Καλημέρααααα :)
καλή εβδομάδα σε όλους!!!! :bouncing:
πως ήταν το σαββατοκυρίακο??? κάναμε καμιά παρασπονδιούλα???
ότι και να κάναμε σήμερα ξεκινάει μια καινούρια εβδομάδα καιρός για ανασύνταξη!!!!!! :thumbup:
Printable View
Καλημέρααααα :)
καλή εβδομάδα σε όλους!!!! :bouncing:
πως ήταν το σαββατοκυρίακο??? κάναμε καμιά παρασπονδιούλα???
ότι και να κάναμε σήμερα ξεκινάει μια καινούρια εβδομάδα καιρός για ανασύνταξη!!!!!! :thumbup:
Καλημέρα Mary Poppins και καλή εβδομάδα!!!!
πολύ νωρίς ξυπνάς, χαρά στο κουράγιο σου!!!!!
σ'ευχαριστώ!! :)Quote:
Originally posted by alexandrita
Καλημέρα Mary Poppins και καλή εβδομάδα!!!!
πολύ νωρίς ξυπνάς, χαρά στο κουράγιο σου!!!!!
τι να κάνω αφού πιάνω δουλειά στις 8!!! :thumbdown:
Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσακια μου!
Το ΣΚ μου πηγε χαλια αλλα παμε γερα και δυναμικα απο σημερα,γιατι προσωπικα δε με βλεπω καλα!
Φιλια πολλα πολλα!!:love:
κώστα προσωπική γνώμη πάντα.επείσης τα 2-3 επεισόδια του vampire diaries δεν είναι πολύ τέλεια .αλλά μη μου συγκρίνεις τώρα το έπος με την καλογυρισμένη τσόντα.χιχι! επίσης το βαμπαιρ πιστεύω δεν έχει πολύ σχέση με το twilight γιατί έχει πολύ δράση κ αρκετή βία. αλλά έχει κ το ρομάντζο που είναι πολύ δυνατό.
μπιζέλι επειδή δεν είχα ιντερνετ το σκ δεν το είδα αλλά μόλις το κατέβασα κ το βράδυ θα το δω όπως κ δήποτε!!!!!!
πόσο μα πόσο δίκιο έχεις !!!!Quote:
Originally posted by click
ε οχι και μερα πενθους λογω των διδυμων..
καθε μερα
Κ Α Θ Ε μερα πεθαινουν παρα μα παρα πολλοι ανθρωποι.
πολλοι ειναι παιδια που δεν προλαβαν να ζησουν.
μερικα απο αυτα πεθαινουν γιατι οι "ιδιοκτητες" των διδυμων αποφασισαν οτι θελουν να φανε κι αλλα κι αλλα κι αλλα κι αλλα μεχρι να σκασουν, μεχρι να σφαξουν εκατονταδες, χιλιαδες αμαχους.
τελοσπαντων, τι να λεμε τωρα.
αλλο μπηκα να βαλω, αλλου κατεληξα.
λοιπον, στο θεμα μας!!
http://4.bp.blogspot.com/_D53sGw7ndS.../s320/asas.jpg
:smilegrin:
Επος το vampire diaries ε? :wow:Quote:
Originally posted by bouliana
κώστα προσωπική γνώμη πάντα.επείσης τα 2-3 επεισόδια του vampire diaries δεν είναι πολύ τέλεια .αλλά μη μου συγκρίνεις τώρα το έπος με την καλογυρισμένη τσόντα.χιχι! επίσης το βαμπαιρ πιστεύω δεν έχει πολύ σχέση με το twilight γιατί έχει πολύ δράση κ αρκετή βία. αλλά έχει κ το ρομάντζο που είναι πολύ δυνατό.
Θα το ξεκινησω την αλλη βδομαδα αν μπορεσω και θα καταθεσω αποψεις.
Απο το twilight μου εμεινε μονο η σκηνη του baseball στην πρωτη ταινια. Ευνοητοι οι λογοι με τετοια κομματαρα που επαιζε απο πισω.
ναι muse!!xaxa εμένα μάρεσε γενικότερα το twilight το θεωρούσα κ αυτό έπος μέχρι που βγήκε το vampire diaries. κάψιμο.αλλά γενικά το vampire αρέσει σε άνδρες γυναίκες.
μια που πιάσαμε τα βαμπιίρια για να καταλάβετε οτι κάνω τώρα σε λίγο θα πάρω το πρώτο μάστερ της βαμπιρόπληκτης,κάθισα κ είδα την πρώτη πρώτη ταινία με τον κόμη δράκουλα. που είναι κ βασισμένη στ βιβλίο που το έχω διαβάσει πρόσφατα κ αυτό.
Aυτη με τον Bela Lugosi?Quote:
Originally posted by bouliana
ναι muse!!xaxa εμένα μάρεσε γενικότερα το twilight το θεωρούσα κ αυτό έπος μέχρι που βγήκε το vampire diaries. κάψιμο.αλλά γενικά το vampire αρέσει σε άνδρες γυναίκες.
μια που πιάσαμε τα βαμπιίρια για να καταλάβετε οτι κάνω τώρα σε λίγο θα πάρω το πρώτο μάστερ της βαμπιρόπληκτης,κάθισα κ είδα την πρώτη πρώτη ταινία με τον κόμη δράκουλα. που είναι κ βασισμένη στ βιβλίο που το έχω διαβάσει πρόσφατα κ αυτό.
όχι είπα ψέματα.το nosferatu είδα.δεν έπαιζε αυτός.το βιβλίο δεν ακολουθούν κ τα δύο?
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΤΙΚΕΡ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΤΙ ΠΑΤΗΣΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΔΕΘΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ.Η LESSING ΕΙΜΑΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ!
welcome back!:starhit:
πως τα πας με τη διατροφη?
με το περπατημα?
Σκεφτομαι πως εκνευριζομαι γιατι μετα απο τοσο κοπο,στερησεις και δυσκολιες που εχω καταφερει να χασω 24 κιλα βλεπω διαφορες αντιδρασεις απο τους γυρω και διαφορους γνωστους.
Αλλοι μου λενε "πρεπει να 'χεις χασει 4-5 κιλα,ε;" (εδω τί απαντας;;)
Αλλοι πως εχω να χασω μερικα κιλακια ακομη και αλλοι "πω,πω αγνωριστη εγινες,μισο ανθρωπο εχεις χασει,σταματα τωρα"
Στην δουλεια που εκανα πρακτικη εξασκηση και πηγα και τους ειδα, πως εχω ομορφυνει παρα πολυ και εχω γινει "μοντελο":crazy: και το αγορι μου πως κοντυνα!! και φαινομαι μικροσκοπικη!
Προχθες ενας γειτονας γυρω στα 80 "αδυνατισε η μουρη σου". τι να κανω εγω,χαμογελασα. και μου λεει "μη γελας αμα σου λεω μια αληθεια!!" νευριασε κιολας!!
Τί αλλο εχω ν'ακουσω!!
χαχαχα άπεχτος ο παππούς!! :p ότι να ναι!!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Προχθες ενας γειτονας γυρω στα 80 "αδυνατισε η μουρη σου". τι να κανω εγω,χαμογελασα. και μου λεει "μη γελας αμα σου λεω μια αληθεια!!" νευριασε κιολας!!
Τί αλλο εχω ν'ακουσω!!
...άκουσες ήδη αυτά και θα ακούσεις και άλλα τόσα!!! μην επηρεάζεσαι απο κανέναν!!! γίνε όπως θέλεις ΕΣΥ να γινεις!! αστους να λένε το μακρυ τους και το κοντό τους!! και εγώ όταν έγινα τα κιλά που θέλω να φτάσω τώρα τα ίδια μου έλεγα!! μέχρι και ότι κόντινα μου είπαν (σκέεεεεεεεψου πόσο πια?? :P) και χωρίς να το θέλω επηρεαζόμουν και το κακό είναι ότι όταν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι όντως αδυνάτισα ξεκίνησα να τρώω πιο άνετα και μετά λόγω αλλαγής περιβάλλοντος έφτασα να βάλω σε 1μιση χρόνο 12 κιλά!!! γιαυτό σου λέω μη μασάς!!!!
βρε κορίτσια να σας ρωτησω μήπως γνωρίζεται...
αυτό το τσάι "lipton linea" είναι καλό? διότι η διαφήμιση υπόσχεται απώλεια βάρους κτλ... είναι υγιεινό?