Πόσω καιρό τα περνεις ??
Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Πόσω καιρό τα περνεις ??
Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App
Cymbalta.έχω αλλάξει χαπια πριν καταλήξω σε αυτά όμως.
Μπορεί κ εσύ να πρέπει να βρεις το κατάλληλο για σένα.Τι έχεις;
Εστάλη από SM-G930F στο E-Psychology.gr Mobile App
Κανα μήνα αλλά όχι ίδια ποσότητα κάθε μέρα. Πότε παίρνω 1 , πότε 1,5 ,πότε 2 (του 1mg).
Παίρνω εδώ και κάνα 10ημερο σίγουρα 1 κάθε βράδυ και συνήθως μισό κάθε πρωί αλλά σήμερα δεν νιώθω χάλια και δεν πήρα το πρωινό. Το βραδινό λογικά θα το κρατήσω λίγο ακόμα αλλά δεν ξέρω αν μετά θέλω να το κόψω αν θα έχω παρενέργειες.
Πότε άρχισες ζάναξ cicada; Τι έπαιρνες πριν;
χωρίς πλακα τώρα... δεν έκανε καμια διάγνωση ούτε πρότεινε φάρμακα... βιταμίνες προτείνει σε όλους και πολύ καλά κάνει....!!!!! το μαγνήσιο είναι το καλύτερο...!!!! και επίσης η βιταμίνη B8/inositol και μαζί με cbd εμενα με βοηθήσανε.... σχετικά με την ινοσιτόλη δεν πρέπει να παίρνετε αντικαταθλιπτικά όμως... γιαυτο εγώ επιμένω μαγνήσιο/B12 και cbd.... και αν έχουνε διαφορα 3 ώρες από την αγωγή σας δεν ύπαρξη κανένα πρόβλημα...!!!!
Έχω πάρει βιταμινες και δεν είδα διαφορά σε τιποτα.Κοστίζουν κιόλας.
Και με τα συμπληρώματα διατροφής, συμφερόντα παίζουν από πισω, τοσες βιομηχανίες έχουν εδραιωθει.
Πιστεύω για βαριες περιπτώσεις δεν κανουν πολλά μονες τους.
Φιλε εγω ειμαι βαρεια περιπτωση κ συντηρουμαι ετσι για να μπορω να κυκλοφορω τωρα εσυ μπορει να φανταζεσαι οτι νομιζεισ για συμφεροντα κλπ αλλα εγω αυτα που λεω τα κανω κ ειναι σιγουρο οτι πιανουν αν εσυ νομιζεισ οτι τα ξερεισ ολα ενω δεν εχεισ ψαχτει καθολου προβλημα σου εγω ειχα ζωη και μου την πηραν μετα το στρατο ο στρατηγοσ ηξερε τι να κανει για να μου παρει τη ζωη αλλα εγω ειμαι απο την αλανα κ δεν πεθανα αυτο δεν υπολογισε
Γι αυτο με λενε χαιλαντερ αμα πασ στρατο θα ακουσεισ ιστοριεσ για τον χαιλαντερ πηγαινε κ ρωτα θα σου πουν ιστοριεσ που θα σ φανουν παραμυθια αλλα τα ζησαμε
Μια χαρά έχω ψαχτει και τα έχω δοκιμάσει προτου εκφερω αποψη.
Αν βλέπαμε διαφορά με τις βιταμίνες, θα τις παιρναμε αβερτα, χωρίς να χρειαστεί να βάζουμε χημικά μέσα μας. Κανείς δε θέλει να χαπακωνεται.
Δες λίγο γύρω σου πόσες βιταμινες έχουν βγει στο εμπόριο κ ποσα superfoods και θα καταλάβεις τι γίνεται από συμφέροντα.
Τώρα εσύ έχεις τη άποψη σου κ αφού σε πιανουν μια χαρά είσαι.
Αυτη η συνταγη ζεολιθοσ πρωτεινη και μαγνησιο πωσ σ φαινεται για παρτην να μασ πεισ εγω λεω κανει δουλεια
Μαθε κι αυτα
https://youtu.be/HywTQOKJS94
Αν ενδιαφέρει κανέναν να πω ότι είμαι 13 μέρες με το σεροξατ και έχω αρχίσει να αισθάνομαι καπως καλύτερα. Συνεχίζουν κάποια συμπτώματα αλλά το μυαλό έχει ησυχασει αρκετά σε σχέση με διάφορες ιδεοληψιες. Βέβαια προστατεύομαι από οτιδήποτε μπορεί να με αγχώσει. Κοινώς έχω κλειστει σπίτι.
Επίσης να πω κάτι σχετικό - άσχετο .
Έχω προσέξει ότι με αγχωνουν πολύ οι ερωτικές ταινίες. Κοινώς τσόντες. Τις οποίες έχω αποφασίσει να μην ξαναδώ ποτέ γενικά. Δεν αγχώνομαι την ώρα που τις βλέπω. Αλλά την επόμενη μέρα αισθάνομαι δυσφορια, ενοχή, στεναχωρια, γενικά αναστάτωση. Το παθαίνει κανένας άλλος αυτό?
Θέλω να σε ρωτήσω κατι αλλα δεν ξέρω πως στέλνω μήνυμα έχει αλλάξει το φόρουμ :/
Σχετικά με τι γραφεις στην αρχή