50 ευρώ για ποιο λόγο;
Printable View
50 ευρώ για ποιο λόγο;
Ειναι ανεκδοτο γιατρε ποναει το ποδι μου μην περπατασ πενηντα ευρω
Ποια είναι τελικά αυτά που θέλει; Ρώτησες; Σου είπε;
Πάντως είναι περίεργο αυτό που γράφεις. Εννοώ, πόσο ειδικό μπορεί να είναι τέλος πάντων αυτό που θέλει, σε σημείο που να ξενερώνει επειδή δε διασθάνεσαι ότι το θέλει για να το κάνεις χωρίς να το ζητήσει; Μου φαίνεται πραγματικά περίεργο.
Τραγικά όσα γράφεις. Δεν μπορεί να δημιουργηθεί, πόσο μάλλον να λειτουργήσει, μια ερωτική σχέση μ' αυτόν τον τρόπο. Κι αν συμβεί, θα είναι από σύμπτωση.
Κοντεύετε να με τρελάνετε τα σημερινά πιτσιρίκια. Γράφεις σαν να έχεις σχέσεις από τα 12 σου, ή βαριά-βαριά τα 14. Δεν είμαστε καλά.
Τώρα ξεκινάει ουσιαστικά η ζωή σου παρέα (πραγματικά όμως) με το άλλο φύλο. Κι εσύ κοιτάζεις τα όρνια που μαζεύονται στον ουρανό. Σύνελθε, δεν είναι για σένα. :P
Αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμά. Δεν ξέρω ποιος σου τα είπε.
Η ομοφυλοφιλία δεν είναι επιλογή. Σκέψου το λογικά. Τόσες και τόσες περιπτώσεις ομοφυλόφιλων από το παρελθόν που λόγω των προτιμήσεών τους έζησαν στο περιθώριο δακτυλοδεικτούμενοι, ή ακόμα χειρότερα υπέστησαν διωγμούς ή έχασαν τη ζωή τους. Ποιος θα επέλεγε κάτι τέτοιο; Πρόκειται για φυσική έλξη για την οποία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Το πρόβλημά σου έχει να κάνει με την έλλειψη αυτοπεποίθησης όπως είπες κι εσύ. Γι' αυτό ασχολείσαι με άτομα που δε σου αρέσουν ώστε να μην είσαι μόνος.
Καλό είναι ν' αρχίσεις ν' αποκτάς αυτοπεποίθηση. Διάβασε βιβλία που αφορούν το καμάκι, θα σου δώσουν κάποιες πληροφορίες και ώθηση.
Κοίτα να την ξεπεράσεις σιγά σιγά και μετά άρχισε να πλησιάζεις κοπέλες και να κάνεις γνωριμίες.
Ξεκίνα δουλειά λοιπόν με τον εαυτό σου για να δεις προκοπή.
Δεν ξέρω με ποιο τρόπο να βρω την αυτοπεποίθηση μου όμως.. δεν νοιάζομαι ωστόσο για τον εαυτό μου.. δεν ξέρω γιατί, τα αφήνω όλα στο φλου.. αυτό που με νοιάζει είναι η εμφάνιση η εξωτερική χωρίς να το θέλω.. πχ θέλω να κάνω κάποιες εξετάσεις να δω αν είναι όλα καλά με τον οργανισμό μου γενικά δεν το κάνω βαριέμαι δεν πάω, δεν ασχολούμαι με τον εαυτό μου το έχω παρατήσει.. γενικά δεν ξέρω τι να κάνω με την ζωή μου πραγματικά..
Kαλημερα για να ενημερωσω περι της καταστασης.. βρισκομαι πλεον στο νησι που σπουδαζω και ειναι και η κοπελα εδω, δεν αλλαξε τιποτα, την ειδα μιλησαμε ειπε τα ιδια, ωστοσο μια μερα ειχα βγαλει φωτο με κατι φιλες μου και την επομενη μερα εστειλε στο ακυρο και ελεγε βλεπω περνας τελεια, εμενα πλεον δεν με θες κατι κατσε με τις φιλες σου .. το ξερω δεν εχω ελπιδες πλεον, η κοπελα φαινεται να εχει ψυχολογικα προβλημα γιατι ο,τι και να της πω νευριαζει πολυ ευκολα, της εστειλα ενα πρωι να της πω για κατι εξετασεις γιατρου που ειχα αφησει σπιτι της και λεει δεν πας καλα ψαχνεις ευκαιριες να μου στειλεις μηνυμα θυμασαι οτι να ναι και κατι τετοια .. εκτος αυτου δεν ανοιγεται πλεον να πει τιποτα για τον εαυτο της οχι οτι παλαιοτερα το εκανε , απλα το εχει δει πολυ εγωιστικο το ολο θεμα .. ξερω πως εαν βρω καποια αλλη αυτη θα την ξεπερασω ετσι λειτουργει , το θεμα ειναι οτι συνεχεια σκεφτομαι πως αυτη μπορει να κανει κατι με αλλον εδω που ειναι και κλειστη κοινωνια και αυτο με καιει μεσα μου παρα πολυ . Προσπαθω να τα ξεπερασω ολα βγαινοντας με φιλους κλπ αλλα τιποτα, δεν βγαινουν απο το μυαλο μου.
Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να βρεις μια άλλη κοπέλα που θα σου άρεσε φυσικά και θα σε γέμιζε αυτή θα αποτελούσε παρελθόν .Δεν θα ασχολιοσουν καν.
Σε πληγώσει θα θυμάσαι πάντα με λιγότερο πόνο αργότερα βέβαια .
Δεν μπορεί να βγει από το μυαλό σου και είναι λογικό δεδομένης της κατάστασης ..