφάσκεις.