Νιώθει ξενερωμενη, δεν εχουμε χημεία - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 127
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    Γενικότερα αλλά παραπονιέται και στο σεξ... Είναι θυμωμένη πολύ τώρα γιατί λέει ότι την ρωτά. Συνέχεια πώς είσαι τι κάνεις κλπ την έχω ψηλό πρήξει καιγω γιατί αγχώνομαι πολύ ότι θα την χάσω
    αφου σου εχει πει τι την ενοχλει, αν μπορεις να το αποφυγεις και να τα λες σε εναν φιλο/η η να τα γραφεις, καλο θα σου κανει.
    καταλαβαινω οτι το κανεις απο το αγχος σου, αλλα την απωθει.
    αν δεν μπορει να το κοντρολαρεις, τοτε οκ. δεν μπορουμε να κανουμε κατι.
    οτι ειναι να γινει θα γινει...
    για το σεξ, αφου το συζηταει, γιατι συνηθως οι κοπελες δεν το συζητανε, απλα φευγουν. αν θελει να κανει συζητηση, πες της αν εχει ακτι συγκεκριμενο να σου πει.
    αν επαναλαβει τα περι χημειας κλπ, αστο. δεν παλευεται..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αφου σου εχει πει τι την ενοχλει, αν μπορεις να το αποφυγεις και να τα λες σε εναν φιλο/η η να τα γραφεις, καλο θα σου κανει.
    καταλαβαινω οτι το κανεις απο το αγχος σου, αλλα την απωθει.
    αν δεν μπορει να το κοντρολαρεις, τοτε οκ. δεν μπορουμε να κανουμε κατι.
    οτι ειναι να γινει θα γινει...
    για το σεξ, αφου το συζηταει, γιατι συνηθως οι κοπελες δεν το συζητανε, απλα φευγουν. αν θελει να κανει συζητηση, πες της αν εχει ακτι συγκεκριμενο να σου πει.
    αν επαναλαβει τα περι χημειας κλπ, αστο. δεν παλευεται..
    Ότι και να γίνει θα μου πει περί χημείας φίλε :(

Senior Member
    Ότι και να γίνει θα μου πει περί χημείας φίλε :(
    φιλη ειμαι καλε.
    ε αν σου πει για χημεια, πες της κι εσυ για κβαντομηχανικη "χρειαζομαι χωρο και χρονο. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!|

σιγα μην κατσεις να σκασεις!!!!
    οσο κι αν δεν το πιστευεις τωρα, το μισο σου προβλημα υπαρχει επειδη νοιαζεσαι πολυ.
    γραφτην και λιγο να δεις. με την ανωριμοτητα που κουβαλαει, θα σε κυνηγαει εκεινη.
    μην τα παιρνεις τοσο βαρια.
    πηγαινε παρακατω.

Senior Member
    Εγώ της λέω αν θέλει να συνεχίσει να είναι μαζί μου να μου το πει μου λέει γιατί τι θα αλλάξει , της λέω ότι θα ξέρω πως ευκαιρία για την κάνω ευτυχισμένη, χαρούμενη, να μην νιώθει ξανά ξενερωμενη, και τι απάντησε ; Δεν μπορώ να πω πως θα είμαστε ανάθεμα(είναι συνέχεια θυμωμένη).. όλα ξεκίνησαν όταν αυτή πήγε στον νονο της, μακριά σε ένα νησι, ήμουν σίγουρος μέσα μου πως από εκεί θα φανεί αν θέλει να είμαστε μαζί ή όχι, επειδή θα έχουμε απόσταση.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩ :(

Senior Member
    Εγώ της λέω αν θέλει να συνεχίσει να είναι μαζί μου να μου το πει μου λέει γιατί τι θα αλλάξει , της λέω ότι θα ξέρω πως ευκαιρία για την κάνω ευτυχισμένη, χαρούμενη, να μην νιώθει ξανά ξενερωμενη, και τι απάντησε ; Δεν μπορώ να πω πως θα είμαστε ανάθεμα(είναι συνέχεια θυμωμένη).. όλα ξεκίνησαν όταν αυτή πήγε στον νονο της, μακριά σε ένα νησι, ήμουν σίγουρος μέσα μου πως από εκεί θα φανεί αν θέλει να είμαστε μαζί ή όχι, επειδή θα έχουμε απόσταση.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩ :(
    το μονο λαθος που βλεπω εγω, ειναι οτι παιρνεις εσυ απο μονος σου την ευθυνη μιας αποτυχιας (αυτης της σχεσης) που βλεπεις να ερχεται.
    μια σχεση την κανουν δυο, οχι ενας.
    αν αποτυχει, δεν ταιριαζανε.

γιατι να 'την κανεις" εσυ ευτυχισμενη? δεν ε χεις αυθυνη της ευτυχιας της. ουτε και τετοια δυνατοτητα ομως.
    ο καθενας γινεται ευτυχισμενος η δυστυχισμενος μονος του, με τις επιλογες του (εξαιρω την κακοτυχια) don't play god.
    θα γινει ευτυχισμενη αν κανει τα πραγματα απου θελει.
    κιε συ το ιδιο.

δειχνεις μια ΑΓΩΝΙΑ. ξερω οτι την νοιωθεις. αλλα ειναι απωθητικο και στρεσαρει και τον αλλο.
    ΧΑΛΑΡΩΣΕ. μπορεις? αν δεν μπορεις, και παλι ολα καλα.

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους στο πανέμορφο φόρουμ,θα μπω.κατευθειαν στο θέμα. Είμαι με μια κοπέλα 3 εβδομάδες μαζί, εγώ είμαι 20 εκείνη 23, σπουδάζουμε και οι δύο εκτός επαρχίας γνωριστήκαμε μέσω Facebook αφού αυτή πρώτα με κοιτούσε συνέχεια και ύστερα ρώτησε έναν κοινό γωνστο πως με λένε στο Facebook και μου έστειλε πρώτη μηνυμα. Κανονισαμε πήγαμε να περπατήσουμε μετά από 2 ημέρες και ύστερα με τα πολλά πολλά τα φτιάξαμε.. ναι ήταν πολύ.νωρις χωρίς να γνωριζόμαστε.. εγώ βιαστηκα γιατί έχω να κάνω σχέση 3 χρόνια και...από τις πρώτες ημέρες ξεκινήσαμε και κάναμε σεξ, δεν φαινοταν πολύ να την ενοχλεί κατι, πχ να κάνω κάτι και να μην της αρέσει.. όχι.. όλα φαινονταουσαν μια χαρά, επίσης εκείνη ήταν στις αρχές που με ήθελες πιο πολύ από εγώ . Φαινόταν.. τώρα πλέον τις τελευταίες φορές που κάναμε σεξ έχει ξενερώσει, επειδή δεν κάνω αυτά που θέλει αυτά που την ευχαριστούν.. πώς είναι δυνατόν να ξέρω τι θέλει αν δεν μου πει-δειξει ; Μετά από κάτι μέρες μου λέει πως δεν έχουμε χημεία στο σεξ.. άλλα θέλω εγώ αλλά εκείνη... Δεν καταλαβαίνει ότι όλα είναι θέμα χρόνου σωστά ; Τι να κάνω δεν ξέρω... Τώρα την θέλω ακόμα πιο πολύ , την χρειάζομαι δίπλα μου. Είναι ακόμα ξενερωμενη. Μου μιλάει πολύ ψυχρά :(
    Καλημέρα... φίλε μου κάποια πράγματα δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας να τα διορθώσουμε όσο και να το θέλουμε..
    Δεν μπορούμε να ξέρουμε ο κάθε άνθρωπος τι έχει μέσα στο μυαλό του... μπορεί να της γυαλίσει άλλος μπορεί να ξενέρωσε στο θέμα σεξ μπορεί να ξενέρωσε απτή στάση σου...χίλια δυο μπορεί...αστην λίγο στην ησυχία της να δούμε τι θα κάνει.στο κάτω κάτω αν θέλει να φύγει από αυτή τη σχέση δεν μπορείς να τη κρατήσεις με το ζόρι.
    Κάνε μια τελευταία προσπάθεια κι αν δεν....
    Γεια χαρα

Senior Member
    Την ρώτησα αν έχω ελπίδες , αν έστω και λίγο μπορώ να προσπαθήσω να αλλάξω αυτά που νιώθει μέσα της , μου λέει ένας άντρας δεν ρωταει ποτέ μια γυναίκα κάτι τέτοιο, αλλά ρε παιδιά αν εκείνη δεν μου.πει αν έχω ελπίδες πώς θα ξερωωωω; Επίσης μου λέει δεν νομίζω να έχεις ερωτευτεί ποτέ.. πραγματικά αυτό είναι θέμα με εμένα, θέλω να πω δεν ξέρω τον εαυτό μου.. δεν ξέρω πότε τι νιώθω.. είμαι ένας άχρηστος,τόσες ώρες τόσο καιρό που έχω αφιερώσω σε γυναίκες τίποτα.. είμαι 20 χρονών και ΔΕΝ ΞΣΡΩ ΤΙ ΝΙΏΘΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ

Senior Member
    Το περιεργο θα ηταν στα 20 να ηξερες ακριβως τι νιωθεις και τι θελεις και για τι εισαι ικανος κλπ Μετα στα 30 θα ησουν φωστηρας, στα 40 γκουρου και μετα δε θα ειχες και κανενα λογο υπαρξης :P
    Καταρχην αυτη η γυναικα εχει καταλαβει πολυ καλα οτι δεν πατας στα ποδια σου. Απομακρυνσου. Δεν κερδιζεις τιποτα πλεον απο τη συναναστροφη μαζι της, παρα μονο να συνεχιζει να σου παταει και να σου συνθλιβει κι αλλο την αυτοπεποιθηση και τον εγωισμο. Την εμπειρια την κερδισες, ειναι δικη σου, παρε πολυτιμα μαθηματα απο αυτην και προχωρα. Σιτ χαπενς, ολοι καποια στιγμη χτυπηθηκαμε ασχημα στα 20 και τα βαλαμε με τον εαυτο μας. Νιωθεις και νομιζεις οτι εισαι αχρηστος αυτη τη στιγμη, ευτυχως δεν ισχυει, θα το καταλαβεις αργοτερα που θα τα περιγραφεις σε ενα κολλητό και θα του λες τι μαλακας ησουν που χτυπιοσουν για την ακυρη τυπισσα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Το περιεργο θα ηταν στα 20 να ηξερες ακριβως τι νιωθεις και τι θελεις και για τι εισαι ικανος κλπ Μετα στα 30 θα ησουν φωστηρας, στα 40 γκουρου και μετα δε θα ειχες και κανενα λογο υπαρξης :P
    Καταρχην αυτη η γυναικα εχει καταλαβει πολυ καλα οτι δεν πατας στα ποδια σου. Απομακρυνσου. Δεν κερδιζεις τιποτα πλεον απο τη συναναστροφη μαζι της, παρα μονο να συνεχιζει να σου παταει και να σου συνθλιβει κι αλλο την αυτοπεποιθηση και τον εγωισμο. Την εμπειρια την κερδισες, ειναι δικη σου, παρε πολυτιμα μαθηματα απο αυτην και προχωρα. Σιτ χαπενς, ολοι καποια στιγμη χτυπηθηκαμε ασχημα στα 20 και τα βαλαμε με τον εαυτο μας. Νιωθεις και νομιζεις οτι εισαι αχρηστος αυτη τη στιγμη, ευτυχως δεν ισχυει, θα το καταλαβεις αργοτερα που θα τα περιγραφεις σε ενα κολλητό και θα του λες τι μαλακας ησουν που χτυπιοσουν για την ακυρη τυπισσα.
    Απλά θα πάρω ότι γράψατε και θα το επικολλησω στο σημείωματαριο του κινητού μου να το βλέπω αλήθεια , γιατί έχετε απόλυτο δίκιο, με αγγίζουν αυτά που λέτε. Απλά είναι η φάση ότι είναι η πρώτη κοπέλα που έκανα κάτι τώρα στο νησί που ήμουν και σπουδάζω. :(

Senior Member
    Γιαυτο το εχεις παρει κατακαρδα, επειδη ηταν η πρωτη αποπειρα, αποπειρα ομως, δεν ηταν καμμια σχεση σχεσαρα αξια για θρηνο. Απλα επειδη εισαι απειρος το εχεις παρει βαρια, περασαμε και μεις απο τη φαση σου. Θα σου περασει στο εγγυωμαι.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Γιαυτο το εχεις παρει κατακαρδα, επειδη ηταν η πρωτη αποπειρα, αποπειρα ομως, δεν ηταν καμμια σχεση σχεσαρα αξια για θρηνο. Απλα επειδη εισαι απειρος το εχεις παρει βαρια, περασαμε και μεις απο τη φαση σου. Θα σου περασει στο εγγυωμαι.
    Και τι κάνατε μετά ; Όπως λέτε περάσατε από αυτή την φάση.

Senior Member
    Και τι κάνατε μετά ; Όπως λέτε περάσατε από αυτή την φάση.
    Συνεχιζοντας τη ζωη σου, ξεχνιεσαι ολο και περισσοτερο και ξετυφλωνεσαι και τελικα (ξανα)ερωτευεσαι και ξαναμανα

Senior Member
    Συνεχιζοντας τη ζωη σου, ξεχνιεσαι ολο και περισσοτερο και ξετυφλωνεσαι και τελικα (ξανα)ερωτευεσαι και ξαναμανα
    Ξέρετε τι γίνεται, ήταν η πρώτη κοπέλα που έψαξε να με βρει στο κοινωνικό δίκτυο, πρώτη έστειλε μήνυμα :/ ποτέ ξανά αυτό είμαι σίγουρος.

Senior Member
    Μην τρελενεσε ρε συ.κι αν δεν σε θέλει στα αρχ....ια σού
    ...όταν θα γίνεις τριάντα θα παρακαλάς να σου έρχονται κορίτσια που θα θέλουν μόνο σεξ..γι'αυτό σου λέω γλέντα τώρα που είσαι 20...
    Υ.Γ
    Και μην ξεχνάς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές
    Που κάνουν πορτοκάλια

Senior Member
    Ξέρετε τι γίνεται, ήταν η πρώτη κοπέλα που έψαξε να με βρει στο κοινωνικό δίκτυο, πρώτη έστειλε μήνυμα :/ ποτέ ξανά αυτό είμαι σίγουρος.
    Αυτή την απογοήτευση νιώθω ακριβώς κι εγώ φίλε μου, κι ας έχουμε 16 χρόνια διαφορά στην ηλικία μας! Νιώθω πως δεν θα μου ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο ξανά! Εσύ όμως είσαι μικρός ακόμα! Ψάξε περισσότερο, μάζεψε εμπειρίες, και όταν καταλάβεις τους ανθρώπους πως λειτουργούν, άνοιξε την αγκαλιά σου σε εκείνη που θα είσαι σίγουρος ότι σε θέλει πραγματικά για αυτό που είσαι!

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast