Λούνα αυτό το πίλινγκ θα το δοκιμάσω σίγουρα!Quote:
Originally posted by Λουνα
Σε μπλεντερ τ κανω δεν γεμιζω μεγαλο ποτηρι 1-2 χρειαζομαι ;)
Αυτο που πρεπει να κανετε ειναι τ πιλινγκ με τ ζαχαρη κ τ μαλακτικο !!!θα εκπλαγείτε
Λούνα αυτό το πίλινγκ θα το δοκιμάσω σίγουρα!Quote:
Originally posted by Λουνα
Σε μπλεντερ τ κανω δεν γεμιζω μεγαλο ποτηρι 1-2 χρειαζομαι ;)
Αυτο που πρεπει να κανετε ειναι τ πιλινγκ με τ ζαχαρη κ τ μαλακτικο !!!θα εκπλαγείτε
Ειχα την ιδεα οτι μολις φυγουν τ μαυρα στιγματα μολις και βγεις εξω επειδη οι ποροι εχουν ανοιξει γεμιζεις παλι...ισχυει?
καθε Κυριακη εχω βαλει στ προγραμμα μου να κανω μαλλια σωμα προσωπο :love:
α δε ξερω αλλα γιατι να το παρεις απο κει?παρτο απ το φαρμακειο.δεν ειναι αυτη με το ροδι σιγουρα.μπιζελάκι εχω δοκιμάσει κ αλλες της apivita κ γενικα ειμαι πολύ ευχαριστημένη αλλα αυτη μου καθαρίζει πιο καλα απ ολες τους πόρους.
α δε ξέρω,δε μπορω να σου εγγυηθω γιατι ολες εχουμε διαφορετικό δέρμα κλπ παντως εμενα αργούν να ξαναγεμίσουν
Καλη μασκα ημερας ειναι κ της Neutrogena pure glow ειναι κ σχετικη φθηνη 10ευρω απο τ hondos
express beauty with propolis
μάσκα για νεάνική λιπαρή επιδερμίδα με πρόπολη
δεν ειναι κουτι ειναι 2 ενωμένα φακελάκια που κανουν 3 ευρω νομιζω και αντιστοιχουν σε 2 μάσκες. δε ξέρω αν υπάρχει πακετο που να εχει μέσα περισσότερα φακελάκια.εγω πάντα έτσι τα παιρνω
Θα τη δοκιμάσω τότε σίγουρα!:yes:Quote:
Originally posted by granita
α δε ξερω αλλα γιατι να το παρεις απο κει?παρτο απ το φαρμακειο.δεν ειναι αυτη με το ροδι σιγουρα.μπιζελάκι εχω δοκιμάσει κ αλλες της apivita κ γενικα ειμαι πολύ ευχαριστημένη αλλα αυτη μου καθαρίζει πιο καλα απ ολες τους πόρους.
Υ.Γ.Πολύ καλό είναι και το gel καθαρισμού με πρόπολη για λιπαρές επιδερμίδες, από τότε που το χρησιμοποιώ σταμάτησε η πολύ λιπαρότητα στη γραμμή του Τ που είχα έντονη..
Καλα , οι μασκες της απιβιτα ειναι εξαιρετικες , οπως και το πηλινγκ με ροδακινο/βερυκοκο-τελέιο!!
Κοριτσια , εχω λογω κληρονομικοτητας σακουλες και μαυρους κυκλους.Δε πινω , δε καπνιζω , κοιμαμαι οσο πρεπει.
Βαρεθηκα να τους καλυπτω και ειμαι μονο 23 γαμωτο..Εχετε να προτεινετε καμια δοκιμασμενη κρεμουλα;
Μου εχουν πει καλα λογια για μια της apivita παλι και το σκεφτομαι.Εχετε κατι να προτεινετε;
Μωρε αμα ειναι κληρονομικο το θεμα τα γιατροσοφια δεν κανουν τιποτε.Ετσι και αλλιως μετα τις 9 δεν τρωω
και αλκοολ δε πινω ποτε..πφφφ δε την γλιτωνω τη βλεφαροπλαστικη , τουλαχιστον να το καθυστερησω :P
απ οσο ξέρω πολυ αποτελεσματικη ειναι η πατατα και το χαμομήλι για σακούλες.
:shocked2::shocked2:Quote:
Originally posted by granita
ξεχασα να πω οτι για οσες εχουν μαυρα στιγματα στη μυτη κυριως (εκει εχω εγω) βαζω μια φορά το μήνα μια μάσκα της apivita απ αυτες που κανουν 3 ευρω οι 2, και μου καθαρίζει κ τον τελευταιο πορο.ειναι μια μαυρο καφε με προπολη.πολύ καλή.
τρεχω σημερα κιολας να παρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με τα αυτοκολλητα της nivea δε βλεπω φως!
καλα ναι αυτα της νιβεα μαπα.. εχει και στα χοντος τετοιο η σε φαρμακειο?
apivita εχει στο κέντρο στα χοντος πλέον και στο νοτος και στα φαρμακεία.της νιβέα εκανα παλιά αλλα δεν μου καθάριζε σε όλα τα σημεία.
εκανα σημερα τη μασκα της apivita. οκ, δεν πολυεφυγαν τα μαυρα στιγματα απο τη μυτη, αλλα δε φαινονται και ιδιαιτερα οποτε δεν πειραζει.
παντως ειχε πολυυυυυυυυυυυυυυυ γελιο!
το χρωμα της ειναι ελεεινο. ειχα συνηθισει γαλαζιες και λαχανι μασκες, αντε και καμμια πορτοκαλι. αυτη ειχε το καφε το σκουρο, κατι μεταξυ απο λασπη και σκ.. !
εβγαλα και φωτο! πολυ γελιο λεμε
Κοριτσια, αυτοσχεδιο πηλινγκ, που αφηνει δερμα μωρου!! Με απλα αγνα συστατικα που εχουμε ολες!
3-4 κουταλακια ζαχαρη(αν ειναι και περασμενη στο μουλτι να γινει πιο ψιλη καλυτερα)
1 κ.γλ. μελι
1 κ.γλ γαλα φρεσκο.
Ανακατευετε σ ενα φλιτζανακι μ ενα κουταλακι, να γινει παχυρευστο(εξαρταται απο το ποση ζαχαρη θα βαλετε), θα πρεπει να μην τρεχει απο τα χερια οταν το παιρνετε απο το φλιτζανακι.
Κανετε πηλινγκ στο προσωπο με απαλες κινησεις και μετα....απολαμβανετε καθαρο δερμα, α-π-α-λ-ο-τ-α-τ-ο!!!! και χωρις τπτ χημικο μεσα! (αν καποια εχει αλλεργια στο μελι, ας μην το δοκιμασει εννοειται).Σ το δικο μου δερμα(ειμαι 38), κανει θαυματα.
Το χρησιμοποιω 3-4 φορες τη βδομαδα.
Σε μεγαλυτερη ποσοτητα, κανεις και πηλινγκ σωματος...εκει να δειτε!!!
Παρεπιπτοντως, το πηλινγκ δεν ειναι δικη μου εμπνευση...Καπου διαβασα οτι το κανει η Καθριν Τζετα Τζοουνς(που πολυ αμφιβαλλω αν το κανει...αυτες εχουν αλλα μεσα! χαχαχα)