Quote:
Originally posted by Αδαμαντια
Καλα ειναι τελειο το θεμα μπραβο Γιαννα μας!!!:roll:
Τι να προτοπω δεν εχω χασει τα κιλα μου,αλλα ποση δυναμη μου εχετε δωσει και ελπιδες με ολα αυτα που λετε.Καταρχας δεν θα φοβαμαι πως θα πεθανω καποια στιγμη μονο και μονο απο το παχος μου,θα αγοραζω φτηνα ρουχαλακια κι εγω γιατι τωρα που θελω να παρω το σκεφτομαι,γιατι ειναι απλησιαστα:sniff:Θα καθομαι σε οποια καφετερια να ΄ναι και οχι σε αυτη που εχει μεγαλες καρεκλες ήκαναπεδες,θα παιζω και θα χορευω ακομα πιο πολυ με το παιδακι μου,δεν θα νομιζοει οποιος μαθαινει πως εχει νεανικο διαβητη,οτι τον εχει επειδη ειμαι εγω παχυα,οσοι την βλεπουν με μαγουλακια(αν εχει μεχρι τοτε)θα λενε ειναι μικρουλα θα ψηλωσει και δεν θα νομιζουν πως εγω την μπουκωνω,δεν θα την κοροιδεψουν ποτε ταπαιδακια για την μαμα της,που χοντρηή αδυνατη η Αννα την λατρευει,γιατι να πληγωθει?Τα αστεια μου εν θα ειναι πια για το παχος μου,που ολοι γελανε και λενε πως ειμαι φοβερη που αυτοσαρκαζομαι,τι να κανω?
Θα μπορω κι εγω να παιξω στις νεροτσουληθρες και οχι μονο να κοιταω και θα κανω μπανιο,οχι μονο με μπικινι,αλλα και με ολοσωμο και με μεγαλη μου χαρα,εφου τωρα με το ζορι κανω μπανιο και μολις βγω ντυνομαι,θα βγαινω με τον αντρα μου και δεν θα σκεφτομαι πως μπορει να τον κοροιδευουν και να λενε πωςειναι ετσι αυτος με αυτηκαι τα γνωστα,πολλα πολλα πολλα ακομη που ολοι ξερετε και που μπυ δωσατε δυναμη πως καποια στιγμη στη ζωη μου ισως και να τα ζησω.Ευχομαι να μην σας χαλασατο θεμα,αλλα ειχα την αναγκη να τα πω καπου.Και παλι σας ευχαρισττω!!!
κοριτσακι μου σου ευχομαι να τα ζησεις οοοοοοολα αυτα πολυ πολυ συντομα!!!!!!! πολυ με αγγιξαν οσα εγραψες, αλλα γιατι τα εζησα...αλλα γιατι ηταν οι φοβοι μου για χρονια...σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!!