σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!!!
σας αγαπω ολες πολυ!!!!
με κανατε να νοιωσω θεα!!!!!!
Printable View
σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!!!
σας αγαπω ολες πολυ!!!!
με κανατε να νοιωσω θεα!!!!!!
Sugar, σαφώς και γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα μας τι είναι αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο να κάνεις... όμως θα συμφωνήσω και εγώ με τις κοπέλες!! Σκέφτομαι πως ίσως θα σου είναι λίγο δυσκολότερο να κάνεις έστω και για έναν μήνα μόνη σου την προσπάθεια η οποία ενδεχομένως να μην έχει και τα καλύτερα αναμενόμενα αποτελέσματα εφόσον είσαι σε συναισθηματική φόρτιση, όταν ήδη έχεις μέσα σου το "εργαλείο" το οποίο θα σε βοηθήσει σαφώς πολύ περισσότερο και ετσι έχοντας πιο γρήγορα τα αποτελέσματα θα νοιώσεις καλύτερα, δυνατότερη και ίσως σε βοηθήσει να αντιμετώπίσεις καλύτερα και την συναισθηματική σου φόρτιση!!!!!!!!
Ξέρεις πολλές φορές όταν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα διογκώνουμε και όλα τα υπόλοιπα προβλήματα μας και φαντάζουν όλα άλυτα, δύσκολα..... δεν είναι όμως έτσι!!!
Κάνε ένα δώρο στο εαυτό σου και επισκέψου τον γιατρό σου, στον οποίο συζήτησε ανοιχτά ακόμη και το θέμα του οικονομικού κωλύματος!!!
Φιλάκια
σημερα ξεκιναω σωστη διατροφη με την βοηθεια του διαιτολογου μου κυριου αρκαδιανου και μαζι με μενα και ο αντρας μου.
ευχομαι καθε μερα να ειμαι και καλυτερα..
περασα πολλα και το εχω αναγκη. αφηστε το φιογκακι μου να ξεκουραστει για ενα μηνα!!!!! το εχει και αυτο αναγκη!!!
φιλακια σε ολες
καλή αρχή sugar! χαίρομαι που δεν το βάζεις κάτω! εύχομαι να ναι όλα τα άλλα περαστικά..
εσύ που χεις χάσει τόσα κιλά σε δέκα παλιοκιλάκια κόλλησες?? θα ξαναφύγουν όπως ήρθαν..
αλλά μας πιάνει αυτή η αγωνία το άγχος .. παναγία μου να μη ξαναγυρίσω στα παλιά..
σκεφτόμαστε το παρελθόν σαν εφιάλτη..
Καλή αρχή και απο έμενα και καλή Επιτυχία...................,και στους δύο, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινάτε μαζί για τι αυτό σου δίνει και περισσότερη δύναμη να συνεχίσεις. Πιστεύω ότι όλα θα σου πάνε καλά.
Καλημερα σε ολους!!!
σημερα μολις ζυγιστηκα και ναιιι ναιιι ναιι μετα απο 4 μερες διαιτα εχασα 3,5 κιλα!!!!!!!!!!!!!!
ειμαι πολυ χαρουμενη που τα καταφερα.
φιλακια πολλαααα
Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται και τα δικά μου κιλά δεν εξαφανίζοντα ...:) Ολα τ' άλλα γίνονται...Quote:
Originally posted by sugar
Καλημερα σε ολους!!!
σημερα μολις ζυγιστηκα και ναιιι ναιιι ναιι μετα απο 4 μερες διαιτα εχασα 3,5 κιλα!!!!!!!!!!!!!!
φιλακια πολλαααα
Αντε και καλή κατηφόρα. Πολύ χαίρομαι για σένα και ζηλεύω ζηλεύω ζηλεύω... με την καλή έννοια πάντα...
Μπράβο sugar! Αυτό είναι πραγματικά εντυπωσιακό!!! 3,5 κιλά σε 4 μέρες μόνο! Σου εύχομαι έτσι εύκολα να φύγουν και τα υπόλοιπα! :D
Μπράβο Sugar!! εμμ τι το χουμε το εργαλείο? όχι παίζουμε! :D :D :D
έτσι θα φύγουν και τα σπανά κιλά του Κάστανου!
εγω δεν εχασα αλα εβαλα και ειμαι 86.500:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Μπράβο-Μπράβο sugar.
μπραβο sugar!!!!!!!!!!Quote:
Καλημερα σε ολους!!!
φιλακια πολλαααα
επιασε τελικα η ιδεα σου με τον διαιτολογο :)
(το καλο το παλικαρι ξερει κι αλλο μονοπατι....ολα θα πανε καλα, αρκει να μην αγχωνεσαι και να μην απελπιζεσαι...λυσεις υπαρχουν παντοτε γι αυτον που τις θελει..)
και εις ανωτερα, οσα εσυ θελεις..
τι ειδους διατροφη σου συνεστησε τελικα και ειχες τοσο γρηγορο αποτελεσμα??
μια απλη θερμιδικη διαιτα η κατι με συνδυασμους τροφων?
η διαιτα που μου εδωσε ειναι η εξης για την πρωτη εβδομαδα.
πρωινο. καφες με ζαχαρινη ενα φρουτο και μια φετα ψωμακι με γαλοπουλα και τυρι
μεσημερι. μια σαλατα με τονο η με κοτοπουλο η χωριατικη
απογευμα ενα φρουτο
βραδυ. εναλλακτικες λυσεις φακες με τυρι Milner
κοτοπουλο ψητο με σαλατα
ψαρι ψητο με σαλατα
μοσχαρι ψητο με σαλατα
μπριζολα χοιρινη με σαλατα
αγγιναρες αλα πολιτα χωρις σαλατα χωρις ψωμι χωρις τυρι
και μια μερα της εδομαδας μονο σαλατα ( νισουαζ η σιζαρ η χωριατικη )
και πριν κανω νανι ενα φρουτο .
ενδιαμεσα μπορω να φαω ενα γιαουρτακι η ενα φρουτακι η ενα χυμο.
αυτααααα για την πρωτη εβδομαδα. αυριο εχω παλι ραντεβου. πειτε μου λοιπον τι ειδους διαιτα ειναι εσεις που ξερετε. γιατι εγω δεν εχω ιδεα.
ααα επισης η ποσοτητα στα κρεατικα και στο ψαρι ειναι οσο θελω και στα λαδερα μια μεριδα.
φιλακια πολλααα
σας ευχαριστω ολους
ειναι του ειδους:ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΙΑΙΤΑ :-ΡQuote:
αυτααααα για την πρωτη εβδομαδα. αυριο εχω παλι ραντεβου. πειτε μου λοιπον τι ειδους διαιτα ειναι εσεις που ξερετε. γιατι εγω δεν εχω ιδεα.
ααα επισης η ποσοτητα στα κρεατικα και στο ψαρι ειναι οσο θελω και στα λαδερα μια μεριδα.
φιλακια πολλααα
σας ευχαριστω ολους
μια ισορροπημενη διαιτακατα βαση θερμιδικη αλλα με συμμαζεμενους υδατανθρακες και πολλες πρωτεινες που βοηθανε τον μεταβολισμο σου :)
εχει απ ολα παντως και σιγουρα μπορεις να την ακολουθησεις για οσο θελεις χωρις να εξαντληθεις
καλη συνεχεια , ολα καλα να πανε :)
πρωινο.
καφες με ζαχαρινη ενα φρουτο και μια φετα ψωμακι με γαλοπουλα και τυρι
για έμφαση να τονίσω τι σου είπε η διαιτολόγος:
καφές ΧΩΡΙΣ ζάχαρη και μιά φέτα ψωμί στο πρωινό!
μεσημερι.
μια σαλατα με τονο η με κοτοπουλο η χωριατικη
(πρωτείνες+σαλάτα)
απογευμα ενα φρουτο
βραδυ. εναλλακτικες λυσεις
φακες με τυρι Milner (πρωτείνες+πρωτείνες)
κοτοπουλο ψητο με σαλατα (πρωτείνες+λαχανικά)
ψαρι ψητο με σαλατα (πρωτείνες+λαχανικά)
μοσχαρι ψητο με σαλατα (πρωτείνες+λαχανικά)
μπριζολα χοιρινη με σαλατα (πρωτείνες+λαχανικά)
αγγιναρες αλα πολιτα χωρις σαλατα χωρις ψωμι χωρις τυρι
(πρωτείνες+λαχανικά)
και μια μερα της εδομαδας μονο σαλατα ( νισουαζ η σιζαρ η χωριατικη )
και πριν κανω νανι ενα φρουτο .
(υδατάνθρακας)
ενδιαμεσα μπορω να φαω ενα γιαουρτακι η ενα φρουτακι η ενα χυμο.
(υδατάνθρακας)
με λίγα λόγια η τέλεια δίαιτα για τόνωση το μεταβολισμού
με 20% υδατάνθρακες και 80% πρωτείνες ΧΩΡΙΣ ζάχαρη
και ΧΩΡΙΣ άμυλο..
συμφωνώ και επαυξάνω!!