absolute πραγματικα δε νομιζω οτι θα κλειδωσει τα τοπικς.Απλα λεω το αυτονοητο.
Printable View
absolute πραγματικα δε νομιζω οτι θα κλειδωσει τα τοπικς.Απλα λεω το αυτονοητο.
παντως γιατι κανεις δεν ειπε και το αλλο?
οτι δηλαδη οποιος παρακολουθει εμας που κανουμε την προσπαθεια μας παρακινειται επισης??
οεο???
Eμενα μου το λενε πολλες φορες.Και μαλιστα μου στελνουν u2u να τους πω τι διαιτα εκανα.Φυσικα και δεν βγαζω σε κανεναν διατροφη ετσι.Γιατι πολυ απλα οτι εκανα εγω αποκλειεται να ταιριαζει γενικα σε ατομα.Αλλα κι εγω οταν ειχα πρωτομπει παρακινηθηκα απο κοπελες οπως πχ η Δαναη που δε γραφει πια, που εχουν χασει κιλα.Ειναι ενα αποκουμπι.Επισης χαιρομαι οταν γραφω στο τι εφαγα σημερα σε μερες που δεν εκανα υπερφαγικο και μου λενε μπραβο αλλες κοπελες.Οπως επισης και ταρακουνιεμαι αν γραψω μερες που εφαγα τα κερατα μου.Αλλα φυσικα ολα αυτα ταιριαζουν αποκλειστικα σε μενα.Δεν παρακινω κανεναν να κανει το οτιδηποτε, ετσι για να μην παρεξηγηθω.
προσπαθω να καταλαβω που ακριβως χαθηκε η μπαλα σ αυτη τη συζητηση...
πιστευω παντως γενικα πως για να βοηθηθει καποιος-με οποιονδηποτε τροπο- πρεπει να ειναι ετοιμος να βοηθηθει.
οσο για το αν μπορει καποιος να χειροτερεψει... θα ξαναπω οτι εχω καποιες αμφιβολιες για το αν οφειλεται σε συγκεκριμενου ειδους τοπικ η στη φαση στην οποια βρισκεται.
θεωρω παντως οτι δεν ειανι τυχαιο το οτι ατομα που επασχαν απο βουλιμια η ανορεξια εχουν κανει τεραστια βηματα, κατα τα λεγομενα τους...
καλημερα κοκονα lessing! με βρισκεις συμφωνη με αυτα που γραφεις, ομως για δες... το φορουμ ειναι σαν ενα ΔΕΝΤΡΟ ο κορμος του ειναι οι ~ διατροφικες διαταραχες ~ ανεβενοντας ομως βλεπεις διαφορα κλαρακια και παρακλαρακια(θεματα που ξεφευγουν απ το βασικο) και παει λεγοντας, που αυτα κατα τη γνωμη μου γινοντε πανω στην απελπισια μας (μας βαζω ολους μεσα αλλιως αν δεν ειχαμε και μια δοση απελπισιας δεν θα βρισκομασταν εδω) κατανοω το καθε τοπικ, ο καθενας εχει το προβλημα του, καλο θα ηταν ομως να μην γεμιζει με ''κομπογιανιτικα γιατροσοφια'' που μονο κακο μας κανουν...Quote:
Originally posted by lessing
Παιδια ειμαστε σε φορουμ διατροφικων διαταραχων.ΔΙΑ-ΤΑ-ΡΑ-ΧΩΝ ολε!! Καθε λιγο κ λιγακι βλεπω κατι ποστ με θαυματουργες διαιτες.Διατες της Ζωζως Σαπουντζακη,διαιτες που βγαζουν μαλλια,διαιτες που ψηνουν τοστ κ διαιτες που ενεργοποιουν το μεταβολισμο λες κ ο μεταβολισμος ειναι του πεθαμενου κ θελει ενεργοποιηση!Προχτες πηρα ενα περιοδικο που υποτιθεται οτι ασχολειται με την υγεια κ τη γυμναστικη κ ειχε μεσα μια διαιτα ενος κομπογιανιτη Γαλλου που εχει ανοιξει επιχειρηση,διπλα τη φωτο μιας'' σταρ ''που την κανει -σιγα μη την κανει!κοροιδο ειναι;-κ που εχει στην αρχη ΜΟΝΟ κρεατα.Δηλ.ο τυπος πρεπει να φαει μυνηση.Καθε λιγο κ λιγακι βγαινει ενα περιοδικο του Χ εκδοτη ο οποιος σκεφτεται:Τι πουλαει τωρα;Λιγη μοδα λιγη αστρολογια καμμια ωραια μουρη...τι λειπει τι λειπει;Μια διαιτα του αστροναυτη του καουμπου του αγελαδαρη.Και μεις τσιμπαμε.Ρε παιδια η καθε καινουργια διαιτα ειναι το θεμα;Γιατι αν ηταν αυτο θα την καναμε κ θαχαμε ξεμπερδεψει.Αυτο ειναι το προβλημα; Τοτε τι κανουμε σε φορουμ διατροφικων διαταραχων αγαπημενες μου;Αφου ξερουμε για να ειμαστε εδω οτι δεν ειναι αυτο το προβλημα καλες μου.Κριμα δεν ειναι να τσιμπαμε;
Παρολα αυτα εχουν βοηθηθει πολλα ατομα απο εδω μεσα
Ας βοηθησει ο καθενας οπως μπορει τον ΑΛΛΟ! ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ!
Εξαλου ΟΛΟΙ εδω μεσα βρισκομαστε για τον ιδιο ΛΟΓΟ!
την καλημερα μου σε ολους.
εγω πάντως απλα θα πω οτι εχω βοηθηθει απίστευτα απο αυτά (τι εφαγα σημερα,καθημερινο ζύγισμα, γυμναστικη κλπ) κ γενικά η αποψή μου είναι πως ο καθένας μπαίνει όπου θέλει κ δεν βρίσκω το λόγο καθε τρεις κ λίγο να πρεπει να λέμε γιατι μας βοηθαει κ πως.οπως επίσης θεωρώ οτι αν γραφτεί μια διαιτα καταστροφική για την υγεία μου οτι δεν θα παω να την κάνω γιατι έχω μάθει πια τι είναι σωστό για τον οργανισμό μου.
Σωστό είναι να γίνονται συζητησεις για όλα τα θέματα. Όταν κάποιος ποστάρει απαράδεχτες δίαιτες και γενικότερα πράγματα που δεν θα έπρεπε να το υιοθετήσει κανεις, καλό ειναι τα συζητάμε και να τα απορρίπτουμε. Πιστεύω πως δεν υπάρχουν τόπικ που κάνουν κακό.. Απο την πρώτη στιγμή που μπήκα εδω ξεκίνησα μια προσπάθεια και εχω βοηθηθει πολύ 3 εβδομάδες τώρα απο το τι έφαγα σήμερα.. Είναι ενα είδος προσωπικου ημερολογίου και πέρα απο αυτό παίρνω ιδέες απο το διατροφολόγιο και των άλλων κοριτσιών..
αν εγραφες την καθημερινη ενδειξη της ζυγαριας και το ποση γυμναστικη εκανες εκτος φορουμ, εννοω σε καποιο σημειωματαριο ισως, θα ηταν λιγοτερο βοηθητικο?Quote:
Originally posted by granita
εγω πάντως απλα θα πω οτι εχω βοηθηθει απίστευτα απο αυτά (τι εφαγα σημερα,καθημερινο ζύγισμα, γυμναστικη κλπ)
σοβαροτατα ρωταω
Μα αυτο λεμε, οτι βοηθαει το ιδιο ειτε το γραφει κανεις εδω ειτε σε σημειωματαριο.
που το ειπατε αυτο ρε ξανθια? δεν ειδα, σορρυ
:P
Μπορει να κανω λαθος και να μην το ειπαμε εδω αλλα αλλου!
Εγω σορρυ :)
:PQuote:
Originally posted by onelifeonechance
:P
Μπορει να κανω λαθος και να μην το ειπαμε εδω αλλα αλλου!
Εγω σορρυ :)
"eating like a bird" λεει το τικερ σου ρε? :smirk::smilegrin:
Ναι..
Ασχετα που ειναι σαν γουρουνα:smirk:
click παλιά το έγραφα σε σημειωματάριο αλλά πλέον εδώ με βοηθάει πιο πολύ γιατί έχω κ παρέα.δλδ βρίσκω συμπαράσταση και καταννόηση ακόμα κ στο πιο μικρό πράγμα άσε που κατα καιρούς έχανα το τετραδιο και μετα τα μπέρδευα.
αλλα πραγματικά δε καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιον να τον ενοχλεί κάτι τέτοιο. ο καθένας μας επιλεγει τι θα διαβάσει κ τι όχι.γιατι δλδ πρεπει να κάτσω να εξηγήσω γιατί γράφω σε ένα τόπικ στο οποίο δεν είναι υποχρεωτική η είσοδος!
Ειμαι σχετικα απο τα νεοτερα μελη
δεν μπηκα για να βρω την ιδανικη διαιτα που θα με κανει να χασω 100ιλα σε 1 μηνα. Μπηκα για να ακουω ιστοριες που μοιαζουν με τις δικες μου, για να εμψυχωθω ή να προσεξω τι θα μπορουσα να αποφυγω.
μπηκα για να βρεθω με μια παρεα που θα με καταλαβουν εαν πω οτι γουρουνιασα σημερα, και μπορει να μου την "πουν" για να με κανουν να ξεκολησω.
βρισκω κατανοηση και βοηθεια με περισσοτερες πληροφοριες για πραγματα που μπορει να περασουν απο το μυαλο μου (απο δευτερο χειρουργειο εως μαντζουνια για τη διαιτα) Επειδη γνωριζω οτι στο διαδικτυο οι 5 στις 10 (τουλαχιστον) πληροφοριες ειναι αχρηστες, βαζω το (μικρο) μυαλουδακι μου να δουλεψει και φιλτραρω οτι χρειαζομαι.
οσοι ειμαστε εδω εχουμε καταλαβει οτι προκειται για σελιδα με ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ οποτε εχουμε κανει την αυτοκριτικη μας. Δεν νομιζω οτι καποιος με το δικο μου προβλημα μπαινει μεσα και λεει υπερηφανα "Σημερα καταναλωσα 14.000 θερμιδες και ζυγιζω σημερα 354,675 γραμμαρια και ειμαι χαρουμενος. Δοξαστε με"!!! Ισα ισα με το να βλεπει τους υπολοιπους μπορει να εμπνευστει να προσεξει λιγο περισσοτερο αφου η (παραδειγματος χαρη) η Nadine (με το δικο μου προβλημα) κατορθωσε να χασει (ή παρει αναλογα με την περιπτωση) 400γρ ή οτι το διαιτολογιο της σημερα ηταν πιο ισορροπημενο απο το δικο μου!
Το ψυχολογικο κοματι που καλυπτει αυτη η σελιδα ειναι σημαντικο και αφου αφορα πολλα ατομα με διαφορετικες αναγκες, ειναι καλο που ειναι γενικο για να μπορει ο καθενας μας να περνει αυτα που χρειαζεται.
οσο αφορα τις περιεργες διαιτες και τα ... μαντζουνια, δεν θα'πρεπε να λογοκριθουν γιατι ακομα και αυτα μπορουν να βοηθησουν εαν κατορθωσουμε να τα ανακαλυψουμε εγκαιρα και να αναλαβουμε να εξηγησουμε γιατι δεν ειναι αποτελεσματικά/ή γιατι ειναι επικυνδυνα είτε με βιβλιογραφια είτε με την πιθανη προσωπικη μας ιστορια. Αυτο θα εχει καλυτερο αποτελεσμα απο το να τα σπρωξουμε κατω απο το χαλι...
συγνωμη που σας κουρασα...