Quote:
Originally posted by hopa
κοίτα κοριτσάκι για να τελειώνουμε δεν θα μου πεις εσύ αν θα διαβάζω η όχι, έχω κάνει και τις δυο διαίτες και έχω άποψη.Οταν λέω δεν ισχύει τίποτα εννόω οτι δεν ισχύει τίποτα απο όσα είπες για των συνδιασμό των τροφών.Δεν θα κάτσω να έχω αντίλογο μαζί σου γιατί ακόμα είσαι ημιμαθής στο θέμα της διατροφής είδα και τα άλλα σου ποστ τι έλεγες κι αυτά που κάνεις μόνο ισορροπημένη διατροφη δεν είναι.Και πάνω απ΄ολα δεν μπορείς έσυ να μου πεις για σωστή διατροφή απο την στιγμή που μπαίνεις εδω μέσα και ψάχνεις χημικές διαίτες.. και επειδή υπάρχουν πολλά παιδιά με διαταραχες στο θέμα της διατροφής να προσέχεις τι γραφεις και τι λες για να μην παίρνεις κανέναν στο λαιμό σου . .
Δεν σου λέω τι να διαβάσεις. Σου λέω να μην είσαι τόσο απόλυτη. Το ότι δεν ισχύει τίποτα από ότι ειπα για τον συνδυασμό τροφών είναι η γνώμη σου. Εγώ την έκανα για 5 μέρες και δεν έχασα ούτε γραμμάριο. Σιγα να μην εχανα 11 κιλά σε 40 μέρες. Μόνο αν ήμουν πάνω από 200 θα έχανα 11. Θα ψάχνω ότι γουστάρω και θα λέω ότι γουσταρω αφου αυτή είναι η γνωμη μου.Και εμένα δεν με νοιάζει να κάνω σωστή διατροφή με νοιαζει να χάσω γρηγορα κιλα και πιστευω οτί πολλεσ κοπελες ψάχνουν το ιδιο. Και ποιος έπαθε διατροφική ταραχή με μια εβδομάδα λαχανόσουπα? Μην μας τρελενεις. Εγω με την λαχανόσουπα έχασα 4 κιλα σε μια εβδομάδα και θα το λεω. Το ποιος θα την κάνει και ποιος όχι δικαιωμα του.Εσύ ποιος είσαι ο Κουγιας? ʼντε όνειρα γλυκα...