ax oles tis fvto dn tis bgazei
Printable View
ax oles tis fvto dn tis bgazei
και παλι τιποτα
;;;;;;;;;;;
μια χαρα εισαι..μην σε ξανα ακουσω πεσμενη
σε ευχαριστω πολυ αγγελικη μου,εσυ τισ φωτο σου τισ εσβησες
οχι αλλα θα τις σβησω
η φουλ αυτοπεποιθηση σου σα να με κανε καλα που τα ακουσα απο σενα.....ειχεσ δικιο τελικα σε πολλα,.,.,.,.,.,.,.,.,.,με τα δικια του ο αντρουλησ σου θα σε αγαπαει που χει διπλα του ενα τοσοοοοοοοοοοοοοο ομορφο ανθρωπο εξωτερικα αλλα κ εσωτερικα..............
να σαι καλα κουκλιτσα μου!!!!!σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!!
μεχρι τι ωρα θα σαι μεσα; ; ; ;sory an ενοχλω που σου στελνω συνεχεια...αλλα με κανεισ με αυτοπεποιθηση
σε λιγο θα βγω κουκλιτσα μου...εισαι πολυ....καλη καλη.....
το βραδυ θα μπεισ
Hi και από μένα.. Έχω ακούσει πως με τον δακτύλιο, ναι μεν κλείνει το στομάχι αρχικά, αλλά μετά από 5 χρόνια τα ξαναπαίρνεις.. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά άμα ισχύει καλύτερα να το προσέξεις.. Αλλιώς, καλό κουράγιο εύχομαι και καλή επιτυχία. Αυτά.. Και κάτι άλλο, λες είμαι με το μωρό μου 1 έτος 4 μηνών και 20 ημερών, ενώ λες ότι δεν έχεις παιδί ακόμα, εννοείς τον άντρα σου(μελλοντικό);
σε ευχαριστω για την συμβουλη σου πολυ αυριο θα παω στον γιατρο και θα μου λυσει ολες μου τις αποριες..ναι εννοω τον αντρα μου (μελλοντικο)Quote:
Originally posted by maraki172
Hi και από μένα.. Έχω ακούσει πως με τον δακτύλιο, ναι μεν κλείνει το στομάχι αρχικά, αλλά μετά από 5 χρόνια τα ξαναπαίρνεις.. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά άμα ισχύει καλύτερα να το προσέξεις.. Αλλιώς, καλό κουράγιο εύχομαι και καλή επιτυχία. Αυτά.. Και κάτι άλλο, λες είμαι με το μωρό μου 1 έτος 4 μηνών και 20 ημερών, ενώ λες ότι δεν έχεις παιδί ακόμα, εννοείς τον άντρα σου(μελλοντικό);
saxowoman καλημερα να σου μιλησει για ολες τις μεθοδους.
συμβουλη μου να τον ρωτησεις και για την γαστρικη πτυχωση..
ρε την φοβαμαι την γαστρικη πτυχωση